«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ- ΕΡΠΕΤΑ-ΦΙΔΙΑ;;;

ΤΑ ΦΙΔΙΑ Α

ΓΥΠΕΣ- ΕΡΠΕΤΑ-ΦΙΔΙΑ

Τα ερπετά που πρέπει να εξαλειφθούν!!! 

Ο γνωστός κερδοσκόπος και λάτρης της Παγκοσμιοποίησης (η κομψή ονομασία ενός μελλοντικού ολοκληρωτικού παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης) Τζόρτζ Σόρος ζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση να καταστρατηγήσει τους κανόνες της και να “ταπεινώσει” Ουγγαρία και Πολωνία απειλώντας τες ότι δεν θα ξαναδούν «φράγκο» αν δεν δεχτούν χωρίς αντιρρήσεις εκατομμύρια παράνομων μεταναστών στα εδάφη τους.

Το Φίδι της Παγκοσμιοποίησης!- (Ν.Τ.Π.)
Σε άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα Πέμπτη σε διαδικτυακό τόπο ο Ουγγρο-εβραίος μεγιστάνας Τζώρτζ Σόρος ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση να “αντισταθεί” σε Ουγγαρία και Πολωνία που έχουν θέσει “βέτο” στον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σημείωση συγγραφέα:
Έναν Πρόεδρο σαν τον Τζών Κέννεντυ, μία χούφτα δολοφόνων, κατάφεραν να τον ”βγάλουν από την μέση” γιατί δήλωσε πως θα εξαφανίσει το ”Παρακράτος” στις ΗΠΑ!

Αυτό το απαίσιο ερπετό που λέγεται Σώρος δεν υπάρχει τρόπος να ”τακτοποιηθεί” αναλόγως για να ησυχάσει ο ελεύθερα σκεπτόμενος κόσμος, πριν είναι αργά για όλους μας;;

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο χώρες της κεντρικής Ευρώπης έθεσαν βέτο την Δευτέρα στην στην έγκριση του προϋπολογισμού για την περίοδο 2021/27 και του Ταμείου Ανάκαμψης από τις κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διότι ο νόμος για τον προϋπολογισμό περιέχει μια ρήτρα που εξαρτά την πρόσβαση στα κεφάλαια από την τήρηση ενός ψευδεπίγραφου “κράτους δικαίου”.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι εάν οι χώρες αυτές αρνηθούν να ενσωματώσουν διαφόρων ειδών “δικαιωματιστικές τρέλες” όπως η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ή αρνούνται να δεχθούν την μεταφορά παράνομων μεταναστών στα εδάφη τους, δεν θα έχουν πρόσβαση στα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την ίδια στιγμή που αυτή θα εισπράττει κανονικά τους φόρους τους.

Το ίδιο ισχύει και για τα κονδύλια του περίφημου “Ταμείου Ανάκαμψης” που υποτίθεται ότι θα βοηθήσει τις χώρες να επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς μετά τα απανωτά lockdown.

Πρόκειται για τον τρόπο που σκαρφίστηκαν οι διάφοροι “Σόρος” προκειμένου να επιβάλλουν μέσω της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών της αντεθνικής και αντι-παραδοσιακής ατζέντας τους, επιβεβαιώνοντας κάποιες “θεωρίες συνομωσίας”.

Το γεγονός ότι Ουγγαρία και Πολωνία βάζουν εμπόδια στην εκπλήρωση αυτών των σχεδίων φαίνεται ότι εξόργισε τον Τζόρτζ Σόρος, ο οποίος ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να “ξεπεράσει” το βέτο, μη εγκρίνοντας νέο προϋπολογισμό, αλλά συνεχίζοντας με ετήσια ανανέωση του προηγούμενου προϋπολογισμού.

Συγκεκριμένα ο κ. Σόρος γράφει ότι εάν δεν υπάρχει συμφωνία για το νέο προϋπολογισμό της Ε.Ε., ο παλιός προϋπολογισμός θα μπορούσε να παραταθεί σε ετήσια βάση. Εάν συμβεί αυτό, η Πολωνία και η Ουγγαρία θα διατρέχουν τον κίνδυνο να μην λάβουν πληρωμές υπό τις νέες συνθήκες για τους κανόνες δικαίου, όπως υποστήριξε ο επενδυτής και ο φιλάνθρωπος.

«Η Ε.Ε. δεν μπορεί να συμβιβαστεί σχετικά με τις διατάξεις περί κράτους δικαίου», έγραψε, προσθέτοντας ότι στην περίπτωση της Ουγγαρίας, τα ευρωπαϊκά κονδύλια πρέπει να κατευθυνθούν στις τοπικές αρχές.

Σημειώνεται ότι Ουγγαρία και Πολωνία άσκησαν βέτο τη Δευτέρα στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό για το διάστημα 2021-27 και το σχέδιο οικονομικής ανάκαμψης από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, για να σταματήσουν το σχέδιο της ΕΕ μέσω του οποίου θα στερούνται ευρωπαϊκούς πόρους οι χώρες εκείνες που κατηγορούνται ότι παραβιάζουν το κράτος δικαίου (ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, σεβασμός στα θεμελιώδη δικαιώματα) και θα επιβάλλονταν έτσι η μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, που στην ουσία ευνοεί την παράνομη μετανάστευση, τη μόνιμη εγκατάσταση παράνομων μεταναστών και τα «ανοιχτά σύνορα».

Όπως δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν:

«Αφού δεχθούμε την τρέχουσα πρόταση, δεν θα υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τη σύνδεση της αποδέσμευσης των πόρων προς τα κράτη μέλη με τη στήριξή τους στη μετανάστευση και τον εκβιασμό των κρατών που είναι αντίθετα στη μετανάστευση με οικονομικές κυρώσεις», επισήμανε σήμερα ο Όρμπαν σε ανακοίνωσή του που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MTI.

Ο Όρμπαν είναι από τους λίγους ηγέτες της ΕΕ που θέλει να προστατέψει την εθνική σύσταση της χώρας του και την ουγγρική εθνική ταυτότητα.

panagiotisarvanitis.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΟ: ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ  CODIC-19

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΕΩΣ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ-ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ  ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ  Ν.Δ. ΚΟΙΜΑΤΑΙ……….

Ή ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ   ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ  & ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ

ΡΩΣΙΑΣ-ΝΑΤΟ – (ΡΟΤΣΙΛΝΤ) –Ν.Τ.Π.

ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΠΙ BIDEN.

Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ή ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ

ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

Κύριε Πρωθυπουργέ,

ΕΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΧΑΡΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟ-ΕΜΒΟΛΙΟ.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Τ.Π.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!!
ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ «ΕΦΑΓΕ» ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!!
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΦΟΣ ΩΣ Ο ΣΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ»………
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΜΠΑΤΑΧΤΗΖΕΣ», ΑΛΛΑ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑ-ΙΟ. ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ……….

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ

ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ

———————————–

1.-ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΡΥΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕΙ.

2.-ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ-ΛΟΙΜΟΞΙΟΓΟΙ, ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟΥ, ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ!!!

3.-ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ.

4.-ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ.(ΧΑΖΑΡΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ).

5.-ΕΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, Ή ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΣ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΚΥΠΡΟ.

ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΗΣΕΙΣ, (ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ), ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΔΑΦΗ.

6.-ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΑΤΟ (ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ) ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ «ΠΑΤΗΣΕ» Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ……

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ «ΣΥΜΜΑΧΟΙ» ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ!!!

7.-Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ «ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ»…………

ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΑ «ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ» ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!!!

Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

8.- ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΥ «ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ» ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ.

9.-ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ. ( ΠΛΙΝ ΡΩΣΙΑΣ)

ΔΑΝΕΙΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΑ, ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

10.-ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ, (ΕΚΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ), ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ…………

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ- ΕΡΠΕΤΑ-ΦΙΔΙΑ;;;

  • .
    .
    .
    Ο σκληρός εμφύλιος πόλεμος στις Ηνωμένες Πολιτείες εξελίσσεται σε …
    Παγκόσμιο Πόλεμο !!!

    .
    ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ
    .
    Η Ρωσία δεν έχει κανένα πρόβλημα να φέρει αυτό το «βάρος» … Εάν κάποιος δει τον παγκόσμιο χάρτη, θα φοβούνται από το μέγεθος αυτής της χώρας … Είναι αυτή η χώρα, που συνορεύει ταυτόχρονα με την Ευρώπη και την Ιαπωνία. Σε τελική ανάλυση, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία κλήθηκε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Από τότε – μέσω του κομμουνισμού – οι Σιωνιστές ελέγχουν πλήρως αυτόν τον ρόλο για τον οποίο η Ρωσία έχει χρησιμοποιηθεί … Πάντα ενεργούσε ως μια τακτική τρόμου για τη Δύση. Οι Σιωνιστές το δημιούργησαν και πάντα «επενδύουν» στη Ρωσία, όχι μόνο σήμερα. Δεν χρειάζεται να είστε ιστορικός για να το καταλάβετε.

    Είναι οι Σιωνιστές που «κατασκεύαζαν» τη Σοβιετική Ένωση του Ψυχρού Πολέμου και αυτοί οι ίδιοι – για τους ίδιους λόγους – “κατασκεύασαν” τη Ρωσία του Πούτιν – από σχεδόν τα ίδια “υλικά” -. Με «φόβο», η Ρωσία «απορρόφησε» την Ευρώπη μετά τον πόλεμο και την παρέδωσε στον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ και με την ίδια Ρωσία διατηρεί το παρωχημένο ΝΑΤΟ, που είναι ο στρατιωτικός «άξονας» της Νέας Τάξης. Το κάνουν εύκολα, επειδή η Ρωσία ελέγχεται πλήρως από αυτούς. Γύρω από τον υπερβολικά προβαλλόμενο «ηγέτη» της –που είναι μόνο για φωτογραφίες και παρελάσεις– βρίσκεται ένα «κοίλο» Εβραίων μυστικών συμβούλων, που ελέγχουν τα πάντα.
    Με επικεφαλής τον «σκοτεινό» Εβραίο Chubais, η Ρωσία κάνει ό, τι εξυπηρετεί τον σιωνισμό. Από τότε, είναι οι πρώην κομμουνιστές που απασχολούν ολόκληρο το έθνος της Ρωσίας, το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί ως ένας αργά κινούμενος κομμουνιστής «δεινόσαυρος», προσποιούμενος ότι είναι η καπιταλιστική «αντιλόπη». Αυτή είναι η τρέχουσα ρωσική μαφία, η οποία ενώ χτίζει τον πλούτο της, προσφέρει την υποανάπτυξη της χώρας ως ανταλλαγή. Η σημερινή μαφία, με άλλα λόγια, είναι το πρώην Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσίας, το οποίο δεν άφησε ποτέ την εξουσία. Οι ίδιοι άνθρωποι που ζούσαν πλούσιοι κάτω από τον κομμουνισμό, ζουν επίσης πλούσιοι κάτω από τον σημερινό καπιταλισμό. Οι Εβραίοι ελέγχουν το Κόμμα και οι ίδιοι ελέγχουν την εξέλιξή του, που είναι
    Η Ρωσία –όπως η Γερμανία και η Κίνα– ελέγχεται πλήρως και ανήκει απολύτως στους Σιωνιστές σαν ιδιοκτησία, κομμάτι γης. Πούτιν, αυτός ο πράκτορας snitch είναι ένας ασήμαντος άνθρωπος, ο οποίος «κατασκευάστηκε» από τις μυστικές υπηρεσίες και τα μέσα ενημέρωσης … Είναι ένα «προϊόν» που «κατασκευάστηκε» στη Γερμανία από το NAZIS, τη CIA και τη Mossad … αθεϊσμός κομμουνιστής, που προσποιείται ότι είναι θρησκευτικός Χριστιανός, γιατί αυτό επιβάλλει το πολιτικό μάρκετινγκ της σημερινής Ρωσίας … Ένας διεθνιστής / κομμουνιστής, που προσποιείται ότι είναι υπερ-πατριώτης … Ένας προδότης της Ρωσίας, ο οποίος, προκειμένου να καταλάβει θέση, έχει παραδώσει τα «κλειδιά» του ρωσικού κράτους στους Σιωνιστές … Κυριολεκτικά ένας συνάδελφος και ο ίδιος και ο Μέρκελ και ο Σι Τζίνπινγκ …
    … Κυριολεκτικά ένας «Δημοκρατικός» από το Γερμανικό Lidl. Ένας «δημοκράτης» που παράγεται από τις διάφορες εταιρείες Dominion … Ένας «δημοκράτης» μεταξύ αυτών, οι οποίοι στις δικές τους εκλογές δημιούργησαν όλα αυτά τα συστήματα ψευδο-προπαγανδισμού και εκλεκτότητας, τα οποία δοκιμάζονται επί του παρόντος στις ΗΠΑ … οι σταλινιστές στιλ νεο-καπιταλιστές που κυβερνούν το πρώην «Ανατολικό μπλοκ» και που διατηρούνται στην εξουσία χάρη στους σιωνιστές. Ο Πούτιν συγκεκριμένα έχει ταπεινώσει κυριολεκτικά τον ρωσικό λαό. Έχει μετατρέψει τη Ρωσία σε «θήραμα» δώδεκα εβραίων «φεουδαρχών» που διαμένουν εκτός Ρωσίας και έχει βυθίσει τη ρωσική κοινωνία σε φτώχεια, αλκοολισμό, πορνεία και κατάθλιψη.

    Μιλάμε για προδοσία του λαού της Ρωσίας, της οποίας δεν υπήρχαν στην ανθρώπινη ιστορία. Κανένας άλλος ισχυρός κόσμος δεν είχε την κακή τύχη των Ρώσων. Κανένας άλλος ισχυρός λαός δεν ήταν τόσο «έξτρα» – λόγω των ηγετών τους – για περισσότερο από έναν αιώνα όπως οι Ρώσοι. Δεδομένου ότι η Ρωσία «κολλήσει» τον κομμουνιστικό «καρκίνο» μέσω των σιωνιστών «ανταρτών», δεν έχει ξεφύγει ούτε μια στιγμή από αυτό… Ένα κράτος που μπορεί να παίξει οποιοδήποτε ρόλο, η Ρωσία κατέχει ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη. Ωστόσο, δύο ή τρεις πόλεις είναι οι μόνες που ζουν στη σημερινή εποχή … Όλοι οι υπόλοιποι Ρώσοι ζουν σε έναν άλλο αιώνα

    … Το φτωχότερο κράτος με τη μεγαλύτερη περιουσία. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι η Ρωσία, με τη διαστημική τεχνολογία της, τις πιο ακριβές πρώτες ύλες και τα μεγαλύτερα ενεργειακά αποθέματα στον κόσμο, είναι ένα «σφάγιο» του τρίτου κόσμου, το οποίο κλέβεται καθημερινά από τους Εβραίους «φεουδαρχικούς άρχοντες». Αγόρασαν όλες τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Ρωσίας, απλώς για να τις βάλουν σε «συμπλέκτη» και να εδραιώσουν τη Ρωσία και τον λαό της σε απόλυτη φτώχεια και αδυναμία.
    Το αποτέλεσμα της καταστροφής της υποδομής παραγωγής έχει γελοιοποιήσει τις αξίες των πρώτων υλών και αυτό έχει οδηγήσει σε μια τρομερή λεηλασία του φυσικού πλούτου της Ρωσίας. Αυτό που ακολούθησε ήταν κάτι περισσότερο από εφιάλτη για τη χώρα … Αυτός ο γίγαντας δεν παράγει ούτε τα εσώρουχα που φοράει, παρόλο που υπερέχει σε όλα τα ανταγωνιστικά κράτη του, σε τέτοιο βαθμό που θα έπρεπε να μιλάμε για αθέμιτο ανταγωνισμό. Η Ρωσία δεν διαθέτει ουσιαστικά ανταγωνιστικό προϊόν σε κανέναν βιομηχανικό τομέα. Αυτοκινητοβιομηχανίες με ανταγωνιστικές τεχνολογικές γνώσεις όπως Saab, Volvo ή Range Rover πωλήθηκαν υπό τη «μύτη» της Ρωσίας – με τεράστια «ρευστότητα» πετρελαίου – σε Κινέζους και Ινδιάνους, αλλά δεν επιτρέπεται στη Ρωσία να τα διεκδικήσει. Η Ρωσία δεν επιτρέπεται να υποβάλει αξίωση για κάτι, επειδή δεν θέλει να αναπτυχθεί βιομηχανικά στο επίπεδο που αφορά τους ανθρώπους της.

    Όλα τα άλλα απαγορεύονται, ακόμη και παράγουν προσπάθειες. Το στίγμα της Ρωσίας δεν είναι πουθενά στην παγκόσμια αγορά, σε μια εποχή που κράτη όπως η Νότια Κορέα έχουν γίνει βιομηχανικές υπερδυνάμεις, χωρίς αντικειμενικά προσόντα ανταγωνιστικότητας σε σχέση με τη Ρωσία. Αλλά όταν δεν έχετε παραγωγή, οι άνθρωποι δεν έχουν καμία αμοιβή και χωρίς αμοιβή υπάρχει άπειρη φτώχεια και ό, τι αυτό συνεπάγεται στην εκπαίδευση, την υγεία κ.λπ. Αυτή η φτώχεια της πλήρους αποβιομηχάνισης τρομάζει τους Αμερικανούς σήμερα. Αυτή η αποβιομηχάνιση ήταν αυτό που ο Τραμπ ήθελε να «εξορκίσει» και γι ‘αυτό οι άνθρωποι τον υποστήριξαν … Οι άνθρωποι, που μπορούν να «δουν» το μέλλον τους, βλέπουν την εικόνα εκείνων που έχουν αποβιομηχανοποιηθεί.
    Προφανώς η Ρωσία είναι αυτό το πρότυπο κράτος, στο οποίο οι Σιωνιστές θέλουν να μεταμορφώσουν τις ΗΠΑ της μεταβιομηχανικής εποχής … Για να τους μετατρέψουν σε μια λεηλατημένη πλούσια χώρα φτωχών πολιτών, στην οποία θα διορίσουν τη δική τους ηγεσία, με μεθόδους που έχουν δοκιμάστηκε υπέρ του «δημοκράτη» Πούτιν και τώρα «μεταφράζονται» στις ΗΠΑ για τον Μπάιντεν.
    .
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/12/the-cruel-civil-war-in-united-states.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+eamb-ydrohoos+%28EAM+B%27+-+%CE%A5%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%A7%CE%9F%CE%9F%CE%A3%29
    .
    .
    https://www.triklopodia.gr/%ce%b5%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%8c-%cf%84%ce%b9-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b1/
    .
    Are You ready For What’s Coming After Christmas? Prepare…
    .
    17 Δεκ 2020
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=HXyIehh2oI8&feature=emb_title

    • .
      .
      .
      Brzezinski:
      «Είναι απίστευτα πιο εύκολο να σκοτώσεις από το να ελέγχεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους»
      .
      Ιουνίου 13, 2019
      .
      Η συνείδηση της ανθρωπότητας αυξάνεται.
      .

      Οι άνθρωποι αρχίζουν να γίνονται σοφότερη στην εξαπάτηση.
      .
      Οι μάζες φαίνεται πως αντιστέκονται…
      .
      Ο Brzezinski δήλωσε ότι:
      .
      « νέες και παλαιές δυνάμεις αντιμετωπίζουν μια άνευ προηγουμένου κατάσταση, η θνησιμότητα της εξουσίας τους είναι μεγαλύτερη από ποτέ…
      .
      Σε παλαιότερες εποχές, ήταν ευκολότερο να ελέγχεται ένα εκατομμύριο ανθρώπων, κυριολεκτικά, ενώ σήμερα είναι απείρως ευκολότερο να σκοτωθεί ένα εκατομμύριο παρά να ελέγχεται … »

      .
      Δείτε το βίντεο:
      .
      Zbigniew Brzezinski It is infinitely easier to kill a million people than to control them
      .
      19 Αυγ 2013
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=GO2U9jJoWsM&feature=emb_title
      .
      https://www.iokh.gr/2019/06/brzezinski.html
      .
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=GO2U9jJoWsM&feature=emb_title

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>