«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κουίζ- σκάνδαλο, πολλών εκατομμυρίων, για γερούς λύτες!!!

Ποιός γνωστός, πολύ γνωστός, επιχειρηματίας πήρε πριν μερικά χρόνια δάνειο – θαλασσοδάνειο, το αποκαλούν οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Τραπέζης… από κρατική Τράπεζα επί των ημερών, της προηγούμενης διοίκησης της Τραπέζης; Και μάλιστα Νεοδημοκρατικής κατεύθυνσης, με την οποία ο εν λόγω επιχειρηματίας βρισκότανε στα… μαχαίρια! Το ύψος του δανείου, λένε οι κακές γλώσσες ότι ήταν όση και η τρύπα στο “πορτοφόλι” του επιχειρηματία…. Δηλαδή 350 εκ.ευρώ…
Οσα και τα χρήματα που λείπουν από τα ταμεία της χώρας και η Ευρώπη της Μέρκελ ζητάει να τα κόψουμε από τους συνταξιούχους! Κι ύστερα ψάχνουμε να βρούμε πού πήγαν τα χρήματα..
Το συγκεκριμένο δάνειο δόθηκε με υποθήκη όλη την ακίνητη περιουσία του επιχειρηματία – και των δύο οικιών του συμπεριλαμβανομένων – η οποία προφανώς υπερτιμολογήθηκε για να φτάσει σε αυτά τα όρια του δανείου!
Μάλιστα,μετά από παρέλευση ολίγων μηνών-άκουσον,άκουσον – εζήτησε και έλαβε άλλα 54 εκ.ευρώ, για να δώσει τονωτική ένεση σε μία νεοαποκτηθείσα επιχείριση θεαμάτων ,που όταν την αγόρασε ήταν ακμαία, αλλά το… σοφό management, που είχε αναλάβει την ευθύνη της, το οποίο ήταν της απολύτου εμπιστοσύνης του επιχειρηματία,την κατέστησε πολύ γρήγορα προβληματική!
Και δεν φτάνουν όλα αυτά,η συγκεκριμένη τράπεζα,ξεπερνώντας κάθε όριο και αδιαφορώντας για την φερεγγυότητα των επιλογών της, συνήψε μετά του εν λόγω επιχειρηματία ειδική επιχειρηματική σχέση!
Ιδρυσαν από κοινού μία χρηματοπιστωτική εταιρεία,50-50,την οποία σήμερα ο επιχειρηματίας ,ακολουθώντας το προσφιλές σε αυτόν μέσον του εύκολου πλουτισμού,με το να πουλά επιχειρήσεις χαμηλού κόστους, σε ιδιαιτέρως υψηλές τιμές,θέλει να περάσει τώρα το 100% της εταιρείας, που είχαν από κοινού με την τράπεζα, στην πλήρη κυριότητα της τράπεζας…
Το τίμημα αυτής???Μην το συζητάτε…
Με τα ίδια χρήματα κάνεις 10 ίδιες επιχειρήσεις και μάλιστα χωρίς τα φορτία και τις επιβαρύνσεις που έχει μία παλιά εταιρεία αυτού του επιπέδου ,που κουβαλά τις αμαρτίες των κακομαθημένων golden boys,που τις διευθύνουν!
Μέσα στην συγκεκριμένη Τράπεζα επικρατεί για το θέμα αυτό,μεγάλη αναστάτωση…Γίνεται σούσουρο που λένε…
Οσο μάλιστα “καμαρώνουν”οι άνθρωποι αυτοί–που βάζουν τις υπογραφές τους σε τέτοια θαλασσοδάνεια που κάνουν αβέβαιο το επαγγελματικό τους μέλλον– το πολυτελές ακίνητο-μέγαρο, που απέκτησε ο προηγούμενος διοικητής της εν λόγω τραπέζης, που έδωσε γενναιόδωρα το δάνειο, τόσο και φοβούνται ότι δεν θα αργήσει να “κλείσει” και η νέα συμφωνία με τη νέα διοίκηση!
Τ α λ ε φ τ ά ε ί ν α ι π ο λ λ ά!!
Εμείς παρακολουθούμε από κοντά την υπόθεση… Μάλιστα ακούγεται πως υπάρχει κι ένα υπηρεσιακό έγγραφο-φωτιά της Τραπέζης–εμπιστευτικό–που αν χοντρύνει το παιχνίδι και βγει θα κλάψουν μανούλες!!!
Αιδώς Αργείοι!!
Το κακό στην περίπτωση αυτή είναι οτι ενώ οι άνθρωποι αυτοί, έχουν λερωμένη τη φωλιά τους τόσο αποθρασύνονται και κάνουν τους τιμητές των άλλων!
Αλλά νισάφι πια..
Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό το απόστημα!
Αλλιώς όχι η τρόικα και το ΔΝΤ δε μας σώζει αλλά και όλα τα υγιή ταμεία, όλου του αναπτυγμένου κόσμου!
http://kentrinews.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>