«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όντως ελεύθεροι σκοπευτές της ΕΛ.ΑΣ. στην μεθαυριανή παρέλαση;

3/23/2012 12:46:00 μμ  ΗΠΕΙΡΟΣ – ΕΛΛΑΣ

Είδα από εχθές να κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα θέμα για την μεθαυριανή παρέλαση της Εθνικής μας επετείου. Ο τίτλος του θέματος, σε άλλα μέσα κομψός και σε άλλα όχι, ήταν ότι η Ελληνική Αστυνομία θα έχει ελεύθερους σκοπευτές σε ταράτσες κτηρίων πέριξ της πλατείας Συντάγματος.

Πολύ σοβαρό θέμα. Και αν μη τι άλλο προκλητική κίνηση εκ μέρους της, πολιτικής ή όχι, ηγεσίας. Είναι όμως έτσι; Από ήλθαν αυτές οι πληροφορίες για τα εν…
λόγω δημοσιεύματα;

Μάλλον από τα “σπλάχνα” της ΕΛΑΣ ή κάποιου συναρμόδιου υπουργείου.  Και λέω από τα σπλάχνα εννοώντας από κάποιον που δεν  συμφωνούσε με μια τέτοια κίνηση.
Το ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ήρθε σε επαφή με το γραφείο τύπου της ΕΛΑΣ στην Αθήνα και η υπαστυνόμος του γραφείου ήταν ξεκάθαρη:

“Ναι θα υπάρχουν ακροβολισμένοι αστυνομικοί σε καίρια σημεία, οι οποίοι όμως θα είναι παρατηρητές. “

Θα ελέγχουν προφανώς την κατάσταση για το ξεκίνημα τυχόν προβλημάτων. 
Τώρα βέβαια τη λέξη “παρατηρητές” όπως θέλει ο καθένας την αναλύει… Αφού δηλαδή πρόκειται για παρατηρητές, τότε θα είναι απλοί αστυνομικοί εν ώρα υπηρεσίας και όχι ειδικές δυνάμεις. Γιατί παρατήρηση του χώρου μπορεί να κάνει και ένας απλός αστυνομικός. 
Δεν χρειάζεται να είναι ΕΚΑΜιτης. 

  Έπειτα από όλα τα παραπάνω ερωτώ, λοιπόν εγώ,  αφελέστατα…
Μήπως κύριοι βλέπετε πολλές αμερικανικές ταινίες;
Ποιός “φαεινός νους” το σκέφθηκε αυτό;  
Μήπως με αυτή την ενέργεια, φοβούμενοι αντιδράσεις από τους πολίτες, τους εξαγριώσετε ακόμη περισσότερο;
Πως διέρρευσε μια τέτοια πληροφορία, εφόσον δεν υπήρξε επίσημο ανακοινωθέν της αστυνομίας.

Ποιούς θέλει να προστατέψει η Ελληνική Αστυνομία με τέτοια κίνηση;  
Τους Έλληνες πολίτες που θα παρακολουθούν την παρέλαση; ή τα πολιτικά πρόσωπα που θα παρίστανται;  
Γιατί αν ισχύει το δεύτερο, τότε αυτοί που νομίζουν πως θα εισπράξουν την οργή του κόσμου να μην παρουσιαστούνε στην παρέλαση. Και όχι επειδή το λέω εγώ, αλλά οικειοθελώς. 

Εξάλλου πολλοί από αυτούς ήταν πρωτοπόροι στο να καταργηθούν οι παρελάσεις.
Οι δε υπόλοιποι δεν έφεραν καμία αντίρρηση σε αυτή την προοπτική.
Άσχετα αν δεν “τους πέρασε” και καταργήθηκε η μηχανοκίνητη παρέλαση, πάντα με δικαιολογία την “κρίση”.

Και για το ρεζουμέ…

Αν φοβάστε κύριοι να κάτσετε στο σπίτι σας.
Ούτε η παρέλαση γίνεται προς τιμήν σας, αλλά προς τιμή του Ελληνικού λαού, αλλά ούτε και θα ξεκινήσετε εσείς έναν αλληλοσπαραγμό.
Όσοι φοβάστε  να κάτσετε να την δείτε από την τηλεόραση… ή το πολύ-πολύ να την κάνουμε αναμετάδοση από εδώ για χάρη σας …
Τρύφωνας Τιπούρτης.
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>