«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σχόλιο ΜΕΚΕΑ για τη δήθεν νομιμοποίηση του συστήματος από το αίτημα για δημοψήφισμα

Στο παρακάτω σχόλιο που μας αφορά άμεσα αναφέρεται από τον κ. Κλειτσίκα:

«Οι “εμπνευστές” του αιτήματος “δημοψηφίσματος“, όχι μόνον παγίδευσαν σημαντικές προσωπικότητες και καλλιτέχνες σ’ αυτή την κατεύθυνση, αλλά νομιμοποίησαν το καθεστώς.

Λειτούργησαν ως απόλυτος νομιμοποιητικό παράγοντας “παίζοντας στο γήπεδο” και με τους κανονισμούς του κυρίαρχου συστήματος: Αναγνωρίζουμε το δικαίωμά σας να κυβερνάτε, να νομοθετείτε, αλλά για να είστε περισσότερο “δημοκρατικοί” κάντε κι ένα δημοψήφισμα.

Ό,τι πιο αποπροσανατολιστικό στην πολιτική σκακιέρα κι ας ελπίσουμε ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός χωρίς σκοπιμότητες

http://www.press-gr.com/2019/01/blog-post_8848.html

Υποθέτουμε ότι ο κ. Κλειτσίκας περιλαμβάνει στους “εμπνευστές” του αιτήματος “δημοψηφίσματος” για το «Μακεδονικό» και εμάς στο ΜΕΚΕΑ και τον Τάκη Φωτόπουλο καθώς και τον Μίκη Θεοδωράκη που πήραν αντίστοιχη θέση, αλλά έμμεσα  και τα εκατομμύρια στην Αγγλία που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για να εκτελεστούν οι αποφάσεις τους στο Μπρέξιτ που οι ελίτ αγωνίζονται με νύχια και με δόντια  να εξαφανίσουν, αλλά και τα εκατομμύρια των κίτρινων γιλέκων στη Γαλλία που αγωνίζονται για την καθιέρωση του δημοψηφίσματος σαν πραγματική μορφή έκφρασης της λαϊκής βούλησης (κάτω φυσικά από προϋποθέσεις για τη δημοκρατική οργάνωσή του).

Όλοι αυτοί αγωνίζονται για την εθνική κυριαρχία που είναι βέβαια αδύνατη μέσα στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, (θέμα για το οποίο δεν ακούμε τον κ. Κλειτσίκα να εκφέρει κάποια σαφή άποψη άμεσης εξόδου από τους θεσμούς αυτούς!), χωρίς την οποία είναι βέβαια αδύνατη οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής απελευθέρωσης.

Αποτελεί επομένως είτε άκρα ασχετοσύνη είτε κάποιον άλλο ρόλο παίζει η δήλωση Κλειτσίκα ότι όλοι εμείς που αναφέρουμε παραπάνω, ως ανήκοντες στους “εμπνευστές” του δημοψηφίσματος, λειτουργούμε ως «απόλυτος νομιμοποιητικός παράγοντας “παίζοντας στο γήπεδο” και με τους κανονισμούς του κυρίαρχου συστήματος» –εκτός βέβαια αν ο κ. Κλειτσίκας ασχολείται μόνο με την επανάσταση… φυτών και λουλουδιών που φαίνεται ετοιμάζει πυρετωδώς!

Ακόμα μας προξενεί εντύπωση πώς ενώ στην αρθρογραφία του υποτίθεται ότι υπερασπίζεται με σθένος τα κινήματα για την Εθνική κυριαρχία που φουντώνουν στην Ευρώπη, καθώς και όλα τα έθνη/κράτη που δεν έχουν πλήρως ενταχθεί στην Παγκοσμιοποίηση, (όπως η Συρία, η Βενεζουέλα, η Κούβα, το Ιράν κλπ), δεν έχει πάρει ποτέ σαφή πολιτική θέση για το τι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα για να αποτινάξουμε την Ευρω-νατοϊκή Κατοχή.

Αντιθέτως, η «γνώμη του» ήταν να καλέσει τον κόσμο να κατέβει στο συλλαλητήριο με το ΚΚΕ , το οποίο όμως έχει προδώσει την υπόθεση της Εθνικής κυριαρχίας (ως προφανώς «εθνικιστική» υπόθεση!), αφού δεν αγωνίζεται ενάντια στην Ευρωκατοχή, αλλά για τον σοσιαλισμό… σε τρία τέρμινα (ενώ στο μεταξύ περιορίζεται σε κοινοβουλευτική δράση και σε ειρηνικές περατζάδες  Ομόνοια-Σύνταγμα και κάποιες ειρηνικές και σύντομες απεργίες) και παράλληλα συκοφαντεί τα ευρωπαϊκά κινήματα κυριαρχίας (και τους συναφείς αγώνες των λαών αυτών), τα οποία χαρακτηρίζει συλλήβδην ακροδεξιά, ρατσιστικά κλπ…

ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 30/1/2019

Προηγούμενες ανακοινώσεις και αναλύσεις του ΜΕΚΕΑ για το «Μακεδονικό»:

Ανακοίνωση: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΚΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΙΣΤΟΡΙΚΗ» ΣΥΜΦΩΝΙΑ – 26/1/2019

Κάλεσμα:  Όλοι στους δρόμους την Πέμπτη – Να ματαιωθεί το ξεπούλημα και της Μακεδονίας – 22/1/2019

Ανακοίνωση: Η κυβέρνηση των «αριστερών» απατεώνων, χάρη στην ανοχή της παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς», μετατρέπεται σε κοινοβουλευτική Χούντα – 21/1/2019/1/

Ανακοίνωση: ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! – 17/1/201

Ανακοίνωση: Πώς η Μακεδονία πρέπει να θυσιαστεί για να σωθεί η «αριστερή» κυβέρνηση… – 15/1/2019

Ανακοίνωση: Η Γκεμπελική προπαγάνδα για τις μαθητικές κινητοποιήσεις και ο αριστερόστροφος φασισμός – 1/12/2018

Δήλωση Τάκη Φωτόπουλου για την ακόμα και τυπική παράδοση της εθνικής κυριαρχίας από τους απατεώνες της «Αριστεράς» – 15/6/2018

Ανακοίνωση: Ο λαός ξεπέρασε τη σκουριασμένη «διεθνιστική αριστερά» και ενώνεται με τα παγκόσμια κινήματα για εθνική και οικονομική κυριαρχία, η οποία κυριαρχία είναι η προϋπόθεση για την κοινωνική αλλαγή – 4/2/2018

Ανακοίνωση: Για το Συλλαλητήριο στις 4 Φεβρουαρίου – 30/1/2018

Ανακοίνωση: Να μην τολμήσουν οι δωσίλογοι να αγνοήσουν τη λαϊκή βούληση για το Μακεδονικό – 22/1/2018

Ανακοίνωση: ΣΚΟΠΙΑ | Να αποφασίσουν οι λαοί με δημοψηφίσματα το θέμα της ονομασίας, με βάση την ιστορική πραγματικότητα και την αρχή της αυτοδιάθεσης των λαών – 14/1/2018

1 comment to Σχόλιο ΜΕΚΕΑ για τη δήθεν νομιμοποίηση του συστήματος από το αίτημα για δημοψήφισμα