«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι τραπεζίτες δολοφόνοι έκαναν και κάνουν τα πάντα για προστατέψουν τον καλύτερο εκπρόσωπό τους τον Μητσοτάκη.

Οι τραπεζίτες δολοφόνοι έκαναν και κάνουν τα πάντα για προστατέψουν τον καλύτερο εκπρόσωπό τους τον Μητσοτάκη.

Καταπατώντας τα συντάγματα που λένε, εν μέσω προεκλογικών αγώνων απαγορεύετε οποιεσδήποτε αναφορές  σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Το ΔΝΤ και η Moody’s τα γράφουν στα παλιά τους υποδήματα τα συντάγματα,

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…. Δεν χορτάσατε αίμα;;;;;;;;;

Ο Μητσοτάκης και όλη η βουλή χορεύουν επάνω στα πτώματα και την δυστυχία του Ελληνικού λαού!

Όλη η βουλή του χθες και του σήμερα έκαναν τα πάντα να σκοτώσουν όχι μόνο το επιτελικό κράτος, αλλά το επιτελικό ΕΘΝΟΣ.

Κατάφεραν το ακατόρθωτο, να δημιουργήσουν ανάλγητους πολίτες, όχι μόνο για την πατρίδα τους αλλά και για τα παιδιά τους, τους γονείς τους.

Κατάφεραν να φτιάξουν ένα λαό τέρας κατά της  ίδιας του της ύπαρξης!

Διαβάστε παρακάτω στο κομματικοποιημένο και καλοπληρωμένο ΜΜΕ την υπερηφάνεια του για την σημερινή ποιότητα της μολυσμένης κοινωνίας.

Πέμπτη, 25-Μαϊ-2023
Moody’s: Παγκόσμιο ρεκόρ στη μείωση του χρέους θα καταγράψει η Ελλάδα
Moodys

Της Ελευθερίας Κούρταλη

Με το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών αυξάνεται σημαντικά η πιθανότητα για μια ακόμα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που θα σημαίνει συνέχεια στις δημοσιονομικές και οικονομικές πολιτικές το οποίο μεταφράζεται σε ένα πιστωτικά θετικό γεγονός, επαναλαμβάνει σε σημερινό της σχόλιο η Moody’s, τονίζοντας τη σημαντική βελτίωση που έχει σημειώσει η Ελλάδα στο μέτωπο της μείωσης του χρέους της.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο οίκος, η συνεχής εστίαση στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και στην υγεία του τραπεζικού τομέα, σε συνδυασμό με την εφαρμογή οροσήμων και μεταρρυθμίσεων στο πλαίσιο του Εθνικού Ταμείου Ανάκαμψης θα στηρίξουν την οικονομική ανάπτυξη. Σε συνδυασμό με τη δέσμευση για δημοσιονομική εξυγίανση και την αύξηση των πρωτογενών πλεονασμάτων, η διατήρηση των σημερινών δημοσιονομικών και οικονομικών πολιτικών βελτιώνει τις προοπτικές για σημαντική μείωση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας, τονίζει η Moody’s.

Όπως επισημαίνει, η ελληνική οικονομία ανέκαμψε πολύ ισχυρά μετά την πανδημία, με αύξηση του πραγματικού ΑΕΠ στο 5,9% το 2022 και 8,4% το 2021, μετά από συρρίκνωση 9% το 2020. Με στήριξη από τις προοπτικές σταθερά υψηλότερης αύξησης του ονομαστικού ΑΕΠ τα επόμενα χρόνια, ο οίκος προβλέπει ότι η Ελλάδα θα σημειώσει μία από τις μεγαλύτερες μειώσεις χρέους παγκοσμίως, με τον δείκτη χρέους της γενικής κυβέρνησης να υποχωρεί κάτω από 150% του ΑΕΠ έως το 2025, από 171,3% στο τέλος του 2022.

Αν και ο δείκτης χρέους της χώρας θα παραμείνει πολύ υψηλός για τις επόμενες δεκαετίες, το χρέος της έχει γίνει σημαντικά πιο βιώσιμο, τονίζει ο οίκος, χάρη στους πολύ ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής των δανείων της ευρωζώνης και την εκτεταμένη ελάφρυνση του χρέους από το 2017. Σχεδόν το 80% του χρέους, παρατηρεί, η Moody’s, και εξαιρουμένων των βραχυπρόθεσμων εντόκων γραμματίων και συναλλαγών repos, οφείλεται σε ιδρύματα της ευρωζώνης, συμπεριλαμβανομένης της ΕΚΤ και άλλων κεντρικών τραπεζών.

Moody’s: Παγκόσμιο ρεκόρ στη μείωση του χρέους θα καταγράψει η Ελλάδα
Ως αποτέλεσμα, καταλήγει η Moody’s, οι πληρωμές τόκων της Ελλάδας ως ποσοστό των κρατικών εσόδων – ο προτιμώμενος δείκτης του οίκου για τη μέτρηση της προσιτότητας του βάρους του χρέους – είναι χαμηλές και θα παραμείνουν έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και αν ληφθούν υπόψη ο δημοσιονομικός αντίκτυπος της πανδημίας και η επιστροφή σε τακτικές εξόδους της Ελλάδας στις αγορές. Σε μία αναλογία περίπου 5,5%-6,1%, η βιωσιμότητα του χρέους της Ελλάδας θα παραμείνει ισχυρότερη από αυτήν της Ιταλίας και σημαντικά χαμηλότερη από άλλες χώρες με αξιολόγηση Ba3, όπως τονίζει.

https://www.capital.gr/oikonomia/3717562/moody-s-pagkosmio-rekor-sti-meiosi-tou-xreous-tha-katagrapsei-i-ellada/

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "N-O-Θ-E-I-A ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 10.482.487 ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2021 ΚΑΤΩ ΤΩΝ 17 2.200.000 8.282.487 ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 9.944.718 718 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ... =1.662.331 ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ...? ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ 2023"

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>