«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ήπιος Λόγος! Το σχέδιο απεγκλωβισμού από το Μνημόνιο

07.03.2012ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Σχεδόν από το ξεκίνημα της ελληνικής κρίσης χρέους, μετά τις εκλογές του 2009 και την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, ήταν ευκρινές το συμπέρασμα πως η διαχείρισή της δεν είχε αμιγώς οικονομικές πτυχές, αλλά πρωτίστως και κυρίως πολιτικές. Προφανώς και η Ελλάδα θα υποχρεωνόταν, όπως και έγινε, με άγαρμπο ωστόσο τρόπο, να θέσει δημοσιονομικούς στόχους και να τους πετύχει, η αξιολόγηση της προσπάθειας ωστόσο, θα αφηνόταν στα χέρια των πολιτικών. Στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Στις Βρυξέλλες, και φυσικά στο Βερολίνο.
Η εξέλιξη της εθνικά δύσκολης διαδρομής στο δύσβατο μονοπάτι της πρώτης δανειακής σύμβασης, αλλά και της ακόμη πιο «στριφνής» δεύτερης, επιβεβαίωσε την παραπάνω εκτίμηση. Η πολιτική απόφαση των Ευρωπαίων εταίρων ήταν και παραμένει να μην διακινδυνευτεί τυχόν έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη.
Παρά τα όσα κατά καιρούς λέγονται και γράφονται, η Ευρώπη γνωρίζει ότι δεν θα μπορεί ποτέ να αισθανθεί βεβαιότητα για την κατάλληλη προετοιμασία της, απέναντι στην προοπτική χρεοκοπίας της Ελλάδας. Το παράδειγμα της Lehman Brothers, η κατάρρευση της οποίας ξεκίνησε με χειροκροτήματα για τον τότε υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης Μπους Χένρι Πόλσον, και μέσα σε μερικά 24ωρα εξελίχτηκε σε συστημική κρίση παγκοσμίων διαστάσεων, είναι εξαιρετικά πρόσφατο για να διαφεύγει της προσοχής όλων. Κυρίως των Γερμανών, που θα κληθούν να καταβάλλουν και το μεγαλύτερο οικονομικό τίμημα, σε περίπτωση χρεοκοπίας κάποιας χώρας-μέλους της ευρωζώνης.
Η πραγματικότητα αυτή είναι απτή, και δεν θα πρέπει να προσεγγίζεται με… κουτοπόνηρη ματιά από την ελληνική πλευρά. Ναι, δεν μπορούν να μας διώξουν. Μπορούν όμως να καταστήσουν αφόρητη την εθνική καθημερινότητά μας. Και επειδή προς τα εκεί βαδίζουμε, απαιτείται άμεσα εθνική ανάταση και επανεκκίνηση.
Οι προϋποθέσεις υπάρχουν. Οι εκλογές που έρχονται, θα απαλλάξουν την Ελλάδα από την κοινοβουλευτική ανορθογραφία μιας Βουλής που προέκυψε από τη συνειδητή παραπλάνηση του «λεφτά υπάρχουν». Και μια νέα ηγεσία, ισχυρή και αυτοδύναμη, θα έχει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί με τους εταίρους και δανειστές. Όπως δεν έκανε η σημερινή εθνική ηγεσία, ούτε φυσικά και η προηγούμενη.
Πέρα μάλιστα από σενάρια συνωμοσίας, θεωρίες και συστολές, οι έρευνες που πρόκειται να ξεκινήσουν για την ανάδειξη και αξιοποίηση των όποιων κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου υπάρχουν στη χώρα, μπορούν να αποτελέσουν τον φυσικό πρόλογο της επαναδιαπραγμάτευσης.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι τέτοια κοιτάσματα πρέπει να υπάρχουν σε τουλάχιστον 12 περιοχές της χώρας, εκτός από τα ήδη γνωστά 15 οικόπεδα στο Ιόνιο Πέλαγος και τη Νότια Κρήτη. Με μια στοιχειωδώς εμπνευσμένη ηγεσία, που δεν θα έχει εξαρτήσεις, και θα προσεγγίζει το μέλλον ελληνοκεντρικά, χωρίς να αισθάνεται… απέχθεια για τη χώρα, όπως πολύ έντονα βιώσαμε το προηγούμενο διάστημα, η Ελλάδα μπορεί να διαπραγματευτεί. Και να διεκδικήσει μια καλύτερη τύχη. Να ζητήσουμε πίσω το μέλλον που μας αφαίρεσαν. Και μάλιστα… με τόκο.
http://www.statesmen.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>