«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΘΙΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΣΤΑ ΧΡΕΗ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ;

Μία ευχή πού αν γίνει πράξη, δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+ Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
05.08.2020

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Τιποτε δεν γινεται στην τυχη στον κοσμο του πλανητη Γη και ειδικα αυτα, τα οποια εχουν σχεση με κεφαλαιο και εξουσια.

Ολα εγιναν μεχρι σημερα και γινονται και σημερα βαση ενος σχεδιασμου, τον
οποιον δρομολογησαν οι Μεγαλοαπατεωνες ιδιωτες τραπεζιτες και ο οποιος ειχε στοχο να τους δωσει τον αποκλειστικο ελεγχο δημιουργιας του χρηματος στις ΗΠΑ και κατ’ επεκταση τον αποκλειστικο ελεγχο της χωρας αυτης, την οποια στην συνεχεια θα χρησιμοποιουσαν για να «κατακτησουν» ολοκληρον τον πλανητη
μας.

Με αλλα λογια.

Ολα ηταν «στημενα» απο την αρχη.

Ο ελεγχος του χρηματος επιτυγχανεται με μια τεχνητα δημιουργημενη
ελλειψη του.

Ακομη και σημερα το μεγαλυτερο μερος των απληροφορητων λαων πιστευει, οτι ο μοναδικος δημιουργος του χρηματος, ειναι η εκαστοτε εθνικη κυβερνηση ‘η η εξουσιαζουσα αρχη σε μια ενωση κρατων, οπως ειναι π.χ. η Ε.Ε.

Η εκαστοτε εθνικη κυβερνηση ‘η η εξουσιαζουσα αρχη μιας ενωσης κρατων οφειλεν δια νομου να ειναι ο μοναδικος φορεας που θα καθοριζε την αξια του
χρηματος.

Το Κονγκρεσο των ΗΠΑ π.χ. θα ειχε την εξουσια να εκδιδει χρηματικο νομισμα και να καθωριζει την αξια του.

Θα ειχε, δεν την εχει ομως, διοτι τον Δεκεμβριο του 1913 ψηφισθηκε στο Κονγκρεσο των ΗΠΑ μια νομοθετικη πραξη, η FEDERAL RESERVE ACT, η οποια καθορισε την ιδρυση μιας Εταιρειας Ομοσπονδιακου Αποθεματικου, που θα διοικειτο απο ενα συμβουλιο διευθυντων (το Federal Reserve Board) και οι ΗΠΑ θα διαιρουνταν σε δωδεκα Ομοσπονδιακα Αποθεματικα Διαμερισματα.

Ο λαος των ΗΠΑ, ουτε σημερα στην πλειονοτητα του γνωριζει, οτι η Εταιρεια Ομοσπονδιακου Αποθεματικου (FED) ειναι μια ιδιωτικη εταιρεια που ελεγχεται απο τους Μεγαλοτραπεζιτες και αρα λειτουργει υπο τον οικονομικο ελεγχο αυτων και σε βαρος παρα προς οφελος του λαου των ΗΠΑ.

Η λεξη «Ομοσπονδιακο» χρησιμοποιηται μονο για  παραπλανιση του λαου των ΗΠΑ!

Απο το 1913 επωφελουνται οι ιδιωτες ιδιοκτητες του «Ομοσπονδιακου» απο το δικαιωμα τους να εκτυπωνουν το δολαριο των ΗΠΑ σε τρισεκατομμυρια μεγεθη και σε πιστωσεις και να τα δανειζουν με τοκους στην εκαστοτε κυβερνηση
των ΗΠΑ.

Σε οτι αφορα τον στοχο της FED, οι εμπειροι στα χρηματοοικονομικα τοκογλυφοι Μεγαλοτραπεζιτες επρεπε να δημιουργησουν ενα τεραστιο προβλημα, ωστε να εμφανιστουν σαν «σωτηρες» της οικονομιας των ΗΠΑ για να λαβουν οικιοθελως απο την πολιτικη εξουσια αυτο, το οποιο, αν το επαιρναν μονοι τους, η αντιδραση θα ηταν τεραστια.

Το ζητουμενο ηταν η FED, την οποιαν πηραν υπο τον απολυτο ελεγχο τους μετα το μεγαλο Κραχ του 1929.

Το αποτελεσμα του γεγονοτος αυτου ηταν να καταστραφουν χιλιαδες τραπεζες, μη συμφεροντων τους.

Μαζι με αυτες κατερρευσε και η βιομηχανια των ΗΠΑ.

Οι βιομηχανιες εβαλαν «λουκετα», οχι επειδη δεν ηταν ανταγωνιστικες ‘η επειδη δεν ειχαν καλα προ’ι’οντα, αλλα επειδη δεν ειχε νοημα να παραγουν τιποτε, εφοσον δεν ειχαν πλεον αγοραστικο κοινο να ενδιαφερεται για τα προ’ι’οντα τους.

Κατι αναλογο γινεται σημερα παγκοσμια με την πανδημια του Κορωνο’ι’ου Covid 19.

Αυτοι που δημιουργουσαν απο το τιποτε το πλαστο χρημα-Fiat, εξαγορασαν με «ψιχουλα» ηλεκτρικα και σιδηροδρομικα δικτυα ολων των τυπων και των ειδων, χαλυβουργιες, ναυπηγεια, πολεμικες βιομηχανιες και αλλα πολλα.

Ετσι ελαβε χωρα στις ΗΠΑ και οχι μονο, η μεγαλυτερη ανακατανομη πλουτου και η ποιο ταχεια και μεγαλη φτωχοποιηση του αμερικανιου λαου στην ανθρωπινη ιστορια.

Ουσιαστικα οι ΗΠΑ περασαν επισημα σε ξενη ιδιοκτησια και κηδεμονια, οπως επαθε προσφατα και ο ελληνικος λαος με τα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ. Σημερα οι ΗΠΑ με ενα ΑΕΠ των 21,5 Billionen δολαριων εχουν ενα δημοσιο χρεος 26,5 Billionen
δολαριων (1 Billion δολαρια = 10 εις την 12 δολαρια = 1.000.000.000.000 δολαρια).

Η σχεση ΑΕΠ/Χρεος = 123 %. Η χρεωση των ΗΠΑ δεν εχει καμμια σχεση με τις επενδυσεις στην πραγματικη Οικονομια.

Το FED σημερα, με το απο το τιποτε δημιουργηθεν χρημα-Fiat, στηριζει το βαρια αρρωστο χρηματοπιστωτικο συστημα και οχι οπως παλαιοτερα την πραγματικη
οικονομια.

Η κεντρικη τραπεζα των ΗΠΑ τροφοδοτει σχεδον ατοκως τις μεγαλες επιχειρησεις για να αγοραζουν αυτες τις ιδιες τους τις μετοχες και ετσι να στηριζουν εικονικα την αξια των μετοχων τους και κατ’ επεκταση τα κερδη τους.

Το ετσι δανειζομενο χρημα-Fiat εχει ξεπερασει σημερα στις ΗΠΑ τα 7 Βillionen δολαρια ετησιως.

Τα ιδια συμβαινουν και με την Ε.Ε. και το Ευρω και με τις αλλες χωρες του πλανητη μας.

Ετσι σημερα το παγκοσμιο χρεος ξεπερασε τα 270 Billionen δολαρια.

Με αλλα λογια.

Συσσωρευθηκε παγκοσμια, τοσο πολυ αχρηστο χρημα, που δεν εγινε ακομη στους λαους κατανοητο, οτι προκειται για δημιουργηθεν πλαστο χρημα και κατ’ επεκταση για δημιουργηθεισες εικονικες περιουσιες.

Δεν αποκλειεται συνεπως να ζησει συντομα (εως τα τελη του ετους 2020) η ανθρωποτητα, την ολικη καταρρευση του ακομη ισχυοντος χρηματικου και
χρηματικοπιστωτικου συστηματος.

Σημερα οι λαοι του πλανητη μας κυβερνωνται απο ενα συστημα που ελεγχεται απο ιδιωτες Μεγαλοτραπεζιτες και το οποιο με την σειρα του ελεγχει τις κυβερνησεις, εχοντας αμφιεστει την νομιμοτητα, με αποτελεσμα να ελεγχει και να κετευθυνει τους λαους σαν να επροκειτο για μαριονετες.

Το συστημα αυτο εγινε μια παγκοσμιοποιημενη πανισχυρη πολιτικη μηχανη, που κυριος στοχος της ειναι να προωθει τους πολεμους, να δαπανα τα χρηματα των λαων και να προπαγανδιζει τον εαυτο της για να παραμενει διαρκως στην εξουσια.

Τα εκαστοτε μεγαλα πολιτικα κομματα των χωρων εχουν γινει υπηρετες τους, τα διαφορα τμηματα των κυβερνησεων ειναι πρακτορες τους και οι εκαστοτε Εφοριες ειναι οι υπηρεσιες συλλογης χρηματων.

Ειδικα οι λαοι του Νοτου της Ε.Ε. κατακρεουργηθηκαν στην κυριολεξια οικονομικα και κοινωνικα. Εχασαν τα παντα και χρωστανε τα παντα.

Οι ιδιοι τοκογλυφοι, οι οποιοι με το τεχνητο «Κραχ» του 1929 συγκεντρωσαν την τεχνογνωσια των ΗΠΑ στα χερια τους, ηταν αυτοι που με τις ιδιες μεθοδους επανελαβαν το ιδιο στην Ευρωπη, με εξαιρεση τους Γερμανους, απο το 2008 εως σημερα.

Οι περισσοτεροι υπολοιποι λαοι της Ευρωπης αναγκαστηκαν να βαλουν «λουκετα» στις οικονομιες τους για να γινουν οι Γερμανοι κυριαρχοι της αγορας.

Για τον σχεδιασμο αυτο πρωταγωνιστικο ρολο επαιξαν οι Ελληνες της Ελλαδος για να καταληξουν στο τελος πολιτες ενος ελεεινου προτεκτορατου της Γερμανιας, η οποια απο την εποχη της σιδηροδρομικης γραμμης Βερολινο-Βαγδατης υποστηριζει, οτι σε οποιον ανηκει η Μικρα Ασια ανηκουν και τα νησια του
Αρχιπελαγους του Αιγαιου.

Γι’ αυτο σημερα μας συνιστα (εκβιαζει!), Συνεκμεταλλευση, Συνεκμεταλλευση, Συνεκμεταλλευση του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και της Νοτιοανατολικης Μεσογειου με την Τουρκια.

Εαν η Ελλαδα κυβερνωνταν απο γνησιους Ελληνες και οχι απο πορνες και μπασταρδα της Οικογενειοκρατειας, οι Γερμανοι θα πληρωναν για πολλα εργα τους κατα της Ελλαδος του 1 ου και 2 ου Παγκοσμιου Πολεμου και θα ετρεμαν μηπως η «γνησια» Ελλαδα «χαλασει» τον «παραδεισο» τους.

Διοτι το εγκλημα κατα της Ελλαδος ειναι πολυ συγκεκριμενο…και διαπραχθηκε απο πολυ συγκεκριμενους εγκληματιες, με πολυ συγκεκριμενο τροπο, σε πολυ
συγκεκριμενο χρονο.

Η Ελλας επεσε θυμα συνομοσιας μιας διεθνους συμμοριας η οποια ελεγχει τις ΗΠΑ και την Γερμανια μεσω FED και Wall Street.

Οι ως ανω Μεγαλοαπατεωνες ιδιωτικοι τραπεζιτες και δημιουργοι του χρηματος γνωριζουν, πως εαν ποτε επιχειρουσαν οι λαοι του πλανητη μας μια συνταγματικη εκδοση χρηματος, ελευθερου απο χρεη και τοκους, τα οφελη θα ηταν αμεσως πρωτοφανη.

Αυτο προσπαθουν διαρκως να αποτρεψουν.

Γι’ αυτο αλλωστε στην Ευρωπη στηριζουν την Γερμανια.

Σε ενα τετοιο συνταγματικο συστημα, σε καμμια χωρα παγκοσμιως δεν θα υπηρχε ιδιωτικη κεντρικη τραπεζα για να ληστεψει τους πολιτες της.

Οι κυβερνητικες κεντρικες τραπεζες, υπο τον ελεγχο των αντιπροσωπων των λαων, θα εξεδιδαν και θα ελεγχαν το χρημα και τις πιστωσεις.και θα εδειναν ατοκα δανεια στους πολιτες για την αγορα κεφαλαιακων αγαθων, οπως κατοικιων.

Καθε ενας που θα παρειχε υλικα και εργασια θα πληρωνονταν οπως και σημερα χωρις να εισπραττουν με τοκογλυφια οι ιδιωτες τραπεζιτες (διοτι δεν θα υπηρχαν!) τα μεγαλυτερα ποσα.

Η εκδοση χρηματος που δεν απαιτει την πληρωμη τοκων, αφηνει το χρημα ελευθερο για χρηση, ανταλλαγη αγαθων και πληρωμη υπηρεσιων.

Δεν υπαρχει συνεπως οι κατα καιρους προπαγανδαθεισα «στενοτητα χρηματος».

Δεν προκειται για «συνωμοσιολογια», οταν υποστηριχθει, οτι η συνωμοσια των ιδιοτων τραπεζιτων απο το 1913 εως σημερα, ειναι αυτη που οδηγησε τους πρακτορες τους να διεισδυσουν απο το 1913, σε θεσεις, οπως η εκδοση εφημεριδων, η διευθυνση τους, η αρθρογραφια, ο κληρος, η προεδρια των ΑΕΙ, η
εκπαιδευση, η συγγραφη βιβλιων, τα εργατικα συνδικατα, ο κινηματογραφος, το ραδιοφωνο, ο τηλεοπτικος σχολιασμος, η πολιτικη, τα σχολικα συμβουλια και σε πολλες αλλες θεσεις.

Η απομονωση των πρακτορων αυτων ειναι σημερα ενα απο τα πρωτα
ζητουμενα!
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>