«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΦΙΑΛΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ ΤΟΥΣ
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ν.Τ.Π. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ + ΣΟΡΟΣ, ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ!!!!!!!!!

ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. (ΒΛΕΠΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ).

ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.

ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΝΙΜΙΤΣ, ΜΟΝΤΕΡΙΝΙ, ΓΙΟΧΑΝΕΣ ΧΑΝ, (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ), ΜΕ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ. (ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΟΡΟΣ, κλπ).

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΛΑΒΙΚΑ & ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ;;;
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΠΟ FYROM ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΡΙ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.

ΣΟΡΟΣ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ

Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Ο.Υ.Α. Πιστεύετε ότι Έλληνες Βουλευτές ήδη χρηματίζονται για να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών και στην Ελλάδα ;
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. – 16 Δεκ 2018

ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ                

Θέμα: Μ Ε Ρ Κ ΕΛ

—————————–

Η Μέρκελ έρχεται στην Αθήνα, ως απεσταλμένη, υπηρέτρια και δούλα, του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, των γνωστών Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, για να πιέσει τους Έλληνες πολιτικούς, (υπηρέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ), ώστε να ψηφιστεί από τη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών για το Μακεδονικό.

ΣΚΛΑΒΙΑ 1

Η ΜΕΡΚΕΛ έδρασε ανθελληνικά όλα αυτά τα χρόνια, με τη Χρεοκοπία, τα Δάνεια, τα Μνημόνια, το Υπερταμείο, τις Αξιολογήσεις, τις Τράπεζες της Ε.Ε., κ.λ.π. για λογαριασμό των Σιωνιστών δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τώρα ενεργεί για το διαμελισμό της Ελλάδος.

Θα άρεσε  στους Γερμανούς, ο διαμελισμός της Γερμανίας;;;

Εσείς οι Γερμανοί, χωριστήκατε σε Δυτική & Ανατολική Γερμανία, και κάνατε τα πάντα, για την Ένωση των δύο Γερμανιών.

Ως εκ τούτου, από τον Ελληνικό Λαό, είναι ανεπιθύμητη η παρουσία της ΜΕΡΚΕΛ στην Ελλάδα.

ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ

Πληροφορήσατε τη ΜΕΡΚΕΛ ότι είναι ανεπιθύμητη στην Αθήνα, επειδή δρα ανθελληνικά.

Η ΜΕΡΚΕΛ είναι υπηρέτρια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, ΔΕΝ είναι Καγκελάριος της Γερμανίας.

H MERKEL είναι υπέρ της λαθρομετανάστευσης, (Ο.Η.Ε.), και ο ΣΟΡΟΣ/ΡΟΤΣΙΛΝΤ/ΤΣΙΠΡΑΣ είναι.

http://arxaiaithomi.gr/

2 comments to ΕΦΙΑΛΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ