«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


10-3-2012
Η Ελλάδα είναι στριμωγμένη άσχημα αυτή την στιγμή .
Να πάρουμε ένα πρωϊ τα όπλα και να ορμήσουμε εναντίον όποιου θεωρούμε εχθρό ;
Αδέξια αντίδραση μου φαίνεται .
Παραθέτω τα βήματα που ( κατα την γνώμη μου ) χρειάζονται για να γίνει μια επανάσταση με πιθανότητες επιτυχίας :
ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ : Αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ για χάρη μιας ιδέας πρέπει να αλληλοεντοπισθούν και να δημιουργήσουν το Καθοδηγητικό Συμβούλιο ( άλλοι το λένε “Καθοδηγητικό Ιερατείο” ή “Συμβούλιο Σοφών” ) . Έθνη χωρίς Καθοδηγητικό Συμβούλιο πεθαίνουν ( όπως πεθαίνουν τα σώματα χωρίς εγκέφαλο) .
Αυτοί που είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν για μια ιδέα δεν είναι όλοι της ιδίας ποιότητας .
# Αυτός που είναι πρόθυμος να θυσιαστεί για να ωφελήσει την ποδοσφαιρική ομάδα του είναι στην κατώτερη βαθμίδα και δεν μας ενδιαφέρει .
# Αυτός που είναι πρόθυμος να θυσιαστεί για να ωφελήσει το χωριό του είναι λίγο καλύτερος .
# Αυτός που είναι πρόθυμος να θυσιαστεί για να ωφελήσει την θρησκεία του ή το έθνος του είναι καλύτερος . Υποθέτω οτι εδώ ανήκουν οι ταλιμπάν και όσοι αυτοαποκαλούνται “πατριώτες” και “εθνικιστές” .
# Αυτός που είναι πρόθυμος να θυσιαστεί για να ωφελήσει την φυλή του είναι ακόμη καλύτερος . Υποθέτω οτι εδώ ανήκουν οι εθνικοσοσιαλιστές .
# Αυτός που είναι πρόθυμος να θυσιαστεί για να ωφελήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα είναι ακόμη καλύτερος . Αυτοί που θέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο για να αυξήσουν την Γνώση στην Ιατρική και στις άλλες επιστήμες , ανήκουν εδώ . Θεωρητικά και οι ένθερμοι κομμουνιστές είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν για να επικρατήσει στην ανθρωπότητα ο κομμουνιστικός παράδεισος . Νομίζω όμως οτι αν είχαν λίγο καλύτερη πληροφόρηση θα διάλεγαν άλλο λόγο για να θυσιαστούν .
# Ο πλανήτης Γή , με όλες τις φυλές και τα έθνη του , έχει ημερομηνία λήξεως . Επομένως αυτός που είναι πρόθυμος να θυσιαστεί για να ωφελήσει το Σύμπαν είναι ο κορυφαίος .
Πώς μπορεί κάποιος να ωφελήσει το Σύμπαν ; Βλέπε http://lofos.info/pythas/tie-filosof.html
Αυτοί που είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν δεν γίνονται . Γεννιούνται .
Ακούω συχνά σε συζητήσεις “Να ξυπνήσουμε τον κόσμο” , “Να του ενσταλάξουμε τον πατριωτισμό” . Μάταιος κόπος . Τράντα οκτώ χρόνια είχαν στην διάθεσή τους για να ξυπνήσουν και να γίνουν πατριώτες . Όποιος δεν έγινε ακόμη πατριώτης , είναι χαμένη υπόθεση .
Είναι σαν να έχεις έναν φοιτητή που επι 38 χρόνια αποτυγχάνει να περάσει το μάθημα . Πιστεύεις οτι αξίζει να ασχολείσαι μαζί του ;
Καλώ λοιπόν όσους αισθάνονται οτι είναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ υπέρ μιας ιδέας να το δηλώσουν . Να μην το κρύβουν πιά .
Αυτός που θεωρεί τον εαυτό του πιο πολύτιμο απο κάθε ιδέα είναι άδειο τσουβάλι . Ουδέποτε θα πολεμήσει για ο,τιδήποτε διότι “πόλεμος” σημαίνει και “κίνδυνος” .
Αυτός που θεωρεί μια ιδέα ανώτερη απο το σαρκίον είναι ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος . Θα πολεμήσει λυσσαλέα .
ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ : Το Καθοδηγητικό Συμβούλιο ξεκινά μια ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ . Άλλοι θα το έλεγαν ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ .
Αυτό έκανε ο Μωάμεθ ( βλέπε http://lofos.info/pythas/real-moa.html ) .
Πρέπει μέσα στις τάξεις του αντιπάλου να αποκτήσεις οπαδούς . Αυτοί θα σε τροφοδοτούν με χρήμα και πληροφορίες .
Πρέπει πρώτα να ΔΙΑΒΡΩΣΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ τον αντίπαλο . Ένα 10 % του πληθυσμού του αντιπάλου αν κερδίσεις είναι αρκετό .
Την πρότασή μου για την ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ την έχω καταθέσει στην http://lofos.info/pythas/kosmo.html . Θα ήταν ευχής έργον εάν και άλλοι συνεισέφεραν ιδέες ώστε να βελτιωθεί .
Το τετράπτυχο της Νέας Θρησκείας που προτείνω είναι :
# ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ( όχι Σοβιετικός )
# Παύση των πολέμων μεταξύ των Λευκών .
# Κάθε έθνος να κυβερνάται απο μέλη του και όχι απο αλλοεθνείς ( Δεν αναφέρομαι στην Ελλάδα διότι η χώρα μας ουδέποτε κυβερνήθηκε απο μέλη έθνους της Μέσης Ανατολής ! )
# Παραγραφή όλων των χρεών .
Αυτή η Νέα Θρησκεία θα έβρισκε ασφαλώς πολλούς οπαδούς μέσα στις χώρες της Ευρώπης , της Β. Αμερικής και στην Αυστραλία . Αυτές ακριβώς οι χώρες μας επιτίθενται διότι κυβερνώνται απο αλλοεθνείς που μισούν την Λευκή φυλή .
ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ : Εάν και όταν χρειαστεί προχωρούμε και σε πόλεμο με όπλα .
********************************************
Επικοινωνία : pitago99@gmail.com
Αρχική σελίδα : http://lofos.info/pythas/index.html
————————————————————————-
Προς τον υπάλληλο που ελέγχει τις ιστοσελίδες και τις “καρφώνει” στα αφεντικά :
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ν e Α e . Π Ο Χ .Η ΕΣΕΝΑ ( που γνωρίζεις ΠΟΛΛΑ ) ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ;
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>