«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΠΙΔΟΦΌΡΟΣ ΕΔΕΙΠΝΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ;

amethystos: ''Σφαγή'' στην διεφθαρμένη Αρχιεπισκοπή Αμερικής

  ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ  ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ  ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ  ΕΚΑΝΕ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΚΩΣΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ “ΚΑΜΠΑΝΑ” ΤΗΣ Ν.Υ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ  ΟΤΙ: “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΤΗΣΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ  ΣΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΤΟΥΡΚΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΟΜΠΙ  ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ . ΤΟΥΤΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΨΕΥΣΘΕΙ .

ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΘΑ ΡΩΤΣΗΣΕΤΕ; Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ  ΦΑΝΑΡΙΟΥ. ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΔΡΥΜΑ  ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ  ΤΟΥΡΚΙΑ. 

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ,  Ο ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ  ΧΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ  ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΩΣ. ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ  ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ  

   Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΟΙΟΝΟΜΙΚΆ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ.

   ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ  ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ  ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΟΥΔΕΙΣ  ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ   ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΡΑΝΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΝΕΩΝ ΧΩΡΩΝ(ΝΗΣΙΏΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ) ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ. 

Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΚΤΕΘΕΝΤΕΣ ΛΟΓΟΥΣ.  

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

5/5/21

Σχόλιο:

Και τα ζώα στην Ελλάδα και την Αμερική, που φιλοδοξούν να έχουν το τίτλο ανθρώπου και Έλληνες, ανώτερα όντα, αιώνες μαγαρίζονται ασύστολα από τα μαύρα τούρκικα σκατά!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>