«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΑ ΔΥΟ ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΑΝΟ’Ι’ΙΟΥ (ΣΕΛΤΖΟΥΚΟ’Ι’ΟΣ ΚΑΙ ΟΘΩΜΑΝΟ’Ι’ΟΣ) ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΕΛΛΑΣ ΝΑΙ Α

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
07.06.2020

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Η επιδημια με τον «Τουραν’ι’ο» εμφανισθηκε τον 4/5 μ.Χ. αιωνα στην κεντρικη Ασια και απο εκει εξαπλωθηκε στις ανατολικες επαρχιες του Βυζαντιου.

Το πρωτο κυμα της θανατηφορου αυτης επιδημιας με τον «Σελτζουκο’ι’ο», εκδηλωθηκε το 1071 μ.Χ. με την ηττα του Ρωμανου του Διογενη στο Ματζικερτ και μετα την υποταγη των αστων των ισχυρων βυζαντινων φρουριων-πολεων και διεισδυσε σε λιγον καιρο και στην Μικρα Ασια, φθανοντας μεχρι την Προποντιδα.

Η δυναστεια του Ιου αυτου ξεκινα απο το 970 μ.Χ. και μετα την ενσωματωση των Τουρκμενων και αλλων λαων της στεπας της κεντρικης Ασιας.

Θυματα του Ιου αυτου υπηρξαν οι ιδιοκτητες μεγαλων αγροτικων κτηματων, δηλαδη οι καταπιεστες γαιοκτημονες της ανατολικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας.

Οι δουλοπαροικοι αγροτες και οι απειραριθμοι δουλοι εργατες, δεν επαθαν τιποτε,
αντιθετως συμφιλιωθηκαν με τους Τουρανους και ενσωματωθηκαν σε αυτους αλλαζοντας την θρησκεια τους, διοτι τους απαλλαξαν απο την βαρυτατη βυζαντινη φορολογια.

Ολοι αυτοι υπηρξαν η μαγια για τον τεραστιο αριθμο εξισλαμισθεντων Ρωμιων, που σημερα αποτελουν περιπου το ¼ του τουρκικου πληθυσμου.

Η θρησκεια ομως αποτελει προσωπικη υποθεση του καθενος και ετσι θα επρεπε να προσεγγιζεται απο τους υπευθυνους της εποχης εκεινης.

Μετα την υποδουλωση στους Τουρανους, μονο οι χριστανοι στο θρησκευμα μπορουσαν να ονομαζονται, ενω δεν ησαν ολοι, Ελληνες. Ο «Σελτζουκο’ι’ος»
καταφερε μεσα σε λιγα χρονια πολλα πραγματα.

Στα 1081 μ.Χ. ο Σελτζουκος πρηγκιπας Σουλε’ι’μαν, ιδρυσε στην Μικρα Ασια το πρωτο ανεξαρτητο τουρανικο κρατος, που το ονομασε «Σουλτανατο του Ρουμ», δηλαδη «Ρωμα’ι’κο Σουλτανατο», με πρωτευουσα τη Νικαια της Βιθυνιας.

Η Μεταλλαξη του «Σελτζουκο’ι’ου» σε «Οθωμανο’ι’ο» οδηγησεν στις σε τρεις περιοδους (α’, β’ και γ’) οθωμανικης Κυριαρχιας με αντιστοιχη διαρκεια περιπου 500 (1453- 1500 μ.Χ.), 150 (1500-1650μ.Χ.) και 273 (1650-1923 μ/Χ.) χρονια.

Κατα τον χρονικογραφο Φραντζη οι πολιορκητες της Κωνσταντινουπολης ηταν 258.000 απο τους οποιους μονο 70.000 ηταν Οθωμανοι, 147.000 εξισλαμισθεντες Ρωμιοι και 41.000 ζητιανοι, εμποροι και ληστες.

Η ονομασια «Ρωμιος» καλυπτε ολους τους χριστιανους της Ρουμελης, Ελληνες και μη.

Την ονομασια «Ρουμελη» εδωσαν οι Οθωμανοι για το μερος της οθωμανικης
αυτοκρατοριας που εκτεινονταν στην Ευρωπα’ι’κη Ηπειρο, ενω το τμημα της Ασιατικης Ηπειρου το ονομαζαν «Ανατολια».

Στην α’- περιοδο της οθωμανικης κυριαρχιας οι Οθωμανοι γνωριζοντας οτι
ηλθαν για να μεινουν, επιβληθηκαν με συμπεριφορες βαρβαρων και παρασιτων, διοτι αλλως κινδυνευαν να επανελθουν στην ανωνυμια της Στεπας και της νομαδικης ζωης τους στην Ασια.

Οσοι χριστιανοι Ρωμιοι αλλαζαν θρησκεια και γινονταν μουσουλμανοι ονομαζονταν αμεσως Οθωμανοι.

Το γενος ταυτιζονταν με την θρησκεια και την εκκλησια που υπηρετουσε.

Παρα πολλοι με γενος ελληνικο χαθηκαν  και απομονωθηκαν σ’ ενα πολιτισμο κατωτερο, διοτι δεν ειχαν διεξοδο διαφυγης.

Στην αιμοραγια του  εθνους των Ελληνων που αρχισε, βοηθησε και το μισος κατα των Ελληνων, των τοτε αρχοντων της Ευρωπης, που συνεχειζεται αμειωτο και απο τους νυν αρχοντες μεχρι τις ημερες μας.

Τα καθυκια αυτα, που βλεπουν τους Ελληνες ως αιωνιους αντιπαλους τους, πιστευουν, οτι θα γινουν κυριαρχοι του παιχνιδιου, διοτι θεωρουσαν οπως και οι ηγετες των χριστιανων Ρωμιων, τους Οθωμανους ανικανους.

Εαν δεν επικρατουσε η αναπτυξη μιας φοβερης αδρανειας και μη σωστης και
αναποτελεσματικης αντιμετωπισης του ολου οθωμανικου προβληματος, η πορεια του γενους των Ελληνων και ολης της ανθρωποτητας, θα ηταν σημερα διαφορετικη.

Η β’-περιοδος της οθωμανικης Κυριαρχιας χαρακτηριζεται με το παιδομαζωμα απο τις χριστιανικες οικογενειες για επανδρωση του οθωμανικου στρατου, δηλαδη η επανδρωση αυτου με Γενιτσαρους.

Ακολουθουν διωξεις, εξολοθρευσεις και βαρυτατες φορολογιες που αναγκαζουν τους χριστιανους κατοικους της υπαιθρου στην πανικοβλητη φυγη τους απο την πατρογονικη τους γη, με απωλεια και της επαφης με την ιστορια και τον πολιτισμο τους.

Η περιοδος-β’ της οθωμανικης Κυριαρχιας χαρακτηριζεται ομως και με τους καλοβολεμενους χριστιανους, χωρις να εξαιρειται το πατριαρχειο Κωνσταντινουπολης, που χαριν των προνομιων τους συντηρουσαν, μαζι με τους πρωην  που ειχαν εξισλαμισθει, τους Οθωμανους στην εξουσια.

Το ορθοδοξο χριστιανικο Ιερατειο φροντιζε κατα τον καλυτερο για τους Οθωμανους τροπο, με την πληρη ανωνυμοποιηση των πιστων του, που τους ηθελε οπως και σημερα χωρις προσωπικοτητα, ερμαιους μιας μοιρολατρικης θεωρησης της ζωης και τους καθιστουσε ακινδυνους για την οθωμανικη εξουσια.

Η γ’- περιοδος της Οθωμανικης Κυριαρχιας χαρακτηριζεται με το κινημα των
Νεοτουρκων, το οποιο εμφανισθηκε σαν απο μηχανης θεος, που θα εβαζε ταφοπλακα στην οθωμανικη αυτοκρατορια αλλα και θα ανοιγε κανουργιους ταφους για τους λαους της οθωμανικης επικρατειας.

Η οθωμανικη αυτοκρατορια κατερρευσε μεν επισημα το 1923, αλλα για
αλλη μια φορα η εκμεταλλευση απο τον Κεμαλ Αττατουρκ μιας σειρας συγκυριων, εφερε στην εξουσια το σημερινο κρατος των Τουρκων.

Τεως Τουρκομανοι, τεως χριστιανοι Ελληνες και Αρμενιοι που εξισλαμισθηκαν, ολα τα χρονια της εξουσιας των Οθωμανων και οι Κουρδοι, αποτελεσαν την μαγια για την τουρκικη ολοκληρωση αλλα οχι σαν εθνος.

Ενα εθνος για να γεννηθει χρειαζεται ενα λαο με κοινη πορεια, με κοινη γλωσσα, με κοινα ηθη και εθιμα, με κοινο πολιτισμο και παντα κατω υπο την προ’υ’ποθεση μιας αδηριτης αναγκης να εκφραστει προς τα εξω και να διεκδικησει το μεριδιο του στο γιγνεσθαι της εποχης του.

Συνεπως η Τουρκια αποτελειται απο αερομαζωματα και διαβολοσκορπισματα 73 εθνοτητων και σε καμμια περιπτωση δεν μπορει να χαρακτηρισθει ως Εθνος.

Ποσα χρονια αληθεια ακομη θα πρεπει να περασουν για να πουμε επιτελους την
αληθεια και να θεσουμε τερμα στο ψευδος.

Ειναι βασικο δικαιωμα ολων αυτων των 73 εθνοτητων να μαθουν απο που καταγονται οι ριζες τους.

Ο στρουθοκαμηλισμος των Νεοτουρκων και των Κεμαλικων που ακολουθησαν μετα την Μικρασιατικη Καταστροφη των Ελληνων, εως τις ημερες μας, κατα τις οποιες με τον πασιγνωστο Ερντογαν αναβιωνει παλι η οθωμανικη αυτοκρατορια, ανοιξε μια νεα και επικινδυνη πληγη για τους λαους της ανατολικης Μεσογειου.

Μεχρι το 1923 στην σημερινη Μικρα Ασια εμεναν απο το 800 π.Χ. 1,5 εκατομμυρια Ελληνες.

Ακομη και σημερα τα δικαιωματα των Ελληνων σε ολη την Μικρα Ασια, ειναι θεμελιωμενα σε ιστορικους αιωνες και ως εκ τουτου απαραγραπτα.

Η σημερινη Τουρκια εγινε ενα εγκληματικο και θανασιμα επικινδυνο τερατουργημα, που ανακυκλωνει σταθερα ολο το φασμα αμφισβητησεων των ελληνικων κυριαρχικων δικαιωματων στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου και οχι μονο
και για τον λογο αυτο, πρεπει να αντιμετωπισθει εγκαιρα, δυναμικα και αιματηρα και οχι με την μοιρολατρια που ειναι καθοριστικος παραγοντας του Αφελληνισμου.

Η μοιρολατρικη θεωρηση ειναι κανονας ζωης που εντεχνα περνουν τα ορθοδοξα χριστιανικα Ιερατεια της Κωνσταντινουπολης και των Αθηνων ακομη και σημερα στους βυζντινορθοδοξους ζητιανους Ρωμιους του πλανητη μας, παραγοντας
μυθους και θρυλους για το τι προκειται να γινει.

Η θεωρηση αυτη ριχθηκε στον καλαθο των αχρηστων απο τον μητροπολιτη Τρικκης Διονησιο, ο οποιος κατα την περιοδο 1616-1620 σηκωσε στην Ηπειρο
την σημαια της απελευθερωσης.

Το ορδοδοξο χριστιανικο ιερατειο των αλλων δεσποταδων, που εβλεπε οτι η πατριωτικη κινηση του Διονυσιου θα ταραζε τα νερα και θα το εβαζε σε περιπετειες, τον προδωσε στους Οθωμανους και το τελος του ηρωα αυτου ηταν να
θανατωθει αφου πρωτα γδαρθει ζωντανος.

Μεχρι σημερα ο πατριωτης αυτος ξεχασθηκε σκοπημως απο τα καθαρματα του
ορθοδοξου Ιερατειου της μοιρολατρικης θεωρησης της ζωης.

Η νυν πολιτικη και στρατιωτικη ηγεσια, εκ της οικογενειογρατιας, αποτελουμενη απο Αγε-λαους, Αντι-νοους και Αμφη-νομους, δεν υστερει σε τιποτε σε συγγριση με τους απατεωνες των Ιερατειων: της Ορθοδοξιας της Αθηνας και Κωνσταντινουπολης:

1 Η στηριξη της Ευρωπης ειναι δεδομενη στα ελληνικα δικαια.

2Η Ελλαδα εχει αναλαβει την προστασια των συνορων ολης της
Ε.Ε.
3 Η ελληνοτουρκικη κριση θα οδηγησει σε συνολικη κριση των
σχεσεων της Ευρωπης με την Τουρκια.

Οι ως ανω βλακειες του νυν Πρωθυπουργου του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης και γονου της Οικογενειοκρατιας, μας θυμιζουν το περιφημο συνθημα «Αυτοσυγκρατηση και Ψυχραιμια» με το οποιο ταπεινωθηκε ο Ελληνικος Στρατος Ξηρας, δια του τουρκικου βομβαρδισμου της «ΕΛΔΗΚ» την 20 η Ιουλιου 1974 στην Κυπρο, δηλαδη μιας στρατιωτικης δυναμης φιλης και συμμαχου χωρας στο ΝΑΤΟ που σταθμευε νομιμα στην Μεγαλονησο και μεχρι σημερα το ΝΑΤΟ δεν αντεδρασε στο εγκλημα αυτο.

Με το αλλο περηφημο συνθημα «Αποκλιμακωση και Ψυχραιμια» ταπεινωθηκε το Ελληνικο Πολεμικο Ναυτικο την 30 η Ιανουαριου 1998 στα Ιμια, που για πρωτη φορα απο αρχαιοτατων χρονων ετραπει εις φυγην, εγκαταλειποντας ενωπιων του εχθρου και με υποστολη της κατα τα αλλα ενδοξης ελληνικης σημαιας και χωρις ναυμαχια, νεκρους ηρωες.

Οπως τοτε ετσι και σημερα το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. αλλα και οι ΗΠΑ δεν θα προστατευσουν την Ελλαδα.

Ειδικα οι ΗΠΑ που προσεγγιζουν την Τουρκια στην υποθεση της Λιβυης θα ξαναπροδωσουν την Ελλαδα οπως εκαναν το 1922 με την Γαλλια και Αγγλια για τα κοιτασματα Πετρελαιου της Μουσουλης.

Με την συνθηκη της Λωζαννης (1923) αποφασισθηκε απο τους δηθεν συμμαχους μας η καταστροφη και η εκτωπιση των μερικων χιλιετιων ιστοριας Ελληνισμου της Μικρας Ασιας.

Οι τυφλοποντικες της ελληνικης πολιτικης ειναι και σημερα ανικανοι να δουν, οτι εξ’ αιτιας τους, ο Ελληνισμος κινδυνευει λογω των πιθανων κοιτασματων Υδρογονανθρακων στην ευρυτερη περιοχη της ανατολικης Μεσογειου, να τερματισει την ιστορικη του παρουσια, οχι μονο στην Κυπρο αλλα και στην Κρητη.

Με την αποστασιοποιηση τους απο την υποθεση της Λιβυης στην ουσια οι ΗΠΑ διευκολυναν την τουρκικη παρεμβαση.

Οι ηγετες των ΗΠΑ και της Ε.Ε. παρακολουθουν σκοπημα αναυδοι την Τουρκια και ξεχνουν, οτι στην διεθνη πολιτικη σκηνη αναπτυσσονται ηγεμονισμοι, δηλαδη κρατη που συντομα ενδεχεται να εκφρασουν αναθεωρητικες τασεις ‘η να θελησουν να ποδηγετησουν ολοκληρες περιφερειες.

Με το καθεστως του Νεοοθωμανικου σθενους του προεδρου της Τουρκιας Ταγιπ Ερντογαν και με την εξελιξη ραγδαιων γεγονοτων με επικεντρα τα συμφεροντα στα κοιτασματων Υδρογονανθρακων, οι προκλησεις της Τουρκιας ειναι πολλαπλες για ολες της ευαισθητες χωρες της ανατολικης Μεσογειου, Εγγυς- και Μεσης Ανατολης, Βαλκανιων κλπ.

Το ιδιο κανει και η Γερμανια, η σημαιοφορος δηθεν της «ευρωπα’ι’κης ιδεας» και η «ατμομηχανη της Ε.Ε.», ενω προσφατα πουλουσε τεθωρακισμενα στην Τουρκια κατηγγειλε ταυτοχρονα και υποκριτικα την εισβολη αυτης στην Συρια.

Οι δυναστες αυτοι των λαων αποβλεπουν στην ληθη της ιστοριας και η εποχη της παγκοσμιοποιησης που επιδιωκουν να μας επιβαλλουν, προσφερεται για ληθη, Η ισοπεδωση των πολιτισμικων στοιχειων των λαων και η ομογενοποιηση τους, εχει πολλους αποδεκτες, αναμεσα τους και το εθνος των Ελληνων, που τα γνωριζει πολυ καλα για πανω απο 2000 χρονια και τα πληρωνει βαρυ τιμημα χωρις ελεος και τελος.

Το ενδιαφερον της Τουρκιας για την Λιβυη ειναι στενα συνδεδεμενο με τα πιθανα κοιτασματα φυσικου αεριου της νοτιοανατολικης Μεσογειου, τα οποια θελουν να αξιοποιησουν με το Eastern Mediterranean Gas Forum (EMGF) οι χωρες Ελλας, Κυπρος, Ισραηλ και Αιγυπτος.

Η Ελλας εαν ειχε ικανη πολιτικη και στρατιωτικη ηγεσια θα διαμορφωνε ξεκαθαρη πολιτικη με προτασεις και πραξεις ακομη και για το πολιτικο μελλον της Λιβυης.

Τι μελει λοιπον γενεσθαι;

Κατα τον Θουκυδιδη «οσοι διατηρουν την ελευθερια τους το χρωστουν στην δυναμη τους».

Αυτη διασωζει και οχι τα ευχολογια αερολογιες!

Η ποιοτικη και ποσοτικη επαρκεια πολεμικων μεσων με αξιομαχη στρατιωτικη ηγεσια, που επεξεργασθηκε ολα τα αναγκαια επιτελικα σχεδια με αποτελεσματικες συμμαχιες και το υψηλο εθνικο φρονημα του λαου, ειναι μερος απο τα στοιχεια εκεινα που σωζουν και οχι οι φρασεολογιες περι ανθρωπινων δικαιωματων και
προοδευτικοτητας και αλλων τετοιων ηλιοθιοτητων της Αριστερας.

Η Τουρκια σημερα βρισκεται στο απογειο της στρατιωτικης της ισχυος.

Δεν αποκλειεται να κατεχει αυριο μεσου του Πακισταν και με εγκριση των ΗΠΑ και πυρηνικα οπλα.

Τα νεα οπλικα συστηματα που ειχαν παραγγελθει απο την Τουρκια μετα το 2000,
εχουν ηδη παραδοθει και δοκιμαστει πολλες φορες κατα την διαρκεια ασκησεων και προκλησεων στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου αλλα και στις επιδρομες αυτης στο βορειο Ιρακ και στην Συρια.

Σε αντιθεση με την Τουρκια, η Ελλας με την οικονομικη κριση 2008/2009 και τους
περιορισμους στους εξοπλισμους της, που εγκληματικα ειχε επιβαλλει η Ε.Ε., ουσιαστικα εχει αφοπλιστει και βρισκεται αμυντικα στο Ναδιρ της.

Συνεπως για την Τουρκια ειναι η ποιο καταλληλη ωρα για μια ταυτοχρονη στρατιωτικη επιθεση σε διαφορους στοχους του Αρχιπελαγους του Αιγαιο «περαν πασης υποψιας».

Και τετοιους εχει παρα πολλους το Αρχιπελαγος του Αιγαιου, που θα μπορουσαν να διαλυσουν τελειως την ετσι και αλλως ελλειμματικη ελληνικη αμυνα.

Για την ελληνικη πλευρα δεν υπαρχει αλλη στρατιωτικη λυση, απο την προσπαθεια καταστροφης με «Οδυσσειακο Δολο», της τουρκικης στρατιωτικης αεροποριας και ναυτικου, χωρις να ληφθουν υποψη οι τυχων αντιδρασεις του ΝΑΤΟ και των αλλων δηθεν συμμαχους μας.

Παραλληλα πρεπει πολυ συντομα να τεθουν και οι βασεις για να συμπεριληφθουν τα «πυρηνικα» και στον ενεργειακο σχεδιασμο της χωρας, με απωτερο στοχο και την αποκτυση πυρηνικων οπλων.

Υπαρχουν περιοχες στην χωρα μας και ειδικα στην Βορεια Ελλαδα με χαμηλη σεισμικοτητα κοντα σε θαλασσα ‘η ποταμι, που θα μπορουσαν να φιλοξενησουν πυρηνικη μοναδα.

Η Τουρκια (Ακουγιο), η Αλβανια, η Βορειος Μακεδονια και η Αιγυπτος εχουν
ηδη ανακοινωσει οτι επιθυμουν να εισελθουν, οπως η Βουλγαρια, στο κλαμπ των πυρηνικων.

Εαν η χωρα του Λευκιππου και Δημοκριτου παραμεινει πιστη στην ηλιθια θεση κατα της πυρηνικης ενεργειας, σε λιγα χρονια θα αναγκαζεται να την εισαγει ακομη και απο την Τουρκια και δεν θα εχει καμμια πιθανοτητα να αποκτησει δικα της πυρηνικα οπλα, πραγμα που θα επιταχυνη την αυτοκαταστροφη της.

Η δυναμη σημερα της Ελλαδος, που μενει και αυτη ανεκμεταλευτη, ειναι ακομη πρωτιστα πολιτιστικη και απο το γεγονος αυτο πρεπει να ξεκινα καθε προσπαθεια της και στο γεγονος αυτο πρεπει να καταληγει.

Η Ελλας στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ πρεπει να ζητα οτι μπορει να εχει και να παψει να θυσιαζεται για συμφαιροντα ξενων, αγνοωντας τα δικα της.

Με αλλα λογια.

Η Ελλας εαν δεν απαλλαγει τελεσηδηκα, απο την κηδεμονια της μοιρολατρικης θεωρησης των ορθοδοξων Ιερατειων των Αθηνων και της Κωνσταντινουπολης και
των γονων της ιερης Οικογενειοκρατιας, θα παραμεινει εσαει σκλαβωμενη και ερμαια των εξελιξεων, ενω θα μπορουσε να απελευθερωθει απο την στειρα πολιτικη της και να κατανοησει την δυναμη και την ισχυτης.

Η Δυση ποτε, μα ποτε δεν θα αποφασισει απο μονη της να δει το προβλημα Τουρκια, σε μακροπροθεσμη βαση, εαν προηγουμενως δεν αναγκαστει ‘η εκβιαστει.

Η πολιτικη της Ελλαδος, μετα την απομακρυνση των γονων της ιερης Οικογενειοκρατιας απο την εξουσια, πρεπει να επανελθει στα οραματα, οπως αυτα τα χαραξε η παλιγενεσια του 1821 και βρισκονται γραμμενα στην απαντιση των «Ελευθερων Πολιορκημενων» του Μεσολογγιου, στις προτασεις των Κιουταχη και
Ιμπραημ, να παραδωσδουν τα κλειδια του φρουριου και στην «αποκριση του Κολοκοτρωνη» στον Μπρα’ι’μη, οταν ο τελευταιος διεταξε τα ασκερια του να βαζουν φωτια και τσεκουρι ακομη και στα καρποφορα δενδρα του Μορια, αλλα και στην «διακηρυξη της Γ’ εθνοσυνελευσης στην Τροιζηνα, το 1827».

Ετσι απαντουν οι πραγματικοι Ελληνες στους θρασυδειλους Τουρκους, οι οποιοι μονο την γλωσσα αυτη καταλαβαινουν.

Οι τωρινες δηλωσεις της πολιτικης και στρατιωτικης ηγεσιας του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης μυριζουν φοβο και δειλια.

Ειναι αναξιες και ντροπιαστικες δηλωσεις για τους αγωνες των γνησιων Ελληνων, ειναι δηλωσεις Γραικυλων και βυζαντινορθοδοξων ζητιανων Ρωμιων.

Ο πραγματικος εχθρος της Ελλαδος σημερα ειναι η Τουρκια.

Σε αντιθεση με την μεχρι προσφατα θεση της, η Ελλας πρεπει να κανει τα παντα για να μην ενταχθει ποτε η Τουρκια στην Ε.Ε.

Κατ’ αρχας η οθωμανικη, αλλα και η σημερινη Τουρκια, προσπαθησαν ανεπιτυχως
να ενταχθουν στον ευρωπα’ι’κο τροπο ζωης, ουτε ακομη με τον Κεμαλ Αττατουρκ, ο οποιος αν και διατυπωσε ενα απο τα ποιο φιλοευρωπα’ι’κα δογματα, η Τουρκια και με τον Ερντογαν σημερα εξακολουθει να μενει μετεωρη, με οχι και τοσο ξεκαθαρες προοπτικες.

Η αναζητηση των αιτιων αποτυχιας της προσπαθειας της Τουρκιας και η διατηρηση αυτων, πρεπει στο μελλον να απασχολησει εντατικωτερα την Ελλαδα.

Ειναι για την Ελλαδα ευνο’ι’κο το γεγονος για μελλοντικους επιδοξους σχεδιασμους, οτι οι 73 εθνοτητες της Μικρας Ασιας εξακολουθουν να διατηρουν την ιδιαιτεροτητα τους, ενω η κεντρικη τουρκικη εξουσια αρνειται ακομη να δει τις διαφορες αυτες, εφαρμοζοντας κοντοφθαλμη πολιτικη.

Η Ελλας, με μια ικανη πολιτικη και στρατιωτικη ηγεσια και απελευθερωμενη απο την μοιρολατρια, μπορει να ελευθερωσει τις 73 εθνοτητες της Μικρας Ασιας, πραγμα που δεν εκανε, χαριν της ανικανοτητας της πολιτικης και στρατιωτικης ηγεσιας, κατα την Μικρασιατικη Εκστρατεια της.

Τοτε ολοι οι μη χριστιανικοι πληθυσμοι εκ των πραγματων φοβηθηκαν, οτι ειχε φθασει η ωρα της τιμωριας και της εκδικησης, γιατι ειχαν αλλαξοπιστησει και ξεκοψει απο τον κορμο του Ελληνισμου.

Μεγαλο στρατηγικο σφαλμα των Ελληνων, που ευθυνεται κατα μεγαλο βαθμο και στην αποτυχια της Μικρασιατικης Εκστρατειας.

Ελλειψαν και τοτε ηγετες με μεγαλα οραματα και ικανοτητες.
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

………………………

Τούρκοι χάκερ «επιτέθηκαν» στην ιστοσελίδα του δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης –«Γνωρίστε τα όριά σας» [εικόνα]

Τούρκοι χάκερς «επιτέθηκαν» σε ελληνική ιστοσελίδα –«Γνωρίστε τα όριά σας»

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/toyrkoi-hakers-erixan-elliniki-istoselida

Απαγορεύετε οποιαδήποτε αντιγραφή, χωρίς την έγκριση της

……………………..

Οι Anonymous Greece «απάντησαν» στους Τούρκους χάκερ: Εριξαν το σάιτ του τουρκικού υπουργείου Αμυνας

«Πόλεμος» χάκερ στο διαδίκτυο

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/oi-anonymous-greece-erixan-sait-toyrkikoy-ypoyrgeioy

Όταν ο απλός λαός μάχεται με ότι μπορεί, η εγκάθετη κυβέρνηση δίνει κώλο στον εχθρό.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΤΑ ΔΥΟ ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΑΝΟ’Ι’ΙΟΥ (ΣΕΛΤΖΟΥΚΟ’Ι’ΟΣ ΚΑΙ ΟΘΩΜΑΝΟ’Ι’ΟΣ) ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

  • Μήνυμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, για να μην χαθεί η Ανθρωπότητα.

    Τρίλεπτο συγκλονιστικό μήνυμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!
    .. καλεί σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ και ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ και καλεί τους στρατιωτικούς, τους ιατρούς, τους δικαστές, να τιμήσουν τον όρκο που έχουν δώσει

    > Dr. RASSID BUTTAR
    > https://www.bitchute.com/video/I5LMvkqpFsdd/

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ GOOGLE ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ…………

  • Μήνυμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, για να μην χαθεί η Ανθρωπότητα.

    Τρίλεπτο συγκλονιστικό μήνυμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!
    .. καλεί σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ και ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ και καλεί τους στρατιωτικούς, τους ιατρούς, τους δικαστές, να τιμήσουν τον όρκο που έχουν δώσει

    > Dr. RASSID BUTTAR
    > https://www.bitchute.com/video/I5LMvkqpFsdd/

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ GOOGLE ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ…………

    https://www.youtube.com/watch?v=lwf67tC5PUU

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>