«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στην ουσία ο ΓΚΟΥΑΛΑΪΤΕΡ θα βάλει όρια στις πολιτικές τοποθετήσεις, πέρα από τα οποία, οι αρχηγοί θα έχουν … κυρώσεις!

Γιώργος Αδαλής

Να γιατί έρχεται αύριο ο Γκάουλάϊτερ της Μέρκελ στην Ελλάδα
Δείτε τι είδους συντονισμό έρχεται να κάνει ο Ράϊχενμπαχ!

Ερχεται αύριο στην Αθήνα, ο «Γκάουλάϊτερ» της Μέρκελ, Χόρστ Ράιχενμπαχ! Στην Ελλάδα τα «Μνημονιακά» ΜΜΕ, τον αποκαλούν χαϊδευτικά … ως επικεφαλής της Task Force! Στην ουσία, πριν από πολύ καιρό τον βαφτίσαμε «Γκάουλάιτερ», και με σχετικό άρθρο που έκανε πάταγο, είχαμε δείξει μέχρι και το έμβλημα του ναζιστικού αυτού βαθμού που θα πει Διοικητής Περιφέρειας!
Γνωρίζω ότι πολλοί και πολλές ενοχλήθηκαν από τον χαρακτηρισμό αυτό που πλέον όχι απλά υιοθετήθηκε, αλλά σχολιάστηκε και από αξιωματούχους του κόμματος της Μέρκελ! Δεν θα έπρεπε όμως, γιατί ο ρόλος του είναι αυτός ακριβώς που έδινε ο αιμοσταγής Χίτλερ στους τοποτηρητές του!
Αποκαλύπτομε λοιπόν σήμερα, ότι ο Γκάουλάιτερ, έρχεται στην Ελλάδα με ένα και μοναδικό σκοπό.
Να συντονίζει τις κινήσεις των ανθρώπων του εδώ στην Ελλάδα, και να διαμορφωθούν στα ΜΜΕ της χώρας, οι κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε να «καλουπωθούν» οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων, σε επίπεδα ανεκτά από την τρόικα και την Γερμανική Καγκελαρία!
Στην ουσία, θα βάλει όρια στις πολιτικές τοποθετήσεις, πέρα από τα οποία, οι αρχηγοί θα έχουν … κυρώσεις!
Επιπρόσθετα, έρχεται να ελέγξει τις προεκλογικές καμπάνιες των αριστερών κομμάτων και την πιθανότητα να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα, σε βαθμό που η συμφωνία και η νέα δανειακή σύμβαση, μπορεί να ανατραπούν από το αποτέλεσμα των εκλογών!
Το μόνο που ενδιαφέρει τον Γκάουλάιτερ, είναι να μείνει εντός μνημονιακής γραμμής ο Αντώνης Σαμαράς, να διατηρηθεί το μνημονιακό προφίλ του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, να καμφθούν οι «κορώνες» της άκρας δεξιάς και να παραμείνει στο μαντρί η άκρα αριστερά που σήμερα λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε στην Ελλάδα!
Όλα τα άλλα, τα οποία λέγονται, για δήθεν παροχή τεχνοκρατικής βοήθειας και συντονισμό της ομάδας δράσης, αποτελούν τροφή για τους «κοκορόμυαλους» που δυστυχώς ακόμη στη χώρα μας, είναι πάμπολλοι!!
—-
Σχετικά άρθρα:
ΧΑΙΛ ΜΕΡΚΕΛ !!! Τι σημαίνει Γκάουλάϊτερ και γιατί σήμερα συμβαίνει στην Ελλάδα ότι και το 1941Από τον Αρχι-Γκάουλάιτερ του Βερολίνου, Γιόζεφ Γκέμπελς, στον Γκάουλάιτερ της Ελλάδας, Χορστ Ραϊχενμπαχ!!!
[3/12/2011]

http://www.aegeantimes.gr/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>