«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτό το τσόλι τη Μάνδρου στο βίντεο, αυτό το βδέλυγμα δεν θα το μηνύσει κανείς, που προσβάλει την ΑΡΧΑΙΑ & Ιερή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Μανδρου

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ….

Η Μάνδρου, μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφερόμενη στην υπόθεση του ηθοποιού-σκηνοθέτη, ο οποίος κατηγορείται, μεταξύ των άλλων, για παιδεραστία και ετοιμάζει την απολογία του, συνέδεσε το όλον θέμα με την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία.

Συγκεκριμένα επιχείρησε να αποδώσει τα όσα αισχρά καταγγέλλονται σε βάρος του γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη στην επιρροή που, υποτίθεται, δέχθηκε ο ίδιος από την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, η οποία «μπέρδεψε το μυαλό του».

Άρα να μην διαβάζει κάποιος την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία;;; Και τι να διαβάσει αν όχι το φως των σοφών των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν κατασυκοφαντηθεί από τους μισέλληνες και την αριστερόστροφη διανόηση, όταν μεταξύ των άλλων, οι αρχαίοι Έλληνες είχαν θεσπίσει ξεκάθαρους νόμους που τιμωρούσαν την παιδεραστία;

Αυτή η αμόρφωτη (Μάνδρου) ας τσακιστή να διαβάσει αρχαία ελληνική γραμματεία, πριν ανοίγει τον βόθρο που έχει για στόμα.

H Mάνδρου ξαναχτυπά ως ψυχίατρος του Λιγνάδη και με χρήση της «αρχαίας ελληνικής γραμματείας»
Μία μόνο μέρα μετά την ανακάλυψη της «οικογενειακής ευθύνης» των γονέων παιδιών – θυμάτων βιασμού, η Ιωάννα Μάνδρου ξαναχτύπησε στον ΣΚΑΙ με σχόλιο σχετικά με την ψυχιατρική κατάσταση του Λιγνάδη, την αρχαία ελληνική γραμματεία, αλλά και τον χαρακτηρισμό των βιασμών ως απλά μίας «δοκιμασίας» στην οποία υπέβαλε τα παιδιά.

Στο σχόλιό της στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, μετά μάλιστα από μία αναλυτική συνέντευξη με τον δικηγόρο θυμάτων, η Μάνδρου υποστήριξε ότι «ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αυτά που η αρχαία ελληνική γραμματεία μας έχει δώσει τα βίωνε ως πραγματικότητα και κάπου εκεί το πράγμα είχε μπερδέψει».

«Στο μυαλό του εντελώς» σχολιάζει ο Δημήτρης Οικονόμου. «Στο μυαλό του και είχε βάλει σε δοκιμασία τόσα παιδιά που τώρα τι να πούμε, μακάρι αυτή η ιστορία…» πρόσθεσε η Μάνδρου.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες, σε άλλο της σχόλιο για την υπόθεση, αποφάσισε να ασχοληθεί με την ευθύνη των οικογενειών των παιδιών – θυμάτων βιασμού.

«Τα παιδιά αυτά που βρισκόντουσαν σε ένα σπίτι και υφίσταντο αυτά που υφίσταντο, μάνα πάτερά δεν είχανε;» αναρωτήθηκε η Μάνδρου, σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι:

«Όχι, αυτά που έχουν καταγγείλει δεν είναι καθόλου προσφυγόπουλα. Ήτανε παιδιά σε οικογένειες που κατά τη γνώμη μου τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενός αλλουνού παιδί το σπίτι ή αν είναι πουθενά αλλού».

Μεταφέροντας τις ευθύνες στα θύματα και όχι στον θύτη, η «δημοσιογράφος» προσέθεσε το εμπόδιο της δήθεν «οικογενειακής ευθύνης» στους ανθρώπους που θέλουν να μιλήσουν και βλέπουν σε τηλεπράθυρα να κατηγορούνται οι γονείς τους.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>