«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Οι «λαγοί» της προδοσίας!

 ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Α

Ενώ η Ελλάδα μας βαδίζει στην απόλυτη οικονομική καταστροφή και ο λαός φτωχοποιείται βάναυσα,

Ενώ η χώρα μεθοδικά εποικίζεται από εκατοντάδες χιλιάδες αλλόφυλους οπαδούς του Ισλάμ,

Ενώ η παιδεία και η οικογένεια απαξιώνονται καθημερινά με τα νέα έκφυλα ήθη,

Ενώ η Ορθόδοξη Εκκλησία μας εμπαίζεται και διώκεται με πρόσχημα την λήψη μέτρων κατά του λεγόμενου «κορωνοϊού»,

Ενώ η δημόσια περιουσία αλλά και η ατομική περιουσία του Έλληνα πολίτη εκχωρούνται στους ξένους δανειστές.

Οι νενέκοι της πολιτικής και οι σύγχρονοι εφιάλτες, στο όνομα της δήθεν ειρήνης, ετοιμάζονται να παραχωρήσουν θαλάσσια εθνική επικράτεια στην Τουρκία, νομικά διεθνώς κατοχυρωμένη από τις υπάρχουσες διεθνείς συνθήκες στην Ελλάδα.

Αυτή μάλιστα η παραχώρηση, εφόσον πραγματοποιηθεί, θα αποτελέσει στρατηγικής φύσεως ήττα, αφού το Καστελόριζο, την υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ του οποίου πρόκειται να «χαρίσουν» στους Τούρκους, αποτελεί το κεντρικό σημείο στήριξης της πραγματικής ΑΟΖ της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο και τον δεσμό της Ελλάδας με την Κύπρο!

Και βέβαια βγάζουν πρώτα τους «λαγούς» της προδοσίας για να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη, έτσι ώστε να μην υπάρξει αντίδραση!

-«Στενή» συνεργάτιδα του Πρωθυπουργού λέει «μπορεί να χάσουμε το Καστελόριζο, αλλά θα κερδίσουμε την Ρόδο και την Κάρπαθο»!

-Σύμβουλος του Υπουργείου Εξωτερικών λέει «Το Καστελόριζο δεν ανήκει στη συστάδα των Δωδεκανήσων, άρα έχει μειωμένη επήρεια ΑΟΖ»!

-Άλλος «Σύμβουλος» διατείνεται ότι «Το Καστελόριζο είναι απομονωμένο και πολύ κοντά στις ακτές της Τουρκίας, άρα έχουν δίκαιο οι Τούρκοι που δεν του αναγνωρίζουν υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ»!

-Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού μασώντας τα λόγια του, μιλά για «επωφελή συμβιβασμό» με τη Τουρκία!

-Ο αναπληρωτής του προαναφερθέντος Συμβούλου, λέει ότι «το Τουρκολυβικό μνημόνιο, αυτό δηλαδή που αρπάζει την Ελληνική ΑΟΖ νοτίως Ρόδου-Κρήτης, είναι μια πραγματικότητα»!

-Τα ΜΜΕ «βουίζουν» για πρόσφατο τηλεφώνημα «προσκύνημα» του Έλληνα πρωθυπουργού στον Τούρκο Πρόεδρο!

Όλα αυτά βέβαια αποτελούν ένδειξη της απόλυτης ηττοπάθειας που χαρακτηρίζει την Ελληνική κυβέρνηση και της ανείπωτης υπακοής σε εντολές από ανθελληνικούς και φιλοτουρκικούς κύκλους από το εξωτερικό.

Επιτέλους, οι πολιτικοί μας επιβάλλεται να ενστερνιστούν ότι όλοι νοιάζονται πρωτίστως για το συμφέρον της χώρας τους και ότι η Τουρκία πράττει το ίδιο και όποια συμφωνία και να γίνει, δε θα την τηρήσει ή θα την τηρήσει σύμφωνα με το συμφέρον της, όπως αυτή το αντιλαμβάνεται.

Και είναι δεδομένο ότι η Τουρκία θέλει να τα πάρει όλα, από τη Κύπρο και τη Θράκη, μέχρι το Αιγαίο και τη Κρήτη.

Η προδοτική παραχώρηση θαλάσσιας επικράτειας που έντεχνα κυοφορείται στη νότια ανατολική νησιωτική Ελλάδα, νομοτελειακά θα οδηγήσει σε παραχώρηση εδαφικής επικράτειας, που σημαίνει αναμφίβολα εσχάτη προδοσία κατά της Πατρίδας και του Έθνους!

Αυτό δεν θα περάσει! Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και στην συνείδηση του ελληνικού λαού!

Νικόλαος Ταμουρίδης    Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α” Υπαρχηγός ΓΕΣ

http://arxaiaithomi.gr

4 comments to Οι «λαγοί» της προδοσίας!

 • Ο πρόεδρος της Ουγγαρίας ορίζει την λέξη «πατριωτισμός»

  2 Ιουλ 2020

  • .
   .
   .
   .
   ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΟΟΟΟΛΟ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ !
   .
   .
   ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ
   .
   .
   ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
   .
   .
   .
   .
   ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
   .
   .
   .
   ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;
   .
   .
   ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ
   .
   .
   ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…………
   .
   .
   .
   Η ώρα των Βετεράνων-Συνέντευξη Κοντογιώργης Γ. 2/2
   .
   .
   https://www.youtube.com/watch?v=C6ySfjvjH7Q
   .
   .
   Ανέβηκε στις 23 Σεπ 2011
   .
   Την 9η Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Blue Sky Tv συνέντευξη
   .
   του καθηγητή Γιώργου Κοντογιώργη στην εκπομπή
   .
   .
   Η Ώρα των Βετεράνων του κ. Νικολάου Φ. Αργυροπούλου.
   .
   .
   Η ώρα των Βετεράνων-Συνέντευξη Κοντογιώργης Γ. 1/2
   .
   .
   https://www.youtube.com/watch?v=vxzV1FoNTa8
   .
   .
   .
   Ανέβηκε στις 23 Σεπ 2011

   Την 9η Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Blue Sky Tv συνέντευξη
   .
   του καθηγητή Γιώργου Κοντογιώργη στην εκπομπή
   .
   Η Ώρα των Βετεράνων του κ. Νικολάου Φ. Αργυροπούλου.
   .
   .
   .
   .
   ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ
   ,
   .
   .
   .
   ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
   .
   .
   .
   .
   .
   Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
   .
   .
   .
   ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
   .
   .
   .
   .
   ΥΣ.
   .
   .
   ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
   .
   .
   .
   .
   ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ….
   .
   .

 • .
  Τι σου ανηκει; …
  .
  .
  Το ακινητο σου ανηκει ; Το σπιτι για το χωραφι; ..Αν σου ανηκαν δεν θα πληρωνες ενφια , δεν θα πληρωνες σε καθε μεταβιβαση , δεν θα πληρωνες στα κληρονομικα,δεν θα ηταν + στην φορολογια του χρονου ..αρα δεν σου ανηκει εισαι απλα διαχειριστης που πληρωνεις καλο αντιτιμο ..!
  .
  Ο χρονος σου ανηκει ; Ειναι δικη σου η ωρα ; Ναι ; Απο ποτε εχεις να νοιωσεις ξεγνιαστος; Απο ποτε εχεις να νιωσεις οτι δεν χρειαζεται να κανεις κατι για το αυριο; .. Αν σου ανηκε ο χρονος τοτε δεν θα αποφασιζαν αλλοι στο ποσο θα εργαζεσαι αναλογα την οικονομια , δεν θα αλλαζαν οι συμφωνιες που ειχες κανει για τον χρονο σου και την συνταξη σου, δεν θα αποφασιζε καποιος που δεν γνωριζεις ποσο ακομα θα εισαι ενεργος η οχι ..! Αν σου ανηκε ο χρονος σου θα μπορουσες να πας οπου θες αλλα δεν μπορεις , να κανεις οτι θες αλλα δεν το κανεις ,να ξυπνησεις οτι ωρα θες αλλα δεν μπορεις , να κοιμηθεις οτι ωρα θες αλλα δεν γινεται !!
  .
  Σου ανηκει το χρημα ;..Ειναι δικα σου τα λεφτα στην τραπεζα; ..Αν ηταν δικα σου , αν νοιωθεις πλουσιος τοτε δεν θα υπηρχε ενα τυπος σε ενα χρηματηστηριο οπου θα μπορουσε το δικο σου χρημα και κατα επεκταση τον χρονο σου να το μειωσει σε αξια ..! Αν ηταν δικο σου το χρημα και η αξια του τοτε δεν θα μπορουσε κανεις να προσδιορισει την αξια του σε σχεση με αλλα νομισματα η με τον χρονο σου! Αν ηταν δικο σου δεν θα γινοντουσαν ποτε καπιταλ κοντρολ , δεν θα γινοντουσαν ποτε κουρεματα , ..αν ηταν δικο σου θα επρεπε να εχει παντα αντικρυσμα σε κατι σταθερο σαν αξια ..αλλα δεν εχει , εχεις αερα κοπανιστο σαν διαχειριστης και οχι ιδιοκτητης !
  .
  Τα συναισθηματα σου ειναι δικα σου; .. Ναι; ..Ποιος σε φοβιζει καθε μερα; Ποιος σε αγχωνει καθε μερα; Τι ονειρα εκανες μεσα στην καραντινα ;… Οταν ο αλλος ελεγχει την ηρεμια σου , την ελευθερια σου , την ειρηνη σου , τον διαχωρισμο σου με τον απεναντι , την σκεψη σου ..τοτε οχι αδερφε δεν ειναι δικα σου τα συναισθηματα , ειναι εμβολιμα απο αλλους να φωλιαζουν μεσα σου και να σε ελεγχουν τα συναισθηματα που θελουν οι επικυριαρχοι σου !
  Η γνωση ειναι δικη σου;
  Εχεις ελεγχο στην πληροφορια σου ; ..Οχι δεν εχεις , ελεγχεται και σε βομβαρδιζει καθε μερα , εκπαιδευεσαι σε ενα συστημα αποχαυνωσης και υπνωτιζεσαι καθημερινα απο μιντια που το μονο που κανουν ειναι να κρατουν την ευκολα υπνωτισιμη μαζα σε υψηλο επιπεδο ωστε να συντηρει την “δημοκρατια” τους ..!
  .
  Εχεις επιλογη; Ελευθερη επιλογη ; Αυτο νομιζεις; .. Αν δεν εχεις την δυναμη να εισαι εξω απο το συστημα που σου κανει τα παραπανω …δεν εχεις επιλογη , δεν εχεις ελευθερια λογου , δεν εχεις ελευθερια πραξης στην αυταρκια σου …δεν , δεν , δεν , ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ …!
  .
  Σωπα λοιπον καημενε σκλαβε , ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΠΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ..! Μπερδευεις και το υπολοιπο κοπαδι ..!
  .
  Φωναξε δυνατα …ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ …Φωναζε μεχρι να το καταλαβει η ψυχη σου αλλιως δεν θα τα αλλαξουμε ποτε ..!
  .
  Οτι νικιεται στην κατακτηση σου δεν σου Α-ΝΗΚΕΙ ..! Και σε ολα εχεις χασει την καθε μαχη που εδωσαν χιλιαδες χρονια οι ανθρωποι … Νικηθηκες ..δεν σου ΑΝΗΚΕΙ τιποτα ..

  Stranger…

  https://katohika.gr/stranger-voice/ti-sou-anikei/
  .
  .
  .
  .
  ΥΣ.
  .
  .
  ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ
  .
  .
  .
  .