«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΗ  ΣΗΜΕΡΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ

 Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων

Οι κάτοικοι του Αιγαιατικού χώρου   είναι οι πρώτοι άνθρωποι που δημιούργησαν τον πρώτο  παγκόσμιο  Πολιτισμό και είναι γηγενείς.

Το Αιγαίον  Λίκνον του Δυτικού Πολιτισμού   αλίμονο αν πέσει σε χέρια τουρκομογγόλου εχθρού .

Οι κάτοικοι του Αιγιείς  πήραν  έκτοτε  διάφορα  ονόματα όπως: Πελασγοί , Αχαιοί, Δωριείς, Αιολείς,  Ίωνες κ.α  και βραδύτερον  Έλληνες.

Στην ουσία  πρόκειται για τον ίδιο  γηγενή λαό κάτοικο εσαεί της περιοχής από αμνημονεύτων χρόνων.

Μόνο το Ελληνικό Έθνος έχει καταγράψει  τρεις Κατακλυσμούς : ( Ωγύγου , Δευκαλίωνος- Πείρας και   Δαρδάνου).

Συνδέονται με μεγάλες γεωλογικές μετατοπίσεις , προξένησαν δομικές  φυσικές, πολιτισμικές  αλλά και πληθυσμιακές καταστροφές  και  των νησιών τις εμφανίσεις και    κατακρημνίσεις

Προκατακλυσμιαίος Πολιτισμός 

Αναφερόμαστε σε συμβάντα προ 12.000 ετών και στον Κατακλυσμό  που της Χρυσής Εποχής διέκοψε τον Πολιτισμό  και διαίρεσε την ιστορία σε προκατακλυσμιαία και μετά τον κατακλυσμό.

Στον μετακλυσμιαίο πολιτισμό συνέβησαν δύο κύρια γεγονότα  κοσμογονικά το 2.300  και τον 16ον αιώνα προ εποχής,  αλλά δεν θα ασχοληθούμε σήμερα  με αυτά

Τότε άλλαξε μορφή η Μεσόγειος Σε απροσδιόριστο χρόνο στο απώτατο παρελθόν συνέβησαν κοσμικές διαταραχές και τεραστίας εκτάσεως φοβερές καταστροφές, αυτές  άλλαξαν τη μορφή της Μεσογείου και της Ασίας, Σιβηρίας , Ανταρκτικής , Ατλαντικού και ίσως ολόκληρης της υδρογείου.

Με αυτά συμφωνούν κορυφαίοι αστρονόμοι , γεωλόγοι και ερευνητές όπως ο Σαρλ Μπερλίτς «Μυστήρια από ξεχασμένους κόσμους¨.

Τούτο υπαινίσσεται και ο  Ησίοδος όταν  αλληγορεί   την Χρυσή Εποχή  και τον πόλεμο Θεών, Τιτάνων και Γιγάντων και έφερε την παρακμή και το νέο γένος «το ασημί» .

Τότε άλλαξε πιθανώς η μορφή της Μεσογείου , Μ. Ασίας , Β. Αφρικής και Ν. Ευρώπης, τούτο  αναφέρεται στις μυθολογίες   των αρχαίων λαών ( σήμερον όλοι  έχουν εκλείψει) με εξαίρεση τον Ελληνικό  , τα αρχεία της ιστορίας κρατάει σαν  μάρτυρας  αυτόπτης.

Αιγηίδα: ο Επίγειος Παράδεισος Κατά τους γεωλόγους το Αιγαίο ήταν εκτεταμένη περιοχή με οργιώδη  βλάστηση ,   ένας πραγματικός  επίγειος παράδεισος, με ποικιλία αγρίων ζώων και φυτών  στης Χρυσής Εποχής την άνθιση.

Στην παραδείσια  Αιγηίδα ενεφανίσθη ο πρώτος άνθρωπος κυνηγός προ αμνημονεύτων  ετών  ,σύμφωνα με  τα συμπεράσματα   των γεωλόγων  και άλλων ειδικών   τα ψέματα καταρρίπτονται  των ψευδολόγων  ότι δήθεν οι Έλληνες  δεν είναι γηγενείς, ότι δεν είναι οι πρώτοι που δημιούργησαν τον πολιτισμό, ότι δανείστηκαν την γραφή και άλλα  μυθεύματα  αναληθή  που   καταπίπτουν   με τις   ανακαλύψεις της επιστήμης και τεχνολογίας με τις ανασκαφές  της  αρχαιολογίας, τις αποκαλύψεις της  γεωλογίας, ανθρωπολογίας και άλλων επιστημών .

Υπάρχουν και γραπτά μνημεία, κι’ άλλα  θαμμένα στο βυθό του Αιγαίου σε πάμπολλα σημεία ( Το Παυλοπέτρι  Λακωνίας η αρχαιότερη βυθισμένη πόλη στον κόσμο προ  5.000 ετών    ένα  από τα σημαντικότερα παγκόσμια μνημεία των καιρών.

Όλα τα προϊστορικά μνημεία αποκρύπτονται ένεκα του «πολιτικώς ορθόν»     

Αιγηίς:   το λίκνο της Ελληνικής φυλής   Να το διαφυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού ως περιοχή εκπάγλου καλλονής και του πρώτου στη γη πολιτισμού  , ο επισκέπτης να μεταλαμβάνει  θείας ενεργείας και των  μυστηρίων της δημιουργίας .

Ο Πλούτων και ο Ποσειδών δύο θεοί ο   πρώτος του θανάτου   και ο δεύτερος του υγρού στοιχείου   αλληγορούν την καταστροφή  της Αιγηίδας, περιοχή  πλήρης μυστηρίων , ηφαίστειων  , σεισμικών ρηγμάτων, δονήσεων   και  προϊστορικών  μνημείων .

Εκείνη την εποχή συνέβη και το λιώσιμο των παγετώνων της Βόρειας  Ευρώπης, γεγονός που δημιούργησε το άνοιγμα των Στενών και   εξαφανίστηκε  η  Αιγηίδα η πρώτη.

Η Μετανάστευση των Αιγαίων στη Βόρεια Ευρώπη.

Τότε  συμπίπτει και η προοδευτική  μεταναστευτική ροή  των  πληθυσμών της βυθισθείσας Αιγηίδας   προς εξεύρεση   γης και βοσκής   στο βορρά  και  νέας   κοιτίδας.

Οι παραδόσεις  των Ελλήνων , οι φερόμενες ως μύθοι και θρύλοι, την μακρινή απήχηση   ιστορικών γεγονότων   αλληγορούν και την Αλήθεια κρύβει  και   τώρα   φωτίζονται από την επιστήμη   (αρχαιολογία, γεωλογία, αστρονομία κ,α)

Η Ατλαντίς του Πλάτωνος .

Σύμφωνα με αρχέγονη ιστορία  πέραν των Ηρακλείων Στηλών (Γιβλαρτάρ) στον Ατλαντικό     εκτινόταν η  μεγάλη ήπειρος  του Πλάτωνος Ατλαντίδα ,  γειτνιάζουσα με την Αμερικανική Ήπειρο ή και συνδεόμενη.

Όσο υπήρχε η Ατλαντίς εμπόδιζε το θερμό ρεύμα του Κόλπου(Golf Streem) και η Β. Ευρώπη ήταν  όμοια με την Αλάσκα   Λαμπραντόρ και Γροιλανδία ,  με πάγους καλυμμένη.

Η τήξη των παγετώνων  Όταν περί τον 11Η ή 12Η   χιλιετηρίδα βυθίστηκε η Ατλαντίδα άφησε ελεύθερο το ρεύμα του Κόλπου και  άρχισε η τήξη των παγετώνων,  εξ αυτής δε  έγινε ανύψωση της στάθμης της θάλασσας   και ο καταποντισμός της Αιγηίδος, ελληνικότατη ήταν και η  Ατλαντίδα πατέρας   του Διός ο  Κρόνος (= καθαρός νους)   ένεκα εμφύλιας  διαμάχης  στην Ατλαντίδα εξορίστηκε  του Ουρανού ο  γόνος .

Αποκρύπτουν   Προϊστορικά ευρήματα . Ο Πίθος του Μπίμινι των νήσων Μπαχάμες ,  από   περιοχή της βυθισθείσας Ατλαντίδας , είναι  αδιάψευστη μαρτυρία .

Το εύρημα διακοσμημένο με τον διπλό   πέλεκυ  πέραν πάσης αμφιβολίας  προέρχεται από την Κρήτη, θαλασσοκράτειρα της αρχαιότητος με  παγκόσμια ακτινοβολία .

Οι Κρήτες είχαν επισκεφθεί την Ατλαντίδα και    την Αμερική(  Ενριέτα Μέρτζ «Ατλαντίς» 1976) Στις βυθισμένες περιοχές των νησιών Άνδρος και Μπίμινι υπάρχουν αρχαία κτίρια με επίδραση   Ελληνικού ρυθμού.

Πολλά ευρήματα  στην Αμερική  ( διπλοί πελέκεις , πινακίδες σβάστικες)  κ.α και οι μύθοι των ιθαγενών του Μεξικού

Οι κορυφές των βουνών  τα  νησιά του Αιγαίου  Όπως σε κάθε καταστροφή ορισμένοι χάνονται,  οι πιο πολλοί εγκαίρως φεύγουν και γλυτώνουν. Ετσι ασφαλώς θα συνέβη και στην Αιγηίδα.

Άλλοι διαπεραιώθηκαν στην ηπειρωτική Ελλάδα , άλλοι στις ακτές της Μ. Ασίας και άλλοι στις κορυφές των ορέων για να αποφύγουν την πλημμύρα.

Αυτές οι κορυφές είναι τα νησιά   του Αιγαίου τα οποία εποφθαλμιά η φυλή των Τουρκομογγολων ,   παρά την διέλευση πολυάριθμων κατακτητών τούτο  παραμένει ακραιφνώς Ελληνικό  χάρη στη ναυτοσύνη και στο στόλο.

Το DNA τους προδίδει Πλείστοι Βρετανοί, Ιρλανδοί και Ευρωπαίοι, αιγαιατικό  διαθέτουν DNA και οι περισσότεροι εκ της Μικράς Ασίας παρότι επιμελώς  το κρύβει η Τουρκία κρυπτοχριστιανοι. μουσουλμάνοι και αλεβίτες

βιαίως εξισλαμισθέντες Έλληνες  του έκανε  τουρκομερίτες .Ίσως τα γονίδια  τους έλκουν   φιλοφρόνως,  εκατομμύρια καταφθάνουν στο Αιγαίο κάθε χρόνο ,την καταγωγή τους να θαυμάσουν ,   τον ήλιο της  βυθισμένης Αιγηίδας  και τις ομορφιές της  να  απολαύσουν  και όταν την ιστορία του Αιγαίου μάθουν,  ένα δάκρυ θα χύσουν   την τραγωδία του  θα κλάψουν

Ο βάρβαρος απο το Αλτάι  το Αιγαίο αντίκρισε τον 11ον αιώνα και με απύθμενο θράσος  ζητάει   «Γαλάζια Πατρίδα» με τα κανόνια , το  «ιερό δισκοπότηρο» της Ελληνικής φυλής να πάρει   και   διατείνεται ότι  του ανήκει γιατί έτσι του γουστάρει .

Δυστυχώς, ώτα ευήκοα σε ορισμένους   ανιστόρητους διπλωμάτες της Δύσης βρίσκει, και  με ιταμές προτροπές όπως: «βρείτε τα με διπλωματικά μέσα » κλήρο πάει να ρίξει «Τα εμά εμά και τα εσά εμά».

Αυτά και άλλα τον γείτονα αποθρασύνουν και θέλει κι’ άλλα ως και τη μισή Κρήτη  σε λίγο  και το Καρπενήσι.

Με την πολεμική ρητορική να  μας εκβιάσει, με την «αποστρατικοποίηση των νησιών χωρίς πόλεμο να τα αρπάξει».

Ακόμη και την Αθήνα και την Ακρόπολη καταμεσίς μια πόλη του ΝΑΤΟ  απειλεί που τη σεβάστηκαν ακόμη και οι Ναζί , μια πρωτεύουσα πολιτιστική και ΜΗ οχυρωμένη   ο Ερντογάν με  πυραυλο «Tayfoon»      την έχει στοχευμένη.

Θα περιμέναμε Δικαιοσύνη Από   Ευρωπαϊκή Ένωση,  ΝΑΤΟ  και  ΗΠΑ  θα περιμέναμε  στάση  δυναμικότερη και δικαιοσύνη  απέναντι στην ισλαμοφασιστική Τουρκία την επιθετικότατη που διαταράσσει την Ειρήνη ,   σαν το Χίτλερ και τον  Πούτιν ο Ερντογάν     Ελλάδα και Κύπρο διαρκώς στοχοποιεί φανερά , ανασφάλεια και αστάθεια στην περιοχή  φέρνει   και με οικονομική ζημιά   μας δέρνει  .

Όταν ένα κράτος μέλος της συμμαχίας βγαίνει στο ανώτατο επίπεδο και απειλεί καθημερινώς   άλλο κράτος της ίδιας συμμαχίας  με πόλεμο και  λέει ότι « θα έλθει κάποιο βράδυ»    τότε κάτι δεν πάει καλά στα μυαλά των  Τούρκων

 και στην Ν.Α  πτέρυγα του ΝΑΤΟ  καλεί τον Αδη  και οι διπλωμάτες τις μπότες της Τουρκίας γυαλίζουν, και όσο αυτοί να την κρατήσουν κοντά τους πασχύζουν, τόσο την αποθρασύνουν και την εκχυδαίζουν , διότι τη συγχωρούν για ότι αν κάνει

Αιγαίο: το Ιερό  Δισκοπότηρο του Διός  Δεν παραδίδεται ούτε χέρια αλλάζει.

Η Τουρκία από λάθος της ιστορίας και ένεκα της της Δυτικής  ολιγωρίας θεωρεί ότι της ανήκουν των  νησιών η κυριαρχία .

Πλανάται   πλάνη οικτρά   και  δυστυχώς αυτή την μωρία έχει ενσταλάξει στον τουρκικό λαό και σε μέρος του ανιστόρητου «βαθέως κράτους» του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίον  μας παροτρύνει  να  μοιράσουμε τους   υδρογονάνθρακες  Ελλάδας και Κύπρου και με το γκρίζο λύκο να αγαπηθούμε;

Από τέτοιες ανοησίες την μισή Κύπρο τώρα θρηνούμε

Καιρός  η απέναντι ακτή να απελευθερωθεί ;

 Αγνοούν οι γραφειοκράτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ  ότι στην απέναντι όχθη υπάρχει: Ιωνία , Αιολία , Φώκαια , Κωνσταντινούπολη κ.α    ιερά και όσια του Ελληνισμού(αρχαίου , Βυζαντινού, και  σύγχρονου ως  την  πρόσφατη Γενοκτονίας 1922 )  Αυτά  κάποτε πρέπει να απελευθερωθούν και οι λαοί να αυτοδιατεθούν .

Επομένως ιστορικό καθήκον  ο διαμελισμός του  τέρατος  και η απελευθέρωση των  εθνοτήτων.

Το «Ιερό Δισκοπότηρο» του Ελληνισμού

Δεν θα  υπάρξει  Έλληνας πρωθυπουργός  να  προβεί στην προδοσία του  Αιγαίου,  όπως συνέβη στην Μακεδονία  .

Θα κρεμαστεί πάραυτα στο Σύνταγμα.

Αν η Τουρκία αποτολμήσει εισβολή  τότε θα βγουν από τα έγκατα του Αιγαίου τα Όπλα των Θεών: Οι Γίγαντες και οι Τιτάνες, θα προστρέξουν σε   και  οι Εκατόχειρες , από κοντά  όλοι οι αρχαίοι και σύγχρονοι  ήρωες Θεμιστοκλής,  Μιαούλης , Κανάρης, Κουντουριώτης  κ.α  ο λαός με νύχια και με δόντια θα κρατήσει τους προμαχώνες και  κάθε  σπιθαμή εδάφους και νερού, οι ακτές θα  γίνουν σφαγεία για τον εισβολέα , στρατός  και λαός με επικεφαλής τους  Διγενείς Ακρίτες  θα δώσουν  τον υπέρ πάντων αγώνα, οι  Ίκαροι  μας θα κρατήσουν καθαρούς τους  ουρανούς  και θα σαρώσουν κάθε στόχο στην Τουρκία , οι Αργοναύτες μας με   τους Ποσειδώνες, τους υποβρύχιους  Τρίτωνες , τις Μέδουσες και τις  Γοργόνες   τις Νηρηίδες και τις χελώνες   θα δώσουν επικό αγώνα   όπως  στης Σαλαμίνας τα στενά, τούρκικο  πολεμικό και Α/Φ ,   να μην ξεμυτίσει άνευ αδείας ξανά στου Αιγαίου τα νερά  .

Φονικό το περιβάλλον στο διακλαδικό  Αιγαίο  Κάθε νησί και     αβύθιστο αεροπλανοφόρο, κάθε νησάκι και τορπιλοβόλο  , κάθε βραχονησίδα και  φονική ενέδρα , κάθε κάβος   σύγχρονη πολεμική εξέδρα , κάθε ακτή απέναντι από τα νησιά θα καεί σαν  πελεκούδι  από τον αδυσώπητο  Καταδρομέα , του άγριου Φλώρου τα παιδια τα ωραία , τότε οι τουρκικές προκλήσεις  όνειρα θα γίνουν φευγαλέα .

Μέσα σ’ αυτή τη διαδικτυακή φονική  παγίδα ,  δομημένη από την  Λερναία Υδρα    θα   σπάσει η τούρκικη ασπίδα και θα τελειώσει η   παρουσία  και  στο Αιγαίο κάθε αυθαιρεσία   και ελάχιστο έργο θα απομείνει  οι καλοί μας  σύμμαχοι     να γευθούν και αυτοί τη Νίκη

Μαυροφορεμένες τούρκισσες μάνες θα κλάψουν  τα χαμένα  παιδιά  τους  και οι  Ελληνίδες τα δικά τους  στα κοιμητήρια  τους,   καθώς το Αιγαίο  θα   ξεβράζει  πτώματα   στην απέναντι   ακτή. Ακόμη και, οι σπάροι ,   οι χάνοι  ,  τα λαβράκια και  τα χταπόδια   και οι γλάροι στην   Κρήτη  τη μεγαλειώδη   Ελληνική     θα    γευθούν Νίκη.

Στο τέλος ο νεφεληγερέτης υπερατλαντικός   Δίας θα ρίξει τον κεραυνό για να  φέρει  στην Τουρκία τη Δημοκρατία,  το Αιγαίο να μείνει Ελληνικό και το ναυτικό μας  να δεσπόζει στον ευρύτερο χώρο το   Μεσογειακό .

Τη νίκη θα χαιρετήσουν   Άραβες , Ισραηλινοί και άλλα  έθνη της περιοχής, η Ν.Α πτέρυγα του ΝΑΤΟ προσωρινά θα θραυτεί αλλά σύντομα θα συγκολληθεί  και ειρήνη θα έλθει

Τότε  θα ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου  στη Μικρά Ασία  οι καταπιεσμένοι λαοί θα ξεπεταχθούν σαν τις Ερινύες της Αγκύρας να κατασπαράξουν τους εγκληματίες     και τον τύραννο    με το μέγιστο θράσος στην Πόλη να  κρεμαστεί σε κάποιο άλσος  .

Με πριόνια και δρεπάνια , κόφτες  και βαριοπούλες ,πρώτοι οι Κούρδοι θα  απαιτήσουν λευτεριά    κρατώντας  στα όπλα  σημαιούλες και άλλα μετά

Μόνο η Γερμανία θα θρηνήσει  Οι μόνοι που θα το θρηνήσουν είναι οι Γερμανοί , καθώς εκτός από φυλετικά ξαδέλφια των Τουρκομογγόλων στέκουν ανά   τους αιώνες των    Γενοκτονιών  ηθικοί αυτουργοί ,  των ιστορικών  λαών της Μικράς Ασίας που τους κατακρεούργησε φρικτά η ισλαμοφασιστική  Τουρκία  .

Το Ιχώρ των πατρώων Θεών μας  Υστερα από χρόνια  απόκρυψης του «ιερού Δισκοπότηρου» στην  εθνική κρύπτη,  ο Έλληνας με  το  «εθνικό νέκταρ»  και την αμβροσία  θα μεθύσει, για πρώτη φορά ύστερα από 17 αιώνες το Ιχώρ   των πατρώων   θεών μας θα  γευθεί και στις ριγμένες καβο-κολώνες θα τους τιμήσει .

Γένοιτο! με βάση το διεθνές δίκαιο και το  δίκαιο της θάλασσας διαρκής Ειρήνη θα προχωρήσει !!! ( 23/12/22)

 Αμφικτύων

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε. α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

http://amphiktyon.org

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>