«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δελτίο μετακίνησης από την κατοχική κυβέρνηση για συνταξιούχους και άνεργους!

Φυλακισμένος χωρίς κάγκελα!

Έχω και κάτι φίλους που μου λένε ότι τους ξέχασα, ότι με χάσανε.

Τι λέτε ρε παιδιά εγώ ζω 25 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα, τα παιδιά μου, οι φίλοι μου και όλοι οι συγγενείς μας είναι στην Καλαμάτα και η κατοχική κυβέρνηση μου απαγόρεψε να κάνω επισκέψεις τακτικά στα παιδιά μου, θα μου δίνουν κουπόνι Χριστούγεννα, Πάσχα και εθνικές εορτές για να σας βλέπω. Ποιος μπορεί να σου απαγορέψει να πας όπου θέλεις λένε ειρωνικά; Ναι σήμερα επήγα στην αγορά της Καλαμάτας μήπως και βρω τίποτα φτηνό και σηκώθηκε η τρίχα μου με τις τιμές τα κολοκυθάκια, οι μελιτζάνες, οι πιπεριές, κ.α. είχαν βγάλει φτερά και πετούσαν και έχεις και το γιατρό να σου λέει να τρως βραστά. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο γιατρός και τα ζαρζαβατικά συνωμοτούν κατά της υγείας μου και με καρφώνουν στον Παπαδήμο! Γυρνώντας απελπισμένος να πάω στην ιδιόμορφη φυλακή μου, άναψε το λαμπάκι για βενζίνα σταματώ σε ένα βενζινάδικο και παραλίγο να με βρει εγκεφαλικό βλέποντας την τιμή (1,89) και έβγαλα ένα αναστεναγμό, συμφορά μου θα με ξεχάσουν και τα παιδιά μου. Και σου λένε ότι δεν μου απαγορεύει κανένας να βλέπω τα παιδιά μου και τους φίλους μου. Αυτό ήταν μου λέει η κατοχική κυβέρνηση κακή συνήθεια και θα την κόψεις! Και σε αυτό θα σε βοηθήσουμε εμείς! Έχεις κακές συνήθειες παρότι ο γιατρός σε συμβουλεύει να περπατάς: Θα ξεκινάς την μια ημέρα περπατώντας  θα φτάνεις την άλλη ημέρα στα παιδιά σου και δεν θα κινδυνεύεις από την καρδιά σου! Αυτό σημαίνει πατριωτική κυβέρνηση που ενδιαφέρετε πρωτίστως για την υγεία του λαού της!!!
Φυλακισμένος μέσα στο ίδιο μου το σπίτι χωρίς δεσμοφύλακες! Αυτό είναι το κατόρθωμα αυτής της (δημοκρατικής κυβέρνησης)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Δελτίο μετακίνησης από την κατοχική κυβέρνηση για συνταξιούχους και άνεργους!

  • κουρεμένος

    Στις μέρες μας που οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους – δεν ξέρουμε πότε κυριολεκτούμε και πότε βήχουμε- είναι παρήγορο που κάποιος τολμάει να μιλήσει τσεκουράτα, με ειλικρίνεια και μάλιστα επώνυμα.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>