«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όταν η βουλή και το κράτος γίνεται αλήτης,κλέφτης,ψεύτης, απατεώνας, και δοσίλογο και το σύνταγμα πατζαβούρι, χρειάζεται λαϊκή επανάσταση!!!

Ρήτρα θανάτου – Δώρο στη γιορτή της γυναίκας;

10 Μαρτίου 2012Αδαμαντία Σπαθάτου

Αυτοί δεν θέλουν γιαούρτι, αλλά κρεμάλα!

Ξέρετε τι σημαίνει; Ακούσατε πού αναφέρεται; Σκέπτεσθε ποία βαρύτητα μπορεί να έχει; Αναρωτιέμαι, αν τα 199 ενεργούμενα καθάρματα της δοτής κυβέρνησης Παπαδήμου που ψήφισαν το μνημόνιο, έχουν ιδέα του νοήματος που περικλείεται στον τίτλο; Η ρήτρα θανάτου υπάρχει στο άρθρο 42 του πρώτου εφαρμοστικού νόμου 4052, ο οποίος σχετίζεται με την τύχη της σύνταξης καθενός συνταξιούχου μετά το θάνατό του. Και την προσφέρουν, φαίνεται, ως δώρο για τη γιορτή της γυναίκας. Είναι μία καταδίκη, μία εξαθλίωση, ασέλγεια και αισχρή απαξίωση της γυναίκας συζύγου, από την οποίαν μπορεί να λείψει παντελώς η σύνταξη μετά το θάνατο του άνδρα της. Που θα πάει, με ποίαν αξιοπρέπεια και με τι χρήματα θα συνεχίσει τη ζωή της η χήρα του νεκρού συνταξιούχου;
Ως σήμερα γνωρίζαμε ότι η σύνταξη του συζύγου, μετά το θάνατό του, περιερχόταν στη σύζυγο και τα παιδιά του. Με το νόμο αυτό αλλάζουν τα πάντα: Ο μέλλον συνταξιούχος θα έχει δύο επιλογές:
Από την αρχή θα δηλώσει αν επιθυμεί να λαμβάνει ολόκληρη τη σύνταξή του ή όχι. Και αν δεν έχει σύζυγο ή απογόνους δεν γεννάται θέμα.
Στην αντίθετη περίπτωση, αυτός θα πάρει πολύ μειωμένη σύνταξη, ώστε μετά το θάνατο εκείνου να συνεχίσει το κράτος να την παρέχει και στο σύζυγο ή στα παιδιά του.
Γιώργος Κουτρουμάνης, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Και οι δύο λέγονται ληστρικές επιδρομές των χρημάτων που ο εργαζόμενος κατέθετε στο ταμείο του τα προηγούμενα 30 ή σαράντα χρόνια εργασίας, προκειμένου να εξασφαλίσει μία αξιοπρεπή διαβίωση στον εαυτό του και τη χήρα του στα γεράματά τους. Τώρα του λένε: «Αν πάρεις από την αρχή ολόκληρη τη σύνταξή σου, φρόντισε να πεθάνει μαζί σου και η γυναίκα σου!!!»

http://logiaspathata.no-ip.org/

Από Τάκα Στυλιανό

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>