«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΓΙΑΤΙ;

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΚΑΙ ΑυΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,  ΑΛΛΑ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌΝ ΜΟΥ ΜΕ ΕΞΑΊΡΕΣΗ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ.

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΜΗΤΗΣ , Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΟΤΙ: 

1/ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ  ΕΛΣΙΝΚΙ  ΚΑΙ ΜΑΔΡΙΤΗς ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ   ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ  ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ 

2/ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΑΣ ΕΡΡΙΞΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ

3/ Ο  ΤΡΙΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

4/ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ  ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ  ΚΑΙ  ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ  ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ   .

ΜΟΝΟ 150.000 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟ ΌΡΟΥΣ (ΝΑ  ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΔΥΟ ΕΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ κλπ) ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΛΑΜΙΣΜΟ

5/ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΗΜΙΤΗ  ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ  , ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ  ΚΑΙ  ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΛΙΑΜΕΠ( ΜΚΟ)   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ κ. ΝΤΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΗΜΙΤΗ ΩΣ ΤΩΡΑ . ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟΣ    ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΠΑΓΙΩΣ   ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.  ΓΙΑΥΤΟ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.  ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ . ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΛΙΒΥΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Ο ΓΡΑΦΩΝ  ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ  ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΛΙΒΥΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ . ΤΑΞΙΔΕΥΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΒΟΜΒΑΡΙΔΙΣΜΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ     ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.

ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΩΝ ΣΦΟΔΡΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ  ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟΝ ΛΙΒΥΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΑΜΕ ΜΕΣΩ ΤΥΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ   ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ  ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ.

ΚΑΠΟΤΕ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΥΝΙΔΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΓΟΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΑΜΕ ΣΤΟ Α/Δ  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ  ΟΠΟΥ Ο ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ  ΕΠΙΒΙΒΑΣΕ ΣΕ Α/Φ ΤΗΣ ΛΟΥΡΤΧΑΝΣΑ  ΠΡΟΣ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ ΚΑΙ  ΕΚΕΙΘΕΝ  ΑΘΗΝΑ.

 ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΒΥΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΠΡΟΣΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΤΟΝ  ΚΑΝΤΑΦΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ  ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ   ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΣΑΝ 

ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΦΙΛΟΦΡΟΝΩΣ Ο  ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ  ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ  ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ . ΑΛΛΑ Η  ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ , ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 

ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΗΣ  ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΦΛΟΓΕΡΑ    ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ  ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΝΤΑΦΙ.  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ  ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ. 

ΕΚΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ , ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ  ΑΝΑΜΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ  ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Ο  ΕΛΛΗΝΟ-ΛΙΒΥΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ .

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

14/4/21

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης  amphiktyon@gmail.com

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>