«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Ελληνικός πληθυσμός νικήθηκε από 300 προδότες μερικούς δημοσιογράφους και τους παπάδες που παίζουν το ρόλο του μπαλαντέρ στη στημένη παρτίδα

Χωρίς σχόλιο

 Γιορτάσατε το 2018 που θα πνίξει την χώρα στο αίμα μιας και ΕΣΥ με την αδράνεια και την μαλακία σου δεν αντέδρασε όταν έπρεπε για να μην ανοίξει μύτη.

Η Ελλάδα προετοιμάζεται να μεταμορφωθεί σε νέα Συρία και εσείς καθισμένοι στον καναπέ σαν υπνωτισμένοι καθόσαστε μπροστά στα πλυντήρια εγκεφάλων να απολαύσετε το survivor το my style rocks και στα διαλείμματα κάποιων χορτασμένο Αυτιά Ευαγγελάτο Κοσιώνη Πρδοσαλτε Στεφανίδου και ότι ευτελές υπάρχει που προσπαθεί να σας μάθει να πεινάτε.

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ταυτιστήκατε με τα ξέκολα της οθόνης με τις λούγκρες που θέλουν να μάθουν στα παιδιά σας πως να τον παίρνουν από ανήλικα και μείνατε βουβοί ακόμα και όταν ζήτησαν την γνώμη σας για να την αλλάξουν και δεν βγήκατε στο δρόμο να ξεβρακώσετε κανένα Τσακαλώτο Σταθάκη Μάρδα Κούλη Φώφη και κάτι μούλους που άφησαν οι Γερμανοί από την κατοχή.

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο...

Οι Γερμανοί ρε ξεφτιλισμένοι το φυλάγανε από το 1940 γιατί οι Ούνοι δεν αλλάζουν ΠΟΤΕ!

Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΨΗΣΕΤΕ ΑΡΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.

ΧΑΣΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΝΑΝ ΜΠΕΚΡΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΣΟΠΑΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΟ ΜΕ ΠΕΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗ ΤΗΝ ΑΧ.

ΧΑΣΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ.

9 1

Που είναι ρε ο εγωισμός σας;
ΤΟΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΤΕ ΣΤΑ ΑΤΜ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΣΙΩΠΩ.
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ.
ΓΙ’ΑΥΤΟ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΙΩΠΑ.

4Τ

ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» ΚΑΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ 

… έχε υπ’οψιν σου πως ετοιμάζεται προβοκάτσια στις συγκεντρώσεις και ορισμένοι πολιτικοί από συγκεκριμένο χώρο θα παραστούν για ξεκάρφωμα.

Ούτε θέλω να τις φανταστώ.
“Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν».”

«Τὸ δὲ τό Όνομα δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν αύτῇ (τήν Μακεδονία)· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀγωνισθῶμεν καὶοὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν».

Μτφ : «Το να σου παραδώσω την Πόλη ούτε δικό μου δικαίωμα είναι ούτε κανενός άλλου από τους κατοίκους της γιατί όλοι με μια ψυχή προτιμούμε να πεθάνουμε με τη θέλησή μας και δε λυπόμαστε για τη ζωή μας»

Αυτή η περιοχή γεννά πάντοτε πολέμους.

Όχι μόνο σήμερα.

Από την προϊστορική αρχαιότητα.

Κι αυτό διότι ο βαλκανικός χώρος συνδέει την Δύση με την Ανατολή.

Μέσω αυτού αναζητά διέξοδο προς την Μεσόγειο η Ανατολή και μέσω αυτού η Δύση αποτρέπει αυτή την διέξοδο.

Αυτό συνέβαινε πάντα, αυτό συμβαίνει και τώρα.

Γι’ αυτό και, τόσο η Δύση, όσο και η Ανατολή, πολέμησαν –και πολεμούν ακόμα- το όραμα του Ρήγα Φεραίου για μια ενιαία Βαλκανική Ομοσπονδία.

Διότι αυτό θα καθιστούσε αυτό το κράτος παντοδύναμο.

Την έζησαν αυτή την παντοδυμανία κατά την αρχαιότητα με την Ελληνική ηγεμονία.

Και δεν θέλουν να το ξαναζήσουν ξανά.

Γι’ αυτό και η μεθοδική κατάτμησή του, γι’ αυτό οι πόλεμοι, γι’ αυτό οι αιματοχυσίες.

Στόχος η δημιουργία ενός μοναδικού είδους ανθρώπου

Αυτό ετοιμάζουν και σήμερα.

Το προσχεδίασαν ήδη από την εποχή του Τίτο.

Κι εμείς μιλάμε απλά για το όνομα.

Και δεν αντιμβανόμαστε ότι αυτό ειδικά το όνομα είναι το φιτίλι του ολέθρου που μας ετοιμάζουν.

Κράτατε, αδέρφια.

Κρατάτε γερά!

Διότι έρχονται μαύρες μέρες.

Μέρες, που τις έχουμε ξαναζήσει στις πολυχιετή ιστορία μας.

Κι αυτή η εξέλιξη είναι, δυστυχώς, αναπόδραστη.

Εκτός κι αν… Εκτός κι αν ξεμπερδέξουμε με τα εδώ «τσουτσέκια» των ενορχηστρωτών της. Και μιλάω για την πολιτική  ΚΑΙ θρησκευτικής κάστα της χώρας, στο ΣΥΝΟΛΟ της.

Ή την ανατρέπουμε σήμερα, ή καλούμαστε αύριο να υποστούμε τον όλεθρο μαζί με τα … αποκαΐδια της!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» ΚΑΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ …ΟΛΕΘΡΟΣ του Γιώργου Ιεροδιάκονου

Ένα βίντεο 5 λεπτών. Μια ιστορία χιλιάδων χρόνων. Πώς μπορεί να χωρέσει το ένα μέσα στο αλλο;

Δεν γνωρίζω την ταυτότητα του Ε.Ο.Ε. (Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων), που το ανάρτησε και ούτε που με ενδιαφέρει.

Ούτε αν με κατατάξει ο ένας κι ο άλλος στην αριστερή ή την δεξιά πολιτική γεωγραφία.

Με ενδιαφέρει μόνο η γεωγραφία της βαλκανικής.

Κι αυτή η γεωγραφία βοά για την ελληνικότητά της.

Να το δεχθώ ότι οι πολιτικές διεργασίες αιώνων κατήτμησαν αυτό τον ενιαίο χώρο (την χερσόνησο του Αίμου) σε μικρά-μικρά κρατήδια, προκεκτοράτα των Μεγάλων δυνάμεων.

Ένα απ’ αυτά και η μικρή Ελλάδα μας. Να δεχθώ ότι τώρα πλέον, οι βόρειες περιοχές της χερσονήσουν κατοικούνται σήμερα κι από άλλους λαούς (κυρίως Σλαύους και Αλβανούς).

Να δεχθώ πως είμαστε «καταδικασμένοι» να συμβιώσουμε ειρηνικά.

Όμως, πώς μπορεί να γίνει αυτό όταν δεν σεβόμαστε την ιστορία και την, «ενδεχομένως», κοινή καταγωγή τμημάτων της εθνοτικής μας διαστωμάτωσης;

Δεν έχω τίποτα με τους Σκοπιανούς.

Φυσιολογικές οι αντιδράσεις τους μετά από δεκαετίες μεθοδικής διαπαιδαγώγησης. Φυσιλογικές και οι εμμονές τους.

Τα έχω όμως με όλους εκείνους, που ήδη σε ανύποπτους χρόνους σχεδίαζαν και έστηναν το σκηνικό ενός προδιαγεγραμμένου Αρμαγεδώνα.

Διότι δεν ήταν τυχαίο που το 1944 ο Τίτο αποφάσισε να μετωνομάσει την επαρχία της Βαρντάσκα σε Μακεδονία.

Ούτε που η πολιτική ιθύνουσα τάξη δεν αντέδρασε τότε.

Βλέπετε, ο Τίτο τότε ήταν σύμμαχος των προτεκτόρων μας και αντίπαλος των Σοβιετικών. Κι εμείς, όπως πάντοτε, «their masters voice».

Το ίδιο και σήμερα. Και δεν αναλογίζονται οι μικρόνοοι τι σημαίνει ύπαρξη δύο γειτονικών κρατών με το ίδιο όνομα, ή μάλλον, ακόμα χειρότερα, ολόκληρη γεωγραφική περιφέρεια του ενός να φέρει την ονομασία του γειτονικού κράτους.

Ουσιαστικά, να παραχωρεί σ’ εκείνο το κράτος την ιστορική του ονομασία.

Ίσως και να το αναλογίζονται.

Αλλά να μην τους ενδιαφέρει.

Είπαμε: their masters voice. Ότι πουν τα αφεντικά! Ακόμα κι αν αυτό που ετοιμάζουν στα σκοτεινά τους γραφεία, είναι όλεθρος!

Με ενδιαφέρει κυρίως να αναλογιστούμε όλοι εμείς τι ακριβώς μας επιφυλάσσεται.

Διότι αυτό που έρχεται δεν είναι απλά ο βιασμός της ιστορικής αλήθειας, αλλά ο βιασμός των ζωών μας. Ημών και των παιδιών μας.

Αυτή η περιοχή γεννά πάντοτε πολέμους.

Όχι μόνο σήμερα.

Από την προϊστορική αρχαιότητα. Κι αυτό διότι ο βαλκανικός χώρος συνδέει την Δύση με την Ανατολή.

Μέσω αυτού αναζητά διέξοδο προς την Μεσόγειο η Ανατολή και μέσω αυτού η Δύση αποτρέπει αυτή την διέξοδο.

Αυτό συνέβαινε πάντα, αυτό συμβαίνει και τώρα.

Γι’ αυτό και, τόσο η Δύση, όσο και η Ανατολή, πολέμησαν –και πολεμούν ακόμα- το όραμα του Ρήγα Φεραίου για μια ενιαία Βαλκανική Ομοσπονδία.

Διότι αυτό θα καθιστούσε αυτό το κράτος παντοδύναμο.

Την έζησαν αυτή την παντοδυμανία κατά την αρχαιότητα με την Ελληνική ηγεμονία. Και δεν θέλουν να το ξαναζήσουν ξανά.

Γι’ αυτό και η μεθοδική κατάτμησή του, γι’ αυτό οι πόλεμοι, γι’ αυτό οι αιματοχυσίες.

Αυτό ετοιμάζουν και σήμερα.

Το προσχεδίασαν ήδη από την εποχή του Τίτο. Κι εμείς μιλάμε απλά για το όνομα.

Και δεν αντιμβανόμαστε ότι αυτό ειδικά το όνομα είναι το φιτίλι του ολέθρου που μας ετοιμάζουν.

Κράτατε, αδέρφια. Κρατάτε γερά! Διότι έρχονται μαύρες μέρες.

Μέρες, που τις έχουμε ξαναζήσει στις πολυχιετή ιστορία μας. Κι αυτή η εξέλιξη είναι, δυστυχώς, αναπόδραστη. Εκτός κι αν… Εκτός κι αν ξεμπερδέξουμε με τα εδώ «τσουτσέκια» των ενορχηστρωτών της. Και μιλάω για την πολιτική κάστα της χώρας, στο ΣΥΝΟΛΟ της.

Ή την ανατρέπουμε σήμερα, ή καλούμαστε αύριο να υποστούμε τον όλεθρο μαζί με τα … αποκαΐδια της!

https://www.youtube.com/watch?v=WIVf3FoSARs&feature=youtu.be

ΝΑΓΙΑ ΔΡΑΚΙΑ adespotobites@gmail.com

Μοιραστείτε το!

4 comments to Ο Ελληνικός πληθυσμός νικήθηκε από 300 προδότες μερικούς δημοσιογράφους και τους παπάδες που παίζουν το ρόλο του μπαλαντέρ στη στημένη παρτίδα

 • ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ………..
  ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΩ …
  .
  ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΟ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ
  .
  ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
  .
  ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ .

  .
  .
  .
  .

 • .

  Νότης Σφακιανάκης ~ Είδα στον ύπνο μου (with Lyrics)

  https://www.youtube.com/watch?v=uslmprfvduk

  .
  Μ .Ο .Ν .Ο – 130. 000 – ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ; ; ;

  .

  ΑΙΣΧΟΣ ! ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ……………
  .
  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΝΟΥΣ …………..
  .
  .
  ΤΕΛΙΚΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ …………
  .
  .
  ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΡΕ ………………….
  .
  ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΡΕ ………………….
  .
  .
  .
  ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΟΥΣ 35 ΜΕ 40 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ , ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ !
  .
  ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 400.000 ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ …………
  .
  ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΜΠΛΕΤ , ΚΑΦΕ , FB , ΤV , ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,
  ΣΥΣΣΙΤΙΑ , ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…………
  .
  ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΥ ……………..
  .
  ΑΠΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΚΟΜΠΙΝΕΣ …………..
  .
  ΧΑΒΑΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ………………….
  .
  ΑΧ ! ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΧΑΝΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
  .
  .
  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
  .
  .

 • .
  Notis Sfakianakis – Όλα τα είδα
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=tJWT6tgYPD8
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτ 2011
  .
  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…
  ΚΑΙ ΔΕΝ Θ’ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ (ΠΑΤΡΙΔΑ)
  .
  δεν θ’ αφήσω να μου πάρουν την ΠΑΤΡΙΔΑ…******
  .
  ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
  .
  Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ
  .
  ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ …………
  .
  ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ …………..
  .
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΧΑΝΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ……………
  .
  ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ,
  ΤΙΣ ΥΠΕΡ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ,
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΟΟΟΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΥΠΕΡ ΟΟΟΟΛΩΝ
  ΤΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ,
  ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΓΗΣ ,
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ,
  ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΣΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ …………
  .
  ΤΑ ΛΕΩ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ …………….
  .
  ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ………………
  .
  ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΠΛΕΟΝ , ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΖΗΣΩ ;
  .
  ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΩ ! ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ………………
  .
  ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ………
  .
  ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ !
  .
  ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ! ! !
  .
  ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  .
  .
  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
  .
  .
  .

 • .
  .
  .
  .
  .
  https://3.bp.blogspot.com/-79Gnm4K-n8I/WlOdH-2kBYI/AAAAAAAClQo/ecYmQwq7L0wH5L4beONvDPzU22xR89xNgCLcBGAs/s640/EKTAKTH%2BEIDHSHRed_Alert_animation_by_Balsavor.gif
  .
  .
  .
  «Vardaska» Ανάρτηση σε Blogs και Ιστοσελίδες
  https://elatora.files.wordpress.com/2018/01/cebaceb1cebbcebfcf83cf89cf81ceafceb6cebfcf85cebcceb5-cf84ceb7-vardaska-1.jpg?w=570
  Αγαπητοί bloggers, γίνεται μία προσπάθεια να καμφθούμε εμείς, να υποχωρήσουμε και να συμβιβαστούμε.
  Και μάλιστα πιστεύουν ότι μπορούν να παραγράψουν την ΙΣΤΟΡΙΑ των 5.000 ετών.
  Αυτό ξεπερνά κάθε έννοια δικαίου και ιστορικής βάσης,
  μας καλλιεργούν τον συμβιβασμό και την παραίτηση.
  Και μάλιστα να το πετύχουν σε έξι (6) μήνες.
  Χωρίς να κάνουν καμιά αντίστοιχη ενέργεια, συμβιβασμού από την άλλη πλευρά (Σκόπια), που αυτοί έχουν το πρόβλημα.
  Το πρόβλημα της διαστρέβλωσης και του ψεύδους.
  Επιχειρούν σε έξι (6) μήνες να σβήσουν 5000 χρόνια Ιστορίας και Ταυτότητας.
  Πρέπει να πειστούν να αλλάξουν θέση οι γείτονες και να πάρει μήνυμα η κυβέρνηση και τα ξένα Κράτη.
  Χρειάζεται μία συνεχή παρουσία των θέσεών μας για να πεισθούν αυτοί.
  Προτείνω: αυτό το Σαββατοκύριακο, από Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο και Κυριακή πρώτη ανάρτηση (ανανεούμενη) σε όλα τα blogs, blog του εξωτερικού, σε εφημερίδες ραδιοσταθμούς και ΤV, να φαίνεται αυτή η ανάρτηση.
  Πολύ σημαντικό να αναρτηθεί και σε blog του εξωτερικού, ει δυνατόν και των Σκοπίων, Σερβίας. Όχι Αλβανίας και Βουλγαρίας.
  Θα είναι ποιό δυνατό το αποτέλεσμα εάν δεν φαίνεται ο συντάκτης.
  Όποιος έχει πρόβλημα «πατρότητος» μπορεί να βάλει εμένα ή όποιον άλλον επιθυμεί. Εγώ το αποδεσμεύω από δικαιώματα.
  Έχουν ερωτηθεί διπλωματικοί κύκλοι και μας απήντησαν ότι, η παραπάνω ενέργεια, όχι μόνο δεν δυσχεραίνει τη διπλωματική προσπάθεια της Ελλάδος, αλλά είναι και μια ενδεδειγμένη, αποτελεσματική πρακτική, που διευκολύνει και επιδρά θετικά, στη διαπραγματευτική προσπάθεια.
  Ευχαριστώ και νομίζω ότι η ανταπόκριση όλων είναι απαραίτητη.
  Με Εκτίμηση
  Ευάγγελος Αθανασιάδης
  ΥΓ. (1) Θα έχει πολύ πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα εάν η ανάρτηση εμφανιστεί μαζικά την Παρασκευή στις 16:00. Από σήμερα μέχρι και τη Παρασκευή ο χρόνος να διατεθεί για διάδοση σε περισσότερα blog.
  ΥΓ. (2) Πρόσφατες έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν συντόμευση χρόνου:
  α/ Η πρόσφατη προγραμματισμένη συνάντηση θα γίνει νωρίτερα, δλδ στις 17 Ιαν 2018, οπότε καλό είναι η ανάρτηση να μείνει έως τότε και ίσως περισσότερο.

  .
  .
  β/ Η όλη διαδικασία διαπραγματεύσεων να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο 2018 (αντί του Αυγούστου 2018 που ήταν η αρχική σχεδίαση). Οπότε ο χρόνος ενεργειών μας περιορίζεται πολύ.

  .
  .
  https://elatora.wordpress.com/2018/01/11/vardaska-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5-blogs-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%82/#more-33769
  .
  .
  .
  ..
  .
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ! ! !
  .
  .
  .
  https://3.bp.blogspot.com/-79Gnm4K-n8I/WlOdH-2kBYI/AAAAAAAClQo/ecYmQwq7L0wH5L4beONvDPzU22xR89xNgCLcBGAs/s640/EKTAKTH%2BEIDHSHRed_Alert_animation_by_Balsavor.gif

  .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>