«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έλληνες και ελληνίδες, δεν ξέρω πόσοι από εμάς αισθανόμαστε υπεύθυνοι για την κατάντια της πατρίδος μας.

Εγώ σαν Έλληνας και σαν πατέρας, σαν πατριώτης, σαν παππούς, σαν φίλος αισθάνομαι υπεύθυνος που έδινα σε αυτούς τους προδότες λευκή επιταγή και αυτοί έβαζαν το όνομα και το ποσόν για μένα! Δεν διδάχτηκα τη σημαίνει κυρίαρχος λαός για να δω ότι, ότι και να ψηφίζω ήταν νοθευμένο όπως θα είναι και τώρα! Θα μιλήσω σε προσωπικό επίπεδο για να μπορέσουμε να καταλάβουμε που είμαστε, τι μας περιμένει και τι έρχεται. Ένα από τα παιδιά μου δουλεύει σε έναν απατεώνα 5 χρόνια ανασφάλιστος χωρίς δώρα άδειες και όποτε θέλει του δίνει κανένα μεροκάματο σε στιλ χαρτζιλίκι, πάρε 30 ευρώ Χριστούγεννα να πάρεις ψωμί! Έψαξε , έφαγε σόλες να βρει κάτι ποιο ανθρώπινο όλοι του λένε εμείς διώχνουμε ρε φίλε και είμαστε έτοιμοι να το κλείσουμε! Το παιδί απελπισμένο μου λέει,  πατέρα δεν κοιτάς μήπως μέσω κανενός γνωστού, μου βρεις κάτι; Και μιλάμε για έναν νέο που δεν τον ενδιαφέρει τι δουλειά θα είναι αυτή, εργατικός και φιλότιμος! Σήμερα πήρα τους δρόμους και έκανα ερώτημα σε φίλους, μου λένε φίλε μου για απάντηση μήπως έχεις κανένα γνωστό να πάει για δουλειά το παιδί μου! Μια φίλη μου λέει, το παιδί μου δουλεύει στην ΕΛΠΑ και έχει να πληρωθεί τρεις μήνες και σήμερα που με βλέπεις μόλις γύρισα από τον δικηγόρο  μήπως και καταφέρουμε να παγώσουμε τα ενοίκια, το ρεύμα, τα τηλέφωνα, και το δάνειο στην τράπεζα! Τα παραπάνω τα λέω για να αναφέρω ρητά και χωρίς μεσοβέζικες παρερμηνείες ότι σαν πατέρας σαν παππούς που αισθάνομαι ακόμα Έλληνας γονιός, ότι δεν θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθώ τον αργό και βασανιστικό θάνατο μου, ούτε των παιδιών μου, ούτε θα την χαρίσω σε αυτούς που είδαμε να ψηφίζουν στο ΠΑΣΟΚ, ή σε οποιοδήποτε άλλο πολιτικό χώρο για να διεκδικήσουν ρουσφετολογικά για τα παιδιά τους και τους ίδιους το δικαίωμα μου και των παιδιών μου να ζήσουν. Θα κάνω ένοπλο αγώνα μέχρι εσχάτων για το δικαίωμα στην ζωή, εμένα των παιδιών μου κατά των κλεφτών, των ρουσφετολόγων, των προδοτών! Όσοι με καταλάβουν και με αισθάνονται, βάζω πρώτος το κορμί μου στην θυσία για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας, να πάμε να καθαρίσουμε την βουλή από τους προδότες! Αναμένω την ανταπόκριση σε ένοπλο αγώνα! Εγώ μπροστά όχι πίσω! Προειδοποιώ τους έχοντες να μην αισθάνονται ήσυχοι ούτε με το καλπο-νοθευτικό μαγείρεμα τους, ούτε με την Αμερικανική χούντα που είναι  έτοιμη, μπορεί εγώ να πεθάνω αλλά πρώτα θα πάρω πολλούς προδότες μαζί μου‼!

Περιμένω έναν εισαγγελέα να με σηκώσει από την πολυθρόνα και να με βγάλει στον αγώνα!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>