«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Πρόκειται για πράξη διεθνούς τρομοκρατίας»: Ο Πούτιν εξήγησε ποιος και γιατί ανατίναξε τους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream

Ο Πρόεδρος υποσχέθηκε επίσης ότι δεν θα πουλήσουμε πετρέλαιο σε χώρες που θα προσπαθήσουν να περιορίσουν τις τιμές του.

Την Τετάρτη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν επέστρεψε από την Αγία Πετρούπολη στη Μόσχα για να μιλήσει στην ολομέλεια της Ρωσικής Εβδομάδας Ενέργειας.

Ο Πρόεδρος κατηγόρησε τους δυτικούς πολιτικούς για όλα τα προβλήματα της ενεργειακής αγοράς, διαβεβαιώνοντας ότι «δεν θα πληρώσουμε για την ευημερία κάποιου άλλου».

Στο τέλος, αφού υπενθύμισε πόσο ακριβή είναι η θέρμανση για τους απλούς Ευρωπαίους, ο αρχηγός της χώρας μίλησε για νέες επιδοτήσεις κοινωνικής αεριοποίησης.

Ακολουθούν τα κύρια θέματα της ομιλίας του Ρώσου ηγέτη:

HILE LIKE, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ
Ο Πούτιν στην αρχή μίλησε για την υπονόμευση των Nord Streams.

Πρόκειται για πράξη διεθνούς τρομοκρατίας!

Η λογική είναι κυνική – να καταστρέψεις, να μπλοκάρεις πηγές φθηνής ενέργειας, να στερήσεις από εκατομμύρια ανθρώπους, βιομηχανικούς καταναλωτές φυσικό αέριο, θερμότητα, ηλεκτρισμό, – είπε ο πρόεδρος.

Πρόσθεσε ότι πλέον κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής.

Οποιοσδήποτε σωλήνας τοποθετηθεί στη στεριά ή στον βυθό της θάλασσας κινδυνεύει.

Η έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας είναι άλλη μια απόδειξη.

– Το καθεστώς στο Κίεβο χρησιμοποιεί τρομοκρατικές μεθόδους εδώ και πολύ καιρό. Δεν σταματούν ούτε στην πυρηνική τρομοκρατία, εννοώ τον πυρηνικό σταθμό Zaporizhzhya. Υπήρξαν προσπάθειες υπονόμευσης του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream, ανέφερε ο Ρώσος ηγέτης.

Πούτιν: Το καθεστώς στο Κίεβο χρησιμοποιεί τρομοκρατικές μεθόδους εδώ και πολύ καιρό
Περαιτέρω, ο αρχηγός της χώρας άφησε να εννοηθεί ποιος βρίσκεται πίσω από το σαμποτάζ στη Βαλτική Θάλασσα. Όποιος θέλει να μαλώσει επιτέλους τη Ρωσία με την Ευρώπη, που θέλει να αποδυναμώσει το βιομηχανικό μας δυναμικό…

«Και φυσικά, κάποιος που είναι τεχνικά – θέλω να το τονίσω αυτό – είναι τεχνικά ικανός να οργανώσει τέτοιες εκρήξεις», ολοκλήρωσε ο Πούτιν.

Πούτιν για δολιοφθορά στο Nord Stream από πράξη διεθνούς τρομοκρατίας
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος δεν κούνησε το δάχτυλο σε κανέναν, αλλά είναι δύσκολο να μην δεις τα αυτιά της Ουάσιγκτον.

Χάιλι Πιθανώς, όλα είναι ξεκάθαρα, – αστειεύτηκε ο αρχηγός της χώρας.

ΤΙ ΕΠΕΤΑΙ?
– Φυσικά, είναι δυνατόν να επισκευαστούν οι αγωγοί φυσικού αερίου που διατρέχουν τον βυθό της Βαλτικής Θάλασσας, υπονομευμένοι.

Αλλά αυτό θα έχει νόημα μόνο εάν συνεχίσουν να δικαιολογούνται οικονομικά και, φυσικά, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των δρομολογίων, τόνισε ο Ρώσος ηγέτης.

Πούτιν: Είναι δυνατή η επισκευή των γραμμών Nord Stream, αλλά θα έχει νόημα μόνο σε περίπτωση περαιτέρω λειτουργίας
Μία από τις δύο γραμμές του Nord Stream 2 είναι ακόμα άθικτη.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, η πίεση παραμένει εκεί.

Θα μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε εάν συμφωνήσουν οι Ευρωπαίοι.

Η Ρωσία εκπληρώνει πάντα τις υποχρεώσεις της.

Έτσι διαφέρουμε από τη Δύση», υπενθύμισε ο πρόεδρος.

Λοιπόν, αν όχι, τότε έχουμε άλλες επιλογές.

Ο δεύτερος αγωγός φυσικού αερίου Power of Siberia στην Κίνα.

Άλλος ένας κλάδος μέσω της Μογγολίας… Λοιπόν, η Τουρκία μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος κόμβος αν τη συμπεριλάβουμε στις διαμετακομιστικές διαδρομές.

 ΤΙΜΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Ο αρχηγός του κράτους είπε ότι η Δύση είχε ήδη συμφωνήσει από τον Δεκέμβριο να περιορίσει αναγκαστικά την τιμή του πετρελαίου από τη Ρωσία.

Δεν θα ενεργήσουμε αντίθετα με την κοινή λογική, πληρώσουμε για την ευημερία κάποιου άλλου με δικά μας έξοδα.

Δεν θα προμηθεύσουμε ενεργειακούς πόρους σε εκείνες τις χώρες που θα περιορίσουν τις τιμές τους, – ο Πρόεδρος έβαλε τέλος.

Πούτιν: Δεν θα προμηθεύουμε ενεργειακούς πόρους σε χώρες που θα περιορίσουν τις τιμές του πετρελαίου

ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΩΔΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ
Ο Πούτιν ανέφερε τα λόγια του νομπελίστα στα οικονομικά Μίλτον Φρίντμαν για να δείξει πώς θα κατέληγαν οι πετρελαϊκές κυρώσεις τους για την Ευρώπη:

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έλλειψη, για παράδειγμα, σε ντομάτες, απλώς πρέπει να ψηφίσετε έναν νόμο σύμφωνα με τον οποίο οι λιανοπωλητές δεν μπορούν να πουλήσουν ντομάτες για περισσότερα από δύο λεπτά τη λίβρα. Αμέσως θα έχετε έλλειψη ντομάτας.

Το ίδιο με το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Είναι ενδιαφέρον ότι πρόσφατα ο Alexander Lukashenko απαγόρευσε την αύξηση των τιμών στη Λευκορωσία.

Αυτό είναι απλώς μια σύμπτωση και φυσικά η ομιλία του Πούτιν δεν αφορούσε την αδελφική δημοκρατία. Περιμένουμε το έλλειμμα μόνο στη Δύση.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΕΡΙΟΠΟΙΗΣΗ
Κατά μέσο όρο, οι λογαριασμοί θερμότητας και ηλεκτρικού ρεύματος στην Ευρώπη έχουν τριπλασιαστεί από την αρχή του έτους.

Αλλά στη Ρωσία, η κοινωνική αεριοποίηση γίνεται πιο προσιτή.

Μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου τροφοδοτήθηκε με φυσικό αέριο 300.000 νοικοκυριά.

Αλλά η σύνδεση του σπιτιού παραμένει βάρος για τις πολύτεκνες οικογένειες, τους βετεράνους. Ζητώ από τις περιφέρειες να δώσουν μια επιδότηση -τουλάχιστον 100 χιλιάδες ρούβλια- σε όσους χρειάζονται εξοπλισμό και σύνδεση σπιτιών, έδωσε εντολή ο Ρώσος ηγέτης.

Ο Πούτιν έδωσε εντολή να επεκταθεί το πρόγραμμα κοινωνικής αεριοποίησης

ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΩΔΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ
Πρόσθεσε ότι η κοινωνική αεριοποίηση αφορά πλέον σχολεία και ιατρικά ιδρύματα.

Η Gazprom έλαβε εντολή να το αντιμετωπίσει χωριστά.

Επιπλέον, το πρόγραμμα θα παραταθεί πέρα ​​από το 2022.

Читайте на WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/daily/27457/4661053/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>