«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μαζικά στο σφυρί τα φιλέτα δημόσιας γης

Διεθνής διαγωνισμός για 1.900 στρέμματα στην Αφάντου Ρόδου. Στο στόχαστρο και τα ακίνητα ασφαλιστικών ταμείων

Με επίσημο «αγγελτήριο» την εφαρμοζόμενη εγκληματική πολιτική για τη διαμόρφωση φτηνότερων, περισσότερο ευέλικτων εργατών, η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου βάζει μπροστά το πρόγραμμα «προσέλκυσης επενδυτών», για την εκχώρηση στα μονοπώλια φρέσκου ζωτικού χώρου, νευραλγικών και συγκεντρωμένων κλάδων της οικονομίας και της παραγωγής, βασικών υποδομών, φιλέτων δημόσιας περιουσίας.
Οι «προσφορές» συνεχίστηκαν χτες με την προκήρυξη διαγωνισμού για το φιλέτο δημόσιας γης στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου, για την «αξιοποίηση οικοπέδου» έκτασης 1,9 εκατ. τετραγωνικών μέτρων (1.900 στρέμματα) μαζί και τα 7 χιλιόμετρα του παρακείμενου αιγιαλού και παραλίας. Ο «επενδυτής» παίρνει τα διακαιώματα εμπορικής εκμετάλλευσης για αρχική περίοδο 50 χρόνων, με το δικαίωμα της παράτασης. Οχημα της ιδιωτικοποίησης είναι το λεγόμενο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) το νομικό τερατούργημα που θεσμοθέτησαν, ήδη από το αρχικό μνημόνιο, στο οποίο σταδιακά μεταβιβάζουν την προς εκποίηση κρατική περιουσία, δηλαδή τα πάντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και που υπόσχονται κέρδη στα σαπρόφυτα της πλουτοκρατίας.
Ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος, σε ρόλο αγοραίου κράχτη του προσφερόμενου πλούτου, επισκέφτηκε χτες τον επικεφαλής του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων Κ. Μητρόπουλο. Στην ατζέντα της συνάντησης ήταν το χρονοδιάγραμμα και οι διαδικασίες αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου για το αμέσως επόμενο διάστημα.
Ηδη «τρέχουν» οι διεθνείς διαγωνισμοί και για τα παρακάτω φιλέτα δημόσιας γης :
Ελληνικό : Πρόκειται για την έκταση 5,25 εκατ. τ.μ. του παλιού αεροδρομίου. Επίσης την παραλιακή ζώνη του Αγίου Κοσμά μαζί με τις αθλητικές εγκαταστάσεις, μαρίνες κ.ά. σε ακτογραμμή έκτασης 3,5 χλμ.
Κασσιώπη Κέρκυρας: Αφορά «οικόπεδο» έκτασης 500 στρεμμάτων. Η παρεχόμενη από τη συγκυβέρνηση δυνατότητα «αξιοποίησης» μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 100 χρόνια.
Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης : Κτίριο επιφάνειας 153.800 τ.μ. που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ενιαία κτίρια στη χώρα.
Πακέτο ακινήτων : Για το επόμενο διάστημα ετοιμάζουν την «αξιοποίηση» – ένταξη χιλιάδων ακινήτων του δημοσίου σε ένα ενιαίο πακέτο, με τη μορφή αμοιβαίου κεφαλαίου. Στο ίδιο πακέτο σχεδιάζουν να χωρέσουν και ακίνητα ασφαλιστικών ταμείων. Πρόκειται για την επόμενη μορφή τζόγου σε συνέχεια της ληστείας των αποθεματικών που συντελέστηκε μέσα από το κούρεμα του κρατικού χρέους!
Μετά και την «εσωτερική υποτίμηση» ο στόχος των ιδιωτικοποιήσεων μέχρι και το 2015 συρρικνώθηκε στα 19 δισ. ευρώ. Μέχρι το τέλος Ιούνη 2012 σχεδιάζουν να ξεμπερδεύουν με ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΕΛΠΕ, ΟΠΑΠ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, Διεθνές Κέντρο Τύπου. Στο β’ εξάμηνο του 2012 βγάζουν στο σφυρί λιμάνια, αεροδρόμια και οδικούς άξονες…

http://www2.rizospastis.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>