«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εαν εγκαταστησουν λαθρομεταναστες στα σρατοπεδα μας σας το λεω ελικρινα οτι θα γινω πρΩτΟκλασατο μελος της ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΓΗΣ χωρις ενδοιασμους!!!!!!!!

Οι λαθρο θα χρησιμοποιηθουν μηπως σαν στρατος κατα των ελληνων,βγαλαμε το στρατο μας και βαλαμε τον εχρο να μας γαμησει
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Οι κάτοικοι της περιοχής Λαγκαδά δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την εγκατάσταση του στρατοπέδου λαθρομεταναστών στην περιοχή μας, διότι :
1.     Νομιμοποιειται η λαθρομετανάστευση.
2.     Δεν υπάρχει καμμία εγγύηση για τον χρόνο παραμονής των λαθρομεταναστών στα στρατόπεδα.
3.     Επιχειρείται η διασπορά των λαθρομεταναστών σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια με το πρόσχημα των στρατοπέδων.
4.     Για άλλη μία φορά η κεντρική κυβέρνηση λειτουργεί εις βάρος της περιφέρειας.
5.     Ενώ απορρίφθηκαν στο Λαγκαδά προτάσεις αναπτυξιακές, όπως π.χ. η δημιουργία εκθεσιακού κέντρου, η δημιουργία σχολών Ανωτέρας και Ανωτάτης εκπαιδεύσεως, εγκρίνονται αντιπαραγωγικές και επικίνδυνες επιλογές, όπως η εγκατάσταση στρατοπέδου λαθρομεταναστών.
6.     Η επιβάρυνση της περιοχής του Λαγκαδά συνεχίζεται. Μετά την εγκατάσταση του Χ.Υ.Τ.Α. Μαυρορράχης, η κεντρική διοίκηση συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, θέλοντας να εγκαταστήσει στρατόπεδο λαθρομεταναστών, χωρίς καν να ερωτηθούν τα θεσμοθετημένα όργανα και φορείς της περιοχής, όπως ο Δήμος Λαγκαδά, οι Σύλλογοι και οι κάτοικοι.
7.     Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε καμμία περίπτωση την εγκατάσταση του στρατοπέδου λαθρομεταναστών παρόλες τις ολοκληρωτικές και φασιστικές δηλώσεις του υπουργού δημοσίας τάξεως,
      ο οποίος δεν έχει ως μέλος της κυβέρνησης την έγκριση του Ελληνικού Λαού.
8.     Προτείνουμε να αποστέλλονται άμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες στην Γερμανία, στη Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία, στην Νορβηγία, στο Λουξεμβούργο και σε όλες τις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης
      κατ΄αναλογίαν με δικά τους έξοδα. Κι αυτό ώστε να υπάρχει ο λόγος ισότητας, όπως κανονικά προβλέπεται από τις συνθήκες.
      Αυτή είναι μία πρόταση – λύση για την είσοδο των λαθρομεταναστών και όχι να ιδρύονται στρατόπεδα-γκέτο στην Ελλάδα.
9.     Αν πρόκειται να αποσταλούν στις χώρες καταγωγής τους, η Ευρωπαική Ένωση έχει υποχρέωση να αποστείλει άμεσα τα έξοδα αποστολής.
10.  Εάν πραγματικά ήθελε η κυβέρνηση να στείλει τους λαθρομετανάστες στην πατρίδα τους, θα το έκανε αυτόματα με την σύλληψη τους.
      Δεν θα χρειαζόταν η ίδρυση στρατοπέδων που και πολυέξοδα είναι και ασύμφορα και αναποτελεσματικά.
11.  Προτείνουμε, λοιπόν, μόλις συλληφθούν όσοι λαθρομετανάστες εισέρχονται στην Ελλάδα μας, αυτόματα να αποστέλλονται στα αεροδρόμια για άμεση μετάβαση τους στην πατρίδα τους.
12.  Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και αυτοί αποφασίζουν. Δεν αποφασίζει η κεντρική κυβέρνηση. Αλλιώτικα ζούμε σε ολοκληρωτικό και φαστιστικό καθεστώς.
13. Να γίνει δημοψήφισμα ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ.
Κωνσταντίνος Βλάχος vl_aias@yahoo.gr
Μοιραστείτε το!

1 comment to ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

 • MEHMET IMAM

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ & Η ΕΛΛΑΔΑ

  Κυρίες & Κύριοι,

  Το πρόβλημα των προσφύγων-μεταναστών, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σημερινή Ελλάδα. Είναι γνωστό, ότι ως πολιτευτής που ήμουν, αλλά και από την θέση του πρόεδρου στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Συμπαραστάσεως των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, Η «Φιλότητα», έχω συμβάλλει πνευματικά και υλικά για την αποκατάσταση των συνανθρώπων μας. Όμως, σήμερα η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως.

  Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι η Χώρα μας για την Ολυμπιάδα του 2004 χρειαζόταν χέρια, όπως και ο αγροτικός τομέας. Όμως, σήμερα αυτά δεν υπάρχουν ή έχουν υπερκαλυφθεί. Επομένως, όταν έχουμε 21% ανεργία των γηγενών Ελλήνων Πολιτών, δεν μπορούμε νομιμοποιήσουμε και άλλους μετανάστες! Και αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσει το πρόβλημα με τους παράνομους! Επίσης, σε όποια επιχείρηση μπαίνουν, την καταλαμβάνουν οι αλλοδαποί και ένας ντόπιος δεν μπορεί να επιβιώσει δίπλα τους. Με λίγα λόγια, δημιουργούν γκέτο, ακόμα και στο χώρο εργασίας. Μήπως, δεν είναι έτσι; Κατά τα άλλα, αδικημένοι είναι οι αλλοδαποί!!!

  Επίσης, κατά καιρούς ακούμε πολλά λόγια από επίσημα χείλη, σχετικά με την αντιμετώπιση του προβλήματος των προσφύγων-μεταναστών. Μας λένε ότι θα ληφθούν μέτρα ανακοπής του κύματος των λαθρομεταναστών, θα φτιαχτεί φράκτης στον Έβρο, ώστε να μη μπορούν να εισέρχονται, θα δημιουργηθούν κέντρα κράτησης, κλπ. Ελάχιστα όμως έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την επίλυση του προβλήματος.

  Το πρόβλημα των προσφύγων – μεταναστών, τα τελευταία χρόνια έχει διογκωθεί, όσο πάει αυξάνονται και δεν λέει να σταματήσει η ροή αυτή. Επίσης, κανένας μας πιά! δεν γνωρίζει πόσοι ακριβώς πρόσφυγες-μετανάστες βρίσκονται στην Ελλάδα;;;

  Όλες οι οργανώσεις, τα Μ.Κ.Ο. και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ακόμα, κάνουν εκτίμηση και σύμφωνα μ’ αυτά που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας, ο αριθμός των νόμιμων και παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα, ανέρχεται σήμερα σε 2.500.000 δυόμιση εκατομμύρια. Εγώ, τον αριθμό αυτόν τον αμφισβητώ και όσοι θέλουν ας με διαψεύσουν! Επίσης, σκεφτείτε εάν δεν είχαν απελαθεί από το 2001 εώς το 2005 το 1.650.000 άτομα περίπου, τι θα γινόταν σήμερα;;;

  Παρόλο τα μέτρα που έχουν παρθεί, ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι, το 2011 μπήκαν στην Χώρα μας γύρω 128.000 χιλιάδες περίπου λαθρομετανάστες. Εδώ αναρωτιέται κανείς, ο Ευρωπαικός Οργανισμός Συνεργασίας Συνόρων (FRONTEX) αποδίδει καρπούς, ναί ή όχι; Είναι ένα θέμα προς συζήτηση πιά!

  Η προστασία της χώρας, με διακόσιους συνοριοφύλακες και άλλα 200 στελέχη της FRONTEX, δεν μπορεί να γίνει και μέχρι σήμερα, απλά καταγράφουν τους εισερχόμενους. Επίσης, ούτε ο φράκτης στον Έβρο, θα λύσει το πρόβλημα…. όπως ισχυριζόταν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Δυστυχώς, οι πολιτικές ηγεσίες της χώρας μας εξακολουθούν ακόμη να αγνοούν, να υποτιμούν και να υποβαθμίζουν το μεταναστευτικό πρόβλημα. Τις διαστάσεις, τη δυναμική και τις γεωπολιτικές του συνέπειες. Μήπως, δεν είναι έτσι;

  Ώστε, αυτά που γράφονται γι’ αυτή την εξέλιξη και το γεγονός ότι, δεν υπάρχουν στην Ελλάδα επαρκείς εγκαταστάσεις κράτησης και καταυλισμοι είναι μόνο δικαιολογίες και χαζομάρες. Μια Ελλάδα των 12.000.000 περίπου που είμαστε, δεν μπορεί να ανταποκριθεί σ’ αυτήν την λαίλαπα και μάστγα του αιώνα και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Επίσης, ως χώρα δεν μπορούμε να τους κρατάμε μέχρι έξη μηνες σύν έξη στα κρατητήρια. Το πολύ μέσα σε ένα μήνα πρέπει να εξετάζεται το αίτημα του και στη συνέχεια να απελαύνονται και όχι να αφήνονται ελεύθεροι. Διότι, αυτό είναι ένα κίνητρο για τους άλλους μετανάστες – πρόσφυγες και συνέχεια επαναλαβάνεται. Μέσα σ’ αυτά πλαίσια όσο καταυλισμούς, φυλακές, ξενώνες και κρατητήρια να έχουμε, θα είναι ανεπαρκή και θα έρχονται τα μπουγιουρντί απο την Ε.Δ.Α.Δ.. Ώς Χώρα δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σ’ αυτό τον όγκο των μεταναστών και προσφύγων, αλλά ούτε η FRONTEX είναι λύση, διότι είναι ενα είδος κυανόκρανων στην Θράκη. Είναι καθαρά θέμα πολιτικής, μία σωστή μέθοδος που πρέπει να έχουμε ώς χώρα και τίποτα άλλο. Το 1999 κατά την συνάντηση που είχαμε με την Κυβέρνηση, τους είχα αναπτύξει λεπτομερώς την λύση, αλλά την αγνοήσαν και ποιός ευθύνεται σήμερα;

  Σήμερα η Ελλάδα, αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα και κυρίως το κέντρο της Αθήνας. Όπου το πλήθος των προσφύγων –μεταναστών σε συνεργασία με τους ντόπιους κακοποιούς, έχει αυξήσει τα επίπεδα της εγκληματικότητας. Τα μέτρα για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, που ανακοινώθηκαν απο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη δεν επαρκούν και στην πράξη δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

  Ως αρχή, πρέπει να ξεκινήσουμε απ’ αυτούς που διαπράτουν εγκλήματα σ’ αυτό το τόπο. Να βγεί ένας νόμος και οι απελάσεις να υλοποιούνται αυθημερόν ή το πολύ μέσα σε εβδομηνταδύο ώρες. Όταν ένας κάνει ένα έγκλημα ή κακούργημα την άλλη μέρα, πρέπει να πάει στην Χώρα του και όχι να τους βάζουμε «στέριση εξόδου» απο την Χώρα μας και να τους αφήνουν ελεύθερους. Όπως δεν κάνει να τους κρατάμε στις φυλακές και να τους ταίζουμε. Λές και έχουμε τους χώρους υποδομής και την οικονομική άνεση.

  Επίσης, οι συλλαμβανόμενοι πρόσφυγες – μετανάστες πρέπει να προσκομίζουν σχετικά έγγραφα κατά την εξέταση του αιτήματος τους, μέσα σε έναν εύλογο χρόνο, αλλιώς που θα τους πηγαίνουμε;;; Δεδομένου ότι υπάρχει η δυνατότητα μετάβασής τους σε άλλες χώρες, αφού αναγνωριστούν ως πρόσφυγες, αλλά, εάν δεν αναγνωριστεί ως πρόσφυγας γιατί να μην σταλεί στην πατρίδα του; Που σήμερα, μόνο εθελοντικά εφαρμόζεται. Επίσης, η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, πρέπει να αλλάξει εδώ και τώρα!!! Όμως γιατί δεν αλλάζει;;; Τι κρύβεται απο πίσω;;

  Η πολιτική της παγκοσμιοποίησης και του ιμπεριαλισμού, απαιτεί χαλαρά ή ανοικτά σύνορα και προωθείται από την Ευρωπαική Ένωση, με βάση την αρχή του ελεύθερου διεθνούς ανταγωνισμού, εξωθεί εκ των πραγμάτων μεγάλες μάζες ανθρώπων σε μετανάστευση. Απο την άλλη πλευρά, ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος που διεξάγεται σε παγκόσμιο επίπεδο, κάθε μέρα ξεριζώνει τους ανθρώπους απο τις εστίες τους. Μέσα σ’ αυτό το πόλεμο έμμεσα-άμεσα συμμετέχουμε και εμείς ως Χώρα!!!

  Η νέα τάξη πραγμάτων δεν είναι μόνο στο πεδίο της μάχης, αλλά ξεκινάει απο τις επιχειρήσεις πρώτα, δήθεν ότι οι επιχειρήσεις επιζητούν την απασχόληση ξένου προσωπικού χαμηλού κόστους για να είναι πιο ανταγωνιστικές και κερδοφόρες. Δηλαδή, ο εργοδότης πρέπει να γίνεται πιό πλούσιος και ο γηγενής πολίτης, προκειμένου να επιβιώσει ξεριζώνεται απο την χώρα του. Γιατί δεν υπάρχουν προοπτικές πιά!… Εάν μείνει στην πατρίδα του, θα καταντήσει να είναι «δούλος» της δουλείας. Με λίγα λόγια, «μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα» που λέμε.

  Οι κυβερνήσεις της «Νέας Τάξης» του ιμπεριαλισμού, επειδή κατάντησαν να είναι Α.Ε. και σε συνεργασία με τις θυγατρικές εταιρίες Π.Ε., εφαρμόζουν κατα γράμμα το «ταξικό» καθεστώς. Σήμερα, στα ηλεκτρικά παράθυρα ακούμε για τα ποσοστά των κομμάτων. Για να γίνω πιό σαφής, θα σας εξηγήσω ένα πραγματικό γεγονός. Ο δεύτερος πρόεδρος (Ισμέτ Ινονού) της Τουρκίας ήταν σοσιαλιστής και κομμουνιστής. Προκειμένου ο Λένιν να βοηθήσει των αγώνα των Τούρκων κατά των ιμπεριαλιστών, όπως και την ιδρύση της Τουρκικής Δημοκρατίας και του Τουρκικού Κράτους, ο Ινονού του είχε υποσχεθεί ότι θα ενταχθεί στο Ανατολικό μπλόκ. Αφου τελείωσε ο πόλεμος και ιδρύθηκε το Τουρκικό Κράτος, ο Ινονού πάει για επίσκεψη στο Λένιν. Μετά το καλοσώρισες και τον καφέ, ο Λένιν απευθύνεται στο Ινονού και του Λέει: « Τώρα είναι η ώρα γι’ αυτά που συμφωνήσαμε..», δηλαδή να ενταχθεί η Τουρκία στο Ανατολικό μπλόκ. Ο Ινονού, αφού αρχικά τα χάνει για λίγο, μετά λέει στον Λένιν: « Κύριε, έχω ενα σοβαρότερο πρόβλημα στην Χώρα μου και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Ίσως ειναι η Θρησκεία, ίσως,….» και πριν τελειώσει τον λόγο του, ο Λένιν χτυπάει με το πόδι του στο δάπεδο, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο σκοπός, που ήταν έξω από την πόρτα. Παράλληλα δίνει εντολή να φέρει ένα Περιστέρι. Πάει ο σκοπός και φέρνει το Περιστέρι. Τότε, ο Λένιν λέει στον Ινονού: « Το βλέπεις το περιστέρι;» «ναι» απαντάει ο Ινονού. «Τώρα θα δείς τι πρέπει να κάνεις στο Λαό σου,…» του λέει ο Λένιν. Παίρνει το περιστέρι και του βγάζει όλα τα πούπουλα και του αφήνει μόνο τα φτερά. Χειμώνας τώρα, ανοίγει το παράθυρο και το αφήνει ελεύθερο το περιστέρι. Το περιστέρι πριν καν κλήσει το παράθυρο γυρνάει προς τα μέσα και πέφτει μπροστά τους και σηκώνει το κεφάλι προς αυτούς. Ο Λένιν λέει στο Ινονού « Τώρα κατάλαβες;», « Όχι» του απαντάει ο Ινονού. Τότε με νεύρα προς το Ινονού « Κύριε, για να σε ακούει ο λαός, πρέπει ότι έχει και δεν έχει να του τα πάρεις όλα και αφού του τα πάρεις, τότε θα σε κοιτάει στο στόμα και ότι πεις θα γίνεται, όπως και το περιστέρι που είναι στο δάπεδο και είδες πως μας βλέπει, παρόλο που εγώ το ξεπουπούλιασα, αλλά με βλέπει ως σωτήρα. Το κατάλαβες τώρα;» Έτσι κλείνει η συζήτηση μεταξύ τους.

  Μέσα στα πλαίσια αυτά, οι κυβερνήσεις των Α.Ε. και του ιμπεριαλισμού λειτουργούν. Την μια μας φέρνουν τον πρόσφυγα-μετανάστη, την άλλη φορά θα μας στείλουν στην προσφυγιά – ξενιτιά ώς μετανάστη, όπως και να έχει το πράγμα αφού μας ξεζούμισαν, μας ξεφτύλισαν και πάλι σ’ αυτούς θα κοιτάμε!!! Από την άλλη πλευρά, θα ακούμε για το πρόβλημα συνέχεια, όμως, να είστε σίγουροι ότι κανείς τους δεν δίνει βάση. Γιατί;

  Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι Έλληνες ευρωβουλευτές και τοπικοί βουλευτές θέτουν ερωτήματα στα κοινοβούλια. Μάταιο είναι και μην σας συγκινήσει αυτό! Δεν κοροιδευόμαστε πιά! Γι’ αυτά που ακούμε και διαβάζουμε στα Μ.Μ.Ε.. Αυτά είναι για τα προγράμματα, τις επιδοτήσεις που υπάρχουν, που σημαίνει «μάσα» κύριοι και τίποτα άλλο.

  Σήμερα στην Ξάνθη, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά έχουμε μελαχρινούς συμπολίτες. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι γηγενές στοιχείο της ευρύτερης περιοχής. Ορισμένοι ήρθαν για να πολεμήσουν και έμειναν, άλλοι τους έφεραν ως «δούλους» που έμειναν και ορισμένοι δεν ξέρουν πώς βρέθηκαν στα Βαλκάνια. Κάτι τέτοιο δημιουργείται και υλοποιήται σήμερα απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων, μέσα στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης.

  Απο την άλλη πλευρά, όλοι αυτοί που φτάνουν είναι νέοι και έχουν όρεξη για δουλειά, με λίγα λόγια η «μοντέρνα» δουλεία της εποχής. Επίσης, σκοπός του ιμπεριαλισμού είναι, να σπάσει στις χώρες αυτές την αντίσταση των λαών. Απο το Αφγανιστάν 2.500.000 εκατομύρια περίπου νέοι έχουν εγκατάλειψει την πατρίδα τους. Σκεφτείτε! Εάν δεν είχαν φύγει;;; Γι’ αυτό θέλουμε δεν θέλουμε, όσο και να φωνάζουμε, αφού είμαστε μέσα στο σύστημα των ιμπεριαλιστών και ανήκουμε στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων, όπως μας δίνουν εντολή, όποιος και να είναι επάνω στην εξουσία, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα!!!

  Επίσης, ακούω για σύνορα Ε.Ε. και πάει λέγοντας, ότι τα σύνορα της Ευρώπης είναι τα δικά μας. Είναι Μπούρδες και μπαρούφες όλα αυτά! Ορισμένοι υποστηρίζουν τον «φράκτη» στον Έβρο, αλλά σκέτη κοροϊδία είναι αυτό. Τα σύνορα της Ευρώπης είναι στην Μ.Ανατολή και φοβάμαι οτι σε λίγο καιρό θα ενταχθεί και η Β. Αφρική. Μέχρι εκεί που φτάνει το ΝΑΤΟ. Όλα αυτά που γίνονται, είναι οι ζυμώσεις μας και ένα κατεύνασμα, προκειμένου σιγά-σιγά να το χωνέψουμε. Η πρόσφατη δήλωση του κ. Θ. Πάγκαλου, πέρι της «εθνικής κυριαρχίας» δεν ήταν τυχαία. Φυσικά, θα υπάρχουν και τα τοπικά συμφέροντα, αλλά μέσα στα πλαίσια του ιμπεριαλισμού και του σιωνισμού.

  Παρόλο, όλες αυτές τις εξελίξεις γύρω μας, πρέπει να επιμείνουμε στην ακεραιότητα του έθνους κράτους και ας είναι μέσα στην Ε.Ε. μια «περιφέρεια» που να λέγεται Ελλάδα. Διότι, ως Έλληνες ξεριζωμούς ζήσαμε, τραγωδίες είχαμε, σκλαβιά ζήσαμε, φιλόξενοι είμαστε, την ξενιτιά δεν την φοβόμαστε, αλλά το σπίτι μας, τον κήπο μας τον θέλουμε ανοιχτό για τον γείτονα και θέλουμε να αναπνέουμε ελεύθερο αέρα!!!!

  Δεν είναι θέμα εθνικισμού, ούτε ρατσισμού, αλλά ούτε φασισμού. Ήμουν και είμαι υπέρ του αδύνατου. Για εμένα η μετανάστευση και η προσφυγιά είναι «Σούννε», που προέρχεται απο το πιστευω μου. Αυτό σημαίνει όταν κάπου δεν μπορείς να ζήσεις και μεταναστευεις σε άλλη περιοχή. Το ιδιο επραξε και ο Προφήτης Μωάμμεθ, όταν τον κυνηγούσαν οι Εβραίοι και γι’ αυτο είναι σούννε. Όμως, με όλα αυτά που ζούμε και βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, ακόμα και κλειδωμένοι δεν είμαστε ασφαλείς πιά (!) και λέμε «ΟΧΙ!» σ’ αυτά που μας σερβίρουν. Είναι τόσο απλό!!!

  Αθήνα, 23 Μαρτίου 2012

  Φιλικά,

  Μεχμέτ ΙΜΑΜ,
  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Συμπαραστάσεως των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, «Η ΦΙΛΟΤΗΤΑ»
  m.imam61@yahoo.gr

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>