ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Τα σκουλήκια άρχισαν πάλι την δράση τους κατά της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ!!!

Αγαπητέ φίλε Γιώργο Chaziteodorou η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ θεωρεί τιμή της να ανεβάζει τα άρθρα σου και θα συνεχίζει να το κάνει!!! Όσο για τα σκουλήκια όπου τα ανακαλύψω θα τα λιώσω! Όμως είμαι ένα μικρο και ταπεινό σάιτ και δεν έχω την δύναμη την οικονομική να αντιμετωπίσω όπως λες τα αόρατα αποβράσματα και για αυτό θα απαλείψω το πανεπιστήμιο. Το πανεπιστήμιο να γνωρίζει όπου το βρω λάθος και θα ψάξω,  θα το ξεσκίσω!

Ζητώ συγνώμη για την κακή μετάφραση

Με αγάπη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Dr.-Ing. Γιώργος Chaziteodorou
Τηλ. + Φαξ: 02102 32 513
E-mail: chaziteo@t-online.de
08/03/2012
Να
1) Ο Δρ Εμμανουήλ Sarides
Αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας πληροφορίες στα γερμανικά και ελληνικά-www.berlin athen.eu (info@athen-berlin.eu) και
2) Ο κ. Κώστας Κανελλόπουλος
Αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Πληροφορίες για www.arxaiaithomi.gr Ελληνικά (kostas@arxaiaithomi.gr)
Δ / Πανεπιστήμιο RWTH του Aachen, Τμήμα Νομικών Υπηρεσιών 9,1 Christof.Kulka @ zhv.rwth-aachen.de

Αγαπητέ Δρ Sarides, Αγαπητέ κ. Κανελλόπουλος!
Σας ζητώ να μου στείλει τη δημοσίευση άρθρων που δεν έχουν επιστημονικό περιεχόμενο, δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον από τον τίτλο του καθηγητή στο Πολυτεχνείο του Άαχεν. Μπορείτε να καθορίσετε μόνο τον τίτλο του καθηγητή, χωρίς να αναφέρει το Πολυτεχνείο του Άαχεν. Το Πολυτεχνείο Άαχεν αποστασιοποίηση από τα άρθρα μου με πολιτικό περιεχόμενο και δεν αναφέρει την κατάχρηση του καθηγητή τίτλο στο Πολυτεχνείο του Άαχεν. Μόνο τότε ένας καθηγητής στο Πολυτεχνείο του Άαχεν, χωρίς. Επιπλέον, το Πολυτεχνείο του Άαχεν με ενθαρρύνει, με άμεση ισχύ, όλες τις δημοσιεύσεις μου, που δεν κρέμονται μαζί με το έδαφος για το οποίο έχει άδεια διδασκαλίας μου που εκδίδεται να απόσχουν από τη χρήση του όρου λέκτορας και από προηγούμενες δημοσιεύσεις μου, όπως το θέμα ( καταχώρηση στο blog σας σχετικά με το ρόλο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας για την υλοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 07/20/2012 που αναφέρεται) για να αφαιρέσετε την είσοδο blog.
Σε περίπτωση που δεν μπορώ να συμμορφωθεί με την απαίτηση ότι το πανεπιστήμιο του Άαχεν θα ασκήσει τη δίωξη εναντίον μου. Στο Πολυτεχνείο του Άαχεν κύριοι Sarides Δρ Κανελλόπουλος και το Κέντρο Συνεργασίας για την Γερμανο-Ελληνικού απεσταλμένος για τη Γενική Συνέλευση στο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων έχει προσεγγίσει και το Πολυτεχνείο του Άαχεν στην παραπάνω καταχώρηση στο blog μου επεσήμανε.
Έτσι, άρχοντες μου, πάρτε το »στο Πολυτεχνείο του Άαχεν» σε όλα τα μη επιστημονικά άρθρα.
Η μικρότερη γράφετε το Πολυτεχνείο του Άαχεν και η λέξη μου, ούτε με το Ant »στο Πολυτεχνείο του Άαχεν» να δημοσιευθεί. Ζητώ από το θέμα με τους νομικούς τους συμβούλους για ασφάλεια σε.
Τρεις από εμάς γνωρίζουμε ποιος βρίσκεται πίσω από τη δράση αυτή. Οι άνθρωποι που φοβούνται το φως και θα παραμένει πάντα κρυμμένο στο σκοτάδι! Εμείς θα αγωνιστούμε για το μέλλον με κάθε νόμιμο μέσο.
Με εκτίμηση,
Ο Δρ Γιώργος Chaziteodorou

Στα Γερμανικά παρακάτω

Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou

                                                                                 Tel.+Fax: 02102 32513

                                                                             E-Mail:chaziteo@t-online.de

                                                                              03.08.2012

An

1)    Herrn Dr. Emmanuel Sarides

Chefredaktion der Informationswebseite auf Deutsch und Griechisch www.berlin-athen.eu (info@athen-berlin.eu) und

2)    Herrn Kostas Kanellopoulos

Chefredaktion der Informationswebseite auf Griechisch                        www.arxaiaithomi.gr (kostas@arxaiaithomi.gr)

 D/RWTH Aachen University Abteilung 9.1 –Juristische Dienste Christof.Kulka@zhv.rwth-aachen.de

 

Sehr geehrter Dr. Sarides, Sehr geehrter Herr Kanellopoulos !

Ich bitte Sie bei gesendete von mir zu Veröffentlichung von Artikeln die nicht wissenschaftlichen Inhalt haben, in Zukunft den Titel Privatdozent an der RWTH Aachen nicht mehr zu benutzen. Sie können nur den Titel Privatdozent angeben, ohne die RWTH Aachen zu erwähnen. Die RWTH Aachen distanziert sich ausdrücklich von meinem Artikel mit politischem Inhalt und nimmt den Missbrauch des Titels Privatdozent an der RWTH Aachen nicht hin. Nur also Privatdozent ohne das an der RWTH Aachen. Ferner die RWTH Aachen fördert mich mit sofortige Wirkung auf, bei allen meinen Veröffentlichungen die nicht mit dem Gebiet zusammen-hängen, für das mich die Lehrbefugnis erteilt wurde, die Nutzung der Bezeichnung Privatdozent zu unterlassen und aus meinen bisherigen Veröffentlichungen, wie dem im Betreff (Ihr Blogeintrag zur Rolle der Bundesrepublik Deutschland bei der Verwirklichung der Europäischen Union vom 20.07.2012) genannten Blogeintrag zu streichen.

Sollte ich der Anforderung nicht nachkommen, wird die RWTH Aachen gegen mich rechtliche Schritte einleiten.                                                                         Bei der RWTH Aachen ist meine Herren Dr Sarides und Kanellopoulos die Kooperationsstelle beim Beauftragten für Deutsch-Griechische Ver-              sammlung im Bundesministerium für Arbeit und Soziales herangetreten und hat die RWTH Aachen auf meinen vorbezeichneten Blogeintrag hin-gewiesen.

So meine Herren, nehmen Sie das «an der RWTH Aachen» bei alle nicht wissenschaftlichen Artikel heraus.

Im kürze werden Sie das Schreiben der RWTH Aachen und meine Ant-wort noch mit «an der RWTH Aachen» zu Veröffentlichung erhalten. Ich bitte sie die Angelegenheit auch mit ihren Rechtsberatung zu überprü-fen.

Wir drei wissen, wer hinter diese Aktion steckt. Die Leute die vom Licht Angst haben und immer im Dunkel versteckt bleiben !!! Die werden wir auch in Zukunft mit allen legalen Mitteln bekämpfen.

Mit freundlichen Grüßen

Dr. Georg Chaziteodorou

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

2 comments to Τα σκουλήκια άρχισαν πάλι την δράση τους κατά της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ!!!