«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η θα λέμε αλήθειες ή θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας!

Το πολιτικό καρκίνωμα έχει κάνει πολλαπλές μεταστάσεις με προκάλυμμα και την Εκκλησία.

Η σαπίλα του πολιτικού καρκινώματος και η μπόχα που αναδύει δεν γίνετε να μην κρατάς την μύτη σου!
  Φαίνεται ότι κάτι μας έχει διαφύγει! Μόνο ο Μητσοτάκης σαν θρησκόληπτος και καλός οικογενειάρχης είχε το χάρισμα να διαλύει τα κόμματα και τώρα βλέπουμε να τον αντιγράφουν με μεγάλη δεξιοτεχνία ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς‼! Βλέπουμε αδελφές πολιτικούς να φανερώνουν παιδιά για να έχουν τον μανδύα του καλού οικογενειάρχη‼!
Μεταξύ αστείου και σοβαρού ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς πρέπει όταν ήταν μικρά να την κοπάναγαν και να πήγαιναν κρυφά στο πάνσοφο στις αποστασίες και τις ρεμούλες Μητσοτάκη για να τους κάνει μαθήματα, άλλη εξήγηση δεν υπάρχει!!!
Τώρα άλλος μπορεί να ισχυριστεί ότι έκαναν και καλό που ξεβρακώθηκαν και ξέρει ο λαός τι τομάρια είναι και οι 300 εθνοπροδότες‼
Αυτή η πολιτική σαπίλα έχει και την σκοπιμότητά της, να σέρνεται ένας βούρκος για να μην μπορεί να διαλέξει ο λαός μέσα από αυτό το συνονθύλευμα των επαναστατών σωτήρων!
Κινήματα εδώ, κινήματα εκεί, πατριωτικές κορώνες παραπέρα, καμικάζι προδότες που πετάγονται μέσα από τα σάπια κόμματα σαν τα ποντίκια που εγκαταλείπουν το καράβι όταν βουλιάζει και με βαρύγδουπους τίτλους σου υπόσχονται νέο γύρο να κολυμπήσεις μέσα στα σκατά, αφού έχεις εγκλιματιστεί είτε ηθελημένα είτε αθέλητα‼
Όλοι μιλάνε για καινούργιο σύνταγμα σύγχρονο, δημοκρατικό, με μια άλλη παιδεία, για τον χαμένο πολιτισμό, για να ξανά βρούμε την Ελληνική μας ταυτότητα, και χίλιες άλλες μπουρδολογείες‼ Εδώ λοιπόν διαπιστώνει ο κάθε φιλότιμος και νομοταγής πολίτης γιατί κανένας δεν πειράζει, δεν αναχαράζει το ποιο αναχρονιστικό καθεστώς που θυμίζει μεσαίωνα τον διαχωρισμό της εκκλησίας κράτους.
Και τονίζω με μεγάλη έμφαση για τους βαριά θρησκόληπτους και τα παπαγαλάκια τους, ότι δεν μιλώ για το πιστεύω του κάθε πολίτη, αλλά για τον διαχωρισμό κράτους Εκκλησίας.
Σέβομαι το κάθε πιστεύω του καθενός περισσότερο από αυτούς που σταυροκοπούνται μέχρι το έδαφος, θεωρώ το πιστεύω ιερό και για αυτό χρειάζεται προστασία ο καθένας να το έχει στο σπίτι του!
Εδώ φαίνεται με πρώτη ματιά η σαπίλα όχι μόνο από τα υπάρχων πολιτικά κόμματα αλλά και από το σύνολο των κινημάτων, αυτό και μόνο από μόνο του δηλώνει καλά τα λες φίλε, αλλά αυτοί που σταυροκοπούνται είναι πολλοί ψήφοι‼! Άρα για ποιο σύγχρονο σύνταγμα μιλάνε;;;;
Κανένας από τους παραπάνω δεν τολμά να πει την αλήθεια και ας την γνωρίζει, τι δουλειά έχει η Εκκλησία στα σχολεία, εκεί πρέπει να είναι αναρτημένοι στην σειρά αυτοί που θυσιάστηκαν να είμαστε ελεύθεροι‼! Εκεί πάνε τα παιδιά να μάθουν γράμματα, να γίνουν επιστήμονες, να μάθουν ιστορία, να αγαπάνε την ειρήνη, το περιβάλλον, το σώμα τους, τους φίλους τους. Αφού ο θεός κατά τα λεγόμενά τους βρίσκετε παντού δεν μπορούν να κάνουν το σταυρό τους στο σπίτι τους πριν ξεκινήσουν την καθημερινότητα τους;;; Και τελικά γιατί εγώ να πληρώνω τους ιερείς τους που έχουν δικό τους μαγαζί;;; Και γιατί και αυτοί να μην φορολογούνται αφού έχουν συγκεκριμένο επάγγελμα με έσοδα και έξοδα;;; Όσοι είναι τόσο πολύ θρησκόληπτοι μπορούν να πηγαίνουν όποτε θέλουν να κατηχούνται, στο σχολείο τι δουλειά έχει η θρησκεία;;; Επειδή γνωρίζω με ντοκουμέντα τα εγκλήματα αυτής της θρησκείας δεν έχω σκοπό να τα αραδιάσω πάλι, γιατί εκατομμύρια πιστών είναι αθώοι αφού έχουν υποστεί αιώνες πλύση εγκεφάλου και δεν μπορείς να τους επαναφέρεις απότομα στην αλήθεια θα είναι θανατηφόρα, για αυτό επιμένω στον διαχωρισμό κράτους εκκλησίας και ας πιστεύει ο καθένας στο σπίτι του ότι θέλει. Με αυτόν τον τρόπο θα φανεί η αλήθεια, για να διαλέξει ο κάθε άνθρωπος ελεύθερα και χωρίς κατάρες, αφορισμούς και ψυχικούς εκβιασμούς που θα πιστεύει.
Στο δια ταύτα όλοι σήμερα μιλάνε για σύγχρονο και δημοκρατικό σύνταγμα, αλλά πως μπορεί να είναι πολιτισμένο, σύγχρονο, δημοκρατικό, όταν μέσα στην καρδιά του συντάγματος θα ζει και θα βασιλεύει ο μεσαίωνας, η θρησκευτική επιβολή;;;;; Και μην μας πουν για τους δώδεκα θεούς και τις κελεμπίες και την ειδωλολατρία ή για τους παγανιστές αυτά είναι φαιδρές προφάσεις αποπροσανατολισμού από την αλήθεια. Μιλάμε ξεκάθαρα να προστατεύεται το πιστεύω του καθενός από το σύνταγμα, ο καθένας το πιστεύω του να το κρατά για τον εαυτό του στο σπίτι του‼!
Το κίνημα που θα έχει στην διακήρυξη του τον διαχωρισμό οριστικά και αμετάκλητα από το κράτος την Εκκλησία, θα βρίσκεται πράγματι σε καλή αρχή για ένα δημοκρατικό και κοινωνικό, σύγχρονο σύνταγμα. Διαφορετικά ο λαός θα βρίσκεται μέσα σε ένα βούρκο και θα ψάχνει να βρει ποιος είναι λιγότερο λερωμένος.
Πατριώτες οι πολιτικοί δεν πιστεύουν πουθενά, ούτε στον εαυτό τους , αφού δεν κοιτάνε ποτέ τον καθρέπτη φοβούμενοι για αυτό που θα δουν! Όλο αυτό το θέατρο περί χριστιανού το χρησιμοποιούν σαν το μαστίγιο που έχουν οι δουλέμποροι, και μπορούν και το κάνουν αιώνες γιατί το σύνταγμα είναι ναρκοθετημένο με την θρησκεία στα πόδια του αφού το εμποδίζει να τιμωρήσει τους προδότες, τους απατεώνες, με σκληρό τρόπο γιατί οι χριστιανοί είναι πονόψυχοι και συγχωράνε και τους προδότες τους και τους δολοφόνους τους‼!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>