«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Υπάρχουν πάνω από 180 εκατομμύρια έλληνες σε όλη τη γη!

 Είναι αυτοί που δια της βίας άλλαξαν θρησκεία και υπηκοότητα, παράδειγμα στην Τουρκιά περιμένουν πάνω από 60 εκατομμύρια!

Αρμενία, πόντιοι, χώρες της λατινικής Αμερικής, Ασία / και σε πάρα πολλές άλλες χώρες!!!

Για να τους ενεργοποιήσεις και να ενωθούν μαζί μας δεν χρειάζεται να κάνεις πόλεμο, τα βασικά είναι να έχεις ελληνική πατριωτική κυβέρνηση, που θα σταματήσει την καπήλευση των ολυμπιακών αγώνων, αγώνες για την επαναφορά των αρχαιοτήτων, καθιέρωση των αρχαίων στην Ελληνική μητρική γλώσσα, πανεπιστήμια με επιθετική εξωτερική πολιτική, αναβάθμιση και πλήρη υποστήριξη των Ελλήνων που ανακαλύπτουν επιστημονικές πρωτοτυπίες-πατέντες, και δυναμικά εργαστήρια σε όλα τα διδακτικά ιδρύματα!

Αυτά είναι αρκετά για να γίνει κοσμοσυρροή σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και εδάφη οικειοθελώς!!!!

Και οι πρεσβευτές να είναι το πρώτο και δυνατότερο επιθετικό όπλο αιχμής στο κόσμο!

Θα διδάξεις στα πανεπιστήμια την Αληθινή ελληνική θρησκεία χωρίς δογματισμούς/ και την πολιτική διακυβέρνηση με τον σύγχρονο τρόπο, με προσέγγιση στην αληθινή δημοκρατία!

Ένας από τους βασικούς παράγοντες είναι, η ισονομία, όχι απόλυτα και η ισοκατανομή του πλούτου, αυτό θα το ρυθμίσει ο πλούτος, που θα είναι για όλους ωφέλιμος, όταν ο λαός έχει τα βασικά, σπίτι, υγεία, περίθαλψη, σπουδές/ και άλλα κοινωνικά αγαθά, από εκεί και πέρα όποιος θέλει να έχει παραπάνω πλούτο, θα φορολογείτε ανάλογα, προς όφελος της κοινωνίας!

Το πρώτο βήμα είναι να εκλέξεις ηγέτες που να μισούν το ψέμα και την προδοσία, μόνο έτσι θα διαμορφώσεις μια δικαιοσύνη, που ο λαός θα την εμπιστευτεί και θα την προασπίζει!

Πως γίνετε αυτό;;;;;;;;;;;;;;

Με ειρηνική οργή λαού, 5 εκατομμύρια ταυτόχρονα απενεργοποιούν το ξενόδουλο/ και προδοτικό πολιτικό σύστημα, έξω από κόμματα, από τα παραμάγαζα τους, αστυνομία στρατό, υπουργεία, περιφέρειες, δήμους, τράπεζες, και κυρίως απομάκρυνση από τις εβραϊκές   λεγόμενες χριστιανικές εκκλησίες, με ένα κερί στο χέρι τους κάνεις ασφυκτικό κλοιό, ούτε μπαίνει ούτε βγαίνει τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!

Καθιστική διαμαρτυρία, διαρκείας να νεκρώσουν τα πάντα!

Και θα έχεις στα χέρια σου έτοιμη την διακήρυξη της αληθινής ελληνικής επαναστάσεις, της φιλοσοφικής ελληνικής επαναστάσεις, που θα λέει με λίγες φράσεις, οι Έλληνες αποφάσισαν να έχουν δικό τους ελληνικό σύνταγμα!

Να πω χωρίς σοβινισμό, το αναζήτα όλος ο κόσμος, σε εμάς τους Έλληνες έχουν αφήσει την σωτήρια τους!!!!

Μην ακούσω για κραυγές, του τύπου…. Όλα αυτά είναι ουτοπίες, οι Έλληνες τις ουτοπίες τις έκαναν πραγματικότητα!!!!

 Φτάνει πια!

Μας κάψατε μας, πνίξατε, θα σας πνίξει η οργή του λαού!

Πνίξατε στο αίμα την χώρα, μυρίζει θάνατο προδοσίες και καμένη γη.

Κάποιες επιμέρους διευκρινήσεις θα τις κάνουμε εν ευθέτω χρόνο, για ευνόητους λόγους.Αγαπητοί αναγνώστες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν διαφημίζει κανέναν, ούτε κόμματα ούτε βιβλία και διάφορες διαφημίσεις/ και δεν έχει τραπεζικό λογαριασμό, παρά το ότι την συντήρηση και διατήρηση της ιστοσελίδας την κάνω με στερήσεις από σοβαρές ανάγκες μου.

Το μόνο που ζητώ από τους φίλους αναγνώστες είναι να μοιράζουν τα άρθρα μου προς ενημέρωση των πατριωτών μου κυρίως, αλλά όχι μόνο.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Υπάρχουν πάνω από 180 εκατομμύρια έλληνες σε όλη τη γη!

 • .
  .
  .
  Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ (1974) FULL MOVIE [4K]
  .
  4 Απρ 2024
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=Pwe5h2EXmQY&t=162s
  .
  4 Απρ 2024 #ιστορία #ελληνικόςκινηματογράφος #δραμα

  Δεν έχω καμία αξίωση στα πνευματικά δικαιώματα της ταινίας. Όλα τα έσοδα ανήκουν στους δημιουργούς και τους συντελεστές της.
  .
  Δραματική ταινία, της Finos Film παραγωγής 1974 ~ Διάρκεια: 87′
  .
  Λίγα χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821, το νεοσύστατο ελληνικό κράτος, υπό τη βασιλεία του βαυαρού Όθωνος, προσήγαγε σε δίκη τους μεγάλους οπλαρχηγούς του αγώνα, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και Γεώργιο Πλαπούτα, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
  .
  Η περιβόητη αυτή δίκη του 1833, που έγινε στο Ναύπλιο, συγκλόνισε το έθνος, επειδή οι πάντες γνώριζαν ότι οι δύο ήρωες ήταν απολύτως αθώοι.
  .
  Ο πρόεδρος του δικαστηρίου Αθανάσιος Πολυζωίδης και ο δικαστής Γεώργιος Τερτσέτης αρνούνται να προσυπογράψουν την καθ’ υπαγόρευση από το παλάτι –μέσω των τριών αντιβασιλέων Άρμανσμπεργκ, Μάουερ και Έιντεκ– καταδίκη σε θάνατο των κατηγορουμένων.
  .
  Οι Βαυαροί διατάζουν τον Υπουργό Δικαιοσύνης να επέμβει, κι αυτός απαγγέλλει κατηγορία εναντίον τους, με αποτέλεσμα να συρθούν στα μπουντρούμια των φυλακών και να δικαστούν με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
  .
  Ωστόσο, τελικά θα αθωωθούν πανηγυρικά.
  .
  Σκηνοθεσία – Σενάριο Γλυκοφρυδης Πανος
  .
  Ηθοποιοί Τσαπελης Ζωρας – Κουρκουλος Νικος – Γρηγοριου Γιωργος – Κατρακης Μανος – Λοχαϊτης Πετρος – Σαββαϊδης Γιαννης – Νατσιος Χρηστος – Καλογηρου Σπυρος – Στυπας Χρηστος – Ντοβας Θεοδωρος – Σαββαϊδης Κωστας – Σκιαδας Νικος – Δαρας Κωστας – Λιονακης Στελιος – Χατζογλου Κωστας – Παπαχρηστος Νικος – Μοσχιδης Γιωργος – Μπαρτης Γιωργος – Καλαβρουζος Χρηστος – Μιχαλακης Γιωργος – Πολυχρονοπουλος Τασος – Αστρινακης Νικος – Γκεκας Λακης – Φατουρος Κωστας – Τσιουνης Αρης – Μεσαρης Κωστας – Χρελιας Ρολανδος – Σαββας Χρηστος – Χειμωνιδης Γιαννης – Μποτινης Παναγιωτης – Τσαγκας Χρηστος – Νικολοπουλος Μιχαλης – Ρευματας Μακης – Τομαζανη Δεσποινα – Κατρανιδης Δανης – Τσιανος Κωστας – Τσουτσης Δημητρης –
  Σερετης Αγγελος – Νανερης Νικηφορος – Κοντογιαννης Δημητρης – Μεσιδης Αιμιλιος – Μυρατ Δημητρης – Ψαρρας Ιακωβος – Καφαλουκος Γιαννης – Σικινιωτης Δημητρης – Αυθινος Χρηστος – Τζερεμοπουλος Γιαννης – Παλιος Γιωργος – Clint Christopher – Στεφανοπουλος Γιαννης – Γονιαδης Ομηρος – Αγγελου Γιαννης – Καραβια Κατερινα – Κουναδης Αργυρης – Λεβεντοπουλος Ιωαννης – Νικολαου Θανασης – Φιλοπατης Πανος
  .
  #ελληνικόςκινηματογράφος #δραμα #ιστορία

  .
  https://www.youtube.com/watch?v=Pwe5h2EXmQY&t=162s

  .
  .
  .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>