«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι … αγορές – Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα

Μια απίστευτη έρευνα που λέει τα πράγματα με … το όνομά τους! Ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας!

Γιώργος Αδαλής
Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια! Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα , τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!
Στην περίπτωση της επίθεσης στην Ελλάδα, ποια ήταν τα εργαλεία της κρίσης; Ποια ήταν τα όπλα στη φαρέτρα του «εχθρού» και ποιο ήταν το σχέδιό του;
Σε αυτό το ερώτημα θα προσπαθήσω να απαντήσω σήμερα, όσο το δυνατόν πιο απλά, χωρίς περιττούς οικονομικούς όρους αλλά πάνω απ όλα με ονόματα! Τόσο προσώπων όσο και εταιριών!
Διότι εδώ και δύο χρόνια που ο Ελληνικός λαός δέχεται μια πολεμικού τύπου επίθεση, κάποιοι στην Ελλάδα, εξακολουθούν να κρύβουν από τους Ελληνες ακόμη και το όνομα του «εχθρού»! Αντίθετα σε γειτονικές χώρες, γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι επιτιθέμενοι και ποιο είναι το σχέδιο τους!
Εδώ, εξακολουθούμε να τους ονομάζουμε γενικά κι αόριστα … ως «αγορές» διότι η διαπλοκή των πολιτικών με τον δημοσιογραφικό κόσμο, μέσω της διαφημιστικής πίτας, δεν επιτρέπει ούτε καν το όνομα τους να αναφερθεί!!!
Και ναι μεν η Ευρώπη είναι συνένοχη και συμμέτοχη στο έγκλημα κατά της χώρας μας, στην Ελλάδα, με μεγάλη ευκολία αναφερόμαστε στον … «εχθρό» όταν είναι made in USA αλλά με μεγάλη δυσκολία αναφερόμαστε στον εχθρό όταν είναι … ευρωπαίος και μοιράζει διαφημίσεις στα κανάλια και στις εφημερίδες!!
Μάλιστα στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα , τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν, διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα!

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι στην Ευρώπη και συνεπώς στην Ελλάδα, θα εξαντλούσαν κάθε νομική δραστηριότητα εναντίον τους, εντούτοις, ουδείς άδραξε αυτή την μοναδική ευκαιρία και στη Γηραιά Ηπειρο δεν κουνήθηκε φύλο!!! Το ποιοι είναι αυτοί οι … κύριοι θα το δείτε παρακάτω και θα αντιληφθείτε το ΓΙΑΤΙ !
Πάμε όμως να εξετάσουμε τα πράγματα με ψυχραιμία!
ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΊΣΗΣ
CDS – Ασφάλιστρα κινδύνου
Εξι ήταν τα εργαλεία με τα οποία κατασκευάστηκε … εργαστηριακά η κρίση και ο ιός απελευθερώθηκε στην Ευρώπη ! Επιλογή; Τα «κράτη-γουρούνια» (PIGS, από τα αρχικά των λέξεων, Portugal Ireland, Greek, Spain) είχαν προεπιλεγεί και στα «εργαστήρια» των τοκογλύφων είχαν γίνει οι απαραίτητες «προσομοιώσεις» με αποτέλεσμα να επιλεγεί ως καλύτερος στόχος, η Ελλάδα, για την τελική επίθεση κατά του Ευρώ, η οποία δεν έχει γίνει ακόμη! Ποια ήταν λοιπόν τα εργαλεία αυτά;
Το πρώτο εργαλείο ήταν τα «ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) που ενώ σχεδιάστηκε για την ασφάλεια των ομολόγων, εντούτοις χρησιμοποιήθηκε ανεξέλεγκτα και χωρίς εποπτικό μηχανισμό, Πουθενά! Υποτίθεται ότι τα CDS διασφαλίζουν τους κατόχους ομολόγων έναντι της χρεοκοπίας του εκδότη τους! Με δεδομένο όμως ότι επέτρεψαν να κατέχουν ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) ακόμη κι άτομα που δεν έχουν αγοράσει ομόλογα μιας χώρας, επέτρεψαν το σπεκουλάρισμα των τζογαδόρων. Κάποτε είχα γράψει ότι όταν κατέχει CDS, ένας μη κάτοχος ομολόγων, είναι σα να επιτρέπουν οι τράπεζες που δίνουν δάνεια, να αγοράζουν ασφάλιστρα των κατοικιών, και όσοι δεν έχουν σχέση με το εκάστοτε σπίτι!
Δηλαδή, φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί, αν πάρετε ένα στεγαστικό δάνειο , και ο γείτονας σας, μπορεί να αγοράζει και να πουλά τα ασφάλιστρα του σπιτιού που αγοράσατε. Κάποια στιγμή, αν το ασφάλιστρο πάει στα ύψη, τότε, τι πιο φυσικό, να βάλει φωτιά στο σπίτι σας, προκειμένου να εισπράξει το υψηλότατο ασφάλιστρο, που κάποτε το είχε αγοράσει πάμφθηνα!!!
Πέραν των Cds, ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ήταν τρεις επενδυτικές τράπεζες και τρεις οίκοι αξιολόγησης.
Τράπεζες – Επενδ. Εταιρίες:
GOLDMAN SACHS
NEUBERGER BERMAN (συμφερόντων Rotschild)
BLACKROCK, U.K.(συμφερόντων Rotschild)
Οίκοι Πιστοληπτικής Αξιολόγησης:
FITCH
MOODY’s
STANDARD & POOR (S&P)
Χρονικά, η κρίση είχε αρχίσει να σχεδιάζεται, πριν καν τυπωθεί το πρώτο χαρτονόμισμα του Ευρώ. Στην Ελλάδα η Goldman Sachs είχε αλλωσει το κράτος από τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης του Κώστα Σημίτη και μεγαλούργησε επί ημερών Γιάννου Παπαντωνίου!
Σταχυολογούμε χρονικά, μερικές κινήσεις των «εργαλείων» αυτών στην Ελλάδα για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τον ρόλο τους καλύτερα:
2000: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΡΙΑΔΝΗ το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα πρόγραμμα χρηματιστηριακής δανειοδότησης που παρουσιαζόταν ως … πώληση, ώστε να ικανοποιηθούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ και να πανηγυρίζει η κυβέρνηση Σημίτη!
2002: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΙΟΛΟΣ, με αντάλλαγμα την παραχώρηση δικαιωμάτων χρήσης αεροδρομίων και τυχερών παιχνιδιών.
2005: Η Goldman Sachs πουλάει αυτό το χρηματιστηριακό «προϊόν» στην Εθνική Τράπεζα, η οποία το κράτησε μέχρι το 2008.
Με τη βοήθεια της Goldman Sachs ιδρύεται η εταιρεία ΤΙΤΛΟΣ στην οποία μεταφέρεται το «προϊόν».
Η Εθνική Τράπεζα εξασφαλίζει τα ομόλογα της εταιρείας ΤΙΤΛΟΣ και τα παραχωρεί στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα (ΚΤΕ), παίρνοντας δανειακά κεφάλαια.
2009 (Οκτώβριος): Έρχεται στην Ελλάδα κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs και προτείνει τη χρήση ενός νέου χρηματιστηριακού «προϊόντος» για την κάλυψη των αναγκών της χώρας για το 2009 και 2010. Η πρόταση δεν βρήκε ανταπόκριση.
Λίγες μέρες αργότερα: ο οίκος Fitch υποβαθμίζει την Ελλάδα, από Α σε Α-. Σημειώνεται πτώση της μετοχής της ΕΤΕ στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.
2009 (αρχές Νοεμβρίου): Έρχεται στην Ελλάδα δεύτερο κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs για να μεταπείσει τους Έλληνες ιθύνοντες.
● Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων:
Στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.: οι τιμές της μετοχής της ΕΤΕ αυξάνονται. Στο Χρηματιστήριο Αθηνών: σημειώνεται άνοδος, και
oι πιέσεις στην αγορά ομολόγων και CDS σταματούν.
● Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων,
Στο Χρηματιστήριο Ν.Υ.:
(α) Σημειώνονται αθρόες πωλήσεις μετοχών της Εθνικής και στο ΧΑ μετοχών όλου του τραπεζικού τομέα, Εθνική, Alpha, Eurobank, κ.α.
(β) Οι τιμές των ελληνικών ομολόγων πέφτουν.
(γ) Τα επιτόκια δανεισμού αυξάνονται.
2009 (12 Δεκεμβρίου): Ο οίκος Fitch ανακοινώνει νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας (στην κατηγορία ΒΒΒ+), πετώντας την έξω από την αγορά ομολόγων.
2009 (μέσα Δεκεμβρίου): Οι οίκοι Moody’s και S&P μπαίνουν στο παιχνίδι, υποβαθμίζουν κι αυτοί την Ελλάδα, προκαλώντας γενικό ξεπούλημα των ομολόγων της και απογείωση του κόστους δανεισμού της.
2010 (Απρίλιος): Ο οίκος Fitch υποβαθμίζει ξανά την Ελλάδα (σε ΒΒΒ-) σηματοδοτώντας και τυπικά την χρηματοπιστωτική πτώχευση της Ελλάδας και εκεί αρχίζει να γίνεται ορατό στους Ελληνες το δράμα που θα ζήσουν.
Ποιοι είναι όμως πίσω από τις αοριστολογίες των δημοσιογράφων που αποκαλούν τον εχθρό μας ως … αγορές;
ΤΟ WHO IS WHO ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
NEUBERGER BERMAN
▪ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική
▪ Είναι ο 1ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
▪ Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs
▪ Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch
BLACKROCK, HNΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
▪ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική
▪ Είναι ο 2ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
▪ Είναι μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs
▪ Είναι μεγαλομέτοχος στους οίκους Moody’s και S & P
NEUBERGER BERMAN
Κανείς σήμερα δεν θυμάται ότι η NEUBERGER BERMAN είναι μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στην επίθεση και στην πτώση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, πουλώντας μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2009, (κρατηθείτε) 1.700.000 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας.
Ιδρύθηκε από μέλος της οικογένειας Ρότσιλντ, της μεγαλύτερης τραπεζικής δυναστείας του κόσμου, που δανείζει τη χώρα μας από το 1823 !!!
Ο νυν πρόεδρος της Neuberger Berman ήταν:
● Πρώην πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της αμαρτωλής Lehman Brothers που αποτέλεσε ένα άλλο πείραμα των διεθνών τοκογλύφων .
● Πρώην συνεταίρος και πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Goldman Sachs.
● Στενός συγγενής του τέως προέδρου Τζορτζ Μπους.
Και φτάνω στο σημείο απ όπου ξεκινήσαμε!
Για να αντιληφθείτε, γιατί ουδείς στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, δεν έκανε το παραμικρό όταν στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε, τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ν.Αϊχορν για την επίθεση στο Ευρώ.
Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι που εδώ στην Ελλάδα, όταν έρχεται η στιγμή να πουμε το όνομά τους, κάποιοι δαγκώνουν την γλώσα τους;
Τζόρτζ Σόρος
Διεθνής επενδυτής και μέγας κερδοσκόπος που είχε πρωτοστατήσει στην επίθεση κατά της Στερλίνας.
● Στενότατος συνεργάτης των Ρότσιλντ σε πλήθος επενδυτικών δραστηριοτήτων. Υπάρχουν πάνω από πέντε εταιρίες, στις οποίες μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών του Σόρος ήταν μέλη των Δ.Σ. εταιρειών των Ρότσιντλ , αλλά και αντίστροφα.
● Στο Δ.Σ. της κύριας επενδυτικής εταιρείας του Σόρος που ονομάζεται Quantum Fund, συμμετέχει ο Ρίτσαρντ Κατζ, ο οποίος είναι πρώην πρόεδρος της Rothschild Italia S.p.A. και μέλος της Επιτροπής Εμπορικών Τραπεζών της!
● Ο Τζορτζ Σόρος, και ο τραπεζίτης Τζέϊκομπ Ρότσιλντ είναι συνεταίροι σε εταιρεία επενδύσεων στην Αφρική και ποιον λέτε να έχουν συνέταιρο; Την γνωστή «ανθέλληνα» που όλοι μας την βρίζαμε για όσα έκανε κατά της χώρας μας, τέως υπουργό των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράϊτ.
Τζον Πόλσον
Ο 50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Διεθνής κερδοσκόπος και διαχειριστής του μεγάλου hedge funds «Paulson & Co». Ο Πόλσον και ο Ναθάνιελ Ρότσιλντ είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.
Στίβεν Κοέν O 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Κοέν μαζί με την Atticus Capital της οικογένειας Ρότσιλντ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του οίκου δημοπρασιών Sotheby’s (που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης).
Ντέιβιντ Αϊνχορν
Διεθνής κερδοσκόπος, διαχειριστής του μεγάλου hedge funds Greenlight Capital, ο οποίος «έβγαλε» 1,7 δισ. δολάρια σορτάροντας τη μετοχή της Lehman Βrothers,
H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι Ρότσιλντ;
● Ελέγχουν το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο εξόρυξης και εμπορίας διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και μετάλλων, μέσα από εταιρείες τους όπως η Barick Gold, η Gold Fields, η De Beers, η Rio Tinto, κ.α.
● Είναι από τις μεγαλύτερες οικογένειες της βιομηχανίας πετρελαίου.
● Ο Ναθάνιελ Ρότσιλντ και ο Τζον Πόλσον (50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο) είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
● Ήταν από τους πρώτους δανειστές της Ελλάδας. Τα δάνεια από τους Ρότσιλντ ήταν τα πρώτα και από τα μεγαλύτερα που έλαβε η Ελλάδα το 1823. Από τότε μας δανείζουν και ρουφούν το αίμα των Ελλήνων!
● Ήταν οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Ελλάδας.
● Ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΕΤΕ).
● Εξέδιδαν δάνεια για τη δημιουργία έργων υποδομής και δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Ελλάδα, έπαιξαν σε βάθος χρόνου και στα δυο επίπεδα.
● Παρέμειναν βασικοί μέτοχοι της ΕΤΕ μέσω πολλών εταιρειών (όπως Neuberger Berman).
● Είναι μεγαλομέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδας , η οποία πήρε τον ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας από την Εθνική Τράπεζα, και μόνο κατ όνομα είναι… Ελληνική αφού μόνο ένα μικρό μέρος των κεφαλαίων της είναι Ελληνικό.
● Η N. M. Rothschild & Sons ήταν μέχρι πρόσφατα σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους για ιδιωτικοποιήσεις , όπως της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου και σύμβουλος δεκάδων τραπεζών και εταιρειών στην Ελλάδα όπως η Cosmote, ΕΛΠΕ, Τράπεζα Εγνατία, Γενική Τράπεζα, Μυτιληναίος, Eurobank, και ένα σωρό άλλες.
Ο σκοτεινός κύριος Ακερμαν
Πολλές φορές, θα ακούσετε στις «ειδήσεις» για τον σκοτεινό ρόλο του κυρίου Τζόζεφ Ακερμαν, ο οποίος είναι διοικητής της Deutsche Bank ! Κανείς δεν λέει όμως, τι ακριβώς δουλειά κάνει ο Ακερμαν και πως σχετίζεται με τα προηγούμενα κοράκια των «αόρατων» κατά τα άλλα αγορών! Και που να δείτε, τι έκανε η Ελλάδα για να επιβραβεύσει τον φοβερό και τρομερό ρόλο του!
Ο Τζόσεφ Ακερμαν είναι:
▪ Διοικητής της Deutsche Bank . Γνωρίζετε ότι η D.B. είναι σύμβουλος του γερμανικού κράτους για τη διαχείριση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής χρηματιστηριακής κρίσης;
▪ Είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens από το 2003 και Β’ αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Siemens σήμερα. Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί έκλεισε η υπόθεση με τα 200 ψωρο-εκατομμύρια που προσέφεραν, ενώ οι μίζες ήταν δις;
▪ Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Vodafone !!!
▪ Μη-εκτελεστικός διευθυντής της Royal Dutch Shell, πετρελαϊκής εταιρείας συμφερόντων Ρότσιλντ. Καταλάβατε τώρα γιατί μόλις έβγαλε πετρέλαιο η Κύπρος, πήγε η Shell στα Κατεχόμενα να κάνει το ίδιο; Καταλάβατε τώρα γιατί φωνάζει όλος ο πλανήτης «Ελληνες χαράξτε ΑΟΖ», κι εμείς δεν το κάνουμε; Καταλάβατε μήπως γιατί στις αρχές του 2009, SHELL και BP πούλησαν τα πρατήρια τους στην ΕΛΛΑΔΑ;;; Όχι απλά γιατί γνώριζαν για την κρίση αλλά γιατί την είχαν σχεδιάσει οι ίδιοι!!!
▪ Αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας Zurich Financial Services (η οποία, μεταξύ άλλων, παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα για την προστασία από το πιστωτικό και το πολιτικό ρίσκο). Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί ξεκίνησα την περιγραφή μου με τον ρόλο του εργαλείου που ονομάζεται CDS;
Πρόκειται για ένα άτομο με αρκετές δεκάδες ρόλους, και είναι ν απορεί κανείς πως καταφέρνει να εργάζεται με επιτυχία σε τόσες πολλές δύσκολες θέσεις! Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το μόνο που κάνει είναι η υπογραφή του σε κάποιες αποφάσεις που άλλοι σχεδιάζουν κι αυτός εκτελεί!
Οσο για εμάς; Εμείς οι Ελληνες λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσει «φανερά» η κρίση, αντί για να τον απελάσουμε από τη χώρα τον βραβεύσαμε κι από πάνω! Ετσι τον Σεπτέμβριο του 2009 ο κ. Τζότζεφ Ακερμαν αναγορεύεται … επίτιμος διδάκτορας στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης!!!
Ετσι λειτουργεί το σύστημα εδώ στην Ελλάδα!
Βραβεύουμε τους νεκροθάφτες της χώρας μας !
Αν πάλι δεν μπορούμε να τους βραβεύσουμε, τότε τους καθιστούμε ισότιμους συνομιλητές με τους Πρωθυπουργούς μας! Όπως τον κ. Τ.Σόρος για παράδειγμα, του οποίου τα γεύματα με τον ΤΕΩΣ Πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου, τα πληρώσαμε χρυσάφι!!!
Την επόμενη φορά που θα ακούσετε λοιπόν για «αγορές» και «τοκογλύφους» και «οικονομικούς δολοφόνους» θα ξέρετε!
Βάλτε αυτό το άρθρο στα «αγαπημένα» του υπολογιστή σας, γιατί θα σας χρειαστεί άπειρες φορές, όταν κάποιοι, θα εξακολουθούν να προκαλούν συσκότιση στον λαό, με αόριστες αναφορές, φτάνοντας στο σημείο τον Ελληνα πολίτη να αναρωτιέται «ΜΑ ΠΟΙΟΣ είναι ο ΕΧΘΡΟΣ»
Τώρα , γνωρίζετε τον εχθρό! Τουλάχιστον, γνωρίζετε τον εχθρό εκτός των τειχών!
Για τους υπόλοιπους, τους εντός, έχουμε καιρό να ασχοληθούμε!!!

http://www.aegeantimes.gr/

Μοιραστείτε το!

10 comments to Οι … αγορές – Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα

 • ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΤΑ

 • Κ,ΣΟΥΡΕΑΣ

  ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΣ [ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ]ΘΕΩΡΙΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ??? ΑΓΑΠΗΤΕ,, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ…ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ,,, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ,,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΕΙΡΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ,,,ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΗΠΟΤΕ ,,,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΚΛΠ…….Κ..Σ….

 • ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΣΟΥΡΕΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΝΕΟΡΩΜΙΟΣ ΕΓΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΚΩΝ ΡΗΤΩΝ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΟΡΩΜΙΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΠΛΟΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΧΩ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ [ΚΕΝΗ] ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΒΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΣΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΣΥΓΡΑΦΕΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ [ΑΝΘΡΩΠΟΙ] ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΤΙΝΕΙΣ ΧΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ; ΠΛΑΝΑΣΕ ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑ ΘΑ ΣΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΕΡΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΑΝΤΙΣΙΜΗΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΧ ΑΓΙΑ ΣΙΩΝ,ΧΑΤΖΗΔΕΣ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΕΡΑΣΜΑ Η [ΠΑΣΧΑ ΕΛΛΗΝΩΝ]ΓΕΝΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΕΣΟΥΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ.ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ.ΦΙΛΙΚΑ ΚΩΣΤΑΣ.http://www.greatlie.com/anazitiseis/antipalognosia/2147-poso-ellines-einai-autopi-pou-mas-kubernoun-video.html

 • ΦΙΛΕ ΣΟΥΡΕΑ ΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΤΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΜΗΤΗ ΚΛΠ http://www.youtube.com/watch?v=JBVcgBzaoko

 • Κ,ΣΟΥΡΕΑΣ

  ΕΠΙΜΕΝΩ….ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ [ΣΕΒΑΣΤΕΣ],,ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ”ΜΥΡΙΖΟΥΝ”ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ,,ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΧΟΜΑΙ,,ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ……ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΕΡΕΑ [ΑΦΗΓΗΣΗ ΚΑΣ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ] ΕΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ [Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ],,,,, ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΠΛΩΣ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ……ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ΄΄΄΄ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ,,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 5000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ,[,3 ΛΑΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ,,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ] ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ,,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ [ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΟΜΙΜΟ] ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ….. ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,,ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ….ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Κ..ΣΟΥΡΕΑΣ ΙΑΤΡΟΣ……..

  • Γιατρέ καλημέρα. Ξέρεις γιατρέ και άλλοι φίλοι μου, αναφέρεστε σε ιστορικές αναφορές που δεν έχουν καμία σχέση ομοιοτήτων. Οι Κινέζοι δεν ανακατώθηκαν στα πόδια μας, οι Εβραίοι με τον χριστιανισμό είναι η κακή κατάρα του Ελληνισμού διαχρονικά και αν θέλουμε να είμαστε σωστοί και να πούμε ότι δεν είναι όλοι οι Εβραίοι ίδιοι, θα πω ναι αλλά οι φιλέλληνες Εβραίοι είναι ένα στο εκατομμύριο! Και να μην μου πει κανένας πόσο μας βοήθησαν, γιατί θα του θυμίσω στην πρόσφατη ιστορία στην Θεσσαλονίκη την συνεργασία Εβραίων με τους Τούρκους εναντίον των Ελλήνων, θα θυμίσω την Τριπολιτσά που με συνεργασία Εβραίων Αλβανών κατέσφαξαν τους Έλληνες! Δεν θέλω να μισώ κανένα λαό αλλά να μην ξεχνώ για να μπορώ να προστατευτώ. Ακόμα δεν μπορώ να πάρω πειστική απάντηση, γιατί να είμαι χριστιανός αντί Έλληνας που είναι ο φυσικός μου πρόγονος, η φυσική μου μητέρα;;;;; Γιατί να μην βλέπουμε πόσο κακό μας έχουν κάνει συνεταιρικά ο χριστιανισμός και Εβραϊσμός; Δηλαδή δεν θα πάψουμε να μπαίνουμε στην λίμνη με τα σκατά γιατί το θέλουν οι άλλοι, λες και δεν έχουμε ρίζες; Γιατί πρέπει να κολυμπάμε στην θάλασσα με τα ψέματα επειδή είναι και οι άλλοι λαοί χωρίς ιστορία,ή κλέβοντας από την δική μας ιστορία κάνοντας μια ιστορική σαλάτα και εμείς πρέπει να ξεχάσουμε ότι είμαστε αυτοί που ξεκίνησαν να γράφουν ιστορία και πρέπει να προσαρμοστούμε σε εχθρικά ανεμομαζώματα στρουθοκαμηλισμού;;;

 • Κ,ΣΟΥΡΕΑΣ

  ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ,ΠΑΤΡΙΩΤΗ,, ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ,ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ,,,ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ,,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,???, Κ..Σ…..

 • ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ [ΦΙΛΟΙ ] ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ. ΤΟ 12ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΙΚΗ ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ.ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΛΑΙΟΝΣ ΡΟΤΑΡΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ [ΣΕΒΕΣΤΕ] ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΩΡΟ ΓΝΩΣΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ;;;http://www.greatlie.com/anazitiseis/antipalognosia/2147-poso-ellines-einai-autopi-pou-mas-kubernoun-video.html

 • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΚΟΛΩ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΑΛΛΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΕ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΠΧ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ; ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΟΡΑΤΗ Η ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΥΘΕΙ ΚΑΙ Ο Κ, ΣΟΥΡΕΑΣ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>