«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

ΤΑ 24

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

           27.03.2018

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η μεγαλη, τωρινη κριση ΕλλαδοςΤουρκιας συνεχιζεται, χωρις προβλεψεις που αυτη θα καταληξει.

Ο περιφημος Ρετζεπ Ταγιπ Ερντογαν επιδιωκει να γινη η Τουρκια επικυριαρχη χωρα του μειζονος Μουσουλμανισμου.

Δικαιωμα του, αλλα εμας μας τα «πολυεπρησε» τελευταια με τον αυταρχισμο του!

Αυτον πρεπει οι ακομη Ελληνες να του δειξουν συντομα τα «πρησμενα» τους!

Το προβλημα ειναι, οτι οι βυζαντινορθοδοξοι ζητιανοι Ρωμιοι και οι επιγονοι των Τουρκοκοτζαμπασηδων, Καλλικατζαρων, Καψιμαλληδων, Τζορμπατζηδων, Κεχαγιαδων και αλλων Τουρκογυφτων πασης κομματικης αποχρωσης, που ασκουν σημερα στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης εξουσια (Νεοθερσιτες της μπασταρδεμενης Δεξιας και της εγκληματικης Αριστερας!), δεν εχουν «αρχυδια» και βασιζονται στα της Ε.Ε.

Για τον λογο αυτο ο γραφων απευθυνεται με το παρων πονημα του αποκλειστικα στην ουσιαστικη αξιοκρατια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, δηλαδη στην μειωνοτητα των Ελληνιδων και Ελληνων που υπαρχουν ακομη στην χωρα του παραλογου!.

Αυτοι και μονο αυτοι θα ανατρεψουν το μεγα ιστορικο παραδοξο.

Δηλαδη θα προετοιμασουν μια αντεπιθεση κατα της νεας οθωμανικης ψευδο-αυτοκρατοριας, που οφειλεν να ειχε γινη απο προ πολλου αλλα και κατα της ορθοδοξου αβρααμογενους θρησκευτικης θυελλας που καταποντισε εδω και 1700 χρονια αυτανδρα το ολοφωτιστο και αρματωμενο σκαφος του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας, μαζι με ολα τα στρατοπεδα, με ολες τις σχολες, τις βιβλιοθηκες, τα εργαστηρια και τις ορδες των σοφων της!

Πουθενα  στο σημερινο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης (οπως τουλαχιστον φαινεται!) δεν δημιουργηθηκε μεχρι σημερα το παραμικροτερο υποτυπωδες κεντρο αντιμετωπισης της ολοφανερα επερχομενης τουρκικης απειλης.

Οι ηλιθιοι της χωρας αυτης, που ασκουν εξουσια, βασιζονται στην Ε.Ε., στο ΝΑΤΟ και στις ΗΠΑ, δηλαδη στις πορνες της ιστοριας, που στην πραγματικοτητα προετοιμαζουν παλι την σφαγη των βυζαντινορθοδοξων ζητιανων Ρωμιων και την συρρικνωση του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, χαριν των σχεδιασμων τους για ενα μεγαλο Κουρδισταν με αποζημειωση της Τουρκιας με τα νησια του ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιο, την Κυπρο και την δυτικη Θρακη και την εισοδο της στην Ε.Ε.

ΣΥΜ

Εαν δεν συγκεντρωσουν οι Ελληνες εγκαιρα μια αποκλειστικα δικη τους πολεμικη αντεπιθετικη διαθεση κατα της ογκουμενης τουρκικης απειλης και δεν εγκαταλειψουν την καταστροφικη οδο της περιφρονητικης αδιαφοριας ‘η της καλοπιστιας προς τους δηθεν συμμαχους τους, θα ξαναπαθουν αυτα που επαθαν το 1922/23 στην Μικρα Ασια και το 1973/74 στη Κυπρο.

Ο χαμηλος πολιτικος και στρατιωτικος οριζοντας της Αθηνας οδηγει σημερα το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης στο να υφισταται αυτο τις συνεπειες της τυφλης προσαρτισης της στον «γερμανογαλλικο πολο» του χαρτη των γεωπολιτικων σφαιρων στην Ευρωπη, δηλαδη στους Γερμανους και Γαλλους Μερκαντιλιστες του νεοφιλελευθερισμου, για να διασφαλιση λιγη ακομη αλλα καταστροφικη χρηματοδοτιση, εγκαταλειποντας καθε μετρο αυτοπροστασιας.

Οι ασκουντες σημερα στο κρατιο της Ρωμιοσυνης εξουσια ειναι ανικανοι να  κατανοησουν, οτι οι συμμαχοι τους προ πολλου προσεφεραν δια της τεως υφυπουργου εξωτερικων των ΗΠΑ, Βικτωρια Νουλαντ, στον Ερντογαν ολοκληρη την Κυπρο για να μην εγκαταλειψη αυτος το ΝΑΤΟ.

Ο προεδρος της Κυπριακης Δημοκρατιας Νικος Αναστασιαδης, που δυστυχως επανεκλεγει, εκβιαστηκε απο την ως ανω κυρια να δεχθη το προτεινομενο σχεδιο λυσης του Κυπριακου με αποστρατικοποιηση μονο του κυπριοελληνικου τομεα, για να ειναι η Τουρκοι σε θεση να καταλαβουν στρατιωτικως χωρις αντισταση ολοκληρη την Κυπρο.

Ο εκβιασμος του προδοτη και μεθυστακα Νικου Αναστασιαδη, βασιζονταν στην συμμετοχη αυτου ως δικηγορου στις εμπορικες διαδικασιες υψους 2 δισεκατομμυριων δολαριων των ΗΠΑ της εταιρειας «Imperium» του Ρωσου φιλο του Leonid Lebedev.

Με την εγκαταληψη του ΝΑΤΟ η Τουρκια θα εχανε την βορεια Κυπρο, ενω με την διαμονη της στο ΝΑΤΟ αυτη θα κερδισει ολοκληρη την Κυπρο.

Ποια ειναι η κυρια Βικωρια Νουλαντ. δηλαδη η κυρια που εκστομισε το περιφημο «F**k the EU» και ποιος ειναι ο ρολος της, αδιαφορο ποιο κομμα βρισκεται στις ΗΠΑ στην εξουσια;

Ως συνεργατρια της υπουγου εξωτερικων Κλιντον, επι προεδριας Ουμπαμα, οργανωσε το πραξικοπημα στην πλατεια Μαιντανεκ του Κιεβου της Ουκρανιας και βοηθησε τους Προεδρους Πετρο Ποροσενκο και Ερντογαν για την ιδρυση της «διεθνους ισλαμικης Ταξιαρχιας», η οποια δραστηριοποιηθηκε για εκτεταμενα σαμποταζ στην Ρωσια.

Ειναι μελος της ιδρυτικης οικογενειας του σχεδιου «for a New American Century».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΝΟΥΝ ΣΥΜΑΧ

Ο πεθερος της Donald Kagan απο το Ινστιτουτο «Hudson» εκπαιδευσε τους Νεοφιλελευθερους των ΗΠΑ με την ιστορια της Σπάρτης.

Ο γαμπρος της Frederik Kagan απο το Ινστιτουτο «American Enterprise» ειχε αναλαβει τις εργασιες τυπου και πληροφορισης των στρατηγων David Petraeus και  John R. Allen, η δε νυφη της Kimberly Kagan ιδρυσε το Ινστιτουτο IFTSOW «Institute for the Study of War».

Ο ανδρας αυτης Robert Kagan πληρωνεται τωρα απο τον τεως Εμιρη του Καταρ στο Ινστιτουτο «Brookings».

Η ποιο γνωστη συνηγορος και συνεργατης του IFTSOW, η Elizabeth O’ Bagy η οποια πρωτοεμφανισθηκε το 2013 ως ειδικη για τα θεματα της Συριας και απαιτησε απο την κυβερνηση των ΗΠΑ τον εξοπλισμο των ανταρτικων δυναμεων της Συριας με βαρια οπλα και ισχυριζονταν οτι ηταν κατοχος διδακτορικου διπλωματος του Πανεπιστημιου Georgetown στην Washington, D.C. απεδειχθει απατεωνας και απελυθει.

Στην οικογενεια Kagan δεσποζουν τεσσερες φιγουρες, πεντε Think-Tanks αλλα μια Ιδεολογια.

Προκειται για μια οικογενεια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, οπως αυτη των Rotschilds και Rockefellers, καταγωγης ανθρωπων απο την παλαια «Χαζαρια», στις περιοχες του σημερινου Καζασταν και του Καυκασου, που ασπασθηκαν την ιουδα’ι’κη θρησκεια, δηλαδη πολυ επικινδυνοι ανθρωποι των ΗΠΑ, τοσο για την Κυπρο οσο και για το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης.

Κατα διεθνεις αναλυσεις το 92 % των σημερινων Ιουδαιων εχουν «χαζαρικη» και οχι γνησια «ιουδα’ι’κη» προελευση!

Καθε προσπαθεια αναπτυξης μιας πραγματικα πολιτικα και οικονομικα ενωμενης Ε.Ε., με αυτονομη υποσταση και εκτος ελεγχου του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, θα αποτελουσε θανασιμο πληγμα για την μακροπροθεσμη στρατηγικη των ΗΠΑ στο παιχνιδι που διεξαγεται σημερα στην «Ευρασια».

Για τον λογο αυτο η Ε.Ε. των θυγατερων και υιων των Χαζαρων-Ιουδαιων και ο Ερντογαν της νεο-οθωμανικης αυτοκρατοριας θα παραμεινουν για πολυ καιρο ακομη προγεφυρωμα και εφαλτηριο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στο παιχνιδι που διεξαγεται στην ευρασιατικη σκακιερα.

Βεβαιως το παιχνιδι του Ερντογαν στην Συρια, με εγκριση βεβαιως της Ρωσιας, θα μπορουσε να αποβη στο τελος μοιραιο για τον ιδιο!

Ο αγωνας των ΗΠΑ και κατ’ επεκταση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου εναντια στον ολοκληρωτισμο της Ρωσιας και Κινας ειναι στην γεωπολιτικη του πραγματικοτητα, ο ανταγωνισμος μεταξυ της μεγαλης ναυτικης-περιφερειακης δυναμης των ΗΠΑ, που ελεγχεται απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, εναντιον των δυο μεγαλων χερσαιων-κεντρικων δυναμεων της Ρωσιας και Κινας για τον ελεγχο της Ευρασιας.

Κανεις δεν αμφιβαλλει, οτι το σημερινο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης και ο σημερινος βυζαντινορθοδοξος ζητιανος Ρωμιος απεχουν πολυ ποιοτικα απο την παλαι ποτε Ελλαδα και τον παλαι ποτε Ελληνα.

Η Ελλαδα των θεων και των ημιθεων, του καλλους, της αρμονιας, της φιλοσοφιας, των τεχνων και των επιστημων, της χωρας που γεννησε τον ορθον λογον και τον πολιτισμον, δεν εχει καμια σχεση με το σημερινο κομματο- και θεοκρατουμενο αχρηστο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης.

Παρ’ ολα αυτα η υπαρχουσα ακομη μειονοτητα των Ελληνιδων και Ελληνων θα μπορουσε να κανη στους σημερινους καιρους κρισιμων αντεπιθετικων αποφασεων, με την δημιουργια ενος διευθυντηριου αντιμετωπισης της Τουρκιας, το θαυμα της.

Η λυση βρισκεται στην αναγεννηση της πυρηνικης ενεργειας και των πυρηνικων οπλων, η οποια δεν βασιζεται στους αντιδραστηρες ελαφρου υδατος αλλα στους αντιδραστηρες υγροποιημενων αλλατων με ‘η χωρις θωριο.

Την δυνατοτητα αυτη θα αναλυση ο γραφων στο επομενο αρθρο του στην Αρχαια Ιθωμη.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

                                        

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>