«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η κατοχική χούντα είναι ντυμένη σήμερα με κοινοβουλευτικό μανδύα με βιασμένο και παραμορφωμένο σύνταγμα!


Ένας λαός ζόμπι, μια νεολαία εγκλωβισμένη μεταξύ χαρτζιλικιού και ανεργίας, μια βουλή πουλημένη που το μόνο που την απασχολεί είναι να εξασφαλίσει το κλεμμένο αίμα του λαού και να γλυτώσει το τομάρι της!
Ένας λαός που παραπαίει σε φήμες και σενάρια που μοιράζουν τα παπαγαλάκια και τα πουλημένα ΜΜΕ για να είναι συγχυσμένος και διαιρεμένος!
Τρομοκρατούν και εκβιάζουν το στρατό συκοφαντώντας τον και αφαιρώντας του την δύναμη να έχουν πρωτοβουλία για να αντιδράσουν σε εξωτερικό εχθρό, αφού τα κυριαρχικά μας δικαιώματα θα συρρικνωθούν κατά τα λεγόμενά τους! Και να μην διανοηθούν να ενωθούν με το λαό!
Όλο αυτό το πολύχρωμο πολιτιστικό καρναβάλι έχει πετάξει τις μάσκες και κινείτε μεταξύ ενός παραβιασμένου συντάγματος και της προδοσίας!
Παρέδωσαν τον ελληνικό λαό στους κυνηγούς κεφαλών Ευρωπαίους, νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν την προδοτική ασυλία τους μέχρι να ταχτοποιήσουν τα κλεμμένα και να πάνε να τα ξεκοκαλίσουν!
Τι να περιμένει από εδώ και πέρα ο ελληνικός λαός σε κατάσταση σοκ, μουδιασμένος, αηδιασμένος, νευριασμένος με τον ίδιο του τον εαυτό;
Ακούστε τον επικήδειο όσο δεν αντιδρούμε αγκαλιασμένος όλος ο λαός χωρίς χρώματα, κόμματα και αρχηγούς.
Εφαρμόζοντας αυτό το επαίσχυντο μνημόνιο γνωρίζουν τι θα συμβεί, πείνα, εξαθλίωση αλληλοσπαραγμός, διχόνοια, μίσος, διάλυση του κοινωνικού ιστού 100% και δολοφονίες, βιασμοί, αυτοκτονίες για ένα ευρώ, και εφόσον αυτά τα έχουν δρομολογήσει εν γνώση τους, έχουν και τις διαβεβαιώσεις ότι θα στείλουν στρατό κατοχής οι τοκογλύφοι για να εξασφαλίσουν την αρπαγή του ορυκτού πλούτου, ο στρατός θα έρθει σε κομμάτια -κομμάτια, αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλο κομμάτι στο ελληνικό έδαφος ως δύναμη του ΝΑΤΟ, ντυμένοι ως διεθνείς αστυνομία! Όλα αυτά δεν είναι σενάρια και φαντασίες του γράφοντος, αλλά γεγονότα που θα γίνουν σήμερα, αύριο, εάν δεν τους συλλάβουμε και δεν τους δικάσουμε για εσχάτη προδοσία.
Πατριώτες και πατριώτισσες θα παίξουμε πολύ ακόμα τις κουμπάρες; Έχω πει ότι ο μικρό αστός να μην πέφτει στην παγίδα ότι αυτός θα γλυτώσει, αυτόν θα τον κάνει η προδοτική βουλή γενίτσαρο κατά των εξαθλιωμένων. Αν ένα κομμάτι του λαού θέλει να συμμετάσχει ηθελημένα ή άθελα στην προδοσία σκοτώνοντας και ξεριζώνοντας τα ίδια του τα σπλάχνα, τότε χαθήκαμε, γιατί αυτός ο εμφύλιος θα είναι παρανυχίδα μπροστά σε αυτόν που έζησαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η κατοχική χούντα είναι ντυμένη σήμερα με κοινοβουλευτικό μανδύα με βιασμένο και παραμορφωμένο σύνταγμα!

  • κουρεμένος

    Αντί επικήδειου: Τώρα που ήρθε η μέρα του 2-3-2-3-2 και για μένα νιώθω μια περίεργη αγαλλίαση. Δεν θα ξανακούσω εκείνο το περίφημο «τι ανάγκη έχεις εσύ;», που το ακούω τριάντα χρόνια τώρα, κι ας πλήρωσα από την τσέπη μου όλες τις σπουδές μου, κι ας προτίμησα να τα ακουμπάω στα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία για τα αγαπημένα μου πρόσωπα, μένοντας σε παλιό τριάρι αντί να πάρω μεζονέτα, κι ας παίρνει η γυναίκα μου ρούχα για το παιδί δεύτερο χέρι και τα επιδιορθώνει, κι ας έχω συνεισφέρει, όσο άντεχα, τα αδέρφια, ξαδέρφια, κουμπάρους, φίλους για τις ανάγκες τους, κι ας μην έχω πάει ποτέ διακοπές με την εργατική εστία (γενικά δεν έχω πάει πολλές φορές διακοπές μετά τα 18), κι ας έχω ακούσει περιφρονητικά σχόλια για την «μίζερη» ζωή μου από τους «φίλους» που δουλεύουν με μαύρα. Επιτέλους ήρθε και για μένα η λύτρωση. Κανείς δε θα μου ξαναζητήσει δανεικά, κανείς μη-φίλος δε θα μου τα ξαναζαλίσει, κανείς δε θα περιμένει τίποτα από μένα, θα με αφήσουν όλοι ήσυχο. Υπέροχη αυτή η χρεοκοπία!!!

    • ΦΙΛΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΕ,ΧΑΙΡΕ,ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ,ΓΡΑΦΩ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ……ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ Η ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ Η ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.. ΔΕΝ ΟΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΟΡΙΣΩ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ…ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ[ΤΟ ΕΧΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ D N A ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ]….ΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΑ 50 ΤΜ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ ΕΣΥ Η ΤΑ 35 ΤΜ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΘΩ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑ ,,,,,ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ???? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ…..ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ…ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΡΟΜΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ Η ΕΝΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ?? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΜΕ,,,Σ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ [ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΑ]ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ,ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΠΟΠΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΑΝ,ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ,ΥΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΙΠΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΕ ΓΙΑ ΔΟΞΑ,ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ….ΚΑΙΟΛΑΟΣ??? ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΤΟ ΤΖΙΠΑΚΙ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΟ……ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ???? ΤΕΛΕΙΩΝΩΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΙΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΤΟ ΜΟΥ,, ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ Κ…Σ…..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>