«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απευθυνόμαστε σε όλους όσους κουβαλάνε μέσα τους κομμάτια της Αρχαίας Ψυχής.

Γιατί αυτός ο ακατανίκητος έρωτάς μας για την Αρχαία Ελ­λάδα;

Ο τόσο ακατανόητος για την αντίληψη του “μέσου ανθρώ­που”;

Είμαστε μήπως “ψώνια”;

Ή μήπως – όπως ισχυρίζονται κά­ποιοι – η πολυδιάστατη κρίση της εποχής μας μας οδηγεί σε φυγή, σε αναχωρητισμό, σε απέλπιδα προσπάθεια ανεύρεσης καταφυγίου στο παρελθόν;

Μα η Αρχαία Ελλάδα δεν είναι παρελθόν.

Η πιο μεγαλοφυής και ερωτική σύλληψη του Σύμπαντος και του Ανθρώπου, σαν “Κό­σμος” το πρώτο και σαν “εν δυνάμει θεός” ο δεύτερος, δεν χωράει στα μίζερα τότε και τώρα.

Η απαστράπτουσα εσαεί νεότητα του αν­θρώπινου είδους που αντιπροσωπεύει η Αρχαία Ελλάδα στέκει πε­ρήφανα πάνω από τα μέτρα και τα σταθμά της σύγχρονης μιζέριας.

Είναι πολύ μικροί οι “αντιπρόσωποι του τώρα”.

Είναι πολύ μικροί οι εθελόδουλοι, οι βλάκες, οι γιάπηδες, οι αμόρφωτοι, οι αμοραλιστές. οι καριερίστες, οι επαναπαυμένοι, οι υποταγμένοι και οι ωχαδερφιστές του σήμερα για να θεωρήσουμε την ύπαρξη τους ως κάτι παραπάνω από μια ακόμα άτυχη στιγμή (με ημερομηνία λήξεως μάλιστα) της ανθρωπότητας.

Είναι πολύ τιποτένιοι όλοι αυτοί για να μας πείσουν ότι αποτελούν το “τώρα”, ενώ εμείς ξεχαστήκαμε στο “χθες”.

Κανένας “ρεαλισμός” δεν τους νομιμοποιεί.

Κανένας “ρεαλισμός” δεν θα μπορέσει ποτέ να βγάλει “ξεπερασμένο από την ιστορία” το είδος ανθρώπου που εμείς τιμούμε, υπερασπιζόμαστε και εκπροσωπούμε.

Ο αμείλικτος Χρόνος δεν τους δίνει κανένα τέτοιο δικαίωμα.

Γιατί ο Ελληνισμός είναι πάνω απ’ όλα ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ και όχι “μουσειακό” είδος που τάχα ανήκει στους παρελθοντολόγους, τους βιβλιοθηκάριους και τους φιλόλογους ακαδημαϊ­κούς.

Αντίθετα αποτελεί ολοκληρωμένη πρόταση καθημερινού ήθους και συμπεριφοράς που μόνο αυτή μπορεί να δώσει λύση στα σημερινά προβλήματα που συσσώρευσε η ανοησία και η αμετροέπεια του εχθρικού προς τη Φύση “μονοθεϊστι­κού” τρόπου αντίληψης και πράξης.

Ούτε και είναι βεβαίως ο Ελληνισμός λαβή και αντικείμενο για εκμετάλλευση προς εξυπηρέτηση αλχημικών πολιτικάντικων σκοπιμοτήτων ή δαδί για την υποδαύλιση εθνικιστικών υστεριών, που κατά κανόνα εκπορεύονται από κύκλους παντελώς ξένους προς την πατρογονική μας φιλοσοφία ζωής και θρησκεία.

Aντίθετα αποτελεί από μόνος του μια ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕ­ΡΩΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ που στη σύγχρονη πραγματικότητα μεταφράζεται σε οικολογική συνειδητοποίηση, πολιτική αυτενέργεια, Άμεση Δημοκρατία, συμμετοχή στα κοινά, παρρησία και ανοχή, δια βίου εκπαίδευση και σειρά άλλα πράγματα που συναντά κανείς σήμερα μόνο στα προγράμματα προχωρημένων ριζοσπαστικών και απελευθερωτικών κινημάτων του πλανήτη.

Πάνω απ’ όλα η δημόσια αγόρευση, με απόλυτη ελευθερία ενώπιον πλήθους πολιτών, αποτελεί αποκλειστική ανακάλυψη και κατάκτηση των προγόνων μας αληθινών Ελλήνων και όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ μέχρι τώρα.

Θα μένει πάντα η θαυμαστή κατάκτηση ενός “απολύτως κατά φύσιν ζώντος” λαού που πρώτος επίσης συνέλαβε φαντασιακά την ύπαρξη “Θεσμίων” ή “Θεσμοφόρων” Θεών!

Απευθυνόμαστε σε όλους όσους κουβαλάνε μέσα τους κομμάτια της Αρχαίας Ψυχής.

Στους εραστές της ζωής, τους φιλοσόφους, σ’ αυτούς που επιθυμούν πάνω απ’ όλα να υπάρξουν και να δράσουν ως αυτενεργοί Πολίτες ελεύθερων και αυτοθεσμιζόμενων κοινοτήτων.

Απευθυνόμαστε σ’ όλους εκείνους που αρνούνται πλέον να παίζουν τις άθλιες και απρό­σωπες μονάδες ανενεργών μαζών – υπηκόων του α ή β εξουσιαστικού μηχανισμού.

Σ’ αυτούς που θέλουν να τείνουν συνεχώς προς την αρίστευση, την Αρετή και το “κατά Φύσιν ζην”.

Και αλίμονο αν κάποιοι πείσουν την ανθρωπότητα ότι όλα αυτά είναι “παρελθόν”!

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΑΚΡΥΑ!

Δ1ΙΠΕΤΕΣ, ΠΟΣΕΙΔΕΩΝ 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>