«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δικές μας επιλογές είναι οι ύαινες της πολιτικής του κεφαλαίου, παύλα εργοδοτών, ντόπιων και ξένων τοκογλύφων!


Γνωρίζουμε πόσο ακριβά πουλήσαμε την δύναμη του κυρίαρχου λάου την ψήφο μας για ένα ρουσφέτι, μια θέση με όχι τα νόμιμα κριτήρια για την απόκτηση της εργασίας;;;
Τώρα καλούμαστε ως συνένοχοι να πληρώσουμε το λογαριασμό με τις παράνομες επιλογές μας!
Αυτή μας την συνενοχή την ακούσατε εκκωφαντικά από πρόστυχα στόματα, (μαζί τα φάγαμε) κ.α!
Δώσαμε το δικαίωμα να μας διαμελίσουν, να μας κατασπαράξουν, να εφαρμόσουν το δόγμα της ανταγωνιστικότητας για να δημιουργήσουν σύγχρονους δούλους και ταυτόχρονα εργάτες παραγωγής και κατανάλωσης σε πρότυπα δούλων!
Στρατιές ανέργων που θα περιμένουν σε ουρές για μαύρη εργασία, πας να ζητήσεις δουλειά και μόλις πεις ότι με αυτά τα λεφτά και ανασφάλιστος δεν θα τα βγάλεις πέρα, σου δείχνει ότι υπάρχουν ουρές να σε αντικαταστήσουν με λιγότερα!
Εδώ πάει και το λιγότερο κράτος, δεν πρέπει να υπάρχει έλεγχος για την καταστρατήγηση της νομοθεσίας περί της ασφαλούς και δίκαιας εργασίας. Να πως καρατομούμε και συκοφαντούμε στο σύνολο τους τους δημοσίους υπαλλήλους, που είναι ο κορμός της νομιμότητας μιας κοινωνίας. Και ταυτόχρονα διώχνουμε τους φιλότιμους και εργατικούς υπαλλήλους και κρατάμε τα πολιτικά λαμόγια, τους γυμνοσάλιαγκες, τους ακαμάτιδες με μοναδικό κριτήριο την ρουφιανιά τους! Τώρα όλα αυτά τα παραπάνω παραβιάζοντας παρά φύση το σύνταγμα τα νομιμοποιούμε κατ’ εντολή των νταβατζήδων μας, μέσο της κατοχικής κυβέρνησης που συνεχίζουμε να στηρίζουμε με φαιδρές και υποκριτικές δικαιολογίες! Τώρα το λάθος μας ψάχνουμε να το φορτώσουμε κάπου, για να καταπραΰνουμε την συνείδησή μας! Τώρα μαζεύουμε τους καρπούς της ηλίθιας πολιτικής μας συμπεριφοράς, οι άξιοι να ζητιανεύουν από τους απατεώνες, να αυτοκτονούν οι έχων ακόμα φιλότιμο, οι ενέργειες απελπισίας μπροστά στην προστασία της οικογένειας, οι δολοφόνοι να γίνονται διαχειριστές της κοινωνίας, και το ακόμα χειρότερο φινάλε, να παραδίδουν στον εχθρό την πατρίδα μας, την ιστορία μας , το ορυκτό πλούτο μας, το μέλλον των παιδιών μας λέγοντά τους με την ανοχή μας, πάρτε τα παιδιά μας να έχετε δούλους!
Και τώρα είμαστε στο σταυροδρόμι του θανάτου, που όποια επιλογή και να διαλέξουμε θα πονέσει, τώρα έχουμε πολιτική και πολιτικούς απατεώνες, σάπιους, κόμματα που έγιναν αποκόμματα, κινήματα με κριμένες αρχηγικές φιλοδοξίες των κάθε λογής απωθημένων τους, που θέλουν να ενωθούν σε ένα κίνημα αλλά δεν θέλει ο άλλος, κινήματα να έχει  από ένα ο καθένας, πρόωρους σωτήρες μαστορεμένα με μεράκι από πρώην σκατά! Χριστιανούς που εκλιπαρούν τον θεό τους να ρίξει μάνα από τον ουρανό, αλλά αυτός είναι απασχολημένος αυτόν τον καιρό! Και η γάγγραινα έχει φάει όλο το σώμα και πάει ταχύτατα στο τελευταίο κομμάτι τους σώματος μας στο μυαλό, κάνοντας μας ζόμπι, νεκρούς ζωντανούς! Οι έχων ακόμα μερικά όβολα κρυφοτρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, γιατί με τις απάνθρωπες και παράνομες επιλογές έναντι των εντίμων, έχουν και καλοπερνάνε, μη γνωρίζοντας ότι θα έχουν το χειρότερο τέλος αφού ο πεινασμένος τους βλέπει σαν ξερολούκουμο!
Παρόλα αυτά υπάρχει ειρηνική λύση, αλλά όχι από τον καναπέ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Δικές μας επιλογές είναι οι ύαινες της πολιτικής του κεφαλαίου, παύλα εργοδοτών, ντόπιων και ξένων τοκογλύφων!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>