«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Boeing concept για έναν μαχητή έκτης γενιάς.

Μαχητικό αεροσκάφος έκτης γενιάςΑΜΕΡΙΚΗ

Το US 6th Generation Fighter Jet είναι σαν ένα Flying Data Center

Τα νεότερα μαχητικά έκτη γενιάς θα είναι σε θέση να επεξεργαστούν πολλά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, τα οποία θα το κάνουν καλύτερα στην καταπολέμηση κάθε αντιπάλου.

Αν και σχεδόν τίποτα δεν είναι γνωστό δημοσίως για τα αεροσκάφη έκτης γενιάς της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών που πετούν τώρα στον αέρα, δεν είναι καθόλου υπερβολή να περιμένουμε ότι κατασκευάστηκε για να είναι ταχύτερο και πολύ πιο ευέλικτο από οποιονδήποτε υπάρχοντα μαχητή μυστικότητας., Το Εθνικό Συμφέρον ανέφερε.

Διαθέτει ανώτερη ταχύτητα, τεχνολογία προώθησης Super Cruise και ικανότητα πυρόσβεσης σε σύγκριση με το F-22 stealth fighter;

 Η τελευταία γενιά αεροσκαφών φέρνει μια νέα γενιά υπολογιστών ταχύτητας AI και ανάλυση πληροφοριών σε εναέρια μάχη;

Διαβάστε επίσης:  Τι είπε το F-35 για το μαχητικό έκτη γενιάς;

Υπάρχουν γνωστές τεχνικές παράμετροι για την επίτευξη ταχύτητας και ικανότητας αεροπορικής μάχης, όπως βελτιωμένη αναλογία ώσης προς βάρος, φορέας υψηλής ταχύτητας, τεχνολογία πρόωσης κινητήρα και ελαφρύ σύνθετο πλαίσιο αέρα. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι βελτιστοποίησης της ευελιξίας και του δυναμικού ταχύτητας μέσω αποτελεσματικού «πολυλειτουργικού υλικού», μια ιδέα που διερευνάται τώρα σε βάθος από τον Raytheon.

Οι προγραμματιστές περιγράφουν έναν τύπο προσέγγισης “πολυλειτουργικού υλικού” ως τρόπο ενσωμάτωσης διαφορετικών λειτουργιών σε ένα λειτουργικό σύστημα.

 Η ιδέα της μείωσης του μεγέθους, του βάρους και της κατανάλωσης ισχύος του αεροσκάφους, αν και ίσως η πιο σημαντική, βελτιώνει εκθετικά την επεξεργασία πληροφοριών.

Για παράδειγμα, ο διευθυντής Raytheon Intelligence and Space Advanced Mission Systems Jason “Tex” Clark προώθησε αυτήν την ιδέα κατά τη διάρκεια της εκπομπής Raytheon.

Τα αμερικανικά αεροσκάφη 6ης γενιάς θα χάσουν από την Κίνα-Ρωσία

Boeing concept για έναν μαχητή έκτης γενιάς. (Φωτογραφία: Popular Science / Boeing)

«Πιστεύω ακράδαντα ότι προχωρούμε σε μια εποχή που ενσωματώνει την ιδέα του πολυλειτουργικού υλικού.

Τι εννοώ με αυτό; Σήμερα, τα αεροπλάνα έχουν ραντάρ, έχουν ραδιόφωνα ή έχουν συνεχή ανάγκη συστημάτων.

 Πιστεύω ότι καθώς προχωράμε στην επόμενη γενιά τακτικών πλατφορμών , θα προχωρήσουμε σε έναν κόσμο πολυλειτουργικών ραδιοσυχνοτήτων (RF), οπότε αυτή η ιδέα πολυλειτουργικών και καθορισμένων από λογισμικό τεχνολογιών θα υποστηρίξει τις εξελισσόμενες ανάγκες των αποστολών. “

Η εκτέλεση περισσότερων λειτουργικών λειτουργιών από ένα μόνο σύστημα δεν μειώνει μόνο το αποτύπωμα του υλικού, αλλά μπορεί επίσης να επιταχύνει μαζικά την επεξεργασία πληροφοριών.

Η Raytheon εργάζεται τώρα για μια νέα γενιά επεξεργασίας υπολογιστή επί του σκάφους που προορίζεται, όπως ανέφεραν οι μηχανικοί της εταιρείας. Θα μετατρέψει ουσιαστικά το αεροσκάφος σε “κέντρο δεδομένων πτήσης”.

«Το ενσωματωμένο σύμπλεγμα υπολογιστών που αποτελείται από ισχυρούς επεξεργαστές υψηλής απόδοσης θα τοποθετήσει αποτελεσματικά τα κέντρα δεδομένων στον ουρανό.

Αυτό το σύστημα θα εκμεταλλευτεί την τεχνητή νοημοσύνη που μετατρέπει τα δεδομένα σε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο .

Το τελικό αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι η ταχύτερη λήψη αποφάσεων “, δήλωσε ο Διευθυντής Συστημάτων Επικοινωνίας και Διαστημικής Διαστήματος Raytheon Intelligence και Space Tomek Rys κατά τη διάρκεια ειδικού διαδικτυακού σεμιναρίου Raytheon μαχητικών αεροσκαφών έκτης γενιάς, που ελήφθησαν από το The National Interest .

Διαβάστε επίσης:  F-35 Move First, US Sixth Generation Fighter Jet Ready to Fly 2029

Η ολοκλήρωση, οργάνωση και ανάλυση δεδομένων μέσω της εφαρμογής νέων τεχνολογιών επεξεργασίας υπολογιστών, επεξεργάζεται τώρα από τον Raytheon μέσω εσωτερικής έρευνας και ανάπτυξης.

Αυτές οι εξελίξεις μπορούν να αποτελέσουν τη βάση ενός ευρέος φάσματος τεχνολογιών stealth επόμενης γενιάς που αναπτύσσονται επί του παρόντος, συμπεριλαμβανομένων των νέων διαμορφώσεων διαφυγής ραντάρ, υλικών επίστρωσης και προηγμένης μείωσης θερμικού σήματος.

Το Εθνικό ενδιαφέρον σημείωσε ότι το Raytheon Intelligence and Space είναι μια από τις ομάδες βιομηχανικής ανάπτυξης που συνεργάζονται με τη στρατιωτική υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, για να εξερευνήσει έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες όταν πρόκειται για την ενσωμάτωση νέων δυνατοτήτων σε μαχητές έκτης γενιάς.

«Παρέχουμε επεξεργαστές για μαχητές τέταρτης και πέμπτης γενιάς. Ως εκ τούτου, είμαστε σε μοναδική θέση να κατανοήσουμε τις ανάγκες του αεροσκάφους έκτης γενιάς », δήλωσε ο Rys.

Μεταφραστής: Fadhila Eka Ratnasari

Επιμέλεια: Aziza Larasati

Κύρια λεζάντα φωτογραφίας: Πιθανός σχεδιασμός για το μαχητικό αεροσκάφος έκτης γενιάς F / A-XX. (Φωτογραφία: Boeing)

https://www.matamatapolitik.com/jet-tempur-generasi-keenam-as-bak-pusat-data-terbang-in-depth/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>