«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΥΛΟΣ: Με τα κυάλια θα βλέπουν οι ντόπιοι την παραλία της Γιάλοβας μετά το ξε-πούλημα της από το συμπατριώτη τους Α.Σαμαρά!

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Τατούλης πριν τις εκλογές είπε…

να τον εκλέξουμε και το νερό και οι παραλίες δεν ΠΟΥΛΙΟΝΤΑΙ, δεν κλείνουνε, είναι δημόσιο ΑΓΑΘΟ για τον ΛΑΟ.

θα κρατήσει το λόγο του;;;;;

Κυβέρνηση, δήμος, περιφέρεια συνένοχη πριν τις εκλογές και σήμερα!!!

Αλήθεια τι σόι ψηφοφόροι είναι αυτοί που ψήφισαν Καφαντάρη;;; Το οξύμωρο εδώ στην πατρίδα μας είναι να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ  για τις παραλίες αυτοί που επέλεξαν Καφαντάρη.

Παρακάτω το θέμα από δυο ιστοσελίδες.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο «Costa Navarino» θέλει δικό του Δήμαρχο στην Πύλο! Μία από τα ίδια δηλαδή;Δημοσιεύθηκε:  04/04/2014 20:26 http://www.makeleio.gr/?p=78790 Σε μια εποχή απόλυτης απαξίωσης της πολιτικής και ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα κοινωνικής έκρηξης, ακόμη και στο επίπεδο των τοπικών κοινωνιών με τις επικείμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές οι πολιτικοί με τις πράξεις τους και τις επιλογές τους δείχνουν αμετανόητοι προκαλώντας ακόμη περισσότερο την οργή της ελληνικής κοινωνίας.

 

 

Ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι και η προσωπική επιλογή του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στον διευρυμένο δήμο της ιδιαίτερης πατρίδας του της Πύλου. Για τον διευρυμένο δήμο που περιλαμβάνει τους δήμους Κορώνης, Μεθώνης, Πύλου και τον δήμο Νέστορος, ο Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με τον «Ωρολόγιο Δείκτη» επέλεξε για υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Δημήτρη Καφαντάρη που στις προεδρικές εκλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ανοιχτά υποστηρικτής της κας Ντόρας Μπακογιάννη και επί σειρά ετών κομματικός φίλος της κας Σοφίας Καλαντζάκου.

 

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σαμαράς οδηγήθηκε σε αυτή την επιλογή στην ουσία κατ απαίτηση του μεγαλο-επιχειρηματία εφοπλιστή κ. Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, ο όποιος δημιούργησε και επεκτείνει στην ευρύτερη περιοχή την ξενοδοχειακή μονάδα «COSTA NAVARINO». Κάτι ανάλογο έγινε και με το χρίσμα της περιφέρειας Πελοποννήσου στο νομάρχη Μεσσηνίας κ. Δημήτρη Δράκο.

 

Εξ αρχής με την αναγγελία των χρισμάτων ήταν έντονες οι αντιδράσεις από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή. Άρνηση και για τις δυο επιλογές που στη σκέψη του κόσμου παραπέμπουν στη διαπλοκή και την απόλυτη υποταγή στα συμφέροντα του επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην περιοχή. Μάλιστα έντονες είναι οι συζητήσεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που φέρουν τον επιχειρηματία να είναι και ο χρηματοδότης της προεκλογικής καμπάνιας του υποψηφίου δημάρχου Πύλου κ. Δημήτρη Καφαντάρη.

 

Η επικάλυψη της κομματικές διαδρομής και των διαδικασιών που ακολούθησε ο κ. Καφαντάρης δεν πείθουν τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας στη περιοχή, που επίσης κάνουν λόγο για ουσιαστικό κίνδυνο η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να προκαλέσει. ηλεκτροπληξία (είδες η ΔΕΗ)!

 

Στον αντίποδα και ενώ ο νυν δήμαρχος Πύλου κ. Γιώργος Χρονόπουλος έπαιρνε διαβεβαιώσεις από το ΠΑΣΟΚ μέχρι την τελευταία στιγμή ότι δεν θα δοθεί χρίσμα σε κανέναν, στο παρά πέντε επικρατήσαν οι πιέσεις του βουλευτή Μεσσηνίας κ. Κουσελά και δόθηκε το χρίσμα στον νυν δήμαρχο Νέστορος κ. Τσορώνη. Ο Κουσελάς πίεσε για τον υποψήφιο της επαρχίας του και της μεγαλύτερης εκλογικής του δεξαμενής και καθαρόαιμο Πασόκο.

 

Στην ουσία όμως εκτιμάται πως η επιλογή του χρίσματος στο πρόσωπο του κ. Τσορώνη έχει ως στόχο την αποδυνάμωση του Χρονόπουλου και την εκλογή Καφαντάρη που την θέλουν και την υποστηρίζουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα της περιοχής. Τέλος δυσφορία για τις επιλογές Σαμαρά από τους Νεοδημοκράτες και για τον αποκλεισμό του δήμαρχου Μεσσήνης Σπυρόπουλου που τον είχε υποστηρίξει ανοιχτά στις προεδρικές εκλογές.

 

http://www.elora.gr/portal/ellada/1651-2010-09-07-15-19-27

 

di.panoskaltsis@hotmail.com;

 

 Δημητρης Πανοσκαλτσης

 

 

Αν υλοποιηθεί  (μια και οι περισσότεροι εκλεγμένοι  ποιούν την νήσσαν), οι Δημότες θα συνωστίζονται για τα μπάνια τους σε 10 μέτρα γιαλό, ΕΞΩ από το λιμάνι...

Γιατί το “παίζει” Πόντιος Πιλάτος,  ο  επανα-βαπτισμένος (ελέω-πρωθυπουργού & ολιγαρχών) τοπικός “άρχοντας”, στα ύποπτα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ, αναρωτιέται  ο συν­δυα­σμός «Κοι­νω­νί­α σε Κί­νη­ση» του Η­λί­α Κα­νά­κη  για τον…
δή­μαρ­χο  Δη­μή­τρη Κα­φαν­τά­ρη ό­σον α­φο­ρά το «σκότωμα» των 44,5 στρεμ­μά­των στην Γι­ά­λο­βα αλ­λά και του λι­μα­νιού και της Μα­ρί­νας της Πύ­λου.
www.farenews.gr
«Θα μπο­ρέ­σει ο νε­ο­ε­κλε­γής Δή­μαρ­χος Πύ­λου – Νέ­στω­ρος να εκ­φρά­σει το σύ­νο­λο της το­πι­κής κοι­νω­νί­ας ή θα πα­ρα­μεί­νει εγ­κλω­βι­σμέ­νος στην σι­ω­πη­ρή α­νο­χή α­πέ­ναν­τι στα κά­θε λο­γής συμ­φέ­ρον­τα που κα­ρα­δο­κούν να κα­τα­βρο­χθί­σουν τα ε­κλε­κτά φι­λέ­τα α­φή­νον­τας για τους πολ­λούς ως μο­να­δι­κή προσ­δο­κί­α αμ­φί­βο­λες θέ­σεις ερ­γα­σί­ας;»
Ε­πί­σης, ο  συν­δυα­σμός «Κοι­νω­νί­α σε Κί­νη­ση» κα­τα­λο­γί­ζει στην δη­μο­τι­κή αρ­χή παν­τε­λή έλ­λει­ψη Δη­μο­τι­κού σχε­δί­ου α­νά­πτυ­ξης, στην α­που­σί­α του ο­ποί­ου βρί­σκουν έ­δα­φος οι «σω­τή­ρι­ες πα­ρεμ­βά­σεις» του ΤΑΙ­ΠΕΔ.
Ε­πι­ση­μαί­νον­τας ό­τι: «Αν­τι­λαμ­βα­νό­μα­στε πλέ­ον για­τί η Δη­μαρ­χια­κή αρ­χή του κ. Κα­φαν­τά­ρη α­πό­φυ­γε και α­πο­φεύ­γει να α­να­φερ­θεί στα σχέ­δια και στις βλέ­ψεις του ΤΑΙ­ΠΕΔ και εί­ναι πλέ­ον φα­νε­ρό τι εν­νο­ού­σε στο προ­ε­κλο­γι­κό της πρό­γραμ­μα, ό­ταν έ­λε­γε ό­τι θα α­ξι­ο­ποι­ή­σει το λι­μά­νι (στο ο­ποί­ο έ­χει φθά­σει να δέ­νουν μό­νον 1 με 2 πλοί­α τον χρό­νο) και την Μα­ρί­να της Πύ­λου (που έ­τσι ή αλ­λι­ώς α­νή­κει στον Ε­ΟΤ).
Προ­φα­νώς εν­νο­ού­σε ό­τι ό­πως δι­εκ­δι­κεί την πα­τρό­τη­τα έρ­γων που ε­κτε­λέ­στη­καν ή θα ε­κτε­λε­στούν α­πό τα αρ­μό­δια υ­πουρ­γεί­α, έ­τσι στο μέλ­λον θα προ­συ­πο­γρά­ψει ως δι­κά της τα έρ­γα που θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σουν οι δι­και­ού­χοι των πα­ρα­χω­ρή­σε­ων ή των α­πο­κρα­τι­κο­ποι­ή­σε­ων.
Ο ρό­λος ό­μως μί­ας Δη­μαρ­χια­κής αρ­χής εί­ναι να ε­λέγ­ξει την κεν­τρι­κή ε­ξου­σί­α, αλ­λά και τον κα­θέ­να που θα προ­σπα­θή­σει να εκ­με­ταλ­λευ­τεί τα δη­μό­σια α­γα­θά ή να ε­πω­φε­λη­θεί α­πό το ξε­πού­λη­μα τους, εκ­προ­σω­πών­τας το δη­μό­σιο συμ­φέ­ρον και την αυ­το­τέ­λεια των το­πι­κών κοι­νω­νι­ών.»
Α­κο­λου­θεί η πλή­ρης α­να­κοί­νω­ση του συν­δυα­σμού «Κοι­νω­νί­α σε Κί­νη­ση»:
«Πο­λύς λό­γος γί­νε­ται για το πα­ρα­θα­λάσ­σια έ­κτα­ση στην Γι­ά­λο­βα εμ­βα­δού 44.625 τμ που το ΤΑΙ­ΠΕΔ σκο­πεύ­ει να εκ­ποι­ή­σει, (βλέ­πε τους σχε­τι­κούς κα­τα­λό­γους α­κι­νή­των «ι­δι­ω­τι­κής δη­μό­σιας πε­ρι­ου­σί­ας» στην δι­εύ­θυν­ση: h­t­tp:­//i­s­s­uu.c­om/c­i­s­d­i­s­s­uu/d­o­cs/ )
Ό­πως α­να­φέ­ρε­ται στην κα­τά­λο­γο του ΤΑΙ­ΠΕΔ το α­κί­νη­το με κω­δι­κούς A­BK Α7&208 δι­α­τί­θε­ται για την κα­τα­σκευ­ή πα­ρα­θε­ρι­στι­κών κα­τοι­κι­ών.
Στις 20/5/2014 το ΤΑΙ­ΠΕΔ, με α­φορ­μή τον θό­ρυ­βο που δη­μι­ουρ­γή­θη­κε για την εκ­ποί­η­ση πα­ρα­θα­λάσ­σι­ων α­κι­νή­των σε ό­λη την Ελ­λά­δα, ε­ξέ­δω­σε Δελ­τί­ο Τύ­που με το ο­ποί­ο προ­σπα­θεί να δι­α­σκε­δά­σει τις ε­πι­φυ­λά­ξεις σχε­τι­κά με την τή­ρη­ση των πε­ρι­βαλ­λον­τι­κών ό­ρων κα­θώς και με την δι­α­τή­ρη­ση του δι­και­ώ­μα­τος ε­λεύ­θε­ρης πρό­σβα­σης στις α­κτές.
Το εν­δι­α­φέ­ρον του ΤΑΙ­ΠΕΔ για δη­μό­σια πε­ρι­ου­σί­α στην πε­ρι­ο­χή μας, δεν πε­ρι­ο­ρί­ζε­ται μό­νον στην Γι­ά­λο­βα, σε δελ­τί­ο Τύ­που που ε­ξέ­δω­σε στις 13/9/2013 α­να­φέ­ρει:
«Α­θή­να, 13 Σε­πτεμ­βρί­ου 2013 – Έν­τε­κα (11) δι­ε­θνή και εγ­χώ­ρια ε­πεν­δυ­τι­κά σχή­μα­τα εκ­δή­λω­σαν εν­δι­α­φέ­ρον για την πα­ρα­χώ­ρη­ση του δι­και­ώ­μα­τος χρή­σης, λει­τουρ­γί­ας, δι­α­χεί­ρι­σης και εκ­με­τάλ­λευ­σης: α) της μα­ρί­νας και τμή­μα­τος του λι­μέ­να Χί­ου ή/και β) της μα­ρί­νας και τμή­μα­τος του λι­μέ­να Πύ­λου.»
Πα­ράλ­λη­λα το ΤΑΙ­ΠΕΔ στην προ­σπά­θεια του να α­πο­κτή­σει η­θι­κή νο­μι­μο­ποί­η­ση για τις ε­νέρ­γει­ες ξε­που­λή­μα­τος της Ελ­λη­νι­κής γης χρη­σι­μο­ποι­εί το «λο­γι­κο­φα­νές» ε­πι­χεί­ρη­μα:
«Τα α­κί­νη­τα αυ­τά, κα­θώς και το σύ­νο­λο σχε­δόν των ε­κτά­σε­ων που πε­ρι­λαμ­βά­νον­ται στον κα­τά­λο­γο, πα­ρα­μέ­νουν ε­δώ και δε­κα­ε­τί­ες α­να­ξι­ο­ποί­η­τα και εγ­κα­τα­λε­λειμ­μέ­να, ε­νώ σε πολ­λά α­πό αυ­τά πα­ρα­τη­ρούν­ται φαι­νό­με­να κα­τα­πα­τή­σε­ων και πα­ρά­νο­μων μι­σθώ­σε­ων, που τα α­πα­ξι­ώ­νουν και ζη­μι­ώ­νουν τον Έλ­λη­να φο­ρο­λο­γού­με­νο.» (Δελ­τί­ο Τύ­που 20/5/2014)
Η φυ­σι­κή ο­μορ­φιά του πο­λύ­μορ­φου Ελ­λη­νι­κού το­πί­ου, ό­που ο οι­κο­δο­μι­κός Αρ­μα­γε­δών της με­τα­πο­λε­μι­κής πε­ρι­ό­δου δεν την κα­τά­στρε­ψε, ο­φεί­λε­ται α­κρι­βώς στην χα­μη­λής έν­τα­σης εκ­με­τάλ­λευ­ση της φύ­σης. Η πρε­μού­ρα να εκ­ποι­η­θούν α­κί­νη­τα α­παν­τα­χού της ελ­λη­νι­κής γης για να ι­κα­νο­ποι­η­θούν οι δα­νει­στές (και ό­χι μό­νον), δεν α­πο­τε­λεί εγ­γύ­η­ση για την ποι­ό­τη­τα της «α­νά­πτυ­ξης» που υ­πό­σχε­ται το ΤΑΙ­ΠΕΔ. «Α­νά­πτυ­ξη» που με την α­νο­χή το­πι­κών Αρ­χών υ­λο­ποι­εί­ται «λά­θρα» χω­ρίς την γνώ­ση και την συμ­με­το­χή των το­πι­κών κοι­νω­νι­ών.
Αν­τι­λαμ­βα­νό­μα­στε ό­μως πλέ­ον σε τι ε­ξυ­πη­ρε­τεί η παν­τε­λής έλ­λει­ψη δι­κού μας, Δη­μο­τι­κού σχε­δί­ου α­νά­πτυ­ξης, στην α­που­σί­α του ο­ποί­ου βρί­σκουν έ­δα­φος οι «σω­τή­ρι­ες πα­ρεμ­βά­σεις» του ΤΑΙ­ΠΕΔ.
Αν­τι­λαμ­βα­νό­μα­στε πλέ­ον για­τί η Δη­μαρ­χια­κή αρ­χή του κ. Κα­φαν­τά­ρη α­πό­φυ­γε και α­πο­φεύ­γει να α­να­φερ­θεί στα σχέ­δια και στις βλέ­ψεις του ΤΑΙ­ΠΕΔ και εί­ναι πλέ­ον φα­νε­ρό τι εν­νο­ού­σε στο προ­ε­κλο­γι­κό της πρό­γραμ­μα, ό­ταν έ­λε­γε ό­τι θα α­ξι­ο­ποι­ή­σει το λι­μά­νι (στο ο­ποί­ο έ­χει φθά­σει να δέ­νουν μό­νον 1 με 2 πλοί­α τον χρό­νο) και την Μα­ρί­να της Πύ­λου (που έ­τσι ή αλ­λι­ώς α­νή­κει στον Ε­ΟΤ).
Προ­φα­νώς εν­νο­ού­σε ό­τι ό­πως δι­εκ­δι­κεί την πα­τρό­τη­τα έρ­γων που ε­κτε­λέ­στη­καν ή θα ε­κτε­λε­στούν α­πό τα αρ­μό­δια υ­πουρ­γεί­α, έ­τσι στο μέλ­λον θα προ­συ­πο­γρά­ψει ως δι­κά της τα έρ­γα που θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σουν οι δι­και­ού­χοι των πα­ρα­χω­ρή­σε­ων ή των α­πο­κρα­τι­κο­ποι­ή­σε­ων.
Ο ρό­λος ό­μως μί­ας Δη­μαρ­χια­κής αρ­χής εί­ναι να ε­λέγ­ξει την κεν­τρι­κή ε­ξου­σί­α, αλ­λά και τον κα­θέ­να που θα προ­σπα­θή­σει να εκ­με­ταλ­λευ­τεί τα δη­μό­σια α­γα­θά ή να ε­πω­φε­λη­θεί α­πό το ξε­πού­λη­μα τους, εκ­προ­σω­πών­τας το δη­μό­σιο συμ­φέ­ρον και την αυ­το­τέ­λεια των το­πι­κών κοι­νω­νι­ών.
Θα μπο­ρέ­σει ο νε­ο­ε­κλε­γής Δή­μαρ­χος να εκ­φρά­σει το σύ­νο­λο της το­πι­κής κοι­νω­νί­ας ή θα πα­ρα­μεί­νει εγ­κλω­βι­σμέ­νος στην σι­ω­πη­ρή α­νο­χή α­πέ­ναν­τι στα κά­θε λο­γής συμ­φέ­ρον­τα που κα­ρα­δο­κούν να κα­τα­βρο­χθί­σουν τα ε­κλε­κτά φι­λέ­τα α­φή­νον­τας για τους πολ­λούς ως μο­να­δι­κή προσ­δο­κί­α αμ­φί­βο­λες θέ­σεις ερ­γα­σί­ας;

Μή­πως το έρ­γο το έ­χου­με ξα­να­δεί;»

 

Δημοσιεύτηκε 30 minutes ago από τον χρήστη

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>