«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η μας περνά για μα@άκες, η δεν υπάρχει άλλο παράσιτο στο είδος του στην γη;

267408958_1079401219513752_1714066784002108508_n Μετά το Σεπτέμβρη θα τα ξανά πούμε απαίσια στρουφάκια!!!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας  λέει ότι η Αμερική γιατρεύτηκε /Και την βγάζει από το κάντρο, γιατί υπήρξαν αντιδράσεις???????

Και θα πηδήξουμε τον υπόλοιπο κόσμο;;;;;;;;;;;;;;;

Ανάλογα με τον προδότη ηγέτη της κάθε χώρας, φυσικά κάτω από το άγρυπνο βλέμμα και την καθοδήγηση του ΠΟΥ!!!!!!!!!!

Ο Fauci διευκρινίζει το σχόλιο «Έξω από τη φάση της πανδημίας» καθώς συμφωνούν οι ειδικοί

ΦΑΟΥΤΣΙ (4)

28 Απριλίου 2022 – Αποδείχθηκε ότι ήταν απλώς μια φάση.

Ως κορυφαίος εμπειρογνώμονας μολυσματικών ασθενειών της χώρας, αυτό που λέει ο Anthony Fauci, MD, έχουν μεγάλη βαρύτητα και η δήλωσή του ότι οι ΗΠΑ ήταν «έξω από τη φάση της πανδημίας » την Τρίτη έγινε πρωτοσέλιδο σε εθνικό επίπεδο.

Πολλοί από εμάς λαχταρούσαμε να ακούσουμε ένα επίσημο κάλεσμα για το τέλος της πανδημίας COVID-19.

Αλλά την Τετάρτη, ο Fauci διευκρίνισε τα σχόλιά του – λέγοντας στην Washington Post ότι η χώρα δεν έχει βγει από την πανδημία, αλλά «από την πλήρη εκρηκτική πανδημική φάση».

Είχε πει στο PBS NewsHour την Τρίτη ότι, «Δεν έχουμε 900.000 νέες μολύνσεις την ημέρα, και δεκάδες και δεκάδες και δεκάδες χιλιάδες νοσηλεία και χιλιάδες θανάτους.

“Είμαστε σε χαμηλό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Επομένως, εάν [ρωτάτε] είμαστε εκτός φάσης πανδημίας σε αυτή τη χώρα; Είμαστε”, δήλωσε ο Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων.

Άλλοι ειδικοί σε μολυσματικές ασθένειες συμφώνησαν ότι η πρώτη του ανακοίνωση θα μπορούσε να είχε διατυπωθεί καλύτερα.

«Συμφωνώ, αλλά θα επέλεγα να χρησιμοποιήσω ελαφρώς διαφορετική γλώσσα», λέει ο Glen Mays, PhD.

«Σίγουρα συμφωνώ ότι οι ΗΠΑ απολαμβάνουν σχετικά χαμηλά ποσοστά μετάδοσης του ιού και περιορισμένα ποσοστά νοσηλείας και θανάτων επί του παρόντος».

Ένα πλεονέκτημα είναι ότι τα ιατρικά συστήματα και τα συστήματα δημόσιας υγείας δεν εκτείνονται πλέον πέρα ​​από την κανονική ικανότητα, όπως ήταν νωρίτερα στην πανδημία, λέει ο Mays, καθηγητής στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Κολοράντο στην Aurora.

«Ενώ οι μολύνσεις μαίνονται σε πολλές άλλες χώρες, δυσκολεύομαι να πω ότι οι ΗΠΑ είναι εντελώς έξω από την πανδημία», συμφωνεί η Stephanie Rosales, MD, του Lenox Hill Hospital στη Νέα Υόρκη.

Οι πανδημίες τείνουν να παίζονται σε φάσεις. «Ορισμένες χώρες εξακολουθούν να βρίσκονται στην επιθετική φάση της πανδημίας», λέει ο Rosales.

«Οι ΗΠΑ φαίνεται να βρίσκονται στα τελευταία στάδια: επιβράδυνση και ίσως ακόμη και σε φάση προετοιμασίας για μελλοντικά κύματα πανδημίας».

Αναφερόμενη στα σχόλια του Fauci, λέει, “Νομίζω ότι αυτό προτείνει.

Ίσως είναι απλώς σημασιολογία.”

Η Ευρώπη είναι πιθανό να κάνει μια παρόμοια ανακοίνωση σύντομα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση σκοπεύει να εισέλθει σε μια νέα φάση μετά την έκτακτη ανάγκη της πανδημίας στην οποία θα πρέπει να στοχεύουν οι δοκιμές και η παρακολούθηση των περιπτώσεων COVID-19 θα πρέπει να είναι παρόμοια με την επιτήρηση της γρίπης.

Η πανδημία επιμένει και αλλού

Ο Fauci είπε επίσης ότι η παγκόσμια εικόνα του COVID-19 είναι διαφορετική.

«Αν κοιτάξετε το παγκόσμιο σκηνικό, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η πανδημία είναι ακόμη σε εξέλιξη», είπε.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων COVID-19 και των θανάτων συνέχισε να μειώνεται από τα τέλη Μαρτίου 2022, αναφέρει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 18-24 Απριλίου, περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια κρούσματα και περισσότεροι από 15.000 θάνατοι αναφέρθηκαν παγκοσμίως, που αντιπροσωπεύουν μειώσεις 21% και 20% αντίστοιχα, σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο ΠΟΥ σημειώνει επίσης αύξηση 9% στην Αμερική και αύξηση 32% στην Αφρική σε νέα εβδομαδιαία κρούσματα COVID-19.

Ο οργανισμός λέει επίσης ότι ορισμένες περιοχές σημείωσαν αύξηση στους νέους εβδομαδιαίους αναφερόμενους θανάτους, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης κατά 110% στην περιοχή της Αφρικής και μιας αύξησης 41% στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Ανυπομονώ

«Μίλησα για αυτό ευρέως – δεν πρόκειται να εξαλείψουμε αυτόν τον ιό», είπε ο Fauci στο PBS.

Ο εμβολιασμός των ανθρώπων θα μπορούσε να βοηθήσει στη διατήρηση του επιπέδου του κυκλοφορούντος ιού σε χαμηλά επίπεδα, αν και το ιδανικό διάστημα μεταξύ των δόσεων των εμβολίων στο μέλλον παραμένει άγνωστο, είπε.

«Εκτιμώ αυτό που προσπαθεί να μεταφέρει ο Δρ Fauci», λέει η Rosales.

«Δίνει την προσδοκία ότι μετά από αυτή την πανδημία, αυτός ο ιός δεν θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας».

Προβλέπει ότι αν και θα φτάσουμε σε μια ενδημική φάση, το χρονοδιάγραμμα παραμένει ασαφές.

«Η ζωή δεν θα επιστρέψει ξαφνικά σε αυτό που ήταν πριν από το 2020», λέει η Rosales.

«Οι άνθρωποι ταξιδεύουν, τα τεστ κατ’ οίκον οδηγούν σε ανεπαρκείς αναφορές και τα κρούσματα στη Νέα Υόρκη αυξάνονται».

Η Mays λέει ότι η εστίαση μπορεί τώρα να μετατοπιστεί από μια αντίδραση έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ «τουλάχιστον προς το παρόν, και μπορούμε να επικεντρωθούμε κυρίως στην ανάκαμψη και στην ετοιμότητα για την επόμενη έκτακτη ανάγκη… συμπεριλαμβανομένης της ετοιμότητας για την πιθανότητα νέας αύξησης της μετάδοσης του COVID λόγω νέων παραλλαγές και φθίνουσα ανοσία ».

https://frognews.bg/novini/ziuddoiche-tsaitung-putin-udari-balgariia-gaza-nazidanie-kato-chlen-shtuka-ezero-sharani.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>