«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μπαϊτεν, Αμέρικα, Ρωσία Πούτιν, Κλεμμένη Ευρώπη, μάθετε ότι το Μυρμήγκι όταν είναι να πεθάνει βγάζει φτερά!!!

ΔΙΟΡΑΤΙΚΌΝ / Insightful: Οι αρχαιοι ηξεραν τι ειναι ιχωρ ...

Η διαχρονική ανά των χιλιετιών γενοκτονία των αυτοχθόνων Ελλήνων είναι το μοναδικό ολοκαύτωμα που δεν μνημονεύεται;;;;;

Γιατί;;;;;;;

  Οποιαδήποτε άλλη γενοκτονία στην ανθρωπότητα είναι μπροστά στην ελληνική παρανυχίδα!

Και ως χριστιανικό θαύμα εξ, Αερικής;;;;

Υπάρχει γενοκτονία-ολοκαύτωμα των Εβραίων- τώρα των Αρμενίων;;;;;

ΟΧΙ όμως των Ελλήνων!!!!!!!

Τόσο πολύ φοβόσαστε παγκόσμια και ντόπια σκουλήκια, βδελύγματα, μιάσματα, ερπετοειδή, τέρατα, τους ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;;;;;

Γιατί;;;;;;

Επειδή σας έμαθαν να περπατάτε, να τρώτε εκλεπτυσμένες τροφές,  που τρώγατε σκατά σαν ζώα;;;

Που σας έμαθαν να μιλάτε αντί να μουγκρίζετε, Σας έμαθαν για τον πολιτισμό και την δημοκρατία και εσείς τους πληρώνετε με αιώνια γενοκτονία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Υπάρχει άραγε λέξη στο λεξικό να σας χαρακτηρίζει;;;;

Ξέρω γιατί φοβάστε τους Έλληνες….

Η μάλλον τους ζηλεύεται θανατηφόρα…. Γιατί ξέρετε μέσα από τις επιστήμες που σας μάθαμε, ότι ο Έλληνας, είναι μοναδικός, είναι  ανάδελφος, είναι η ύλη των πάντων, είναι ο θεός, ο πατέρας, η μάνα, των ανθρώπων στην γη!!!

Όσο και να το παλεύεται δεν θα το καταφέρεται να εξαφανίσετε τον Έλληνα!!! Μάθετε επιτέλους ότι όσοι το προσπάθησαν παρά την μεγάλη μας υπομονή, τελικά τιμωρήθηκαν, Άτλαντες, Πέρσες και τώρα έρχεται η σειρά σας!!!! Ζηλεύεται διότι μάθατε ότι ο Έλληνας είναι η ύλη το Ιχώρ και όταν φθείρετε και γίνεται ύλη επανέρχεται για να τελειώσει το θεάρεστο έργω του, να κάνει τον άνθρωπο αθάνατο!!! Το ξέρετε και μας μισείτε… Μόνο ο Έλληνας επανέρχεται στην γη με συμπαντικές εντολές, όλοι οι άλλοι είσαστε μιάσματα από χαλασμένα πειράματα. Μόνο οι φιλέλληνες έχουν θέση στην αγκαλιά και την καρδιά του Έλληνα και αυτοί θα αναρριχηθούν μαζί μας στο μεγάλο μας σπίτι το Σύμπαν!!!

Οι Αληθινοί Έλληνες δεν φοβούνται τον θάνατο, μόνο οι φτοχομπηνέδες όλων των δολοφονικών φατριών και τα τσιράκια τους τρέμουν τον θάνατο, γιατί ξέρουν την μοίρα τους!!!!

Δεν λυπάμαι τους μη έχοντες την γνώση, αλά αυτούς τους λόγιους που γνωρίζουν και το κρύβουν και αφήνουν τους άλλους στην άγνοια, για να έχουν δούλους!

ΙΧΩΡ και E1b1b: Είναι το DNA των Ελλήνων διαφορετικό εξαιτίας του E1b1b!
Στην αρχαία ελληνική γραμματεία αναφέρεται από τον Πλάτωνα στον Τίμαιο πως ο Ιχώρ είναι το αίμα των θεών και των αθανάτων. Θεωρούταν ότι είναι χρυσό στο χρώμα, καθώς και θανάσιμα τοξικό για τους θνητούς.

Η μυθολογική αναφορά στον Ιχώρ έφτασε ως τις μέρες μας με κάποιους να θεωρούν πως οι Έλληνες τον κληρονόμησαν μέσω των αρχαίων προγόνων.

Κάποιοι πάνε ένα βήμα παραπέρα ισχυριζόμενοι πως η απλοομάδα E1b1b του Υ χρωμοσώματος, είναι η απόδειξη για αυτή τη κληρονομιά που κάνει τους Έλληνες ξεχωριστούς.
Oι Έλληνες τον κληρονόμησαν μέσω των αρχαίων προγόνων τους το γονίδιο E1b1b ή “γονίδιο Εψιλον” το οποίο τους καθιστά διαφορετικούς από το υπόλοιπο ανθρώπινο είδος.
Το E1b1b είναι περισσότερο κοινό στη βόρειο Αφρική απ’ ότι στην Ελλάδα, γεγονός που καταρρίπτει τον ισχυρισμό πως πρόκειται για το γονίδιο «Έψιλον» που αντιπροσωπεύει το σημάδι της ιδιαιτερότητας του ελληνικού DNA.
Στα pronews.gr, diaforetiko.gr και suglonistiko.gr, διαβάζουμε:

Tι είναι το «ΙΧΩΡ»; – Είναι το DNA των Ελλήνων διαφορετικό;

Υπάρχει άραγε το περιβόητο γονίδιο Ε;

Ή αλλιώς ρέει κάτι σαν ΙΧΩΡ μέσα στο αίμα των Ελλήνων;Το D.N.A μας που από ότι αποφάνθηκαν στις 19/11/2012 Γάλλοι βιολόγοι ότι στο D.N.A των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που μας καθιστούν διαφορετικούς.

Θα μπορούσε να ήταν το ΙΧΩΡ.Επίσης σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών και της Παβίας της Ιταλίας το D.N.A των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρή φυλή που δεν έχει επηρεαστεί από Σλάβους, Τούρκους ή οποιουσδήποτε άλλους.

Αυτό είναι που τους ενοχλεί.

Είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ο νοών νοείτο.

Το D.N.A. των Ελλήνων είναι ιδιαιτέρως ξεχωριστό.

Υπάρχει μία ομάδα στο χρωμόσωμα Υ.

Στο χρωμόσωμα αυτό υπάρχουν γνωρίσματα που μεταβιβάζονται μόνο από τον άνδρα.

Γνωρίζουμε από την εποχή του Ομήρου ακόμη ό,τι ο ΙΧΩΡ μεταβιβάζεται μόνον από τον άνδρα.

Έτσι λοιπόν επιτέλους η επιστήμη μπόρεσε και ταυτοποίησε το γονίδιο Έψιλον.

Το γονίδιο Έψιλον βρίσκεται στο χρωμόσωμα Υ και η συγκεκριμένη τοποθεσία του ονομάζεται Ε1Β1Β.

Εκτός από την Ελλάδα αυτό το γονίδιο Ε υπάρχει στη βόρεια Αλβανία και στην Κάτω Ιταλία, Κάτω Γαλλία, και περιέργως στον χώρο που έφτασε ο Πυθέας ο Μασσαλιώτης δηλαδή τη Σουηδία και τη Νορβηγία και Βόρειες χώρες γενικότερα.

Στην Τουρκία το 47% του πληθυσμού φέρει το γονίδιο Έψιλον.

Αυτό υπονοεί ότι το 47% του Τουρκικού λαού είναι Ελληνικής καταγωγής.

Αυτό πρέπει να μάθουν οι Έλληνες της Τουρκίας.

Η μισή Τουρκία είναι ελληνική.

Ας εξετάσουν αν τολμούν το D.N.A.

Όλοι οι γενετιστές λένε ότι το γονίδιο Ε υπάρχει μόνο στην ελληνική φυλή. Άρα Έλληνες είναι και οι μισοί τούρκοι και οι βόρειοι λαοί.

Στην νότιο Γαλλία είναι το 47%.

Τι είναι το E1b1b;

Αρχικά να αναφέρουμε ότι ως απλοομάδα, στο πλαίσιο του εν λόγω θέματος, ορίζεται ένα σύνολο στενά συνδεδεμένων γονιδίων σε ένα χρωμόσωμα (γονίδια είναι γενετικές οδηγίες για τη σύνθεση πρωτεϊνών στον οργανισμό) τα οποία είναι πολύ πιθανό να κληροδοτηθούν μαζί, δηλαδή είναι πολύ πιθανό να μεταφερθούν στις επόμενες γενιές αυτούσια ως αλληλουχία γενετικού κώδικα.

Λόγιοι όλου του κόσμου, είσαστε ηθικοί αυτουργοί στο ολοκαύτωμα των Ελλήνων και θα τιμωρηθείτε για αυτό!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Οι αρχαιοι ηξεραν τι ειναι ιχωρ – το αιμα των ελληνων…! / The ancients knew what ichor is – the blood of the Greeks …!

Έχω τονίσει και έχω αναφερθεί πολλές φορές στην Μυθολογία/Μυθοϊστορία των Προγόνων μας…. που είναι ο μέγιστος Παιδαγωγός προς όλους ΕΜΑΣ….. όπου με προτροπή για έρευνα και πλήρη κατανόηση της «κρυφής» αλλά και φανερής Γνώσης… θα βγάλουμε τα εξαγόμενα συμπεράσματα που οδεύουν προς την αλήθεια…. που έχουν έτσι κι αλλιώς από μόνα τους μία διαχρονική αξία και ισχύ…μιας διδασκαλίας του Θείου Φωτός …η οποία διαπαιδαγώγηση….έρχεται από
τα παλιά και προέρχεται εκ του Χείρωνος Κενταύρου….υπό του Απόλλωνος(θεού του αμιγούς Φωτός)…. όπου ο Χείρων μας συνδέει και πάλι τον ίππο….δηλαδή το ΑΛΟΓΟΝ μέρος της Ψυχής μας… .με τη φώτιση του Παιωνίου Προτύπου: «Εν δε Απόλλων». Η δε Παιωνία Αθηνά εναποθέτει μόνον την χείρα της εις την κεφαλή του…. δείγμα μεταβιβάσεως των συμβουλευτικών Σοφών και Θεραπευτικών της ιδιοτήτων.

Ο Απόλλων λοιπόν ….είναι ο προστάτης της Υγείας….και κατευθύνει ορθώς τον ιππόμορφο Χείρωνα στην απόκτηση των θείων Του Ιδιοτήτων….δηλαδή της Παιωνίας Θεραπευτικής του Τέχνης….της ΜΟΥΣΙΚΗΣ…δηλαδή την καθ’ ολοκληρίαν Πνευματική επίδοση και μόρφωση…της Μαντικής ικανότητος και της Τοξοβολίας.

Η διαπαιδαγώγηση λοιπόν του Χείρωνος…υπό του Απόλλωνος πραγματοποιείται ΑΔΕΛΦΙΑ…δια της ελεγχόμενης ΛΟΓΙΚΗΣ και ΓΝΩΣΗΣ του ΕΑΥΤΟΥ/ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ….με βάση όμως το κριτήριο και την έννοια της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Όμως παρατηρούμε ότι η φύση σύλληψης και γέννησης του Χείρωνος Κενταύρου….από τα ανεξέλεγκτα ένστικτα των γονιών του Κρόνου και της Φιλύρας…..έρχεται σε αντίθεση με τη Θεία σύλληψη και γέννηση του Απόλλωνος…δια της ομαλής συνεύρεσης Διός και Λητούς. Αυτό σημαίνει Αδέλφια….ότι η σύλληψη του Απόλλωνος είναι μείξη του Λείου Ήθους/ΛΗΤΟΥΣ…..με της ανώτατης Νοημοσύνης του ΔΙΟΣ….χωρίς την παρεμβολή των ίππων.

Ο ίδιος ο Χείρων με πρότυπο πλέον τον Απόλλωνα….και μέσω της καθαρότητος και απελευθέρωσης των δεσμών της άγνοιας…τις οποίες διδάχθηκε από τον Φοίβο Απόλλωνα(Πνευματικού Πατρός)…καθίσταται ΟΝ φωτισμένο και ικανό να αναλάβει την ανατροφή…όχι μόνον των απλών Ανθρώπων…..αλλά και των εξαίρετων τέκνων των Θεών μετά των Θνητών γυναικών και τέκνων των ηγεμόνων τέκνων Θεών.

Ως ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ….αλλά και ως ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ τους…..ο ΧΕΙΡΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ…υπό την καθοδήγηση του Απόλλωνος…προετοιμάζει τα τέκνα να αλλάξουν πεδίο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ….και ως ΗΡΩΕΣ πλέον…αφού δοκιμασθούν στο πεδίο των ΛΑΘΩΝ/ΑΘΛΩΝ….να διέλθουν ΑΔΕΛΦΙΑ….εκ της ΠΥΛΗΣ της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ….διότι ο ΧΕΙΡΩΝ…..ων αθάνατος….κατέχει την αρμοδιότητα του ΟΔΗΓΟΥ των ΨΥΧΩΝ….διανοίγοντας σ’ αυτούς την ΠΥΛΗ της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ.

Ο ρόλος του Χείρωνος…είναι πολύ εξαιρετικής σημασίας….διότι δημιουργεί το ΝΕΟ ΓΕΝΟΣ….ΤΟ ΓΈΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ…..το οποίο μαθητεύει μέσω αυτού εις την αόρατον και άφατον Απολλώνιον Γνώση….του Εαυτού.

Αν θυμηθούμε όμως τάχιστα….ο Χείρων Κένταυρος μας δίδαξε με ρώμη, την πολιτική, νομική, πολεμική, κυνηγετική, ιατρική, μουσική , αστρολογική ικανότητα μάθησης εις τους μαθητές του:

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΙΑΣΟΝΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΠΗΛΕΥΣ-ΝΕΣΤΩΡΑΣ- ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ-ΚΕΦΑΛΟΣ-ΜΕΛΑΝΙΩΝ-ΤΕΛΑΜΩΝ-ΘΗΣΕΑΣ-ΜΕΛΕΑΓΡΟΣ-ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ-ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΜΕΝΕΣΘΕΥΣ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ-ΚΑΣΤΟΡΑΣ-ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ-ΑΝΤΙΛΟΧΟΣ ΑΙΝΕΙΑΣ κλπ κλπ….ουκ και ολίγων…..και καθ’ ομοίωσιν ο Χείρων…καθίσταται ο ΙΑΤΡΟΣ των ΘΝΗΤΩΝ…εις το πυκνό και βαρύ Υλικό Πεδίο…όπου δια των χειρών του….ο Χείρων….καθίσταται άριστος ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ.

Η σημασία της λέξεως Χείρων Κένταυρος…..συνθέτει εις ΕΝ τη διττή φύση των μαθητών του….. διδάσκοντας εξ ιδίας πείρας τον τρόπο θεραπείας σώματος και ΑΥΡΑΣ/ΨΥΧΗΣ….!

Δηλαδή… η ΨΥΧΗ ή αλλιώς ΨΥΧΑ… είναι Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, ΣΕ ΧΟΙΚΟ ΣΩΜΑ.

Ο Χείρων Κένταυρος λοιπόν …..δια των χειρών του….κεντάει την Αύρα/Ψυχή….κι όταν λέγω κεντάει Αδέλφια…σημαίνει ότι παρά τη θέλησή του….ο ιππεύς κεντάει και εξαναγκάζει τον ίππο….Αύρα/Ψυχή του Κεντ+αύρου…να τρέξει μακριά και να καλπάσει. Το κέντημα της βελόνας….προωθεί τη κλωστή εκείνη….σ’ εφαρμογή του σχεδίου…δια της ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ των μερών…τα οποία άλλοτε έχουν σχεδιασθεί επί του υφάσματος και άλλοτε όχι…..διότι η ασαφής έννοια του κεντήματος….όπου είναι δυνατόν οι χείρες του Χείρωνος να την κεντήσουν….καθώς είναι μη υπάρχουσα στο χώρο…ασύλληπτος, αυτοκινούμενη, αόρατη…..δηλαδή….ΑΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ….εις το χρόνο… Αθάνατον ΑΥΡΑ του.

Έτσι όπως ο Χείρων Κένταυρος δια των χειρών του ΝΟΗΤΙΚΑ ….και όχι φυσικά….αναλαμβάνει την ΑΥΤΟΙΑΣΙΝ του….κεντώντας την ΑΥΡΑ του…..έτσι κατά παράδειγμα και ο κάθε ΘΝΗΤΟΣ (Θνητός σημαίνει αυτός που με στέρεο Σώμα και Νου θεάται)…έχει την δυνατότητα να καταστεί ΙΑΤΡΟΣ του ΕΑΥΤΟΥ του…..αναλαμβάνοντας δια των ΝΟΗΤΙΚΩΝ του χειρών….την ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΝ του.

Η λέξη αλλά και ουσία Ιχώρ γνωρίζουμε έως τώρα ότι αναφέρεται και από τον Όμηρο, τον Πλάτωνα, τον Απολλώνιο τον Ρόδιο, τον Ιουλιανό, τον Αριστοτέλη και τον Πυθαγόρα.

Ο Όμηρος μας αναφέρει: στην (Ιλιάδα Ε 340 και Οδύσσεια 405) : «ρέε δ’ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν».

Ο Πλάτωνας στον ( Τίμαιο, 39, 3) : «ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός της μαύρης και της οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητας με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα».

Ο Πυθαγόρας μας αναφέρει περί της «Θείας Ουσίας» στο Αίμα των Ελλήνων που προστατεύει τους φέροντες από αλλοίωση ή μετάλλαξη του γενετικού τους κώδικα. Στην Μυθολογία ακόμη γίνεται λόγος σε μια αναφορά για τον μυθικό φύλακα της Κρήτης….τον Τάλω, που ήταν κατασκευασμένος από χαλκό από τον θεό Ήφαιστο και μέσα του έρεε….ο Ιχώρ.

Η λέξη Ιχώρ….γενική του ( Ιχώρος)…..αναφέρεται στο Αίμα των Ολύμπιων Θεών ή το Αίμα (ΙΑΜΑ) των Ελλήνων….καθ’ ομοίωσιν…. ! Είναι μία ουσία ζωογόνος και παραμένει αναλλοίωτη μέσα εις το χωροχρόνο.

Ο ζωντανός … ΚΩΔΙΚΑΣ «ΙΧΩΡ» ισούται λεξαριθμικά :

ΙΧΩΡ=10+600+800+100=1510à1+5+1+0=7….. Ο ΙΕΡΟΣ ΣΕΠΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΤΑ…!!!

( Κι όταν λέγω….ότι ο αριθμός ΕΠΤΑ…είναι ΙΕΡΟΣ…..τούτο σημαίνει ότι ο ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ…..με την ουσία των ΕΠΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΩΝ….μας δηλώνει την Μουσική Παρουσία του Απόλλωνος με τις ΕΠΤΑ ΧΟΡΔΕΣ της ΚΙΘΑΡΑΣ-ΛΥΡΑΣ ΤΟΥ….διότι είναι αυτή που καθαρίζει την Διάνοια….όπου με την ΛΥΡΑ του ρέει το Ηλιοφώς που φωτίζει την ΕΝΝΟΙΑ….δηλώνοντας μέσω της ΧΟΡΔΗΣ…..το χώμα, τη Γαία….όπου με ροή και δύναμη δημιουργεί δια του ΤΟΞΟΥ …..την ΕΠΤΑΒΕΛΟΝ δύναμη επάνω εις τα στερεά….μέσω της ενέργειας του ΒΕΛΟΥΣ….ενέργειας Φωτός…μια Ηλιακή Ακτινοβολία Φωτισμού που με φυσική αντίληψη οράται εις τα ΕΠΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ.

Η Ελληνική γλώσσα εξάλλου είναι δομημένη έτσι με βάση τις γνώσεις του Σείριου…ως πνευματική τροφή…εκ του βορά…όπου συμβολικά Ηρακλής και Ιφικλής….μας υπό νοούν τον ΣΕΙΡΙΟ Α! και Β!…όπου η περιφορά του Β! γύρω από τον Α! διαρκεί 49,7 έτη….και εάν το 7….πολλαπλασιαστεί επί του 7…..μας δίδει: 7Χ7=49….όπου 49 είναι οι ετήσιες ακτινοβολίες προς τον πλανήτη Γαία και η ελλείπουσα κόρη…από τις 50 κόρες του Θεσπίου….είναι αυτή που δεν ευρέθει με τον Ηρακλέα….ελλείπουσα χρονική μονάς δηλαδή…που συμβολίζει την επόμενη ημέρα και τον επόμενο χώρο της Δημιουργίας…..καθώς οι 50 κόρες του Θεσπίου εκπροσωπούν μία πλήρη περιφορά του Σείριου Β! ….οπότε ο ΘΕΣΠΙΟΣ (Πυρός Θέασης)…. είναι ο ίδιος ο ΣΕΙΡΙΟΣ….ΛΟΓΟΣ ….ο πατήρ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.)

ΙΧΩΡ:

Το γράμμα Ι=10 εκφράζει την κατερχόμενη θεία δύναμη επί της στερεάς Γαίας…..όπου η δύναμη Ι…..δημιουργεί την ισχύ του Πυρός. Η ιερά Τετρακτύς ολοκληρώνει στο γράμμα Ι(ώτα)….από την αρχική δόμηση της εννεάδος.(ΕΝΑΣ-ΝΟΥΣ).=(ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΟΥ ΝΟΟΣ-ΝΟΜΟΥ).

Το γράμμα Χ=600…..εκφράζει το χώμα, τη γη, τη συμπύκνωση ενεργειών επί γήινου χώρου…δηλώνοντας τα χοϊκά στοιχεία….όπως επίσης και την ίδια τη χώρα μας…. ΕΛΛΑΣ.

Το γράμμα Ω=800….εκφράζει την δύναμη της Φύσης επί της Γαίας. Είναι ο απέραντος Ωκεανός…που δηλώνει το υγρό στοιχείο του Ύδατος…και προσφέρεται εις την Γαία….εις ΔΟΞΑ ΑΙΩΝΙΑ.

Το γράμμα Ρ=100…..εκφράζει τον ρου, τη συνεχή ροή της θείας Ουσίας εις τον χώρο της Γαίας….από τη Θεία Πηγή.

Έτσι εάν τώρα δούμε σε συνδυασμό και των δύο λέξεων : ΧΕΙΡΩΝ και ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ…..βλέπουμε ότι μας υποδεικνύουν ότι η τέχνη της ιάσεως(θεραπείας) των θνητών είναι στην δικαιοδοσία της ΑΥΡΑΣ/ΨΥΧΗΣ του ίδιου του ασθενή….και ο ίδιος είναι υπεύθυνος με τα δικά του χέρια….ψυχικά πάσχοντας….να προσπαθήσει να αυτοϊασθεί.

Στην κάθε νέα ενσάρκωση της κυκλικής φοράς γύρω από το κέντρο….η Ψυχή αλλάζει το «ένον»…..δηλαδή το παλιό ρούχο με νέο. Η αντιρρόπηση μεταξύ σκοταδιού του Τάφου και του Φωτός της ενόρασης…απαιτεί από τους θνητούς ΟΛΕΣ τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΨΥΧΗΣ ….να είναι ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΙ…διότι έτσι η Ψυχή αναγνωρίζει τη ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ στην εναλλαγή των ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ….Ανδρός/Γυναικός…ώστε να υπάρχει αρμονικός συντονισμός των ιδιοτήτων και των δύο φύλων….ως προς τις ιδιότητες…..που προσπαθεί να κατανοήσει….ώστε να είναι σε θέση να εκτιμήσει…οπότε ας είμεθα ολίγον πιο προσεχτικοί ως προς το άλλο φύλο…..διότι πολύ απλώς σε προηγούμενη ζωή….περάσαμε και τη δοκιμασία του άλλου φύλου…εις το γήινο επίπεδο-πεδίο πάντοτε….ώστε να έχουμε τελικώς….μία εναρμονισμένη ισορροπία. Αυτό που λέγεται…ότι έχουμε μια θηλυκή ή ανδρική πλευρά αντίστοιχα….έχει να κάμει ακριβώς….με μνήμες των προηγούμενων ζωών….αλλά το πιο σημαντικό είναι βεβαίως….ότι οφείλουμε να τιμούμε το (άλλο) φύλο…το οποίο έχουμε επιλέξει όντας ενσαρκωμένοι εις τη Γαία και να το υπηρετούμε επάξια….σε σύγκριση πάντοτε με το αντίθετο φύλο που το θεωρούμε ασθενές…διότι εκεί είναι που κρινόμαστε ουσιαστικά. Η Ψυχή μας έτσι κι αλλιώς…ας το έχουμε υπ’ όψιν μας αυτό….δεν έχει φύλο. Κι επειδή η φύση μας παρουσιάζει εις το πεδίο τούτο διάφορα τραύματα διαφορετικής υφής κάθε φορά….έχει πολύ μεγάλη σημασία να δούμε και να κατανοήσουμε το τραύμα του Χείρωνος….το λεγόμενο «Χειρώνειον έλκος».

Το Θείο γένος του Κρόνου, του Ιαπετού, του Προμηθέα, του Διός…..κατέρχεται εις το θνητό γένος…..μέσω του Ηρακλέως….και μέσω του διφυούς Χείρωνα…για να μπορέσει να μας διδάξει την όλη λειτουργία και συμπεριφορά της Ψυχής….όταν αυτή διατελεί εντός του θνητού σώματος μας….όπου το χαρακτηριστικό της φύσης του κάθε θνητού είναι…..Ο ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΝΟΣ….τον οποίο η Ψυχή….πρέπει να μάθει να θεραπεύει μόνη της….στον ΕΑΥΤΟ της….αλλά και στους ΑΛΛΟΥΣ.

Στη λέξη ΙΧΩΡ….έχουμε τις έννοιες …..όπου η ανθρώπινη έννοια του ανίατου ΑΛΓΟΥΣ….από το πεπηγμένο αίμα….έναντι της θείας αφθαρσίας του Αιθέριου χυμού…..του ΑΕΙ ΡΕΟΝΤΟΣ….εις τις φλέβες των Θεών….όπου το ΑΛΓΟΣ έναντι μακαριότητος πήζει έναντι της ροής….και έχει φθορά έναντι της αφθαρσίας….όπου και οι τρεις αντιθέσεις ορίζουν τη διαφορά μεταξύ των Αθάνατων Γενών των θνητών…με μια κοινή λέξη….ο ΙΧΩΡ…. (γενική….ιχώρος)….μας επεξηγεί ότι τα γένη Αθάνατο και Θνητό….καταλαμβάνουν έναν ι-διαίτερο χώρο έκαστο… ( Ι- ΧΩΡΟΣ)….δηλαδή ιδιαίτερος χώρος …όπου αναδύεται η ΑΛΗΘΕΙΑ….διότι ΑΔΕΛΦΙΑ….η ιδιαιτερότητα του χώρου είναι και ο ουσιαστικός εκείνος παράγοντας του ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ των ΓΕΝΩΝ. Οπότε τα διαφορετικά γένη έρχονται σε επαφή εντός του ι-δίου χώρου μόνον για ειδικούς λόγους «προόδου» και «επιστροφής» ή «εξελίξεως/ανελίξεως» του Νομοτελειακού Σύμπαντος Σχεδίου.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο θεραπευτής Χείρων δεν είναι σε θέση να αυτοθεραπευτεί…αλλά όμως θεραπεύει τις άλλες Ψυχές και τα σώματα των άλλων. Δηλαδή εις το μύθο μέσω του Χείρωνος….βλέπουμε την αντίφαση της Ουσίας του…έναντι της αποστολής του….αν και Αθάνατος….είναι ανίκανος να θεραπεύσει δια των χειρών του το τραύμα του….όμως καθίσταται δια των αόκνων προσπαθειών του….ικανός να θεραπεύει τους άλλους.

Στη λέξη ΧΕΙΡΩΝ….αν προσέξουμε θα δούμε ότι υπάρχει μέσα ο ΙΧΩΡ….πράγματι έχουμε :

ΧΕΙΡΩΝ= ΙΧΩΡ+ΕΝ…όπου στο ΕΝ εμφανίζεται ο Απόλλων….και το επίσης αξιοπερίεργο είναι ότι η λέξη ΧΕΙΡΩΝ τα περιλαμβάνει όλα τα γράμματα… ΙΧΩΡ….εφόσον φυσικά ο ΙΧΩΡ…ρέει στις φλέβες του….Αθάνατος ών ο ΧΕΙΡΩΝ…..και συγχρόνως το Χειρώνειον έλκος δια του ι-χώρος…σήπτει το αίμα του ο ΧΕΙΡΩΝ….αν και Αθάνατος…μη υποκείμενος εκ του γένους του σε πόνους και άλγη….και είναι ο φορέας των Ψυχικών και των σωματικών τραυμάτων των Θνητών…διότι το τέκνο του Χρόνου/Κρόνου…είναι ο εκπρόσωπος της Ειρωνείας…διότι αν και τέκνον Αθάνατον….υπάρχει εις το χωροχρόνο…ως ένας ΔΕΙΚΤΗΣ της ΑΙΩΝΙΩΣ ΨΥΧΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ….ταλαιπωρούμενης Ανθρωπότητας.

Εάν προσέξουμε λιγάκι τον μύθο….θα δούμε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ….πλήττει τον Χείρωνα…εις το γόνατο…οπότε το πλήγμα αυτό σημειοδοτεί την Ανθρωπότητα…μέσω του Χείρωνος….που βαδίζει εις τον Πολιτισμό…μέσω του Ηρακλή…ο οποίος χειραγωγεί τον ενστικτώδη και συναισθηματικό πρωτόγονο βίο…δια της επικράτησης της ΛΟΓΙΚΗΣ.

Έτσι ο Άνθρωπος/Κένταυρος….υποφέρει κατά την δραματική του εξελεγκτική πορεία…διότι ασφαλώς εξαναγκάζεται με μεγάλο πόνο (πλήγμα στο γόνατο)….δηλαδή γηρατειά….να χειραγωγήσει και να εξημερώσει τα ατίθασα και ανέντακτα μέρη του «Εγώ»….των επιθυμιών και των άγριων ενστίκτων του. Εις τη συνέχεια φυσικά ο εξελισσόμενος Άνθρωπος/ Κένταυρος….διαπαιδαγωγείται από τον Απόλλωνα…και δίνει τα ηνία στο πνευματικό μέρος της υπάρξεως του…οπότε και δεν πρέπει να καταπνίξει επ’ ουδενί λόγω του δώρου της ενορατικής ελάφου του Απόλλωνος και της Αρτέμιδος….που έντεχνα αναφέρεται εις τον τρίτο άθλο του Ηρακλή…διότι μόνον και τότε κατάφερε ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και οι ορθοί όροι μιας ομαλής ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Ουσιαστικά θα έλεγα ότι υπάρχει η προτροπή καλέσματος του Φωτός…ΕΛΑΦΟΣ …( ΕΛΑ-ΦΩΣ)….όπου η ΕΛΑΦΟΣ….γίνεται το σύμβολο του Πνευματικού Φωτός και δια της ταχύτητας συμβολίζει την ιδιότητα του Φωτός…οπότε ο Ηρακλής στον 3ο του άθλο….κυνηγά την ΕΛΑΦΟ εις τον ποταμό ΛΑΔΩΝΑ…..και ρίχνει τα βέλη του και συλλαμβάνει ως αποδέκτης την Ουράνια ακτινοβολία μέσω των ενεργειακών πεδίων….ως εκπρόσωπος της Ψυχής Κόσμου καθώς και του Έλληνος-Ανθρώπου …που είναι κατ’ ουσίαν εξελισσόμενος Νους…..ΑΠΟΛΛΩΝ/ΑΠΕΛΛΗΝ…..επίγειος και ΑΡΤΟ-ΤΡΕΦΗΣ….λόγω της ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.

Ο ΕΛΛΗΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ…..κυνηγάει να ερευνήσει και να συλλάβει την Νοητική και Διανοητική ΕΛΑΦΟΝ (Ηλίου Φωτισμένη)….όπου θα την παραδώσει στον ΕΥΡΥΣΘΕΑ…..όπου κατόπιν η ΤΑΥΓΕΤΗ (Κόρη Άτλαντος)….προσφέρει την ΕΛΑΦΟ εις την Αρτέμιδα….όπου έχουμε συγκεντρωμένη κάθοδο Γνώσης Αιθέρος. Ο ίδιος ο πατήρ ΑΤΛΑΣ…..συμβολίζει την (Δύναμη Πυρός) και δεν είναι τυχαίο φυσικά ότι την κυνηγά….όπου η λέξη…ΛΑΔΩΝΑ σημαίνει (Φωτισμένη Διάνοια) και ο ΕΛΛΗΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ….σημαίνει (Φωτεινή Ενέργεια)…όπου την ενέργεια αυτή τη μεταφέρει ο ΗΡΑΚΛΗΣ…ως φωτεινό φορτίο για να ολοκληρώσει την αποστολή του. Όπως επίσης δεν είναι τυχαίο ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ πορεύεται μέσω της ΑΡΚΑΔΙΑΣ…που συμβολίζει την….(Αρχική Δόμηση Δημιουργίας)…επί της Γαίας. Με λίγα λόγια…η ΕΛΑΦΟΣ…..συμβολίζει το ΑΓΝΟ, το ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ της ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΑΣΕΩΣ

Κλείνοντας…το «σύμβολο» ΧΕΙΡΩΝ…αποκτά τρεις όψεις:

Α). Ως ΘΥΤΗΣ….που τραυματίζει και διώκει τους άλλους Κενταύρους….δια της καταπίεσης των ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ και των ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ.

Β). Ως ΘΥΜΑ….από τους οικείους γονείς(Κρόνου/Φιλύρας).

Γ). Ως ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ…..εκπαιδευτής και σωτήρας των ηρώων μαθητών και του Τηλέφου.

Οπότε συμπερασματικά το σύμβολο «ΧΕΙΡΩΝ»….είναι η μοναδική μας ευκαιρία για τη συμφιλίωση των αντιθέσεων της εξισορρόπησης των ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ/ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ….μετά της ΛΟΓΙΚΗΣ/ΕΝΟΡΑΤΙΚΗΣ….ικανότητας….όπου έχει την αποστολή της συμφιλίωσης της έννοιας ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ / ΚΡΟΝΟΥ….και ΑΛΛΑΓΗΣ / ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ…..ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ / ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ…..εγγονού του Κρόνου….κι αυτό είναι ΕΦΙΚΤΟ….εφ’ όσον ο ΑΠΟΛΛΩΝ είναι ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΧΕΙΡΩΝΟΣ.

Ο ΧΕΙΡΩΝ μετέχει κι αυτός….όπως και ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ….της Αθανασίας…. κατεστερωθείς υπό του ΔΙΟΣ…..εις τον Αστερισμό του Κενταύρου.

Η Ανθρωπότητα…ΑΔΕΛΦΙΑ…παρότι γνωρίζει την ύπαρξη της ΕΛΑΦΟΥ….μέχρι και σήμερα μόνον τα ίχνη της ακολουθεί. Η ΕΛΑΦΟΣ…..παραμένει αόρατος…..εις τον Ηρακλέα-Έλληνα….καθώς την αναζητεί εις τα πέρατα του Κόσμου….αλλά όμως η ΕΛΑΦΟΣ…..πρόκειται να θεαθεί ΑΔΕΛΦΙΑ…..εις τον ποταμό ΛΑΔΩΝΑ….όπου με τα χρυσά ΚΕΡΑΤΑ….σύμβολο Πνευματικής Φώτισης του Απόλλωνος και της Αρτέμιδος…ως θεοί Ηλιακού Πνεύματος….που παρακολουθούν την προσπάθεια μας…όπου ΕΜΕΙΣ….εκείνο που μας απομένει πλέον…..είναι να συλλάβουμε και να πιάσουμε την ΕΛΑΦΟ…..από τα ΚΕΡΑΤΑ….για να την παραδώσουμε εις την μνήμη του ΕΥΡΥΣΘΕΩΣ…βασιλιά των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου….ως εσωτερική ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

Συνοψίζοντας έχω να τονίσω ότι το ΙΧΩΡ ενώ ρέει μέσα μας….ως κάτι (άυλο) εντούτοις συγχρόνως μας ενεργοποιεί …διότι είναι εκείνο το «καύσιμο»…που μας μεταβιβάζει σε άλλα επίπεδα. Αλλά για να γίνει τούτο…..επειδή λόγω ΛΗΘΗΣ/ΛΗΤΟΥΣ…ο καθείς μας οφείλει να κατανοήσει και να αναλύσει τα Ελληνικά Σύμβολα, αλλά και τα Αρχέτυπα της Ουσίας των θείων Όντων σε ψυχογονικό επίπεδο και να αναγνωρίσει τα σημάδια….ώστε ο Νους του να μπορέσει εμπνευσθεί…..μέσα από τις ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ…δηλαδή…ΜΥΗΣΕΙΣ.

Ο ΑΝΑΞ….Αδέλφια…..Ο ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ, ΟΥΤΕ ΛΕΓΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΠΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.

Τα δε σημαίνοντα διαφέρουν ως προς την προσέγγισή τους, ανάλογα φυσικά με την Πνευματική Ανέλιξη μας, την Μυητική μας ικανότητα…διότι ο καθείς μας αντιλαμβάνεται και κατανοεί διαφορετικά το γεγονότα, αλλά και την υπάρχουσα ζωή του……οπότε λογίζεται ως ΛΟΞΙΟΙ για όσους είναι μη Νοούντες, ως ΠΥΘΙΟΙ για εκείνους που αρχίζουν να ερωτούν, να μαθαίνουν, να ενημερώνονται , ως ΔΗΛΙΟΙ και ΦΑΝΑΙΟΙ για όσους φανερώνεται και διαφαίνονται κάποιες Αλήθειες, ως ΙΣΜΗΝΙΟΙ γι’ αυτούς που γνωρίζουν την αλήθεια και ως ΛΕΣΧΗΤΟΡΙΟΙ σ’ εκείνους που μεταχειρίζονται αυτήν την Αλήθεια, Φιλοσοφώντας.

ΑΔΕΛΦΕ-ΑΔΕΛΦΗ….όταν εγκαταλείψεις το κουφάρι σου….και έλθεις εις τον Ελεύθερο Αιθέρα….θα είσαι….Α Θ Α Ν Α ΤΟ Σ.

Συνέχισε….μη φοβάσαι…προχώρα μπροστά….και με ψηλά το κεφάλι…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΧΩΡ

Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

https://ori81ori.blogspot.com/2016/01/ancients-knew-what-ichor-is-blood-of.html

Μοιραστείτε το!

9 comments to Μπαϊτεν, Αμέρικα, Ρωσία Πούτιν, Κλεμμένη Ευρώπη, μάθετε ότι το Μυρμήγκι όταν είναι να πεθάνει βγάζει φτερά!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>