«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα κλειδώματα με την απάτη κορονοϊο χρησιμοποίησαν άπαντες οι εγκάθετες εξουσίες σε όλο τον κόσμο.

Οι 300 εκλεγμένοι προδότες από τους απάτριδες λαό του πούλησαν την ΕΛΛΑΔΑ  κοψοχρονιά, χάρισμα!!! | ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Με τα κλαδώματα δεν ωφέλησαν ούτε την  υγεία, κατέστρεψαν μαζικά επιχειρήσεις, νοικοκυριά και θέσεις εργασία αυξάνοντας παράλληλα τα δημόσια ελλείμματα και τα χρέη, τόσο των κρατών, όσο και του ιδιωτικού τομέα ταυτόχρονα με τις εισοδηματικές ανισορροπίες και τις φούσκες.

Μεγάλα τμήματα της οικονομίας πολλών χωρών καταστράφηκαν και δεν θα ανακάμψουν ποτέ, ενώ από την πλευρά της υγείας αυξήθηκαν οι θάνατοι από άλλες ασθένειες, οι αυτοκτονίες, οι καταθλίψεις, η κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ.

Καθώς επίσης η ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση.

Πο κυβερνήσεις υιοθέτησαν πολιτικές κλειδώματος χωρίς να γνωρίζουν εάν θα λειτουργούσαν, καθώς επίσης χωρίς να λάβουν υπ όψιν τους το κόστος τους, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια πλούτου και παραγωγής, ύψους πολλών δις ή τρις ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος της κάθε χώρας, φυσικά δεν ήταν μόνο οι κυβερνήσεις ένοχες, αλλά και οι επιστήμονες, με τις αλλοπρόσαλλες και αλληλοσυγκρουόμενες τοποθετήσεις τους.

Στην πραγματικότητα βέβαια οι κυβερνήσεις χρησιμοποίησαν την (επιστήμη), για να δικαιολογήσουν τις δρακόντειες δικτατορικές και αντισυνταγματικές πολιτικές τους.

Όπως τεκμηριώθηκε σε πολλά κράτη, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

Οι δε αποφάσεις έχουν διχάσει τον λαό, ο Κορονοϊος έγινε λαστιχένιος, ή κατά παραγγελία, με γελοιότητες όπως κολλά στα φροντιστήρια αλλά όχι στα γυμναστήρια!

 Ο κορονοϊος είναι  παρόν όπου υπαρχή ο λαός και ξεδίνει, αλλά όχι στις κυβερνητικές κουστωδίες και γλέντια.

 Αυτός ο κορονοϊος στην Ελλάδα, είναι συνεργάσιμος, του είπαν οι ιθύνοντες μην πειράζεις τους τουρίστες, τους επενδύτες μετανάστες, τους ρομα και πήγαινε στα νησιά που αντιστέκονται ακόμα στις επιθυμίες της εξουσίας!

Αυτής ο κορονοϊος της Ελλάδος ούτε σκυλάκι Κανίς να ήταν να τον έχουν με το λουράκι και να τον πηγαίνουν όπου θέλουν βόλτα!!!!!!!!!!!!!!

Και αυτά τα 300+1 εγκληματικά ρεμάλια, προδότες πολιτικοί, επιστήμονες, θρησκεία και στρατός, έχουν σκοπό να το τραβήξουν κάνοντας τα παιδιά σχιζοφρενικά και τους γονείς τους εχθρούς!!!!

Το ποιο σοβαρό όμως είναι ο τρομοκρατημένος και διχασμένος περίεργα λαός???

Που τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν όλα τα προδοτικά σχέδιά τους πραγματικότητα με εντολές των πατρόνων τους!

Ενώ άμα ήταν αληθινός Ελληνικός λαός, δηλαδή Έλληνας πολίτης, θα τους είχε ρίξει σε 24 ώρες!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>