«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

(4 ώρες μαγειρεύεις, 5 λεπτά τρώνε, 2 ώρες πλένεις πιάτα και καθαρίζεις για να σου πει ο άλλος <εεε ήθελε λίγο αλατάκι παραπάνω>

ΣΟΥΖΑΝΑ

Δεν ξέρω αν το έγραψε η Μαργαρίτα Τζαβαρα αλλά αξίζει συγχαρητήρια!

(4 ώρες μαγειρεύεις, 5 λεπτά τρώνε, 2 ώρες πλένεις πιάτα και καθαρίζεις για να σου πει ο άλλος <εεε ήθελε λίγο αλατάκι παραπάνω>

Μέσα σε λίγες λέξεις έβαλες όλη την παγκόσμια βιβλιοθήκη για την γυναίκα, και την ανήθικη συμπεριφορά της κοινωνίας απέναντί της!

Λίγες λέξεις που σπάνε κόκαλα για την παγκόσμια υποκρισία απέναντι στην γυναίκα.

Μου αρέσει αυτό το είδος φεμινισμού, που διαμαρτύρεται, σιωπηλά με πολιτισμένο τρόπο για την ουσία και την αδικία προς την γυναίκα!

Η γυναίκα εργαλείο να πηδήξει ο άντρας, να ξεσπά τα απωθημένα του, να μεγαλώσει τα παιδιά, να τα πάρει η κοινωνία, για εργάτες, επιστήμονες, στρατιώτες, χωρίς να την ρωτά, να τους πλύνει, να τους ξεβρομίσει και το φινάλε, άμα δεν είναι καλή (Πουτάνα) να την αλλάξει το κάθε αρσενικό!!!

Σε λίγες λέξεις περιέγραψε την αδικία κατά της γυναίκας διαχρονικά!

Όλα τα παραπάνω τα κάνει τσάμπα, δωρεάν, χωρίς αμοιβή, χωρίς ασφάλεια ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΤΑ και στο τέλος ακούει και τα παράπονα των χαραμοφάηδων, αντρών και παιδιών και αν έχει και παραπάνω παράπονα την στέλνουμε σε ένα γηροκομείο για αποζημίωση!!!!

Εν έτη 2021 και σύγχρονης κοινωνίας????? και πολιτισμού???? η γυναίκα είναι καταγραμμένη ιερή δούλα σε όλες τις κλίμακες της οικογένειας και της ανήθικης κοινωνίας!

Άραγε όλοι αυτοί οι λόγιοι και σοφοί μέσα στους αιώνες δεν είδαν αυτήν την κατάφωρη αδικία κατά της γυναίκας να την διορθώσουν;;;

Φυσικά εδώ τον μεγαλύτερο ρόλο διαχρονικά κατά της γυναίκας τον έπαιξαν, από αρχής οι θρησκείες και οι άντρες βολεύτηκαν????

Ο άντρας πληρώνετε με νόμο για την εργασία που προσφέρει και που δεν συγκρίνετε με της γυναίκας ούτε στην σφαίρα της φαντασίας και η οργανωμένη πολιτισμένη κοινωνία, δεν έπραξε το καθήκον της, να νομοθετήσει τον μισθό και την ασφάλεια της γυναίκας, την γυναίκας που διάλεξε να μεγαλώσει την κοινωνία!

Οι άντρες βολεύονται με αυτήν την ανήθικη τακτική, γιατί να τα σκαλίζουν;;;

Όμως εδώ υπάρχει και μια μερίδα γυναικών, που κατέ επίφαση λέγονται φεμινίστριες, και κατέστρεψαν, παγίδευσαν το γυναικείο δίκιο, με καταστροφικές διεκδικήσεις, που δεν είχαν κανένα αντίκρισα για την Μάνα και ερωτικό εργαλείο γυναίκα.

Το αφιερώνω στην Μητέρα μου που έχει φύγει και στην Γυναίκα μου, στις Μητέρες όλου  του κόσμου και στις γυναίκες.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>