«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επίκαιρα όσο ποτέ τα λόγια του Γέρου του Μοριά που διαλαλούσε τότε: «Φωτιά και Τσεκούρι στους Προσκυνημένους»

Λαέρτης ο Πύλιος

«……την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω….» όρκος Αθηναίων. [1]

Προοίμιο: Η Ελληνική κρίση είναι αποτέλεσμα αφενός της ιδιοποίησης του κράτους
και των θεσμών από τα κόμματα που κυβέρνησαν διαχρονικά την χώρα
και αφετέρου της λεηλασίας του δημόσιου αγαθού που διέπραττε διαχρονικά το κομματικό προσωπικό[2].Γνωρίζουμε ότι η παρουσία της Τρόικας υπαγορεύτηκε από την άρνηση των κομματικών προσώπων να συμπεριφερθεί με όρους δημοσίου συμφέροντος, να απαρνηθεί το καθεστώς της κομματοκρατίας που το θρέφει. Παρέδωσαν την χώρα στην ξένη εποπτεία με την ελπίδα ότι έτσι θα διατηρήσουν το καθεστώς των νέων «κοτζαμπάσηδων» επί της ελληνικής κοινωνίας.
Τα κομματόσκυλα από μικρά παιδιά μεγαλώσανε με τη ρουφιανιά την λαμογιά, την απατεωνιά και κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους, γιαυτό μην εκπλήσσεστε όταν  η δουλοπρέπεια, η απληστία και η λατρεία για την καρέκλα γίνεται κομματικός νόμος που λέει ότι: «ό,τι πει το κόμμα εγώ θα γλύψω θα ψευδολογήσω ώστε να υφαρπάξω την ψήφο του πολίτη για το κόμμα και πάνω από όλα για τον εαυτό μου».
Μια από τις εφαρμογές  του παραπάνω νόμου είναι η παρουσίαση των υποψήφιων κομματικών βουλευτών στη εξέδρα των επισήμων, κατά την διάρκεια της παρέλασης προς τιμή των αγωνιστών των ηρώων του 1821 στη Πύλο, παρέα με τους «ομογάλακτους» φίλους, ως  μελλοντικοί τοπικοί δυνάστες-δεσπότες για να γοητέψουν τα δημοτικά υποζύγια και με την βοήθεια των κομματαρχών συγκατανευσιφάγων τους, να υφαρπάξουν την ψήφο τους στις προσεχής βουλευτικές εκλογές.
Ο οποιοσδήποτε , διαπιστώνει ότι το θράσος και η έπαρση που επιδεικνύουν οι κομματικοί υποψήφιοι βουλευτές με την προκλητική ανοχή του κομματικού δημάρχου,  παρουσιάστηκαν στην εξέδρα των επισήμων, κατά την διάρκεια της παρέλασης προς τιμή των αγωνιστών των ηρώων του 1821 στη Πύλο, είναι αντίστοιχο με την τραγική δουλοπρέπεια της κομματικής τάξης και το μέγεθος της επιτροπείας στην οποία υπέβαλαν την χώρα.
Είναι φανερό ότι τα  κομματόσκυλα μπροστά στο ίδιον συμφέρον δεν σεβάστηκαν την εθνική μας εορτή. Η 25η Μαρτίου δεν ανήκει στο σάπιο κομματικό  σύστημα, στους τραπεζίτες, στους υπουργούς και στην τρόικα.
Οι τοπικοί κοτζαμπάσηδες και οι μελλοντικοί τοπικοί δυνάστες-δεσπότες
που καμαρώνουν στις εξέδρες και με περισσό θράσος, ζητάνε χαιρετισμό από τα παιδιά μας, τι σχέση έχουν με όλους εκείνους που απλόχερα έδωσαν την ψυχή τους και τη ζωή τους ακόμα, για την ελευθερία, την αξιοπρέπεια, για να δει τούτος ο τόπος καλύτερες μέρες;
Η απάντηση είναι ότι αυτοί που καμάρωναν στην εξέδρα των επισήμων, είναι τα πιστά «ζαγάρια» αυτών που  ξεπούλησαν για δικό τους όφελος τη χώρα. Αυτοί που οδήγησαν την κοινωνία στη διάλυση και το λαό στην εξαθλίωση. Αυτοί που δημιούργησαν ενάμιση εκατομμύριο άνεργους, μισθούς και συντάξεις πείνας, άστεγους, συσσίτια, ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια, φόρους, χαράτσια, αστυνομική βία και καταστολή, βγήκαν τώρα φορώντας τα καλά τους, να παραστήσουν τους τιμητές και τους σωτήρες.[3] Ντροπή!! αν σας έχει μείνει η ελαχίστη τσίπα. Επιπλέον βάλτε το καλά στο μυαλό σας, παρασιτικά κομματόσκυλα, δεν έχετε το δικαίωμα να μολύνετε με την παρουσία σας τη μνήμη όλων αυτών που θυσιάστηκαν για την Τιμή της Πατρίδας που εσείς ποδοπατήσατε, αυτή η ιερή ημέρα δεν είναι δική σας.  Η 25η Μαρτίου:
-Ανήκει σε αυτούς που θυσιάστηκαν για να διώξουν τον ξένο ζυγό.
Ανήκει σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για την αξιοπρέπεια, την ανεξαρτησία, για τα δικαιώματα των πολιτών.
Ανήκει σε όλους εμάς που παλεύουμε για την επιβίωση στα εργοστάσια, στα χωράφια, στις επιχειρήσεις, στις γειτονιές, στις πόλεις και τα χωριά.
Η παρέλαση ανήκει σε όλους εμάς. Είναι η δική μας παρέλαση!
Αυτοί έπρεπε  να βρίσκονται σήμερα στην εξέδρα των επισήμων στη Πύλο.
Συμπέρασμα: Στο σήμερα μιας ιδιαιτέρως μεθοδικής και ύπουλης υποδουλώσεως….μέσω της αποχαυνώσεως…δεν  θα γίνουμε οι ραγιάδες του 21ου αιώνα, γιατί ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τους ήρωες του 1821…Οι οποίοι έδωσαν το αίμα τους για να ελευθερωθεί η χώρα και πάνω από όλα ότι η Ελευθερία και η Δημοκρατία δε διακονείται από προσκυνημένους όπως μας  δίδαξε ο Καραϊσκάκης που δεν υπάκουε σε κανένα δίλλημα υποτέλειας και φόβου, όπως διαβάζουμε με υπερηφάνεια:Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί, λέγεις να προσκυνήσω, κι εγώ, πασά μου, ρώτησα τον πούτζον μου τον ίδιον κι αυτός μου αποκρίθηκε να μην σε προσκυνήσω κι αν έρθεις κατ’ επάνω μου, ευθύς να πολεμήσω.” [4]…και εν συνεχεία οι πολιτικοί την υποδούλωσαν στις Μεγάλες Δυνάμεις…Οι πράξεις τους, τα λόγια τους, η αυταπάρνηση, η αυτοθυσία τους και η ομοψυχία τους αποτελούν πάντα φωτεινά παραδείγματα και παρακαταθήκες για τις γενιές που ήρθαν, γι΄ αυτές που είναι και αυτές που ακολουθούν… για να φτάσουμε στο Σήμερα της Λήθης και της Αδράνειας, των προσκυνημένων “ηγετών”, ως και της υποθηκεύσεως της ίδιας της Πατρίδας μας «την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω”, δηλαδή «και  την πατρίδα δε θα παραδώσω μικρότερη», ως και της υποθηκεύσεως της ίδιας της Πατρίδας μας, που τα Μνημόνια αντικατέστησαν τα προσκυνοχάρτια του Ιμπραήμ αντηχούν πιο επίκαιρα από ποτέ τα λόγια του Γέρου του Μοριά που διαλαλούσε τότε:  «Φωτιά και Τσεκούρι στους Προσκυνημένους»[5]
Πηγές:
[1] el.wikipedia.org/…/Όρκος_των_Αθηναίων μετ «και  την πατρίδα δε θα παραδώσω μικρότερη»
[2] Κομματοκρατία και δυναστικό κράτος/Εκδόσεις Παττάκη σελ 106-107/Γ Κοντογιώργης
[3] allosdromos.wordpress.com/Η 25η Μαρτίου δεν ανήκει στο σάπιο πολιτικό σύστημα
[4] www.ellinikoarxeio.com/…/blog-post_18 \Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης …
[5] www.novafm106.gr/read/fire-and-axe Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: Φωτιά & τσεκούρι στους προσκυνημένους
Μοιραστείτε το!

2 comments to Επίκαιρα όσο ποτέ τα λόγια του Γέρου του Μοριά που διαλαλούσε τότε: «Φωτιά και Τσεκούρι στους Προσκυνημένους»

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>