«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απάντηση σε φίλο αναγνώστη

Φίλε μου να αρχίσω ότι οι πολιτικοί και το πολιτικό σύστημα πρέπει να δικαστεί για εσχάτη προδοσία.

Δεν ξέρω πως, πότε και αν θα γίνει, όμως οι ευθύνες του λαού είναι πολύ μπερδεμένη υπόθεση; Το 70% κρατήθηκε σκόπιμα αμόρφωτο, εδώ έχουμε μια προδοσία διαχρονική μέχρι σήμερα 200 χρόνια!Το 15% οι νεοέλληνες μικρό αστοί καλοπερνάγαμε είχαμε χρόνο να σκεφτούμε και να διαβάσουμε αλλά δεν το κάναμε. Μιμούμαστε τα ξενόφερτα καμώματα! Δηλαδή το κομμάτι που θα μπορούσε να ενημερώσει το 75% έκανε σάουνα στον εγκέφαλο! Το 10% ελίτ,κεφάλαιο,τραπεζίτες, επίορκοι, δωσίλογοι, κερδοσκόποι είχαν φροντίσει το 75% να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του μετά από το μεροκάματο, που ενημέρωση; Και το 15% να φροντίζει να είναι άθελά του, αλλά και ηθελημένα το δεκανίκι της Νέας Τάξης! Ποιος καλλιεργεί μίση σε ποιους; Το σχέδιο είναι καλά στημένο εγώ δεν πιστεύω εσένα και εσύ εμένα! Αυτό όσο και καλή θέληση να έχεις και να είσαι ανοιχτόμυαλος είναι πολύ αργά. Τέτοιες καταστάσεις είναι προάγγελος μετεμφυλιακών εξελίξεων και το 10% το κεφάλαιο δεν θα κάνει τίποτα να το σταματήσει αφού αυτός είναι ο σκοπός του, εξασφαλίζει τα κέρδη του, φεύγουν αυτοί που έχουν απαιτήσεις για τον κόπο τους και το κοινωνικό κράτος, και ανανεώνουν τους δούλους με μη απαιτητικούς και καινούργιους καταναλωτές. Εδώ και μερικά χρόνια σε συγχορδία ρίχνουμε την ευθύνη στο λαό! Δεν λέω ότι δεν φέρει ένα μερίδιο ευθύνης, αλλά η λογική μου λέει όταν θέλεις να μάθεις γράμματα στα παιδιά σου πας στον καθηγητή, για φάρμακο στο γιατρό, και για την διακυβέρνηση της χώρας στον πολιτικό. Γιατί βαράμε τον λαό ως μοναδικό φταίχτη; Δηλαδή και δαρμένος και Γ@@@@@@@ς! Άμα ο γιατρός που του έδειξες εμπιστοσύνη είναι δολοφόνος και σου δώσει δηλητήριο εσύ θα φταις;;; Τι θέλω να πω, ότι πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψις ριζικά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>