«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Καθήκον όλων των πατριωτών η ανατροπή.

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;;;;;;;;

Τις δύσκολες μέρες που η πατρίδα μας περνάει είναι καθήκον όλων των πατριωτών Ελλήνων να πάρουν την κατάσταση της επιβίωσης της φυλής στα χέρια τους.
Άνθρωποι δίχως πατριωτικά και ελληνικά εθνικά αισθήματα παρέδωσαν την χώρα με επικεφαλής τον Παπανδρέου και της αδίστακτης παρέας του, βορά στα νύχια των τραπεζιτών. Από κοντά ο έτερος της παρέας Σαμαράς εκμεταλλευόμενος την απέραντη αφέλεια και αδικαιολόγητες φοβίες των αστών Ελλήνων με φανταστικές απειλές για την οικονομική τους υπόσταση που την ίδια στιγμή την υποβαθμίζει στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων χρόνων.
Μια αριστερά παράταξη εγκλωβισμένη σε φαντάσματα του παρελθόντος ακολουθεί τους απίστευτους ακροβατισμούς ξεπουλημένων πολιτικών.
Το μεγάλο κεφάλαιο αν δεν ξεπούλησε τον μόχθο των Ελλήνων εργαζομένων συναινεί με απίστευτο κυνισμό στον εξανδραποδισμό της νεολαίας . Η εκκλησία και οι εκπρόσωποι της παρακολουθούν αμήχανοι την τραγωδία που εξελίσσεται καθημερινώς στις πόρτες τους προσπαθώντας να φανούν φιλάνθρωποι και παρηγοριά για μετά θάνατο ανάπαυση και δικαίωση.
Εν τω μεταξύ η πατρίδα μας ατιμάζεται καθημερινά και λοιδορείται από εχθρούς και ¨φίλους¨ σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι προστάτες Αμερικανοί που ¨κληρονόμησαν¨ από τους Άγγλους την επικυριαρχία τους στην πατρίδα μας δεν έδωσαν ούτε θα δώσουν δεκάρα τσακιστή για την τύχη του έθνους μας.
Η χώρα μας θα πρέπει να βρει το κουράγιο και την σύμπνοια να αντιδράσει στις επιβουλές των εχθρών της για την υποταγή και την σκλαβιά. Ο κλήρος πέφτει πάντα στους ώμους λίγων για να αντιδράσουν δυναμικά στην καταβαράθρωση του λαού μας. Καθήκον κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα είναι να αντιδράσουν στα σχέδια των κατακτητών και των εγχώριων συνεργατών τους.
Δημιουργείστε μικρές ομάδες αντίστασης στις γειτονιές σας στους χώρους δουλειάς, μιλήστε με τον γείτονα σας που είναι σε χειρότερη ίσως θέση από εσάς, δείξτε αλληλεγγύη.
Τα 190 χρόνια αγώνα μας έδωσαν σχετική ελευθερία που την πληρώσαμε με απίστευτους ποταμούς αίματος. Για μια ακόμη φορά πρέπει να αγωνιστούμε να αποτινάξουμε τον ζυγό και να διώξουμε με όλους τους τρόπους τους εφιάλτες από την χώρα μας για τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές.
Απομονώστε τους νενέκους και τους προδότες που θα τους αναγνωρίζετε εύκολα από τις θέσεις που προβάλλουν για να κάμψουν το ηθικό σας.
Ο Γέρος του Μωριά μας ζητά να αλλάξουμε την χώρα και να γίνουμε κυρίαρχοι στον τόπο μας. Ο αγώνας είναι του κάθε Έλληνα.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ


Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>