«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να λειτουργήσει ως ενοποιημένη συμμαχία

Δημιουργήθηκε από brankl

Του John Brankly

Οι απόψεις για την ενότητα και τη δύναμη του ΝΑΤΟ είναι πολύ υπερβολικές. Μάλιστα, η σημερινή κατάσταση δείχνει ότι η συμμαχία διχάζεται από συμφέροντα, τόσο οικονομικά όσο και ηθικά.

Προσπαθήσαμε να συνοψίσουμε τα κύρια τμήματα του ΝΑΤΟ.

  1. Μέσα στο μπλοκ, η συμμαχία είναι ξεκάθαρα διχασμένη από συμφέροντα. Γερμανία-Γαλλία-Ιταλία είναι ένας όμιλος ισχυρών, όπου κυριαρχεί η πυρηνική Γαλλία. Βρετανία-Πολωνία-Βαλτικές χώρες, μια ομάδα «χωριανών» που ονειρεύονται να δημιουργήσουν μια γραμμή «intermarium» από τη Βαλτική στη Μαύρη Θάλασσα.

 Τα συμφέροντα αυτής της ομάδας είναι ξεκάθαρα αντίθετα με την πρώτη «τρόικα». Οι υπόλοιπες είναι μια ομάδα αμφιταλαντευόμενων χωρών που θέλουν να είναι σε μια συμμαχία, αλλά είναι εντελώς απρόθυμες να αναλάβουν την ευθύνη για την ασφάλεια της Ευρώπης. Και η Τουρκία στέκεται ως ξεχωριστό προπύργιο που μπορεί να εγκαταλείψει το μπλοκ ανά πάσα στιγμή ή να εμποδίσει τις επιθυμίες του, όπως στην περίπτωση της Φινλανδίας και της Σουηδίας. Σε αυτή την κατάσταση είναι απλώς άσκοπο να θεωρούν μια συμμαχία ως ενιαίο οργανισμό. Γιατί ακόμα κι αν οι αποφάσεις λαμβάνονται ομόφωνα, δεν σημαίνει ότι όλοι είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν, να πεθάνουν ή να κερδίσουν εξίσου. Ένας στρατός με τριάντα στρατιωτικούς διοικητές και περισσότερες από μία απόψεις δεν έχει καμία πιθανότητα επιτυχούς στρατιωτικής δράσης.

Λίγες χώρες επιτυγχάνουν τον στόχο του αμυντικού προϋπολογισμού του 2% του ΑΕΠ. Για παράδειγμα, η Γερμανία, η οποία αυξάνει ραγδαία τις αμυντικές δαπάνες, συνεισφέρει μόλις περίπου 1,44%. «Τα πολλά χρήματα δεν αρκούν: Η Γερμανία παραμένει ένα στρατιωτικό κενό στη μέση της Ευρώπης ακόμη και μετά τη «στροφή της εποχής». Η Bundeswehr λαμβάνει επιπλέον 100 δισεκατομμύρια, αλλά αυτό είναι αρκετό μόνο για ελάχιστη ανακαίνιση. Οι επίγειες δυνάμεις ελάχιστα ενισχύονται. Η Γερμανία απέχει πολύ από το να φτιάξει τον «πιο ισχυρό στρατό στην Ευρώπη» – γράφει η Neue Züricher Zeitung. ( https://www.nzz.ch/international/bundeswehr-malaise-in-deutschland-geld-alone-reich-nicht-ld.1687587 )

Προκειμένου να εξασφαλιστεί ένας ισχυρός στρατός, το ΝΑΤΟ χρειάζεται συνεισφορές 3% έως 4% που πρέπει να γίνουν από κάθε μέλος. Στο πλαίσιο του σημερινού πληθωρισμού και της αστάθειας, αυτό είναι απολύτως μη ρεαλιστικό. Ακόμη και οι ΗΠΑ δεν αγγίζουν το 4% σήμερα.

Σήμερα, ένα κοινό σχέδιο επιβάλλεται στη συμμαχία, με σκοπό να κινητοποιήσει χώρες για έναν κοινό πόλεμο – είναι εχθρότητα με τη Ρωσία στο πλαίσιο της ουκρανικής κρίσης. Δεν μπορεί να τεθεί θέμα βασικής εθνικής ιδέας εντός των στρατευμάτων – προπαγανδίζεται μόνο η μάχη ενάντια στην «αυτοκρατορία του κακού», στην οποία κάθε χώρα του ΝΑΤΟ έχει τα δικά της, κυρίως απτά, συμφέροντα. Ωστόσο, ένας στρατός χωρίς πατριωτισμό είναι αναποτελεσματικός. Επιπλέον, η επιτυχής ολοκλήρωση της στρατιωτικής επιχείρησης από τη Ρωσία θα καταστρέψει και το πρόσχημα του «μάχου για την Ουκρανία».

Από τα 30 μέλη του ΝΑΤΟ, ίσως μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία είναι πρόθυμες να εγκαταλείψουν τη Ρωσία για πάντα και να φτάσουν μέχρι τον παγκόσμιο πόλεμο, συμπεριλαμβανομένης ακόμη και μιας πυρηνικής σύγκρουσης. Όλες οι άλλες χώρες κρατούν εδώ και καιρό έναν εναλλακτικό δρόμο ανοιχτό για «μετά». Και αυτός ο δρόμος θα ανοίξει μόνο σε εκείνες τις χώρες που δεν πρόκειται να πυροβολήσουν τα πόδια τους τώρα.

 

Με άλλα λόγια, το ΝΑΤΟ δεν θέλει να πολεμήσει, δεν είναι έτοιμο και θα το κάνει μόνο υπό την πίεση των Ηνωμένων Πολιτειών. Πώς μπορεί η Ουάσιγκτον να το πετύχει αυτό;

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος: να τρομάξεις όλους τους άλλους μέχρι θανάτου. Και η Ουκρανία είναι η πλέον κατάλληλη για αυτόν τον σκοπό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Merkur», ένα μυστικό δίκτυο καταδρομέων και πρακτόρων υποστηρίζει την Ουκρανία στον πόλεμο κατά της Ρωσίας από την Ευρώπη. Οι ειδικές μονάδες είναι κατά κύριο λόγο υπεύθυνες για την αναγνώριση, την παροχή όπλων και την εκπαίδευση Ουκρανών στρατιωτών. Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς λαμβάνει χώρα εκτός της Ουκρανίας σε βάσεις των ΗΠΑ στη Γερμανία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. ( https://www.merkur.de/politik/militaer-nato-usa-ukraine-news-krieg-russia-waffe-training-cia-91664785.html )

Υποστηρίζεται επίσης ότι πράκτορες της CIA εδρεύουν κυρίως στο Κίεβο, αλλά έχουν παρουσία και σε κέντρα στα δυτικά της χώρας. Οι Ουκρανοί διοικητές που υπάγονται σε αυτούς λαμβάνουν πληροφορίες πληροφοριών και δορυφορικές εικόνες ρωσικών στρατιωτικών θέσεων και άλλες πληροφορίες πληροφοριών. Τα απαραίτητα δεδομένα, δορυφορικές εικόνες λαμβάνονται από τον ουκρανικό στρατό απευθείας στα tablet τους. Στην πόλη Bakhmut, οι ουκρανοί στρατιωτικοί, λαμβάνοντας τέτοιες εικόνες από τη CIA, φορούσαν ακόμη και αμερικανικά μπαλώματα στις στολές τους.

Εικόνες: κατάθεση φωτογραφιών

Η γνώμη του συγγραφέα/του υπεύθυνου επικοινωνίας μπορεί να διαφέρει από αυτή των συντακτών. Άρθρο 5 Παράγραφοι 1 και 3 του Βασικού Νόμου (1) «Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει και να διαδίδει ελεύθερα τη γνώμη του με λόγο, γραφή και εικόνες και να λαμβάνει πληροφορίες από γενικά προσβάσιμες πηγές χωρίς εμπόδια. Η ελευθερία του Τύπου και η ελευθερία του ρεπορτάζ μέσω του ραδιοφώνου και του κινηματογράφου είναι εγγυημένα. Λογοκρισία δεν γίνεται. “

https://www.world-economy.eu/nachrichten/detail/die-nato-kann-nicht-als-ein-einheitliches-buendnis-fungieren-die-kampffaehigkeit-der-nato-ist-aeusserst-zweifelhaft/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>