«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έλληνας σημαίνει θεός και Ελλάς το σπίτι του!

ΟΖΕΥΣ Α-Ω η

Π@@τσες μπλε και όνειρα των μαύρων ρομπών, τα μαύρα σκατά παράγουν  σύγχρονα μαύρα σκατά.

Ξυπνάτε πρόβατα, ο θεός είναι ο άνθρωπος, που είναι συμπατική δημιουργία, ο άνθρωπος ως Έλληνας και το Σύμπαν γεννήθηκαν μαζί.

Καθυποτάξατε τον Ελληνισμό με θάλασσες από αίμα και τώρα μας βαυκαλίζεται ότι η Ελλάς είναι ορθόδοξη?

Δηλαδή διαφημίζεται χωρίς αιδώ το διαχρονικό ολοκαύτωμα των Ελλήνων.

Φτάνει το θράσος σας και η προδοσία σας.

Σταματήστε αυτόν τον δογματικό προδοτικό κατήφορο.

Αλλοίμονο στον αυτόδουλο πολίτη

Η Ελλάς ήταν και είναι η μάνα της γης με πατρίδα του το Σύμπαν, γέννημα και θρέμμα της υπάρξεις του Σύμπαντος.

Τι ντροπή για τους Έλληνες να αγκαλιάζουν τους δολοφόνους τους;

Η τιμωρία έρχεται διαχρονικοί προδότες και ανθέλληνες εβραίοι, που χάρις την μεγαλόπρεπα και τον πολιτισμό των δημοκρατών φιλοσόφων και την ανοχή της διαφορετικότητας των αρχαίων φιλοσόφων, σπείρατε την διχόνοια στον Ελληνισμό.

Τι σκατά Έλληνας είσαι ΟΡΕ, όντος γόνος θεϊκής γενιάς, να γονατίζεις και να προσκυνάς τους δολοφόνους σου χριστιανούς;;;

Αι στο διάολο και εσείς του κώλλου πατριώτες που βάζετε την ελευθερία των Ελλήνων με την συμμετοχή των δολοφόνων  χριστιανών.

Αυτοί δεν είναι πατριώτες αλλά πουλημένοι, διότι πουλάνε την θεϊκή τους καταγωγή λόγο ότι οι χριστιανοί δολοφόνοι υπερτερούν σε ψήφους!

Δεν βλέπεται ότι αυτή η επιλογή 2000 χρόνια μας έφερε μόνο δυστυχία και συμφορές;;;

Όποιος έχει Ελληνικά, ΕΛΛΗΝΙΚΑ αρχίδια ας κάνει διάλογο μαζί μου και να μου δείξει με αποδείξεις ένα καλό αυτής την προδοτικής επιλογής;;;

Γηγενείς Έλληνες, ήρθαμε από το Σύμπαν με θεϊκές δυνάμεις και ο χριστιανισμός προσπαθεί να μας τις μολύνει, αν θέλουμε να ξανά να συναντηθούμε με τους προγόνους μας στο Σύμπαν, ένας είναι δρόμος, Ο Έλληνας και η ΕΛΛΑΣ είναι ο ομφαλός του σύμπαντος ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΙΣΤΗ !

Δεν υπάρχει ούτε θρησκεία ούτε λαός ανώτερος από τον Ελληνισμό!

Φτιάχνεται σκατοχαρτα από κωλόχαρτα που δεν αξίζουν ούτε για να σκουπίζω τον κώλλο μου και πιπιλίζετε τον εγκέφαλο των ναρκωμένων δογματικά ανθρώπων.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "είναι μέχρι να κρεμάσουμε τον πρώτο οι υπόλοιποι μετά θα μας σέβονται" θα μας εκτιμούν" και θα ενδιαφέρονται" για το βιοτικό μας επίπεδο"

Η σύγχρονη Ατλαντίδα είναι κοντά!

Έλληνα στην γη ήρθες αθάνατος και ο εβραιοχριστιανισμος σε κορόιδεψε και σου κατέστειλε αυτήν την αθάνατη θεϊκότητά σου!

Έλληνας σημαίνει θεός και Ελλάς το σπίτι του.

ΠΛΑΤΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>