«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Να υποκλιθούν όλα τα ζώα που λένε ότι είναι Έλληνες στον εκπρόσωπο των κατακτητών Παπαδήμο!!!

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος,  ο εκπρόσωπος ενός υπερήφανου λαού, φτύνει ένα λαό,  του λέει ότι είσαι δούλος πάρε το απόφαση  το γραφείο αυτό δεν εκπροσωπεί την Ελλάδα αλλά τα καινούργια αφεντικά σου! Πως είναι δυνατόν  πρώην Ελληνικέ λαέ να υπάρχει στο μεσιτικό γραφείο των τοκογλύφων ο πίνακας της ελευθερίας και η Ελληνική σημαία; Δεν καταλαβαίνεις από λόγια και από έργα; Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει κράτος αλλά μια διεθνής επιχείρηση που στο γραφείο αυτό έχει μεταφέρει την διοίκηση;  Δεν βλέπεις τι χρώμα αντικατέστησε τον ιερό πίνακα της ελευθερίας;  Ένα μωβ που σηματοδοτεί τον θάνατό σου! Γιατί μια μικρή μειοψηφία θέλει να επιβληθεί στην απόφαση των πολλών που έχουν αποδεχτεί τα καινούργια αφεντικά τους; Τι άλλο πρέπει να κάνω σαν εκπρόσωπος των δοσίλογων για να σου δώσω να καταλάβεις ότι  δεν είσαι ο περήφανος Έλληνας,  αλλά ένα μεταλλαγμένο μείγμα από τον πειραματικό σωλήνα! Εγώ δεν ήρθα με το ζόρι,  εσύ με κάλεσες γιατί είσαι ανίκανος, γιατί είσαι ζόμπι,  ένα είδος μεταλλαγμένο για να το δείχνουμε σε όλον το κόσμο και να του λέμε, ορίστε το υπόδειγμα της αντροσύνης, ορίστε το υπόδειγμα του ελεύθερου πνεύματος, ορίστε ο λαός που δίδαξε δημοκρατία, ορίστε ο λαός που δίδαξε τα γράμματα τις τέχνες την ιατρική, ορίστε ο λαός που υπάρχει από αρχής του κόσμου στο σύμπαν! Όπως βλέπετε όλοι η πολιτική ηγεσία, οι βιομήχανοι, οι πνευματικοί, οι στρατιωτικοί προσαρμόστηκαν στα καινούργια αφεντικά τους!  Και εσύ αμόρφωτε λαέ συνεχίζεις να αντιδράς, εγώ θα φταίω αν σε εξαφανίσω για να αποκαταστήσω την τάξη και τα συμφέροντα των αφεντικών μου; Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ, είμαι ο εκπρόσωπος του χρήματος και με έβαλαν σε αυτό το γραφείο να μαζέψω το χρήμα! Και θα το κάνω κάνοντας σωστά την δουλειά μου, έστω και αν χρειαστεί να σας θάψω όλους! Πάντως είναι περίεργο και προς έρευνα, τόσα χρόνια κοιμόσαστε ήρεμα, τρώγατε ότι σας ταΐζαμε, κάναμε δοκιμαστικά πειράματα για να σας προσαρμόσουμε στο ποιο  ανθεκτικό είδος επάνω στην γη, τις κατσαρίδες! Και εσείς μας πληρώνετε με αχαριστία! Για αυτό θα τιμωρήσουμε αυτόν τον αχάριστο λαό.
Το παραπάνω διάγγελμα υπογράφει προς συμμόρφωση ο εκπρόσωπος της επιχείρησης Α.Ε.  ΔΝΤ Λουκάς Παπαδήμος με την έγκριση των 300 μετόχων της εταιρίας  Α.Ε . ΕΛΛΑΣ! Και της εταιρίας Εκκλησία Α.Ε.  αιολικά πάρκα, μετοχές Εθνική τράπεζα,  μεσιτικό γραφείο τα καλύτερα οικόπεδα, μπίζνες Ντουμπάι, σκύψε να σε συγχωρήσω!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>