«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι οικοδόμοι της Καλαμάτας… περιμένουν τον Σαμαρά

Μπορεί η αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός πολέμου για την επίσκεψη Σαμαρά – Βορίδη στην Καλαμάτα το Σάββατο, μπορεί τα blogs να… βοούν για αγανακτισμένους, αριστεριστές ή αντιεξουσιαστές οι οποίοι θα προσπαθήσουν να… επιτεθούν στον πρόεδρο της ΝΔ και στον υπουργό μεταφορών, όμως το άγχος της Συγγρού είναι άλλο.
Όπως έχουν δηλώσει, οι οικοδόμοι της Καλαμάτας σκοπεύουν να αποκλείσουν για λίγη ώρα την εθνική οδό ώστε να μπλοκάρουν τον Αντώνη Σαμαρά και να του παραδώσουν υπόμνημα διαμαρτυρίας δεδομένου ότι, όπως υποστηρίζουν, δεν τους έχει δοθεί καμία δουλειά στα έργα της περιφερειακής οδού της Καλαμάτας ούτε σε αυτό της γέφυρας του Νέδοντα.
Και φαίνεται ότι πέρα από κάποια γιουχαΐσματα ή και αυγά που ενδεχομένως να πέσουν μέσα στην πόλη – κάτι πολύ δύσκολο αφού τα μέτρα τόσο στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα όσα και στην τελετή θεμελίωσης της γέφυρας του ποταμού Νέδοντα, είναι δρακόντεια – οι «γαλάζιοι» φόβοι έχουν να κάνουν με το μπλοκάρισμα του Αντώνη καθ’ οδόν προς την «δική του πόλη».
Οι μεσσήνιοι οικοδόμοι απλά θέλουν οι άνθρωποι δουλειά. Για να αποφευχθεί πάντως κάποιο παρατράγουδο βρίσκονται ήδη στη Μεσσηνία στελέχη της ΝΔ τα οποία έχουν μοναδική αποστολή να ηρεμήσουν τους οικοδόμους και να τους υποσχεθούν ότι ο πρόεδρος θα παραλάβει το υπόμνημα και θα κάνει ό,τι μπορεί.
Οπότε δεν έχουν λόγο να στήσουν καρτέρι στην εθνική οδό για να του το δώσουν! Κι όσο κι αν μοιάζει αστείο, αυτό είναι το μεγάλο άγχος του προεδρικού περιβάλλοντος. Οι άνεργοι οικοδόμοι!
http://diktionews.gr/
Μοιραστείτε το!

1 comment to Οι οικοδόμοι της Καλαμάτας… περιμένουν τον Σαμαρά

  • ΟΛΗ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΔΙΟΤΙ Η ΟΛΟΙ ΕΞΑΡΤΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΔΗ ΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ………

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>