«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ-ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ

 ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ Α

ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΟΧΙ

Η  Τουρκική   προκλητικότης    έφθασε σε οριακό σημείο.

Ο μονομανής και υπερφίαλος Ερντογάν διακηρύττει ανοικτά  τους επεκτατικούς σκοπούς κατά της Κύπρου και της Ελλάδος   .

Τούτο σημαίνει  παραχώρηση των δικαιωμάτων μας και της εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο.

Ως τώρα αρκείτο στην ρητορική .

Ομως με το μνημόνιο Τουρκίας –Λιβύης προχώρησε σε νομικές πράξεις σε βάρος της Ελληνικής κυριαρχίας στο Νότιο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο .

Τούτο θίγει τα συμφέροντα    και    Αραβικών χωρών  , του Ισραήλ  και πολύ περισσότερο της Ε.Ε(Ιταλίας-Γαλλίας) .

Ομως η Ε.Ε δεν δείχνει εμπράκτως την αλληλεγγύη της.

Επομένως ο κ. Ερντογάν με νομικές πράξεις ξεπέρασε  την «κόκκινη γραμμή» δηλαδή έθιξε τα ζωτικά μας συμφέροντα γι’αυτό άλλωστε η    ταρακούνησε την κυβέρνηση και τον πολιτικό μας κόσμο που ως τώρα εβαυαλίζετο ότι η ρητορεία Ερντογάν ήτο για «εσωτερική κατανάλωση»

Τι θα κάνει η κυβέρνηση αν η Τουρκία στείλει ένα γεωτρύπανο στην   Ελληνική ΑΟΖ; Ιδού η απορία.

Ο κ. Πρωθυπουργός στο ταξίδι του στις ΗΠΑ  τόνισε ρητά και κατηγορηματικά ότι η Ελλάς είναι διατεθειμένη να προστατεύσει δια παντός μέσου τα εθνικά μας ζωτικά   συμφέροντα.

Ο πολιτικός κόσμος έδειξε ότι πήρε το μήνυμα της ενότητος εν όψει της επερχόμενης τουρικής λαίλαπας .

Όμως   μετά την άφιξη του κ. Μητσοτάκη από τις ΗΠΑ άρχισε να παίζει το ίδιο γαιτανάκι της διχόνοιας

Εχει διακηρυχθεί  σε όλους τους τόνους ότι είμαστε μόνοι και μόνοι θα πολεμήσουμε.

Οι σύμμαχοι  καλοί-ευπρόσδεκτοι αλλα  δεν πρόκειται να χύσουν αίμα για μας.

Το μόνο αποτρεπτικό απέναντι στην Τουρκία είναι  οι ισχυρές Ε.Δ και η αντίσταση που θα προβάλλει ο λαός μας

Η Ελλάς πρέπει  να γίνει «Ισραήλ» και να ενεργήσει τα δέοντα:

1/   Κατάρτιση  μακροχρόνιου Εθνικού  Πολεμικού Σχεδίου

2/ Αμεση ενίσχυση των Ε.Δ με προτεραιότητα την Π.Α και το Π.Ν

3/ Ενίσχυση της Πολεμικής μας Βιομηχανίας  -Προσέλκυση    υπερσύγχρονης τεχνολογίας και τεχνολογίας Drones

4/ Επικαιροποίηση  των Σχεδίων Πολιτικής  Επιστρατεύσεως (ΠΣΕΑ)

5/ Ενεργοποίηση των Σχεδίων Ψυχολογικού Πολέμου για την ενίσχυση του Ηθικού. (Ο αντίπαλος  δρα με ισχυρή 5η φάλαγγα στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης-ενημέρωσης , στα κομματα και οργανώσεις   με αποτέλεσμα να προσβάλλει αρνητικά το ηθικό μας  )

6/ Ενίσχυση δυνατοτήτων   Ηλεκτρονικού Πολέμου

7/ Δοκιμή των Σχεδίων Επιστρατεύσεως-Εκπαίδευση Γυναικών( ιδιαιτέρως στις ακριτικές περιοχές)

8/ Απόκρουση της «Εισβολής Λαθρομεταναστών» , η οποίοι θεωρούνται «εμπροσθοφυλακή» της Τουρκίας

9/ Δημιουργία Ταμείου  Υπέρ  Ενόπλων Δυνάμεων(ΤΥΕΔ) . Τούτο θα ενισχύσει το ηθικό και την ενότητα του Εθνους .

Προς τούτο να κληθούν όλοι οι  απανταχού της Γης Ελληνες να προσφέρουν τον οβολόν τους.

Οι μεν πλούσιοι από το περίσσευμα τους οι δε φτωχοί από το υστέρημα τους για την αγορά υπερσύγχρονων οπλικών συστημάτων.

Ετσι η Ελευθερία, η Δημοκρατία η Ποιότητα , το Ηθικό και το Δίκαιο θα αντιμετωπίσουν νικηφόρα την Απολυταρχία, τον Σκοταδισμό, την Θεοκρατία, τον Ισλαμοφασισμό και την Ποσότητα (μάζα) της  Ανατολής. 

Υπάρχουν πάμπολλοι πλούσιοι Ελληνες ανα τον κόσμο  που μπορούν και πρέπει να προσφέρουν για να μείνει η πατρίδα μας ελεύθερη και ακέραια .

Είναι καιρός να αναβιώσει  ο θεσμός των «Εθνικών Ευεργετών» και «Εφ-οπλιστών» ενός πανάρχαιου θεσμού που έσωσε την Ελλάδα κατά τους Περσικούς Πολέμους.  

Ο γράφων πρώτος είμαι  πρόθυμος   από το υστέρημα μου να προσφέρω  πολλαπλάσιο ποσό από αυτό που μου αναλογεί . Και θα το κάνω με ευχαρίστηση.

*Αμφικτύων

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΣΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΥΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΧΘΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ -ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ

1/ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ

2/ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ -ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ – ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ ΚΑΤΟΧΗΣ; ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .

Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ.

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΑΦΥΛΑΧΤΑ ΛΟΓΩ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ , Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΑ ΗΘΗ , ΤΑ ΕΘΙΜΑ , Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ , ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ,

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ .

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ .

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ , ΑΡΚΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΦΟΒΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΛΟΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

10/1/ 2020

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠτΔ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΑ, ΒΛΑΚΩΔΗ ΚΑΙ  ΑΝΙΕΡΗ  ΠΡΟΕΔΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΕΨΙΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΥ.

ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠτΔ κ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΝ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΗ  ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΜΑΣ.

ΘΑ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ  Η ΝΕΑ ΠτΔ ΑΠΟ ΤΟ  ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΥΤΗ.

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟ .

ΔΙΟΤΙ   ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡ’  ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΥΝ ΠτΔ  κ. ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ .

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ  ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ . ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΡΤΗΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠτΔ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ «ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ»  ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ , ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ  .

Η ΕΚΛΟΓΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ  ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΟΣ ΤΟΣΟΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΘΟΣΟΝ Η κ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΥΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ , ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,  ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣτΕ.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ  ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΩΣ ΑΠΌ  ΓΕΙΤΟΝΕΣ , ΕΤΑΙΡΟΥΣ , ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ  5η  ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΙ  ΤΩΝ  ΝΕΝΕΚΩΝ .

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΒΥΘΙΣΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΙ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ.

ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΒΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ  ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ  ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ  ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ   ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ  ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ  ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ  ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ.

Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

http://amphiktyon.org

Μοιραστείτε το!

3 comments to Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ-ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ

  • .
    .
    .
    .
    ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Το Αιγαίο είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!!
    .
    .

    Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

    Tο Αιγαίο, σύμφωνα με τα πραγματικά δεδομένα ιστορίας χιλιετηρίδων, του διεθνούς εθιμικού και συμβατικού δικαίου και τις διεθνείς συμβάσεις, τις οποίες θα αναλύσουμε κατωτέρω, είναι Ελληνικό

    και οι τίτλοι κυριαρχίας της Ελλάδος είναι ακατάλυτοι και ισχυρότεροι από τις οποιοσδήποτε πιέσεις μικρής, μέσης η μεγάλης δύναμης όπως π.χ.

    1]Το Πρωτόκολλο του Λονδίνου του 1830
    2] Η συνδιάσκεψη του Λονδίνου του 1913
    3]Η συμφωνία της Λωζάνης της 24/7/1923
    4]Η συμφωνία του Μοντρέ του 1936
    5] Η συμφωνία των Παρισίων του 1947
    6] Η συμφωνία του Ο.Η.Ε. του 1958
    7] Η συμφωνία του Ο.Η.Ε. του 1982
    8] Οι συμφωνίες του ICAO, [ Σικάγου, Παρισίων και Βαρσοβίας]
    9] Το Προεδρικό Διάταγμα του 1931, και τα Ν.Δ. 142/69,1182/72, και 210\73 .
    10] Ο Κατ. Χάρτης του ΟΗΕ, η Τελική Πράξη του Ελσίνκι, ο Χάρτης των Παρισίων, το Σύμφωνο Λουγκάνο, το ΝΑΤΟ, η συμφωνία της Βιέννης, η Συμφωνία του Αμβούργου κτλ.
    11] Η Ιστορική πραγματικότητα.

    Η Μεσόγειος θάλασσα αποτελεί το πλέον σημαντικό στρατηγικό μέρος της γης, για αυτό και προξενούσε πάντα το ενδιαφέρον των Μεγ. Δυνάμεων, μαζί με το Αιγαίο το Ιόνιο και το Κρητικό πέλαγος, που αποτελούν επίσης τμήματα αυτής, αλλά και σημαντικούς γεωστρατηγικούς χώρους της Ελλάδας, η οποία όμως δεν έχει καταφέρει να τους αξιοποιήσει και να τους εκμεταλλευθεί αναλόγως.

    Και τώρα ας δούμε πολύ περιληπτικά τι προβλέπουν τα πάρα πάνω διεθνή κείμενα, ήτοι:

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……

    Γιά να γίνουν όμως όλα αυτά, θα πρέπει να υπάρξει νέμεσης και κάθαρσης του εσωτερικού μετώπου, από την κόπρο του Αυγείου και αυτό δυστυχώς είναι το μεγάλο πρόβλημα της χώρας μας, που αναζητά επιτακτικά τη λύση του …

    Του Δρ. Θαλή Μυλωνά, δικηγόρου -διεθνολόγου -Προέδρου του Ινστιτούτου Διαβαλκανικών Σχέσεων

    voicenews.gr

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/04/blog-post_251.html

    ΥΣ.

    ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ …

    ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ !!!!!!
    ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ, ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΗ, ΚΥΠΡΟ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , κ.τ.λ, κ.τ.λ, κ.τ.λ, κ.τ.λ…….

    ΟΧΙ ΠΟΤΕ ! ΕΚΕΙ ! ΕΕ ! ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ…..

    .
    Οι μεγάλες φατριές τότε στην Αθήνα, ήταν: οι Φαναριώτες ως παλαιά βυζαντινή αριστοκρατία, οι “Αγωνιστές” στους οποίους η Ελλάδα όφειλε την ανεξαρτησία της, που τους αντιμάχονταν οι προηγούμενοι, και οι “Επήλυδες” αυτοί που συγκέντρωναν τον πλούτο και που συνεχίζουν να υπάρχουν μέχρι και σήμερα ακόμη εντονότερα. Αυτές οι τρεις φατριές δεν κατάφεραν να ενωθούν λόγω των εντελώς ανόμοιων στοιχείων τους.

    https://el.wikipedia.org/wiki/Αμαλία_της_Ελλάδας

    https://www.klik.gr/gr/el/prosopa/amalia-h-tragiki-istori/

    ΥΣ.

    Από πάντα ισοπέδωναν οι χώρες της Ευρώπης την Ελλάδα αλλά από πάντα η ευρολαγνεία ήταν, και είναι, αμετακίνητα ΚΥΡΙΑΡΧΗ !!!
    .
    .
    .
    .

    • .
      .
      .
      Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020
      .
      Στην Αθήνα ο στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ… κλίμα απόλυτης μυστικότητας
      .
      .
      ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
      .
      .
      Τι κλίμα απόλυτης μυστικότητας, αφού έγινε γνωστό στα εξωνημένα Μ.Μ.Ε;;
      .
      Παίζεται χοντρό παιχνίδι και καλά θα κάνουν να αφήσουν την Ελλάδα έξω από τα βρώμικα σχέδια τους. Εδώ να ρωτήσουμε το αναγνωστικό κοινό…έτσι για να καταλάβουμε και τον λόγο της επισκέψεως του Καμηλογάμη εδώ.
      .
      Άμα Του λακίσουνε οι Ρώσσοι μισθοφόροι και πάψουν να του παρέχουν πληροφορίες και διοικητική υποστήριξη ο Πούτιν, με τι στρατά θα πάρει την Τρίπολη , και θα αντιμετωπίσει τους Μογγόλους ο Χα-Φτού-αρ ;;
      .
      Όσο για τους Αιγύπτιους….
      .
      Ο Σίσι δεν πρόκειται ποτέ, να δεχτεί να κατηγορηθεί ως προδότης και να ρισκάρει ανατροπή του από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, οριοθετώντας με μας και όχι με τους ομόδοξους Μογγόλους. Ποτέ δεν ήθελε να οριοθετήσει ΑΟΖ μαζί μας η Αίγυπτος, ποτέ τουλάχιστον όπως βολεύει εμάς.
      .
      Οι Αιγύπτιοι ποτέ δεν αποδέχτηκαν επήρρεια του Καστελλορίζου και δεν πρόκειται να αλλάξουν γνώμη τώρα.
      .
      Δεν θα βρεθεί ποτέ αιγυπτιακή Κυβέρνηση, ούτε ακόμη και κατοχική, που να δεχτεί τέτοια συμφωνία.
      .
      Τις ίδιες απόψεις έχουν και οι Λίβυοι και μάλιστα ακόμα πιο δυσμενείς ως προς τις δικές μας.
      .
      Ούτε αυτοί πρόκειται να αλλάξουν γνώμη, με Γκαντάφι, με Φάραζ, με Χαφτάρ, η με οποιονδήποτε άλλον.
      .
      Οπότε όταν ακούω ότι έχουμε επισκέψεις από κάποιον που έχει στην σημαία του ,το πανάρχαιο Σκυθικό σύμβολο του Ιέρακος ,
      .
      και ανήκει στο Ιερατείο του θεού Hubal
      .
      …εμένα με ζώνουν τα φίδια…η μάλλον ο
      .
      …..Εριχθόνιος Όφις.!!
      .
      .
      https://www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2019/06/HAFTAR-LIBYA-790×400.jpg
      .
      .

      Υποδοχή στο αεροδρόμιο υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας έγινε στον ισχυρό άνδρα της Λιβύης Χαλίφα Χάφταρ. Δεν προαναγγέλθηκε η άφιξη του Λίβυου στρατάρχη για λόγους ασφαλείας. Η έλευση του Χαφτάρ στην Αθήνα γίνεται μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν την διεθνή Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, από την οποία έχουν αποκλειστεί τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος. Άγνωστο παραμένει το πρόγραμμά του αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
      Το αεροσκάφος του Χάφταρ προσγειώθηκε στις 19.50. Η έλευση του Χαφτάρ στην Αθήνα γίνεται μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν την διεθνή Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, από την οποία έχουν αποκλειστεί τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος. Ο στρατάρχης Χαφτάρ, ο οποίος αναμένεται να λάβει μέρος στη Διάσκεψη του Βερολίνου, θα φτάσει στην Αθήνα υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, ενώ η έλευσή του στην πρωτεύουσα δεν ανακοινώθηκε, για λόγους ασφαλείας.
      Υπενθυμίζεται ότι ο στρατάρχης Χαφτάρ δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν έλαβε πρόσκληση από τη Γερμανία στη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη. «Ρωτάμε γιατί η Ελλάδα δεν έχει προσκληθεί στις συνομιλίες στο Βερολίνο. Μήπως δεν είναι η Ελλάδα μία από τις πιο επηρεασμένες χώρες από αυτή τη σύγκρουση;» ανέφερε σε μήνυμά του ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA), οι δυνάμεις με επικεφαλής τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.
      Από την άλλη πλευρά, εκπρόσωπος του GNA, που ελέγχει την κυβέρνηση της Τρίπολης και υποστηρίζεται από την Τουρκία, σχολίασε για την απουσίασα της Ελλάδας ότι «δεν έχει να προσφέρει κάτι ουσιαστικό». Νωρίτερα την Πέμπτη, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Χάικο Μάας, δήλωσε ότι ο στρατάρχης Χάφταρ, διοικητής του δυνάμεων της ανατολικής Λιβύης, δεσμεύτηκε στην εφαρμογή εκεχειρίας στη χώρα.
      Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, συγκεκριμένα, ο Μάας δήλωσε για τον Χαφτάρ, μετά την αποτυχία στις συνομιλίες της Μόσχας: «Δεσμεύτηκε να συμμορφωθεί με την εκεχειρία, παρά το γεγονός ότι δεν υπέγραψε τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Μόσχα νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Είναι πολύ σημαντικό». Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας δήλωσε ότι ο Χαφτάρ δεσμεύεται σε εκεχειρία στη χώρα, επιβεβαίωσε, ακόμη, με tweet το γερμανικό ΥΠΕΞ.

      .
      .
      ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
      .
      .
      .
      .
      1 σχόλιο:
      .
      .
      Ανώνυμος είπε…
      .
      Γιά μισθοφόρους ψάχνει ο ετοιμοθάνατος χασοδίκης.
      .
      Από εγκεφαλικό σε εγκεφαλικό πηγαίνει και ακόμα ψάχνει τρόπους να σπέρνει τον θάνατο, το μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει στην ζωή του.
      .
      Αυτοί που τον έκαναν καλά στο Παρίσι να του δώσουν και τους λεγεωνάριους τους να ξεμπλέξει.
      .
      Στον πόλεμο του Τσάντ έγινε ρεζίλι από ξυπόλυτους στρατιώτες.
      .
      Συνελήφθη αλλά τον μάζεψε η CIA και τον χρησιμοποίησε κατά του Φιλότουρκου Καντάφι.
      .
      Βίος και πολιτεία ο σαλταδόρος πρώην Καγκεμπίτης και Σοβιετομαθημένος.
      .
      Μισθοφόρος ο ίδιος πολέμησε με άλλους μισθοφόρους το 1973 και κατά του Ισραήλ.
      .
      Τον χαιρετάς και μετά μετράς τα δάχτυλά σου.
      .
      Μισός Αιγύπτιος από μάνα αντιπροσωπεύει την κάστα εκείνη που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο.
      .
      Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι φανατικός αντισλαμιστής άρα παλιός σοβιετοπίθηκος και ό,τι άλλο μπορεί να κρύβει.
      .
      .
      Τι δουλειά έχουν οι Έλληνες με αυτόν και κάθε παρόμοιο υποκείμενο;
      .
      .
      16 Ιανουαρίου 2020 – 10:19 μ.μ.
      .
      .
      .
      http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/01/blog-post_16.html
      .
      .
      .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>