«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μα δεν υπάρχει μυαλό κουκούτσι;

Γράφει : ο Θεόφιλος Αιγινήτης

Οι Φαναριώτες, οι κοτζαμπάσηδες και το Πατριαρχείο έδιναν των υπέρ πάντων αγώνα τους να μη γίνει επανάσταση εναντίον των κατακτητών μας Τούρκων το 1821.
Παρουσίαζαν την κατάσταση ειδυλλιακή με τουςΤούρκους, με τα χαράτσια και τον κεφαλικό φόρο ως καλώς καμωμένα.
Έλεγαν το πόσο ωραία περνάμε μαζί τους, το πόσο μας αγαπάνε, που μας προστατεύουν και ζούμε ευτυχισμένοι και μονιασμένοι μαζί τους.
Θα τα είδατε άλλωστε όλα αυτά τα παραπλανητικά και στη σειρά για το 1821 που παρουσίασε το κανάλι skai προ μηνών.
Ο απλός λαός όμως που η δυστυχία του είχε φτάσει στο απροχώρητο, αποφάσισε να ξεσηκωθεί κατά των κατακτητών του γιατί δεν άντεχε άλλο.
ΟΙ απειλές διαδέχτηκαν τα παραπλανητικά γλυκόλογα που τους έλεγαν οι φαναριώτες για αγάπες και λουλούδια με τους Τούρκους. Ακόμα και το Πατριαρχείο που είχε μεγάλη επιρροή στο ποίμνιο αφόρισε την επανάσταση και τους πρωτεργάτες της για να εμποδίσει τον ξεσηκωμό.
Ο ξεβράκωτος και πεινασμένος λαός όμως ξεσηκώθηκε κατά της Αυτοκρατορίας,αδιαφορώντας αν είναι πολύ λιγότεροι και κακώς οπλισμένοι, ασπάστηκε τις ιδέες του Ρήγα Φεραίου και της Φιλικής Εταιρίας και μετά από σκληρό αγώνα αίμα και στερήσεις απέκτησε την ελευθερία του.
Μήπως όλη αυτή η κατάσταση μετά από 191 χρόνια σας θυμίζει τίποτα;
Μήπως βλέπετε σήμερα και ακούτε πάλι τους σύγχρονους φαναριώτες να σας απειλούν πως θα πτωχεύσουμε εάν φύγουμε από την ευρωζώνη, πως δε θα παίρνουμε μισθούς και συντάξεις πως, πως, πως…
Οι αφορισμοί πάντως δεν έχουν πέραση στις μέρες μας και γλυτώσαμε απ’ αυτούς.
ΑΡΧΙΣΑΜΕ αναφώνησε ο σύγχρονος φαναριώτης, ενώ για δύο χρόνια πάσχισε μαζί με το κόμμα του να ρίξει την Ελλάδα στο γκρεμό υπογράφοντας τα κατάπτυστα μνημόνια που τους επέβαλε η αυτοκράτειρα Μέρκελ.
Αυτός με την παρέα του τα εκθείαζε ως λυτρωτικά και δήλωνε πανευτυχής που ήρθαν ξανά οι Γερμανοί στην Ελλάδα ως κατακτητές.
Το (κατακτητές) δεν το είπε αυτός, αλλά το λέω εγώ γιατί έτσι αποδείχτηκε.
Ελπίζω εσείς να είχατε χρόνο να διαβάσετε τα μνημόνια και να δείτε μέσα σ’ αυτά τους αποικιακούς όρους που περιλαμβάνουν και τι θα πάθει ο διεφθαρμένος λαός άν τολμήσει και σηκώσει κεφάλι.
Για να συγκινήσει μάλιστα τα άνοα πλήθη,ζήτησε συγνώμη για τα δύο χρόνια καταστροφής και δήλωσε με σπασμένη φωνή πως ξεκίνησε φτωχός, πως κι’ αυτός βλέπει την ανεργία, πως κατανοεί τις δυσκολίες του λαού με το κόψιμο των μισθών και των συντάξεων, πως στεναχωριέται που φεύγουν οι νέοι κατά χιλιάδες στο εξωτερικό. Μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα!
Ποιός είναι υπεύθυνος ρε Βαγγέλη για όλη αυτήτην κατάσταση;
Ας αναλογιστούμε όμως και εμείς οι ψηφοφόροι και τις δικές μας ευθύνες για τις επιλογές που κάνουμε όταν ρίχνουμε στην κάλπη το ψηφοδέλτιό μας. Θα ακούσατε μια κυρία στην “εκλογή” του Βενιζέλου τι είπε: “Ναι μου κόψανε τη σύνταξή μου, τα χαράτσια δεν έχω να τα πληρώσω,ναι τα μνημόνια είναι καταστροφή για την Ελλάδα, εγώ όμως ήρθα να ψηφίσω για να μη χαθεί το κόμμα” !!!
Αυτή ήταν η επιλογή της. Να χαθεί η πατρίδα για να μη χαθεί το κόμμα.
Εγώ, εσείς τώρα τι να πούμε με αυτή τη λογική;
Ας κοιτάξουμε μόνο να μη της μοιάσουμε και να μη μας παρασύρουν οι σύγχρονοι φαναριώτες στο δρόμο της παντελούς καταστροφήςμε την τρομοκρατία.
Πριν ψηφίσετε ΣΚΕΦΤΗΤΕ τι από όλα όσα σαςέχουν υποσχεθεί οι πολιτικοί μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιήσει και δώστε τηνψήφο σας.
*ο Θεόφιλος Αιγινήτης είναι Ζωγράφος-Συγγραφέας

20/03/2012 — Λακεδαίμων

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>