«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Φουρθιώτη Μένιου το ανάγνωσμα! Η μπόχα έχει πνίξει την Ελλαδα.

ζτουλια

Ο Μένιος Φουρθιώτης είναι ο μπροστινός του Βρυώνη. Ο Βρυώνης είναι ο χρηματοδότης της Ελληνικής βιομηχανίας πορνό, ιδιοκτήτης της τηλεμάρκετινγκ σόμπες Kumtel, κουνουπάκι κουμτελάκι, έξυπνη σίτα, κρέμες σαλιγκαριών, κρέμες βερσατσε, ο μοναδικός Έλληνας κρυφός χρηματοδότης της Νέας Δημοκρατίας με 8 συναπτές άδειες καναλιών, για τις οποίες δεν πλήρωσε ποτέ ένα ευρώ.

Το Κανάλι Έψιλον το πούλησε 4 εκατομμύρια στον Σαββίδη και έγινε Open. Όλες οι εκπομπές που παίζουν προϊόντα τηλεμαρκετινγκ, από την Αννίτα κοίτα μέχρι τις αλοες της Βατίδου, και οι τηλεοπτικοί χρόνοι τηλεμαρκετινγκ στην Σκορδά, χρηματοδοτούνται από τον Βρυώνη.

Τώρα έχει κρατήσει το νέο κανάλι Έψιλον. Οι εταιρείες του Βρυώνη σε Ελλάδα και Κύπρο είναι αυτοκρατορία. Του ανήκουν από ινστιτούτα αισθητικής medi chic, μέχρι στούντιο, άδειες καναλιών, δικαιώματα καλλιστείων, μέχρι μετοχές στην Ντελαγουερ. Και είναι όλα βιτρίνα. Η βασική ασχολία του Βρυώνη είναι η βιομηχανία πορνό και το Trafficking.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Βαθύ σκοτάδι στο Κουλιστάν. o Λιγνάδης, o Φουρθιώτης και το κακό συναπάντημα. Τι έγινε ρε παιδιά; Μέχρι κι o Βρούτσης αναρωτιέται. Ποιός κυβερνάει αυτόν τον τόπο;"

Ο Μένιος είναι ο άνθρωπος που υπογράφει.

Είναι διαχειριστής στις

Ι Κ Ε του Βρυώνη, ταμίας, και προσωπικός του σύμβουλος στο κανάλι Ε.

Τα κεντρικά τους βρίσκονται Τσαλαβούτα 8 στο Περιστέρι. Το μαύρο BMW του Μένιου συνοδεύουν από Εκάλη και πάλι πίσω κάθε μέρα, 14 μπάτσοι και 3 αυτοκίνητα. Το παρκάρει επί της Τσαλαβούτα και το φυλάνε μπάτσοι…..Το αμάξι !

Tsitara Toufasaiou

———————————————————

Ο μπροστινος αυτοφωρακιας, ο προαγωγος καναλάρχης χρηματοδότης της Νέας Δημοκρατίας, και ο Αντώνης Σαμαράς.

Μια απο τις δεκάδες ιδιοκτησίας του Φιλίππου Βρυώνη, είναι και η εταιρεία ΑΤΕΡΜΩΝ.

Η εταιρεία διαχειριζόταν χιλιάδες πάνελ υπαίθριας διαφήμισης, που ήταν τοποθετημένα σε όλο το λεκανοπέδιο.

Το 2007 η ελβετική Affichage, ένας από τους γίγαντες του κλάδου της διαφήμισης στην Ευρώπη, αποφασίζει να επεκταθεί και στην Ελλάδα.

Προσεγγίζει την εταιρεία του Φίλιππου Βρυώνη ΑΤΕΡΜΩΝ και ζητά να αποκτήσει τον έλεγχο του 75% της δραστηριότητάς της, που συνίσταται στην κατοχή 10.000 περίπου υπαίθριων διαφημιστικών πάνελ.

Για τις διαπραγματεύσεις με τον Βρυώνη, οι Ελβετοί στέλνουν δύο στελέχη τους, που εγκαθίστανται σε ένα σπίτι στη Βουλιαγμένη.

Δικηγόρος από την πλευρά της ελβετικής εταιρείας είναι ο γνωστός εμπορικολόγος Βασίλης Αβραμόπουλος, ξάδελφος του τότε υπουργού Υγείας (2006-2009),

Δημήτρη Αβραμόπουλου !

Η συμφωνία προχωράει παρά το ότι δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα για τους Ελβετούς, αφού το καλοκαίρι του 2009 το υπουργείο Υγείας αποφασίζει να εφαρμόσει νόμο του 2005 για την απαγόρευση της υπαίθριας διαφήμισης προϊόντων καπνού, η οποία αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της συνολικής υπαίθριας διαφήμισης.

Ο Αβραμόπουλος δίνει στις διαφημιστικές εταιρείες προθεσμία τριών μηνών για συμμόρφωση !

Λίγο αργότερα, η Ένωση Διαφημιστών Ελλάδας καταγγέλλει τον Αβραμόπουλο ότι δεν έχει ειδική νομοθετική εξουσιοδότηση να λάβει την απόφαση και η Affichage προσφεύγει στο ΣτΕ για να την ακυρώσει.

Στην ιστοσελίδα του Βασίλη Αβραμόπουλου τότε, σε βιογραφικό (του Θανάση Σαφαρή) πρώην στενού του συνεργάτη εμφανίζεται ως εμπειρία η «παροχή νομικών συμβουλών σε πολυεθνική διαφημιστική εταιρεία για τη σύνταξη και υποβολή της αίτησης για την ακύρωση και την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης του Υπουργείου Υγείας ενώπιον του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου της Ελλάδας.

Η απόφαση αυτή αφορά την απαγόρευση της υπαίθριας διαφήμισης των προϊόντων καπνού».

Τελικά, η κυβέρνηση πέφτει στις εκλογές του Οκτωβρίου 2009 και το ΠΑΣΟΚ, που εκλέγεται, απαγορεύει ολοσχερώς την υπαίθρια διαφήμιση προϊόντων καπνού.

Να σημειωθεί ότι Βρυώνης και Αβραμόπουλος γνωρίζονται, καθώς στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 2, όπου θυροκολλούνται οι κοινοποιήσεις της εφορίας κατά του Βρυώνη, είναι και η διεύθυνση του πολιτικού γραφείου του Αβραμόπουλου.

To κτίριο στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 2, όπου διατηρούσε πολιτικό γραφείο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Η συμφωνία με τους Ελβετούς τελικά κλείνει και από το 2007 ως το 2009 η Affichage σταδιακά καταβάλλει στον Βρυώνη το τίμημα των 64,75 εκατομμυρίων ευρώ.

Με τα χρήματα που δίνουν οι Ελβετοί, αγοράζουν τις εταιρείες ΔΟΜΗΣΗ και Clear Media που ανήκουν στην ΑΤΕΡΜΩΝ, καθώς και δύο κυπριακές εταιρείες που εκμεταλλεύονται τα δικαιώματα των θέσεων της υπαίθριας διαφήμισης και ανήκουν σε ιδιοκτήτες συνδεδεμένους με τον Βρυώνη.

Ο Βρυώνης, στο συμβόλαιο που συνάπτει με τους Ελβετούς μέσω των διαχειριστών τους, συμφωνεί να απέχει από κάθε δραστηριότητα που θα ήταν ανταγωνιστική στην υπαίθρια διαφήμιση.

Γι’ αυτήν την ειδική συμφωνία, που δεν τηρήθηκε ποτέ σύμφωνα με τους Ελβετούς, ο Βρυώνης παραδέχθηκε αργότερα ότι η κόρη του πήρε μια επιταγή 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Από αυτά τα χρήματα, σύμφωνα με κατάθεση του γενικού διευθυντή της Affichage, αγοράστηκε ο τηλεοπτικός σταθμός Έψιλον.

Ελβετοί: «Εξαπατηθήκαμε»

Το 2010 η Affichage ανακοινώνει ότι μηνύει τον Φίλιππο Βρυώνη για απάτη. Είχε προηγηθεί μια εσωτερική έκθεση προς τους μετόχους της επιχείρησης.

Έξι μήνες μετά, δύο μέτοχοι της ελβετικής εταιρείας, που κατέχουν το 3% του κεφαλαίου της, αποφασίζουν να αναλάβουν δράση και αναθέτουν στο δικηγορικό γραφείο Baker McKenzie να στραφεί νομικά εναντίον του Φίλιππου Βρυώνη και της οικογένειάς του, αλλά και εναντίον της Μαντλέν Λίντνερ, της γυναίκας που διέμενε στη Βουλιαγμένη και ήταν υπεύθυνη για τις δραστηριότητες της εταιρείας στο εξωτερικό.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Affichage, Φίλιπ Κάουτερ, και ο διάδοχός του, Ζαν Φρανσουά Ντεκώ, δεν κατηγορούνται, αν και είχαν ενεργό ανάμειξη στο «deal» και τις λεπτομέρειές του.

Δύο χαμηλότερα στην ιεραρχία μέλη της μητρικής εταιρείας μηνύονται επίσης.

Συνολικά, η «εκδρομή στην Ελλάδα» κόστισε στην Affichage 150 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα, καθώς αποδείχθηκε ότι τα περισσότερα από τα διαφημιστικά πλαίσια που τους πούλησε ο Βρυώνης –με εξαίρεση ελάχιστα, στην περιοχή της Αττικής Οδού κοντά στο αεροδρόμιο– ήταν παράνομα, δηλαδή χωρίς άδεια.

Πράγματι, τα διαφημιστικά πλαίσια στους δρόμους είχαν κατηγορηθεί πολλές φορές ότι ήταν υπεύθυνα για σωρεία τροχαίων ατυχημάτων, καθώς αποσπούσαν την προσοχή των οδηγών.

Πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Αθήνα, η ΔΟΕ είχε ζητήσει να «ξηλωθούν» τα παράνομα πλαίσια και ο Οργανισμός Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων υπό τον αείμνηστο πρόεδρό του Ιωάννη Καλαντίδη είχε αφαιρέσει πάρα πολλά από αυτά στην Αθήνα.

Όταν κέρδισε τις εκλογές του 2009, ο Γιώργος Παπανδρέου κήρυξε τη δραστηριότητα της υπαίθριας διαφήμισης παράνομη.

Δεν ήταν μια εύκολη κίνηση πολιτικά, αφού ο “διαφημιστής” Βρυώνης, που συνδεόταν συγγενικά με τον Μιχάλη Ζιάγκα, διευθυντή του γραφείου του πατέρα του,

Ανδρέα Παπανδρέου, γνώριζε πολλές λεπτομέρειες για τα οικονομικά των εκλογικών εκστρατειών όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ (αναλάμβανε την υπαίθρια διαφήμισή του), αλλά και της Νέας Δημοκρατίας.

Σε οτι αφορά στο deal του Βρυώνη με τους Ελβετούς, το ερώτημα είναι πώς τα γραφεία που διενήργησαν τον νομικό έλεγχο της συμφωνίας επέτρεψαν να προχωρήσει η συμφωνία και δεν ανακάλυψαν έγκαιρα ότι τα πλαίσια που ήθελε να πουλήσει ο Βρυώνης δεν είχαν άδεια.

Φορολογικός έλεγχος.

Η μήνυση των Ελβετών διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα για το οικονομικό έγκλημα, Αριστείδη Κορέα, κι αυτός ζήτησε να εξεταστεί η περιουσιακή κατάσταση του Βρυώνη από το ΣΔΟΕ, δίνοντας ταυτόχρονα στις 28 Φεβρουαρίου του 2011 εντολή στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών να ασκηθεί ποινική δίωξη.

Ο κ. Κορέας άσκησε δίωξη για απάτη.

Οι δύο ελεγκτές του ΣΔΟΕ Ι. Γιακουμιδάκης και Α. Τασιοπούλου έκαναν

δ ύ ο χ ρ ό ν ι α

να ολοκληρώσουν την έκθεση περιουσιακής κατάστασης του Βρυώνη !!!

Συγκεκριμένα, έλαβαν την εντολή στις 19/4/2011 και τελικά έδωσαν το υπηρεσιακό σημείωμα με τα συμπεράσματά τους στις 25/1/2013.

Σύμφωνα με την έκθεση των ελεγκτών, ο Βρυώνης ουδέποτε πλήρωσε φόρο για τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ της ειδικής συμφωνίας που ήταν μέρος του deal με τους Ελβετούς.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 εφορία και Βρυώνης συμφωνούν ο φορολογούμενος να ρυθμίσει με βάση τις 100 δόσεις το ποσό του 1,8 εκατομμυρίου ευρώ με μηνιαία δόση 18.500 ευρώ.

Τον Φεβρουάριο του 2014, ο επιχειρηματίας προσφεύγει ενάντια στον καταλογισμό του ποσού αυτού από τα όργανα του υπουργείου των Οικονομικών, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι από το 2000 ως το 2007 είναι φορολογικός κάτοικος Ιταλίας και από το 2007 ως σήμερα φορολογικός κάτοικος Αλβανίας !

Προηγουμένως, ο Βρυώνης έχει συνοδεύσει ως μέρος της αντιπροσωπείας Ελλήνων επιχειρηματιών τον τότε πρωθυπουργό

Α ντ ώ ν η Σ α μ α ρ ά στο Κατάρ !!!

Σύμφωνα με την έκθεση του ΣΔΟΕ, οι φόροι για την μεταβίβαση των μετοχών των ελληνικών εταιρειών έχουν αποδοθεί κανονικά.

Επισημαίνεται ακόμα ότι από την αγορά και πώληση των μετοχών των εταιρειών και των διαφημιστικών μέσων του Βρυώνη, ο τελευταίος φαίνεται να εισέπραξε 65 ,7 εκατομμύρια ευρώ (17,5 σε κυπριακές εταιρείες), ενώ οι Ελβετοί υποστηρίζουν ότι κατέβαλαν ένα εκατομμύριο λιγότερο.

Η κόρη του Βρυώνη σε κατάθεσή της είπε ότι τα χρήματα που της κατέβαλαν οι Ελβετοί σε λογαριασμό της UBS στην πραγματικότητα ουδέποτε της ανήκαν.

«Στην πραγματικότητα δεν τον ήλεγχα εγώ, αλλά ο πατέρας μου».

Ο ίδιος ο Βρυώνης αναφέρει σε υπόμνημα που κατέθεσε τον Οκτώβριο του 2012 ότι το «ποσό αφορούσε την προσωπική μου αποζημίωση περί μη ανταγωνισμού».

Τέσσερις μήνες μετά την πρώτη έκθεση του ΣΔΟΕ, οι ελεγκτές Χρ. Γιώτης και Ι. Μηλιώνη συντάσσουν δεύτερη έκθεση και ζητούν εξηγήσεις από τον “διαφημιστή”, εκείνος όμως μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2013 δεν απαντάει.

Ίσως να “έλειπε στην Αλβανία”…

Για τα 17,5 εκατομμύρια από το ίδιο deal οι ελεγκτές κρίνουν ότι αρμόδια είναι τα κυπριακά δικαιοδοτικά όργανα, που θα κρίνουν αν πληρώθηκαν οι φόροι για αυτό το κομμάτι της συμφωνίας.

Ενώ τον Ιούνιο του 2011 ένα κυπριακό δικαστήριο δικαίωσε τους Ελβετούς, μπλοκάροντας μια εγγυητική του Βρυώνη ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ έναντι των οφειλών που είχε δημιουργήσει προς την εταιρεία της Γενεύης, στα δικαστήρια της Αθήνας η μήνυση καρκινοβατεί εδώ και μια πενταετία. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια όμως, ο Βρυώνης δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια.

Στις 31 Ιουλίου του 2013 το ΚΚΕ πουλάει τη συχνότητα 902, δηλαδή τον τηλεοπτικό του σταθμό, σε μια άγνωστη κυπριακή εταιρεία.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκαλύπτει στο «Βήμα»

Η κυπριακή off shore που αγόρασε τον «902» έχει την ίδια έδρα με την υπεράκτια του «Zoom» ότι η κυπριακή εταιρεία A-Orizon Media Ltd, που αγόρασε τη συχνότητα από το ΚΚΕ, κατά σύμπτωση έχει την ίδια διεύθυνση με την εταιρεία Kiopra Commercial Ltd στη Λεμεσό, που κατέχει το κανάλι τηλεπωλήσεων του Βρυώνη Zoom !

Ιδιοκτήτρια της A-Orizon Media LTD είναι μια εταιρεία των Βρετανικών Παρθένων Νήσων, η Nalotia Ventures Ltd και διευθύντρια είναι μια συνεργάτιδα του δικηγόρου που τη δημιούργησε.

Το τίμημα για τον 902, που σήμερα ονομάζεται κανάλι Έψιλον, συμφωνείται στα 3,7 εκατομμύρια ευρώ με προκαταβολή 1,5 εκατομμύριο.

Οι υφιστάμενες το καλοκαίρι του 2013 οφειλές σε τρίτους αγγίζουν τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων αυτές στα ασφαλιστικά ταμεία ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο.

Ιδιοκτήτης της Nalotia εμφανίζεται ο μυστηριώδης Dr. Khaled Hamvi, για τον οποίον οι Ελβετοί λένε ότι απλά δεν υπάρχει.

Ή, για την ακρίβεια, υπάρχει μόνο σε μία υπεύθυνη δήλωση του εκλιπόντα Σεραφείμ Φυντανίδη, που θα αναλάβει λίγο πριν το τέλος της ζωής του διευθυντικά καθήκοντα στο νέο κανάλι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τότε, μέσω της «Αυγής», καταγγέλλει την αγοραπωλησία κυρίως σαν χαμένη ευκαιρία να αποκτήσει η αριστερά (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ) δικό της τηλεοπτικό σταθμό.

Στις αρχές του 2015, αμέσως μετά την αλλαγή της κυβέρνησης, ο Βρυώνης εμφανίζεται σε γιορτή για τα δύο χρόνια του Έψιλον, στην οποία φέρεται να δηλώνει απευθυνόμενος στους εργαζόμενους του σταθμού: «Καταφέρατε σε δύο χρόνια ό,τι οι άλλοι σε είκοσι».

Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση είναι ενδεικτικές του ποιος είναι το αφεντικό του καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, ανεξάρτητα από αυτά που γράφουν τα συμβόλαια –ο Βρυώνης δεν αναφέρεται σε κανένα από τα έγγραφα πώλησης της συχνότητας του 902.

Οι Ελβετοί παίρνουν μυρωδιά και τον Φεβρουάριο του 2015 καταθέτουν συμπληρωματική μήνυση στην οποία αναφέρουν οτι «ο Βρυώνης χρησιμοποιεί ανενόχλητος έναν πακτωλό παράνομου χρήματος που απέκτησε από την …απατηλή εναντίον μας συμπεριφορά (ξεπερνά το ποσό των 150 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων) και δι’ αυτού εξελίσσεται σε κορυφαίο παράγοντα των media».

Την ίδια στιγμή, η πρώτη συνέντευξη του ισχυρού άνδρα της κυβέρνησης, Νίκου Παππά, σε διαδικτυακό μέσο μεταδίδεται από το κανάλι Έψιλον tvnea.

Είναι η περίοδος του ειδυλλίου με τη νέα εξουσία.

Μικρομέτοχος, μόνος, παλεύει

Τον Δεκέμβριο του 2015 το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών λαμβάνει απόφαση με την οποία δικαιώνει έναν πρώην μέτοχο της εταιρείας ΑΤΕΡΜΩΝ του Βρυώνη.

Ο ενάγων Αναστάσιος Σωφρονιάδης εκθέτει στην αγωγή του ότι από τις αρχές του 2008 ως το 2009 απέκτησε το 9,28% της ΑΤΕΡΜΩΝ, χωρίς να γνωρίζει ότι τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας είχε συμφωνηθεί να περιέλθουν αποκλειστικά στα χέρια των Ελβετών και άρα η εταιρεία θα στερούνταν κάθε μέσο με το οποίο θα μπορούσε να βγάλει χρήματα.

Ο Σωφρονιάδης λέει ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης “βοούσαν” πως η ΑΤΕΡΜΩΝ εξέταζε την επέκταση των επενδυτικών της δραστηριοτήτων στην αλλοδαπή και μάλιστα στις χώρες της Βαλκανικής και της Ρωσίας, πάντα στον χώρο της υπαίθριας διαφήμισης.

Ονέος διευθύνων σύμβουλος της Affichage, Daniel Hoffer, – τo βιογραφικό του στον ιστότοπο της Affichage – καταθέτει στην 31η ανακρίτρια Λαμπρινή Αθανασοπούλου επιβεβαιώνοντας τα βασικά στοιχεία της παραπάνω αφήγησης. Να σημειωθεί ότι οι Ελβετοί έχουν δώσει στις ελληνικές αρχές στοιχεία για την κίνηση του λογαριασμού του Βρυώνη,

χωρίς οι ελληνικές αρχές να έχουν μέχρι σήμερα προχωρήσει στο άνοιγμα κανενός λογαριασμού του “διαφημιστή” !!!!!!

Ο Μένιος Φουρθιωτης ειναι ο μπροστινος του Βρυώνη.

Ο Βρυώνης ειναι ο χρηματοδότης της Ελληνικής βιομηχανίας πορνό, ιδιοκτήτης της τηλεμαρκετινγκ σομπες Kumtel, κουνουπακι κουμτελακι, έξυπνη σιτα, κρέμες σαλιγκαριών, κρέμες βερσατσε, ο μοναδικός έλληνας κρυφός χρηματοδότης της Νέας Δημοκρατίας με 8 συναπτες άδειες καναλιών για τις οποίες δεν πλήρωσε ποτέ ενα ευρώ.

Το Κανάλι Έψιλον το πούλησε 4 εκατομμύρια στον Σαββίδη και έγινε Open.

Ολες οι εκπομπές που παίζουν προϊόντα τηλεμαρκετινγκ, απο την Αννιτα κοίτα μέχρι τις αλοες της Βατιδου, και οι τηλεοπτικοί χρόνοι τηλεμαρκετινγκ στην Σκορδά, χρηματοδοτούνται απο τον Βρυώνη.

Τωρα έχει κρατήσει το νέο κανάλι Έψιλον.

Οι εταιρείες του Βρυώνη σε Ελλάδα και Κύπρο είναι αυτοκρατορία.

Του ανήκουν απο ινστιτούτα αισθητικής medi chic, μέχρι στούντιο, άδειες καναλιών, δικαιώματα καλλιστείων, μέχρι μετοχές στην Ντελαγουερ.

Και είναι όλα βιτρίνα.

Η βασική ασχολία του Βρυώνη ειναι η βιομηχανία πορνό και το Trafficking.

Ο Μένιος είναι ο άνθρωπος που υπογράφει. Ειναι διαχειριστής στις

Ι Κ Ε του Βρυώνη, ταμίας, και προσωπικός του σύμβουλος στο κανάλι Ε.

Τα κεντρικά τους βρίσκονται Τσαλαβουτα 8 στο Περιστέρι.

Το μαύρο BMW του Μενιου συνοδεύουν απο Εκάλη και πάλι πίσω κάθε μέρα, 14 μπάτσοι και 3 αυτοκίνητα. Το παρκάρει επι της Τσαλαβουτα και το φυλάνε μπάτσοι…..Το αμάξι !

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>