«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ξυπνάτε… το σύστημα ετοιμάζει τις εφεδρείες του

Ακόμα και στις προκλητικές δημοσκοπήσεις που γίνονται, για λογαριασμό των κυβερνητικών ΒΗΜΑ και “ΕΘΝΟΣ”. Δημοσκοπήσεις, που προσπαθούν να δώσουν έναν αέρα ανασυγκρότησης στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ, τα ποσοστά είναι υπερβολικά μικρά για δικαιολογήσει την “απόφαση” – εάν και εφόσον ισχύσει – για άμεση διενέργεια εκλογών.

Το σύστημα έχει φροντίσει να μπορούν να σχηματίσουν, έστω και με οριακή πλειοψηφία, με ένα συνολικό ποσοστό, γύρω στο 37%.

Ακόμα και αυτό το ποσοστό όμως, δεν είναι πλέον εύκολο για τους δύο συνεταίρους να το πετύχουν. Από νωρίς φάνηκε η προσπάθεια των οργανωτών του “μαύρου μπλόγκ”, να εξασφαλίσουν…την ύπαρξη τέτοιων εφεδρειών.
Τέτοια προσπάθεια ήταν και η δημοσκοπική, τεχνητή ενίσχυση της ΔΗΜΑΡ. Έγινε όμως λίγο “άτεχνα” και προκαλώντας την νοημοσύνη των πολιτών, άρχισε να καταρρέει.
Το σύστημα κρατάει σαν εφεδρείες των ΠΑΣΟΚ ΝΔ την ΔΗΣΥ της Ντόρας, το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, κόμματα όμως που είναι αμφίβολο πλέον αν θα περάσουν το ποθητό 3%.
Είναι φανερό, ότι η εφεδρεία που χρειάζεται το σύστημα, δεν μπορεί να υπάρξει μέσα από πολιτικούς σχηματισμούς που ο λόγος του είναι φιλομνημονιακός, ή διφορούμενος.
Οι πλειοψηφία του Ελληνικού λαού θέλει να εκφράσει την οργή της σε αυτούς που οργάνωσαν, επέβαλλαν, στηρίζουν ή δείχνουν “αναγκαστική” ανοχή στα μνημόνια.
Ο σχηματισμός του Π.Καμμένου προέρχεται από τον αντημνημονιακό λόγο του Αντώνη Σαμαρά. Μαζί για ενάμισυ χρόνο ανέπτυξαν επιχειρήματα και λόγο που ξεσήκωσαν το λαό της “δεξιάς πολυκατοικίας”.
Μαζί μέχρι τον Νοέμβρη, ή και μέχρι τον Φλεβάρη, για αρκετούς από αυτούς.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι σε μια αδύναμη κυβερνητική πλειοψηφία, οι βουλευτές που τυχόν θα εκλεγούν από τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” θα είναι η χρυσή εφεδρεία που θα στηρίξει την “Νέα Εθνική προσπάθεια”… την νέα “εθνική σωτηρία”. Και μαζί με τους τυχόν εκλεγμένους των υπολοίπων – ΔΗΣΥ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ- θα αποτελέσουν τις χρυσές – ή και χρυσοφόρες – εφεδρείες του συστήματος.
Περιπτώσεις σαν του Παπαμανώλη, δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι θα ακούσουν με περισσή “υπευθυνότητα¨το νέο κάλεσμα, για την νέα σωτηρία της χώρας, από την νέα χρεωκοπία.
Το ίδιο ισχύει για τους βουλευτές “καριέρας” που πλαισιώνουν το εγχείρημα του Π. Καμμένου.
Ο Δ. Σταμάτης -βουλευτής πλέον στους “Ανεξάρτητους Έλληνες”είχε δηλώσει ότι θα ψηφίσει το PSI και απλά δεν θα ψήφιζε την μείωση των μισθών.
Έχετε καμία αμφιβολία, για το ότι θα στηρίξει αύριο την “νέα σωτηρία”;
Μερικά δε από τα δημοσιευμένα ονόματα, για τις λίστες της παράταξής του… προκάλεσαν τις τοπικές κοινωνίες.
Το σύστημα ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με αισιοδοξία που προκαλεί. Έχει μαζί του όπλα που πολλοί στην αφέλεια τους δεν τα έχουν λάβει υπ όψη.
Αν το βράδυ των εκλογών, και κυρίως λίγους μήνες μετά, αυτά τα σενάρια επιβεβαιωθούν, πολλοί θα αισθανθούν ότι έγιναν αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Θα είναι όμως αργά.

Σχόλιο apneagr: Πως θα κάνουμε… Μποϊκοτάζ του εκλογικού νόμου μέσω της …ψήφου! (ή τι κάνουμε στις εκλογές).
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>