«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μαζική συγκρότηση του πλήθους και η μάζα

Το Βίντεο ΕΔΩ: – Dr. Robert MALLONE: “Ψύχωση Μαζικής Διαμόρφωσης – Ο κόσμος είναι υπνωτισμένος και ψυχικά άρρωστος”

https://rumble.com/vrogfj-dr.-robert-mallone-.html

Βρήκα αυτές τις πληροφορίες σχετικά με τον Μαζικό Σχηματισμό  και το πώς διαμορφωνόμαστε κοινωνικά σε ολοκληρωτισμό παγκοσμίως .

Είναι καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης στο Βέλγιο.

Τέλος πάντων, τουλάχιστον δεν έπεσα χωρίς να εξηγήσω πρώτα τον εαυτό μου .

Εξηγεί πραγματικά πολλά για το πώς έφτασαν τα πράγματα εδώ που είμαστε τώρα.

Πολλά από αυτά παραφράζονται από αυτά για τα οποία μίλησε ο Δρ Ματίας, οπότε παρακαλώ πηγαίνετε σε αυτόν ως πηγή.

Το βιβλίο του Gustave le Bon είναι διαθέσιμο στο guttenberg, Dr. Mass-Formation. Mattias Desmet Καθηγητής Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο της Γάνδης – Master in Statistics

Gustave Le Bon – Πλήθη

Ο Λε Μπον πίστευε ότι η νέα οντότητα, το « ψυχολογικό πλήθος », που προέκυψε από την ενσωμάτωση του συγκεντρωμένου πληθυσμού, όχι μόνο σχημάτισε ένα νέο σώμα αλλά δημιούργησε και ένα συλλογικό «ασυνείδητο».

Πρέπει να υπάρχουν 4 συνθήκες για να δημιουργηθεί η διαμόρφωση μάζας

  1. Πρέπει να υπάρχουν πολλοί κοινωνικά απομονωμένοι άνθρωποι ή άνθρωποι που βιώνουν έλλειψη κοινωνικών δεσμών

  2. Άτομα που βιώνουν έλλειψη «παραγωγής νοήματος». Αδυνατώντας να καταλήξουμε σε λογικά συμπεράσματα.

  3. Να υπάρχουν πολλά άτομα με άγχος που αιωρείται ελεύθερα (Ανεξέλεγκτο άγχος – Free-Floating Anxiety, FFA).

  4. Ανεξέλεγκτο επειδή δεν υπάρχει τίποτα με το οποίο να μπορούν να συνδέσουν το άγχος τους.

  5. Δεν υπάρχει σημείο εστίασης. Αδυνατούν να εντοπίσουν τι τους το προκαλεί και έτσι δεν υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσουν.

  6. Υπάρχει επίσης πολλή Ανεξέλεγκτη ψυχολογική δυσαρέσκεια.

  7. Οι άνθρωποι μπορεί να βιώνουν την καθημερινή τους ζωή ως χωρίς κανένα σκοπό ή νόημα

Το Free-Floating Anxiety (άγχος που αιωρείται ελεύθερα – αιωρούμενο άγχος – ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΑΓΧΟΣ) είναι το πιο επώδυνο ψυχολογικό φαινόμενο που βιώνει κανείς και οδηγεί σε κρίσεις πανικού.

Σε αυτή την κατάσταση μη εστιασμένου άγχους ο νους προσπαθεί να συνδέσει το άγχος του με κάτι, ένα “Αντικείμενο (Υπόσταση) του Άγχους“.

Το επόμενο κομμάτι του παζλ είναι μια στρατηγική για την αντιμετώπιση αυτού του Αντικειμένου Άγχους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ VIDEO: ΕΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ !!!https://rumble.com/vs35mf-47176503.html?mref=6zof&mrefc=6

Έτσι, όταν αυτές οι προϋποθέσεις είναι ιδιαίτερα παρούσες σε έναν πληθυσμό και στη συνέχεια τα μέσα ενημέρωσης του παρέχουν μια αφήγηση που υποδεικνύει ένα εστιακό σημείο για αυτό το άγχος, ενώ ταυτόχρονα περιγράφουν μια στρατηγική για την αντιμετώπιση αυτού του “αντικειμένου άγχους”, τότε όλο το άγχος συνδέεται με αυτό το αντικείμενο άγχους.

Εάν ένα μεγάλο τμήμα των ανθρώπων είναι πρόθυμο να ακολουθήσει αυτή τη στρατηγική για την αντιμετώπιση αυτού του αντικειμένου άγχους ανεξαρτήτως κόστους, τότε σε ένα δεύτερο βήμα οι άνθρωποι ξεκινούν μια συλλογική & ηρωική μάχη με αυτό το αντικείμενο άγχους και με αυτόν τον τρόπο αναδύεται ένα νέο είδος κοινωνικού δεσμού & μαζί με αυτό ένα νέο είδος “παραγωγής νοήματος” ή σκοπού.

Ξαφνικά η ζωή κατευθύνεται προς την καταπολέμηση αυτού του Αντικειμένου του Άγχους. Αυτό δημιουργεί μια νέα αίσθηση σύνδεσης με τους άλλους στη Μαζική Διαμόρφωση.

Αυτή η ξαφνική και ριζική αλλαγή από την αρνητική κατάσταση της έλλειψης κοινωνικής σύνδεσης στο αντίθετο, μια μαζική αύξηση της κοινωνικής σύνδεσης οδηγεί σε μια ψυχική μέθη.

Παρόμοια με την ύπνωση οι άνθρωποι σε αυτή την υπερ-συγκεντρωμένη κατάσταση είναι στενά εστιασμένοι.

Στην ύπνωση μόνο οι υπνωτισμένοι είναι εστιασμένοι με αυτόν τον τρόπο.

Ο ειδικός της ύπνωσης δεν είναι στενά εστιασμένος.

Στη Μαζική Διαμόρφωση αναδύονται ηγέτες οι οποίοι είναι ακόμη πιο στενά εστιασμένοι από τους οπαδούς.

Όταν οι άνθρωποι βιώνουν αυτή τη διανοητική μέθη, δεν έχει πλέον σημασία αν η αφήγηση είναι λανθασμένη ή ακόμη και κατάφωρα ψευδής.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οδηγεί σε αυτή τη διανοητική μέθη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα συνεχίσουν να ακολουθούν την αφήγηση.

Η αντίσταση στην κατανόηση ότι η αφήγηση είναι λανθασμένη ή εσφαλμένα καθοδηγείται από τον φόβο της επιστροφής στην κατάσταση του Ανεξέλεκτου Άγχους και της επιθυμίας να συνεχίσουν να βιώνουν τη νοητική μέθη.

Αυτό εξηγεί γιατί η επιχειρηματολογία με βάση τα γεγονότα δεν θα λειτουργήσει.

Τα γεγονότα δεν έχουν πλέον σημασία γι’ αυτούς.

Δεδομένων των γεγονότων, είναι ανίκανοι να καταλήξουν σε λογικά συμπεράσματα, ακόμη και προς το συμφέρον τους.

Η μαζική διαμόρφωση είναι επίσης παρόμοια με τη μαζική ύπνωση όσον αφορά την προθυμία των ανθρώπων να ανεχθούν πράγματα που κανονικά είναι ανυπόφορα.

Η τυπική ύπνωση χρησιμοποιείται στη θέση της αναισθησίας κατά τη διάρκεια μικρών χειρουργικών επεμβάσεων και τα υποκείμενα δεν αισθάνονται καθόλου πόνο καθώς τους κόβουν.

Στη Μαζική Διαμόρφωση οι άνθρωποι δεν γίνονται καθόλου εγωιστές, μάλλον το αντίθετο.

Η Μαζική Διαμόρφωση εστιάζει την προσοχή τόσο πολύ σε ένα σημείο που μπορείτε να αφαιρέσετε τα πάντα από τους ανθρώπους, τη σωματική τους ευημερία, την υλική τους ευημερία και δεν θα παρατηρήσουν καν την απουσία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ VIDEO – Dr. Robert MALLONE: “Ψύχωση Μαζικής Διαμόρφωσης – Ο κόσμος είναι υπνωτισμένος και ψυχικά άρρωστος”https://rumble.com/vrogfj-dr.-robert-mallone-.html

Στη Μαζική Διαμόρφωση οι άνθρωποι γίνονται ριζικά δυσανεκτικοί απέναντι στις αντίθετες φωνές.

Αυτό το άτομο απειλεί να αφυπνίσει τους ανθρώπους και θυμώνουν όταν έρχονται αντιμέτωποι με την αρχική ανησυχία και δυσαρέσκεια που βιώνουν από τις αμφισβητήσεις του επίσημου δόγματος.

Το πλήθος κατευθύνει όλη την επιθετικότητά του στις αντιφρονούντες φωνές.

Ταυτόχρονα είναι ριζικά ανεκτικοί απέναντι στους ηγέτες τους που εκφωνούν την κυρίαρχη αφήγηση.

Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να λένε ψέματα, να εξαπατούν και να κάνουν ό,τι θέλουν και πάντα θα συγχωρούνται από το πλήθος.

Όλα τα ψέματα, η ανεντιμότητα και η κακή συμπεριφορά θεωρούνται από το πλήθος ότι τα κάνουν για τη δική τους ασφάλεια.

Γνωρίζοντας λοιπόν τη φύση των μηχανισμών ελέγχου που ασκεί η Μαζική Διαμόρφωση τι πρέπει να κάνουμε για να τους ξυπνήσουμε;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO: ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΤΕhttps://rumble.com/vsts8f-48418863.html?mref=6zof&mrefc=5

Ο καθηγητής Desmet συνεχίζει: «Εάν θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό, πρέπει να αναγνωρίσουμε αυτό το επώδυνο άγχος – δεν χρειαζόμαστε την κρίση του κορονοϊού για να δημιουργήσουμε έναν νέο κοινωνικό δεσμό.

 Πρέπει να αναζητήσουμε άλλους τρόπους αντιμετώπισης των ψυχολογικών προβλημάτων που υπήρχαν πριν από την κρίση του κορονοϊού και να προσπαθήσουμε να βρούμε άλλες λύσεις.

Δεν χρειαζόμαστε αυτού του είδους το μαζικό φαινόμενο για να λύσουμε τα προβλήματα”.


WHY DO SO MANY STILL BUY INTO THE NARRATIVE?ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΣΗ;

 

Η πληροφόρηση είναι ελευθερία, η άγνοια είναι δουλεία… ένας ενημερωμένος πολίτης δεν ξεγελιέται!

Γίνετε κυνηγός πληροφοριών >> Telegram @nio_land

>> Rumble NIOLAND 

ΠΗΓΕΣ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ VIDEO: ΕΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ !!!https://rumble.com/vs35mf-47176503.html?mref=6zof&mrefc=6

https://telegra.ph/Μαζική-μεταμόρφωση-από-τον-Δρ-Mattias-Desmet-Καθηγητής-Ψυχολογίας-στο-Πανεπιστήμιο-της-Γάνδης-12-21

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>