«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ

879

Αγαπητοί αναγνώστες  ζητώ συγγνώμη που θα είμαι λίγο σκληρός στις εκφράσεις μου.

Αλλά πως αλλιώς μπορείς να ονομάσεις ένα δίποδο ον, όταν λέει ότι για την υποδούλωση της πατρίδος του, αυτό δεν με αφορά;

Αυτό το δίποδο ον ζει μέσα στην κοινωνία παίρνει χωρίς να δίνει.

Το σύστημα στηρίζετε σε τέτοια δίποδα όντα, διότι απορυθμίζει το πνεύμα της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της ισότητας & ισονομίας, της αδελφοσύνης.

Στη (ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ) έχουν ενταχθεί η πλειοψηφία.

Σαμποτάροντας την κοινωνία, την κοινωνία του ανθρωπισμού, του πολιτισμού, της εξέλιξις, για το σύνολο των πολιτών, που προσπαθούν να ισορροπήσουν και να αντιστρέψουν τα κακός κείμενα.

Σήμερα η  (ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ)  στέκονται απέναντι σε ότι λέγετε υγιής παραγωγικότητα, σε όλους τους τομείς.

Όταν στους ηλίθιους τους λες ότι αυτό που ανακοινώνει το σύστημα, έχει πολλούς τρόπους να το περάσει, σου ανακοινώνει ότι  στο μέλλον θα κάθεσαι στο σπίτι και θα πατάς το κουμπί και θα κανείς τις δουλειές σου!

Και αρχίζει να σου φυτεύει λίγο λίγο την φρίκη που σου ετοιμάζει, το τζιπάκι δεν στο βάζει με το ζόρι, θα το βάλεις δήθεν μόνο σου.

Το βάζει στον σκύλο σου, ότι τι καλό, δεν θα τον χάνω, δεν θα μου τον κλέψουν, θα ξέρει ο γιατρός από τι πάσχει/ και άλλα καλούδια!

Μετά το βάζει στο αυτοκίνητο σου, λέγετε Τσι μπει ες, μετά το βάζει στις κολόνες έξω από το σπίτι σου, για να έχεις δυνατό σήμα, στα προϊόντα, που αγοράζεις, στο τηλέφωνο σου, μέσα στο σπίτι σου σε διάφορες συσκευές, σε τατουάζ, αλήθεια κύριε ηλίθιε θα αρνηθείς να το βάλεις επάνω σου, αφού σε έχουν προετοιμάσει και θα σε κάνει σούπερμαν για όλες τις ανάγκες σου;;;

Όχι, διότι από την πρώτη στιγμή της πρώτης εφαρμογής, δήλωσες ότι δεν σε αφορά.

Όταν  ο βιομήχανος ανακοίνωσε ότι θα φέρει μηχανήματα να βελτιώσει την παραγωγή, εσύ δεν αντέδρασες, να τους πεις ναι αλλά θα επεκτείνεις τις υπάρχουσες καταστάσεις και δεν θα αντικαταστήσεις τους εργαζόμενους.

Σκέφτηκες κουτοπόνηρε ότι αυτό δεν σε αφορά, αφορά τον ποιο αδύνατο δίπλα σου, που δεν γλύφει τα αφεντικά του, που ενδιαφέρεται για σένα να μην χάσεις την δουλειά σου & και κάνει απεργίες, αλλά εσύ δεν συμμετέχεις, διότι έχεις καταθέσει δουλικά στο αφεντικό σου, τα δικαιώματά σου, διότι δεν σε αφορά, ναι  αυτό θα είναι για σήμερα, αύριο θα είναι η σειρά σου & θα σε αφορά, αλλά θα είναι αργά, θα είσαι μόνο σου, ούτε αυτό σε άφησε η απανθρωπιά, ο βρόμικος ατομισμός σου να το σκεφτείς;

Δυστυχώς στην (ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ) έχει ενταθεί, η πλειοψηφία μιας διασπασμένης κοινωνίας χάρη σε άτομα σαν και σένα, έχουν πέσει στην λήθη, στην αποχαύνωση ακόμα και αυτοί που αντιστεκόταν, διότι τους κάνατε κοινωνικό αποκλεισμό, με χάντρες και καθρεφτάκια, ή με απειλές για την διαβίωση τους και των παιδιών τους/ και υπέκυψαν, παραδοθήκαν, έπεσαν και αυτοί στην (ΛΗΘΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ).

Τι μας δίδαξε η σχεδιασμένη απάτη της λεγόμενης πανδημίας του κορονοϊου;;;

Ότι η (ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ) είχε κάνει την δουλειά της, 20 χρόνια σε ετοίμαζαν άνθρωπε πολίτη να σε εντάξουν στο στρατό της  (ΛΗΘΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ), κάθε ημέρα σε τρομοκρατούσαν σιγά σιγά μην κλοτσήσεις την καρδάρα με το γάλα, κάθε ημέρα έραβαν και ξήλωναν, έραβαν λιγότερο και ξήλωναν περισσότερο, κάθε ημέρα σου αφαιρούσαν τα δικαιώματά σου, την άλλη ημέρα δήθεν στα ξανά έδιναν/ και την επόμενη γινόταν νόμος του προδοτικού συστήματος!

Η αρχή για να σε ρίξουν στην  (ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ) έγινε με την παραβίαση του έστω αυτού του κακού συντάγματος, που δεν είναι ελληνικό, αλλά δοτό στα μέτρα των ντόπιων και ξένων νταβατσηδων.

Την παραβίαση του δικαιώματος σου, του μόνου δικαιώματος σου, την εκλογή των ταγών, των εκπροσώπων σου.

Ξεκίνησαν να κάνουν τις εκλογές λαστιχάκι κάθε τέσσερα χρόνια να τις κάνουν όπως τους συνέφερε, η ποιο τίμια απλή αναλογική και αυτή δυσφημίστηκε και έγινε μια συμφορά και υπέρ των νταβατσηδων μας.

Η (ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ) άρχισε να σνομπάρει τις εκλογές με τα κομματόσκυλα, μην πάτε να ψηφήσετε? Να πάτε να ψηφήσετε? Ο νόμος που τιμωρεί αυτούς που εξασκούν το δικαίωμα τους στα κοινά, έμεινε στα χαρτιά, και η  (ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ) καλά τραβούσε στην ολοκληρωτική καταστροφή του λεγόμενου έθνους.

Σήμερα ανάλογα πως τους συμφέρει κάνουν τις εκλογές, με την καταστρατήγηση των πάντων, αφού το δέκα τις εκατό αν ψηφήσει βγάζει κυβέρνηση, το 90 % έγινε Η (ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ) και σίγουροι ότι δεν θα αντιδράσει κανείς έβαλαν και την ψηφιακή εταιρία των εβραίων να βγάζει τα αποτελέσματα της καταδίκης σου.

Εδώ πάλι δεν σε αφορούσε, δεν ζήτησες για λόγους ασφαλείας να υπάρχει και το παλιό σύστημα επαλήθευσης των ψήφων.

Τα δημοψηφίσματα έγιναν πατσαβούρια για την τουαλέτα, ΝΑΙ & ΟΧΙ πήγαν αγκαλιά με την  (ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ) τραβούν για την φρίκη ξανά.

Τι έχασες με την ηλιθιότητα σου, με τη υποχώρηση του μοναδικού δικαιώματος;

Έχασες την δύναμη να καταργείς τον αλήτη πολιτικό, που σε κορόιδεψε και δεν εφάρμοσε την εντολή σου.

Έχασες  το δικαίωμα να προστατέψεις την ζωή σου και των παιδιών σου.

Έχασες το δικαίωμα να είσαι εσύ ο προστάτης της πατρίδος σου.

Έχασες το δικαίωμα σου να συνδιαλέγεσαι επί ίσους Όρους.

Αναρωτήσου τι  δεν έχασες καλύτερα, εκεί θα είναι ποιο εύκολοι οι υπολογισμοί σου, διότι έχασες τα πάντα.

Εσύ ηλίθιε που δεν σε αφορούσε η λαίλαπα που ανακοίνωναν, τώρα σε αφορά, σε έκαναν άνεργο με το ζόρι, σου παίρνουν το κληρονομικό σου σπίτι, σε πτώχεψαν να μην μπορείς να είσαι συνεπείς με τις υποχρεώσεις σου και σου παίρνουν το σπίτι και τα υπάρχοντά σου και ότι οικονομίες είχες.

Το ποιο χειρότερο όμως είναι που δια νόμου αντισυνταγματικού σου παίρνουν το παιδί σου και δεν ανήκει σε σένα, αλλά στο σύστημα.

 Σου βάζουν ότι δηλητήριο θέλουν αυτοί στο σώμα σου, σε σκοτώνουν για το καλό του κοινωνικού συνόλου των ΗΛΙΘΙΩΝ και του έθνους προτεκτοράτου των νταβαστηδων σου.

Και όλα αυτά γιατί δεν σε αφορούσαν τα μέτρα για τον πισινό σου που ετοίμαζαν.

Πετραδάκι, πετραδάκι. κατά σένα το έκτιζαν, άλλα εσένα ηλίθιε δεν σε αφορούσε.

Τώρα ηλίθιε αυτό που έκτισαν με την δική σου αδιαφορία, δεν είναι ευάλωτο όπως το σπιτάκι σου, τώρα έκτισαν απόρθητο κάστρο, που τα φιλάνε πουλημένοι μισθοφόροι και τους πληρώνεις εσύ.

ΟΧΙ στην ηλιθιότητα και στη λήθη άλλο.

Το τελικό χτύπημα έρχεται άμεσα και θα είναι αυτό παρακάτω σαν αρχή για την μύωση του πληθυσμού.

Στην Γερμανία είδη το εφαρμόζουν, η Ουκρανία είναι ο φερετζές της παγκόσμιας δολοφονικής ΕΛΙΤ.

Έχει τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή το εξής και θα είναι νόμος του κράτους από 1 Οκτωβρίου.

Από τις 10.30 το βράδυ ως τις 6 το πρωί διακοπή ρεύματος στα αστικά κέντρα και μεγάλες πόλεις. Δεν θα λειτουργεί τίποτα

Απαγορεύεται η χρήση ρεύματος. κλαμπ μπαρ κέντρα τα πάντα κλειστά απαγορεύεται η χρήση ενέργειας.

Την ημέρα μείωση κατανάλωσης σε εργοστάσια δημόσιο κατά 30% ρεύματος.

Αυτό θα έχει σαν συνέπεια να υπολειτουργούν και να κλείσουν η να αυξήσουν κατά 200-300% τα προϊόντα για να αντεπεξέλθουν.

Συνεπάγεται ανεργία 40-50% και ακρίβεια απίστευτη. πχ ένα πακέτο μακαρόνια θα κοστίσει 7-8 ευρώ. κλπ.

Το ρεύμα η κιλοβατώρες αυξάνονται κατά 600% .δηλαδή αν κάποιος πλήρωνε ρεύμα 200 ευρώ τώρα από Οκτώβριο θα πληρώσει 1200 ευρώ .μόνιμα.

Η κυβέρνηση για ασφάλεια των μέτρων έφερε από Πολωνία και Ρουμανία 2.500 στρατιώτες μισθοφόρους για να περιπολούν στο δρόμο το βράδυ για την τήρηση των μέτρων.

Εκπαιδεύονται αυτή τη στιγμή στο Λιτόχωρο. Φοβάται γενική εξέγερση.

Μαζέψτε προμήθειες για πολλούς μήνες με κάθε τρόπο και κόστος για επιβίωση.

Στο χέρι σου είναι να σωθείς, ή να ανήκεις στην ομάδα της  ΛΗΘΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ

  • ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ.
    ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.
    Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ…
    Ο ΜΕΓΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΠΕ ΔΥΟ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ:
    ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ,
    ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ Η ΑΓΝΟΙΑ !
    ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ….
    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ
    ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ
    ΣΤΗΝ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ…
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΗ ΠΛΕΟΝ Η ΑΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΨΕΜΑ,

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ…..
    .
    Αποκωδικοποίηση της Ατζέντας 2030
    .
    γιατί σε λίγο καιρό η έννοια ΕΛΛΑΔΑ θα είναι μυθολογική όπως είναι η Ατλαντίδα,
    .
    Αλλωστε ήδη τα Ελληνικά Αρχαία, ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ενωση κι όχι στην Ελλάδα.
    .
    https://terrapapers.com/apokodikopiisi-tis-atzentas-2030/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>